Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Esrazambak, dua kardeşim senin için tam cuma vaktinde okumuştum Yasin. Allahım kabul etsin dualarını hayırlısıyla.
Allah razı olsun dua kardeşim inşallah tam da duaların kabul olduğu dakikalara saniyelerle tevafuk etmiştir, Rabbim senin de işlerini hayırla mutlulukla nihayete erdirsin :KK65:

Listemizdeki herkesin dualarini okudum.Yasin Surelerini de okumaya basliyorum .okudukca yazicam INS.Rabbim Kabul etsin INS hepimizin dualarini bu
mubarek vakitte

Esrazambak
Ahsennisa
Aybirgen

Yasin Surelerinizi ve dualarinizi okudum .Rabbim Kabul etsin INS :D:

Haftaya vaktim olmayabilir garanti olsun diye herkesinkini bugunden okuyorum:)

Esrazambakcim okudum canim duani..ayrica listedeki tum arkadaslara cuma vakti ayrica duami ettim...insallah rabbim bu mubarek vakitte dualarimizi kabul eder tez zamanda mutlu yuvalarimiz olur :KK66:

Esra zambak duanı şimdi okuyacağım tez vakitte kabul olsun insallah..

kizlar ben de okudum

Nazliesma arkadasima şimdi okuyabildim. Kabul olur inşallah. Esra zambak arkadaşıma da akşam namazindan sonra okuyacagim inşallah

Canlarr birkaç güne regl olacağım diye bugün oturdum ikindi vakti tüm arkadaşlarımıza tek tek yasinleri okuyup dualarini yaptim duasi olmayan üç arkadaşımiza da gönlünden gecenleri kabul eyle diye dua ettim kizlar hepinizin yasinlerini okudum ama sık sık da dönüp burdaki arkadaşlara dua edeceğim inşallah Rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah.

Amin .Allah razi olsun kizlar hepinizden.Agziniza yureginize saglik.Rabbim Kabul etsin INS hepimizin dualarini hayirlisiyla.:D Ben de okumaya devam ediyorum.

1)Nazliesma:Bismillahirrahmanirrahim.Estağfirullah Estağfirullah Estağfirullah Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah.Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Muhammed.
Rahman ve Rahim olan Allah'im tum Ummeti Muhammedin ve bizlerin dualarimizi hayirlisiyla Kabul et gunahlarimizi bagisla bizlere affin ve merhametinle muamele et.Bizleri Peygamber efendimiz Muhammed (S.A.V) in yolundan ayirma.Sevdigin razi oldugun kullarindan eyle.Ya Zel Celali vel ikram Nazliesma rumuzlu arkadasimizin gonlundeki butun dualarini hayirlisiyla Kabul et.Gunahlarini bagisla.Hatalarini duzelt.Islerini rast getir.Mutluluk ve.
huzur ver.Bütün kötülüklerden koru.Ya Erhamerrahimin .Nazliesma rumuzlu arkadasimizin evlenmesi heryonden hayirli
olacaksa heryonden onun icin hayirli ,dunyasını ve ahiretini güzelleştirecek ,herkonuda uyumlu olup çok sevip sevilecegi ,hayırlı ,güzel ahlakli ,terbiyeli ,anlayisli sevdiğin razı oldugun bir kulunla heryonden hayırlı mutlu huzurlu sevdigin razi oldugun bir yuva kurmasini nasip et.Hakkinda herseyin hayirlisini nasip et.Amin.Dularimizi ulu Kabede edilen dualardan eyleyip Peygamberimiz S.A.S hurmetine Kabul et.Âmin.Allahumme salli ala seyyidina Muhammed.Âmin.

2)Esrazambak:Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,Rahman ve Rahim olan Allahım Sen esrazambak rumuzlu kuluna onu çok sevecek, esrazambakın da çok seveceği, birbirlerine en kısa zamanda aşık olarak evlenecekleri ve son nefeslerine kadar birbirlerini sevecekleri, merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadık dogacak çocuklarına iyi bir baba olacak güzel bir mesleği olan ve güzel garantili bir işte çalışan ,ailesinin seveceği ve onun ailesininde esrazambakı çok seveceği, evlendiklerinde romantik, mutlu, huzurlu, geçim darlığı yaşamayacakları bir hayatlarının olduğu bir ömür sürecek huzurlu mutlu bir yuva kurmasini tez zamanda nasip et.
Allahım, esrazambağın karşısına nasibindeki kişi çıkınca veya çıkmışsa ona kalbinin tamamen ısınmasını ve o erkeğe aşık olmasını nasip et, önündeki engelleri kaldır.., erkeğin de esrazambağa kalbinin hemen ısınmasını aşık olmasını nasip et güzel Rabbim... En kısa zamanda hemen sağlıklı ve Hayırlı evlatlar nasip et esrazambaka. Duamı Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim. Buradaki tüm bekar ve evli kardeşlerimin de gönlündeki duaları kabul et.. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ..Amin..

