Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Freeware okudum duanizi..allah gonlunuze gore verir insallah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah razı olsun canım..bende okudum duanı......

5) Aybirgen-
6)Sevgilim06-
7)karmen-
8)nara87-

Geç oldu biraz bildirmesi kizlar.Rabbim hepinizin duasını tez vakitte kabul etsin gönlünüze göre versin inşallah :)

9)Deryadeniz28-
10)freeware

Dualarinizi okudum canlarim Rabbim kabul buyursun.Tez vakitte yuvanizi kurarsiniz inşallah :)

�Bismillahirrahmanirrahim�
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

10)freeware-11 haziran çarşamba
11)Lilruba-12 haziran perşembe
12)hayalet06-13 haziran cuma
13)esrazambak-14 haziran cumartesi

10) freeware:
Bismillahirrahmanirrahiiim...
Allahümme salli alâ seyyidina muhammed ve alâ âli seyydina muhammed.
Allah'ım geçmiş günahlarımızı affet ve gelecekte de doğru yoldan ayırma.. estağfirullah, estağfirullah,estağfirullah el azim elkerim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel gayyuum ve etubu ileyh..
Allah ım freeware rumuzlu bu aciz kuluna bu dünya da da ahirette de iyilik ve afiyet ver ve dualarını hayırlısıyla kabul eyle.
Allahım, freeware kuluna 2 cihan saadeti yaşayabileceği, birbirleri için göz aydınlığı olabilecekleri, hem dünya hem ahireti için hayırlı olan, iyi huylu, güzel ahlaklı,ilgili, freeware i Allah ın emaneti olarak gören, kalbinde Allah korkusu olan,vicdanlı,merhametli, cimri ve ya çok savurgan olmayan, freeware e hep değer verecek olan, freeware in de ona değer verebileceği, aralarında ki sevgi ve merhametin hiç bitmeyeceği, ailesi ailesine uygun, ailesi de kendisi de çok iyi olan, mesleği ve yaşı freeware e uygun olan, uyumlu ve her yönüyle memnun olabileceği, afiyetle, hayırlı ve daim bir eş , ve göz aydınlığı olacak zürriyet nasip et, merhametlilerin en merhametlisi, Rahman, Rahim olan, rızık veren en hayırlısı rezzak olan, hayırlı kapıları açan fettah Rabbim... rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a�yunin vec�alnâ lil muttekîne imâmâ.('Rabbimiz! Bize eşlerimizden ve çocuklarımızdan gözümüzün aydınlığı olacak insanlar ihsan et ve bizi, Allah'a karşı gelmekten sakınanlara önder yap') amiiin, amin amin, velhamdüliilahi rabbil alemiiiin.

11) Lilruba: Bismillahirrahmannirrahim� Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed�Ey Merhametlilerin En Merhametlisi Yüce Allahım�Biliriz ki benim Lilruba isimli arkadaşımın ve sana bu forumda hayırlı evlilik için dua eden tüm arkadaşlarımın dualarını isteklerini bilen sadece Sensin�Senin kapından başka gidecek kapı ve gönlümüzün isteklerine cevap verecek başka bir sığınağımız yok ALLAHIM�Lilruba rumuzlu arkadaşımın ve bu forumda birlikte dua ettiğimiz tüm arkadaşlarımın günahlarını affeyle,sıkıntılarını gider,maddi ve manevi ferahlık ihsan et�
Ya Mücib isminle dualarımızı kabul eyle�Lilrubanın hakkında dini,dünyası ve ahireti için hakkında kim hayırlı ise karşısına tez zamanda onu çıkar Allahım�Vesile olmaya çalışan insanların gönüllerine ve akıllarına en doğru en hayırlı,maddi ve manevi olarak en güzel insanı akıllarına getirmelerini ve Lilruba ile görüştürmelerini ve hayırlısıyla evlenmesini nasip eyle Allahım�Lilrubanın seveceği ve sevileceği,Gönlünün güzelliği yüzüne yansımış,merhametli,anlayışlı,iletişimi kuvvetli,cömert,kültürlü bir aileye sahip,maddi ve manevi zenginliklerle donanmış bir eş çıkar karşısına Allahım� Ailelerin de birbiriyle anlaşacağı hayırlı bir evlilik nasip eyle Allahım�Lilruba arkadaşımızın dualarını kabul eyle�Ve Onun için dua eden herkesin de gönlünün isteklerini ve dualarını kabul eyle Allahım�Amin�Amin�Amin�Dualarımızı günahsız gönüllerin duası gibi kabul eyle Allahım� Allahümme sali ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed�

13)Esrazambak :Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,Rahman ve Rahim olan Allahım Sen esrazambak rumuzlu kuluna onu çok sevecek, esrazambakın da çok seveceği, birbirlerine en kısa zamanda aşık olarak evlenecekleri ve son nefeslerine kadar birbirlerini sevecekleri, merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadık dogacak çocuklarına iyi bir baba olacak güzel bir mesleği olan ve güzel garantili bir işte çalışan ,ailesinin seveceği ve onun ailesininde esrazambakı çok seveceği, evlendiklerinde romantik, mutlu, huzurlu, geçim darlığı yaşamayacakları bir hayatlarının olduğu bir ömür sürecek huzurlu mutlu bir yuva kurmasini tez zamanda nasip et. En kısa zamanda hemen sağlıklı ve Hayırlı evlatlar nasip et esrazambaka. Duamı Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim. Buradaki tüm bekar ve evli kardeşlerimin de gönlündeki duaları kabul et.. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ..Amin..[/QUOTE]

Dualarınızı okudum.
Rabbim hayırlı ve tez vakitte kabul etsin.

Herkesin duasını okudum canlarım Allah kabul etsin inşallah... Bitirdim... Berat gecesinde 1senelik kaderimiz yazılıyor... Bu mübarek gecede bu duaları baştan sona tekrar okusak çok iyi olur...
Tüm duaları okuyanlardan da Rabbim razı olsun...

Buuju-2
slm34-
missnunu-
00Turkuaz-
Aybirgen-
Sevgilim06
karmen-
nara87-
Deryadeniz28
freeware-
Lilruba-
hayalet06
esrazambak

Son düzenleme:

Bu mubarek gecede bastan sona okumak çok iyi ve tesirli olur gercekten. Rabbim berat gecesi yuzu suyu hurmetine dualarımızı hayırlısı ile kabul etsin.inşallah.

Lilruba duanizi okudum.hakkinizda hayirlisi olsun..

HATUNLAR.......
Kandilimizi kutluyorum.....
Bu gece dualarımızda unutmayalım birbirmizi olurmu.....
Allah herkesin gönlündeki isteklerini hayırlarla kaderine yazsın inşaallah....
.

harikasın canım.....

benim de yüreğimden geçeni dillendirmişsin arkadaşım.....

ben okuyacağım inşaallah.....

hep beraber okuyalımmı arkadaşlar......

kimler katılacak bize.....

Lilrubacığım duanı okudum canım rabbim hakkında hayırlısını eylesin ...........Ayrıca tüm arkadaşların berat kandilini kutluyor ve hayırlara vesile olmasını okuduğumuz ve yapacağımız bütün duaların kabul olmasını diliyorum....

hayırlı kandiller canlarım hayırlı yuvalarınız olsun insallah ve hayırlı evlatlarınız olsun en yakın zamanda insallah...

Herkesin kandili mubarek olsun arkadaslar bu mubarek berat gecesi hurmetine rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…