Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Turkuaz ve Freeware

Dualarınızı okudum Canlarim.Rabbim kabul etsin ins bu gece hürmetine.Rabbim hepimize hayırlı mutlu evlilikler nasip
etsin.

Yarından itibaren herkes için Ayetel Kursu'leri de okumaya başlıcam
ins.:)

Allah razı olsun arkadaşlar.. Rabbim hayırlısıyla kabul etsin dualarımızı..
ben de ayetel kürsilere başladım daha 2. 39 u okuyorum yarına kadar bitiricem inşallah

Kızlar Listemizdeki herkesin dualarını ve Ayetel Kursilerini okudum.Rabbim Kabul etsin ins

Benim için dua eden ve edecek olan herkesten Allah razı olsun ins.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ins:)

Yeni listemize başlayalım canlar, benim özel durumum bugün bitti, Ayetel Kursileri tamamlayamamistim, bugün herkesinkini okumaya çalışıcam inşallah.

YENİ LİSTEMİZ
1-
2-
3-
4 - Aybirgen

1)Tiramisu-09 ağustos cts
2)birgaripyalnizzzz-10 ağustos pazar
3)esrazambak-11 ağustos pts
4)ahsennisa-12 ağustos salı

biraz geciktim arkadaşlar kusura bakmayın ayet-el kürsi ve dualarınızı okudum. yarın da diğerlerini tamamlıcam. Allah kabul etsin. benim için okuyanlardan da Allah razı olsun.

1)Tiramisu-09 ağustos cts
2)birgaripyalnizzzz-10 ağustos pazar
3)esrazambak-11 ağustos pts
4)ahsennisa-12 ağustos salı
5)00Turkuaz-13 ağustos çarş
6)freeware-14 ağustos perş
7)Nazliesma-15 ağustos cuma
8)Aybirgen-16 ağustos cts

İlk 3 kişi için zaten okumuştum, diğer dua kardeşlerimin de Ayetel Kürsilerini tamamladım, Allahım kabul etsin dualarımızı hayırlısıyla. Aminn.

Turkuaz nazlı esma aybirgen sizlerin de ayetel kürsi ve dualarınızı okudum. Yani listeyi tamamladım. Rabbim kabul etsin. Hayırlısıyla en kısa zamanda afiyetli hayırlı daim evlilik nasip etsin hepimize.
Yeni listeye aynı duamla eklerseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…