3)ahsennisa
Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,Rahman ve Rahim olan Allahım. ahsennisa rumuzlu kulun çok günahkar sen onun gelmiş geçmiş tüm günahlarını bagışla, hatalarını affet, imanını güçlendir, iki cihanda da eşi olabilecek gönlünden geçirdiği gibi birini en kisa zamanda karşısına çıkar ve birbirlerine hayırlı kıl Rabbim, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve en önemlisi imanlı bir yuva kurmalarını, hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip et. Dualarımızı Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim. Buradaki tüm bekar ve evli kardeşlerimin de gönlündeki duaları kabul et.. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ..Amin..

canlarım dualarınızı okudum Rabbim dualarınızı hayırlı kılıp kabul edilen dualardan eylesin hayırlı musmustlu olacagınız yuva nasip etsin hayırlı saglıklı evlatlarınız olsun amin amin amin:D:D:D

Tiramisu
Fountain
BenimAskPastam
Misnunu
frikadelle
mutsuzpunk

Canlarim sizlerin ve listedeki herkesin dualarini ve Yasin Surelerini okudum bitirdim.cok sukur.Rabbim Kabul etsin INS bu gece hurmetine gonlumuzden gecen ve buraya yazdigimiz butun dualarimizi.Amin...

Haftaya nete giremeyebilirim diye hepsini okudum.Rabbim Kabul etsin INS dualarımızı.:D

Esra zambak duani ve yasin i okudum allah kabul etsin arkadaşım inşallah

Nazliesma'esrazambak,ahsennisa okudum bilginiz olsun allah kabul etsin tez vakitte

Esrazambak, dua kardeşim senin için tam cuma vaktinde okumuştum Yasin. Allahım kabul etsin dualarını hayırlısıyla.

Canım dua kardeşlerim hepinizin ağzına yüreğine sağlık Allah razı olsun inşallah sizlerden..... Bana ve bizlere ettiğiniz dualar , okuduğumuz Yasin-i Şerifler hürmetine gönlümüzden geçen hayırlı dualarımızı kabul etsin Rabbim... Birbirimize merhamet edip dua edelim inşallah, hepimiz mutlu huzurlu olalım evli sağlıklı hayırlı çocuklu olalım en kısa zamanda amin :KK19::KK19::KK19:

4-Aybirgen-24 ağustos pazar
5-birgaripyalnizz-25 ağustos pts
6-nara87-26 ağustos salı

kızlar dualarını ve yasin surenizi okudum Allah dualarınızı hayırlı kılıp Kabul etsin Allah yar ve yardımcınız olsun amin amin amin

kızlar hafta içi calıstıgım için cok sık giremeyebilirim belki ...ama duaları okuyacagım toplu olarak okudugumu yazacagım listeyi kayıt ettim bilgisayarıma

Ahsennisa senin için de Yasin-i Şerif okudum canım, Allahım dualarını kabul etsin, gönlündekileri hayırlısıyla nasip etsin. Amin.

bir onceki listede freeware,nazliesma ve aybirgenin ayetel kusilerini, su anki listede de nazli ve esra'nin yasin-i serif ve dualarini okudum. rabbim kabul edilen dualardan eylesin cumlemizin duasini...

benim icin de yasini serif okuyan ve okuyacak olan arkadaslarimdan allah razi olsun. her ne istiyorsaniz rabbim onu hayirli ve en guzel sekilde nasip etsin canim arkadaslarim....

Nazliesma'esrazambak,ahsennisa okudum bilginiz olsun allah kabul etsin tez vakitte

Dua kardeşlerim günü olan kişiye listemizde yer alan herkes 1 er Yasin okuyor, Kuran okumayı bilmeyenler Türkçesinden de okuyabilir (özel günlerinde olanlar da Türkçesinden okuyabilir), önemli olan birbirimize gönülden dua etmek, ayrıca sadece günü olana değil, listemizde yer alan herkese dua edebilirsek çok daha güzel olur, her gün duaları uzun uzun okuyamayabiliriz ama en azından listedeki herkesin rumuzları sayılıp Allahım bu kullarının da dualarını hayırlısıyla kabul et diye dua edelim inşallah.

1-Nazliesma-21 ağustos perşembe
2-esrazambak-22 ağustos cuma
3-Ahsennisa-23 ağustos cts
4-Aybirgen-24 ağustos pazar
5-birgaripyalnizz-25 ağustos pts
6-nara87-26 ağustos salı
7-00 Turkuaz-27 ağustos çarş-dua ekleyelim
8-Tiramisu-28 ağustos perş
9-Fountain-29 ağustos cuma
10-BenimAskPastam-30ağustos cts
11-Misnunu-31 ağustos pazar
12-frikadelle-1 eylül pts-dua ekleyelim
13-mutsuzpunk-2 eylül salı

Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki her dua edişte o görevli melek "Amin bir o kadar da senin için" der" (Müslim Zikr: 87)
Başka bir hadisde de şöyle buyurulmuştur:

"En çok kabul edilen dua birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır"(Buhari Mezalim: 9; Müslim Zikr: 88 Ebu Davud Salat: 364; Tirmizi Birr: 88)

Duaları eksik olanlar eklesin dua kardeşlerim, sadece günü olanın değil, herkesin duasını mümkün olduğunca sık okumaya çalışalım.

1)Nazliesma:Bismillahirrahmanirrahim.Estağfirullah Estağfirullah Estağfirullah Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah.Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Muhammed.
Rahman ve Rahim olan Allah'im tum Ummeti Muhammedin ve bizlerin dualarimizi hayirlisiyla Kabul et gunahlarimizi bagisla bizlere affin ve merhametinle muamele et.Bizleri Peygamber efendimiz Muhammed (S.A.V) in yolundan ayirma.Sevdigin razi oldugun kullarindan eyle.Ya Zel Celali vel ikram Nazliesma rumuzlu arkadasimizin gonlundeki butun dualarini hayirlisiyla Kabul et.Gunahlarini bagisla.Hatalarini duzelt.Islerini rast getir.Mutluluk ve.
huzur ver.Bütün kötülüklerden koru.Ya Erhamerrahimin .Nazliesma rumuzlu arkadasimizin evlenmesi heryonden hayirli
olacaksa heryonden onun icin hayirli ,dunyasını ve ahiretini güzelleştirecek ,herkonuda uyumlu olup çok sevip sevilecegi ,hayırlı ,güzel ahlakli ,terbiyeli ,anlayisli sevdiğin razı oldugun bir kulunla heryonden hayırlı mutlu huzurlu sevdigin razi oldugun bir yuva kurmasini nasip et.Hakkinda herseyin hayirlisini nasip et.Amin.Dularimizi ulu Kabede edilen dualardan eyleyip Peygamberimiz S.A.S hurmetine Kabul et.Âmin.Allahumme salli ala seyyidina Muhammed.Âmin.

2)Esrazambak:Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,Rahman ve Rahim olan Allahım Sen esrazambak rumuzlu kuluna onu çok sevecek, esrazambakın da çok seveceği, birbirlerine en kısa zamanda aşık olarak evlenecekleri ve son nefeslerine kadar birbirlerini sevecekleri, merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadık dogacak çocuklarına iyi bir baba olacak güzel bir mesleği olan ve güzel garantili bir işte çalışan ,ailesinin seveceği ve onun ailesininde esrazambakı çok seveceği, evlendiklerinde romantik, mutlu, huzurlu, geçim darlığı yaşamayacakları bir hayatlarının olduğu bir ömür sürecek huzurlu mutlu bir yuva kurmasini tez zamanda nasip et.
Allahım, esrazambağın karşısına nasibindeki kişi çıkınca veya çıkmışsa ona kalbinin tamamen ısınmasını ve o erkeğe aşık olmasını nasip et, önündeki engelleri kaldır.., erkeğin de esrazambağa kalbinin hemen ısınmasını aşık olmasını nasip et güzel Rabbim... En kısa zamanda hemen sağlıklı ve Hayırlı evlatlar nasip et esrazambaka. Duamı Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim. Buradaki tüm bekar ve evli kardeşlerimin de gönlündeki duaları kabul et.. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ..Amin..

3)ahsennisa
Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,Rahman ve Rahim olan Allahım. ahsennisa rumuzlu kulun çok günahkar sen onun gelmiş geçmiş tüm günahlarını bagışla, hatalarını affet, imanını güçlendir, iki cihanda da eşi olabilecek gönlünden geçirdiği gibi birini en kisa zamanda karşısına çıkar ve birbirlerine hayırlı kıl Rabbim, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve en önemlisi imanlı bir yuva kurmalarını, hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip et. Dualarımızı Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim. Buradaki tüm bekar ve evli kardeşlerimin de gönlündeki duaları kabul et.. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ..Amin..

4)Aybirgen :.Estağfirullah estağfirullah estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarımızı bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, her türlü sıkıntımızı gider, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım aybirgen ve eşinin birbirlerine olan sevgilerini her geçen gün daha da artır, birbirlerini hep çok sevsinler, eşi için Aybirgen dünyanın en güzel kadını, Aybirgen için de dünyanın en yakışıklı erkeği eşi olsun, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yakınlaşmakta vesile olabilsinler, ömür boyu birbirlerinden çok memnun olacakları bir yaşamları olsun, birbirlerinden ayrı bir yaşamı, birbirlerinden vazgeçmeyi hiç düşünmesinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. Mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Düğün öncesi aşamaları hayırlısıyla kolaylıkla en güzel, en hayırlı şekilde tamamlayabilmelerini nasip et. Allahım gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle veya hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.

5)Birgaripyalnizzzz: tövbe Estağfurullah elazim tövbe Estağfurullah elazim tövbe Estağfurullah elazim euzübillahimineşşeytanırracim bismillahirrahmanirahim allahumme salli ala seyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed Rabbim fadime kulunun karşısına tez vakitte hayirli birini çıkar tez vakitte hayirli ve mutlu bir evlilik yapmasini sağla bunun için aradaki engelleri kaldir dualarinin kabulünü engelleyen günahlarini affet Rabbim tüm evlenmek isteyenlere hayırlı yuvalar kurmayi nasip et Rabbim gözümüzü gönlümüzu aydinlatacak eş ve nesiller bağışla bizi takva sahiplerine Önder eyle amin amin amin allahumme salli ala seyyidina muhammedim ve ala ali seyyidina Muhammed

6)Nara87:Bismillahirrahmannirrahim.
Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed�

Okunan dualari Muhammed Mustafa (sav) efendimizin, mübarek, ruh-u Tayyibelerine hediye eyledik, vasıl eyle ya Rabbi!, Diğer peygamberlerin, sahabelerin, Salihlerin, ölmüşlerimizin de ruhunu şad eyle

Niyet edip okuduğumuz Gulnar kulunun bahtını yolunu açık eyle ona güzel bir gelecek nasip et Ya Rabbi burada el açıp dua eden tüm kardeşlerimin ailelerine sevdiklerine sağlık sıhhat afiyet ver bizleri sevdiklerimize onlarıda bizlere bağışla ya rabbi

Gulnar kulunu en iyi sen bilir sen görür sen işitirsin. Gulnarin karşısına onun kıymedini bilecek , hayatda çektiklerinin ödülü olarak göreceği , gorduyu andan sevip, Gulnar icin mucadile aparacaqi,sen Allahımın bana lütfusun diyebileceği kişiyi karsisina cikar. O insan Senin Razı Olacağın Hayırlı, Merhametli,Çalışkan,Namuslu Evine ve Eşine Sadakat Gösterebilecek,Doğacak Çocuklarına İyi Baba Olabilecek Okumuş Ve Güzel Bir Mesleği Olan ,Evliliğe Hazır, Maddi Ve Maneven Durumu İyi,Kalbinin Güzelliği Yüzüne Vurmuş Ahlaklı,Namazlı bir insan olsun Ya Rebbim.
Hemin kisinin ailesinde Gulnari cok sevip istesinler, o insan da Gulnarın anne-babasına tek damat deyıl hem de bır ogul olsun onları anne baba gozunde gorup sevsın, Ailelerin de birbiriyle anlaşacağı hayırlı bir evlilik nasip eyle Ya Rebbim.
Gulnarla bir-birilerini bulmaları İçin Varsa Aralarındaki Engelleri Kaldır.Birbirlerine Yakınlaştırıp Akıllarına Düşür.Tanışmalarına Vesile Ol Rabbim.Bu zamana kimi yasadiqi butun sikintilari unutdurub hayel etdiyi aileni ona kismet eyle.
Omur boyu Huzur Ve Sağlık Dolu Yuva Kurmasını Tez bir Zamanda Nasip Et Ya Rebbim .Hic bir kimsenin yaninda boynu bukuk koyma.Gönlündeki Duaları Kabul Et.. Onun için dua eden herkesin de gönlünün isteklerini ve dualarını kabul eyle Allahım
Ya Rebbim Gulnarin annesine saqlikli uzun omur nesib eyle.Annesinin dualarini esit ona nene olmayi, torunlarini oynatmayi,boyutmeyi ve hos gunlerini gormeyi kismet eyle Ya Rebbim

Ya rabbi sen ki karıncanın sesini duyansın her birimizin gönlünden geçenleri bizden daha iyi bilensin ya rab bir istediğimizi binlerle nasip ettiğin kullarından eyle bizleri. Dualarimizi Ulu Kabede Yapılan Dualardan Eyleyip Peygamber Efendimizin (SAV) Hürmetine Kabul Et. Biz İstiyoruz Veren Sensin Ya Rabbim Sonsuz Lütfunla Kabul Et Dualarımızı. Bu guzel ayda sana acilan ellerimizi geri cevirme. Bugune kimi kabul etdiyin dualarimiz icin sukurler olsun. Bize bu duamiz icin de sukur etmeyi kismet eyle Ya Rebbim.
Bu forumda ve her nerede varsa şu mubarek aylarda el açan dua eden tüm din kardeşlerimizin de dualarını kabul eyle ya rabbi Ya Mucib isminle ettiğimiz dualarımıza OL de oluversin ya rab amin amin amin.
Allahümme Sali Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed ..Amin....El-Fatiha....Amin.Amin.Amin!

7)00Turkuaz:
Eüzübillahiminneşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.
Estağfirullah Estağfirullah Estağfirullah Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah.Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.Hayy ve Kayyûm olan Allah'ım sana bütün isimlerinle dua ediyorum, sen 00Turkuaz rumuzlu kulunun ve bütün müminlerin günahlarını bağışla.Ya Fettâh Ya Latîf Sen 00Turkuaz rumuzlu kulunun gönlünde olanı biliyorsun dini dünyası ahireti için hakkında hayırlı eyle ve hayırlısıyla kolaylıkla nasip eyle, utandırma bütün kötülüklerden, nazarlardan, hastalıklardan koru duasını hayırlısıyla kabul et.Estağfirullah Estağfirullah Estağfirullah Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah.Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.Amin

8)Tiramisu
Estagfirullah, estagfirullah, estagfirullah. Euzubillahiminesseytanirracim bismillahirrahmanirrahim. Allahumme salli ala seyyidina muhammed..
Ey rahman olan, rahim olan, aziz olan celil olan, hayy olan, kayyum olan yuce rabbim. Ey merhameti sonsuz olan allahim. Sen dualari isiten, kabul edensin..
Rabbim hepimizin duasini da merve arkadasimizinda duasini kabul eyle. Ona hayirli olan evlilik kapisini tez vakitte ac. Hem mervenin hem ailesinin sevebilecegi senin uygun gordugun hayirli bir insanla tez vakitte evlenebilmesini nasip eyle. Merve'yi hem bu dunyada hem ahirette mutlu etsin, merveyi sevip onunla bir omur boyu mutlu olsun. Cocuklarina iyi bir baba hanimina iyi bir es olsun..
Rabbim mervenin bekledigi sureyi kafi gor. Ona o tatli heyecani hayirlisiyla tez vakitte yasat. Okudugumuz ayetler hurmetine, peygamber efendimiz hz.muhammed (s.a.v) nin hurmetine duamizi kabul eyle rabbim.
Amin Amin amin...

9)fountain:Estafurullah.Estafurullah.Estagfurullah.
Bismillahirrrahmanirrahiym.Allahumme salli ala seyyidina muhammed.Fountain kulunun karsina te vakitte hayirli bir kismet cikar.Allah korkusu olan yurekten seven biri olsun ya rabbim.Her zorlukta basini yaslayabilecegi arkasinda duran biri olsun ya rabbi.Ailesi onu cok sevsin.Hayirli cocuklar nasip eyle ya rabbi.Gunahi varsa affet saglik huzur mutluluk nasip eyle.Bu listedeki butun kizlara hayirli bir evlilik nasip eyle rabbim.

10)BenimAskPastam: Estagfirullah, estagfirullah, estagfirullah.Allahumme salli ala seyyidina muhammed.Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık RABBİM duyguya öyle güzel,ve hayırlı bir evlat nasip etki ,her ona baktığında her onu düşündüğünde Sana hamd etsin.Eli-Yüzü-Gönlü baştan aşağı içi ve dışı El-Nur ve El-Cemiil isminin tecellisi ni taşıyan,Sağlık ve Sıhatli,Akıllı,Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın evlatlar nasib eyle ve hayırlı kıl..Ya Mubdi 2 sinide her türlü nazardan kazadan beladan koru..Ya Vekil inşallah rahat bir hamilelik geçirsin 9 ay boyunca ve 9 ayın sonunda hayirlisiyla saglikla ve kolayliklarla bebegini kucagina almayi nasip eyle.Ya Mücib Burdaki herkesin dualarını hayırlı kılıp kabul eyle.AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

11)Misnunu: Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,Rabbim Hayırlı, senin rızasını kazanmış, helalı haramı bilen, gözu dısarda olmayan,cocuklarıma baba olabılcek durust namuslu ıyı ahlak sahıbı benı sonsuza dek sevıcek benımde sevebılcegım aileme-ailesine-bana uygun calıskan..evıne aılesıne duskun birinin karsıma cıkmasını ve hayırlı bir evlilik yapmamı nasip eyle rabbım..bı omur pısman olmadan bı hayatı paylasabılecegım aıle babası babam gıbı bı es olsun...ne benı ne kendını kımseye muhtac etmıyecek herzaman helalıyle yasayan ıs guc sahıbı ıyı gunde kotu gunde yanımda olacak ınanclı kotu huyu olmayan boyu boyuma huyu huyuma gonlume gore senin razı olacağın bir insanla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmami tez zamanda nasip et
Rabbim..Gönlümdeki duaları kabul et..Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin
hürmetine kabul et Rabbim.Amin

13)Mutsuzpunk:Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm
Bismillahirrahmanirrahim. Estağfurullah Estağfurullah Estağfurullah el azim.
Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
Allah im dualarimi peygamberimiz Muhammed Mustafa sav in gül hatrina ve onun aracılığıyla kabul buyur. hatice kulunun gecmis ve gelecek gunahlarini affet. Sana ve muhammed sav ummetine layık bir kul olmasina yardım et. Kaza, bela, hastaliklardan ve hayırsız insanların şerrinden koru Allah im. ibadetlerini eksigiyle kabul et. eyy yuceler yucesi, yoktan var eden, ol dedigini aninda olduran Allah im , Hatice kulunun gonlundeki es adayinin bir an evvel karşısına cikmasini nasip buyur. Hayirsiz insanlardan uzak tut. Kendisine uygun, ailesine uygun, onu her haliyle seven, onun her haliyle sevdiği hayran olduğu, imanli, ibadetlerini yerine getiren, şefkatli, merhametli, kendisine bagli, yuvasina bağlı olacak, , sağlıklı, sıcakkanlı , cok iyi anlastigi , aralarinda ask ve muhabbetin daim oldugu hayırlı bir es nasip et ya Rabbi. Bu kisiyi dini, dunyasi ve ahireti için hayırlı kıl. En kısa zamanda hayırlı bir evlilik nasip et , onu yalnizliktan kurtar. sana ettigi duaları kabul buyur.
Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed. Amin amin amin

[/QUOTE]

Canım dua kardeşlerim hepinizin ağzına yüreğine sağlık Allah razı olsun inşallah sizlerden..... Bana ve bizlere ettiğiniz dualar , okuduğumuz Yasin-i Şerifler hürmetine gönlümüzden geçen hayırlı dualarımızı kabul etsin Rabbim... Birbirimize merhamet edip dua edelim inşallah, hepimiz mutlu huzurlu olalım evli sağlıklı hayırlı çocuklu olalım en kısa zamanda amin :KK19::KK19::KK19:

Ahsennisa okudum canim duani..insallahhh tez zamanda burda guzel haberlerimizi paylasicaz :KK66:

Merhaba arkadaşlar. Ben uzun süredir dua ediyorum ama gruba katılamıyorum. En çok zikrettim ve aklımda kalan dua arkadaşlarımı merak ediyorum. :)

Aybirgen seni tebrik ediyorum ve Allah senden razı olsun devamlı ilgileniyorsun. Duan kabul olsun

Mavilim Yeşilim
Çok teşekkür ederim canım:KK65: Allah hepimizden razı olur inşallah, burda güzel duaların edilmesine az da olsa katkım olabiliyosa ne mutlu bana, Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah, duanın gücü sınırsız, Allahıma bin şükür ben dualarımdaki gibi birini buldum, Allahım daim etsin, siz dua kardeşlerime de tüm isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Amin:D Burda sizlerle birlikte dua etmenin keyfi, verdiği huzur çok başka, Allahım dualarımızı kabul etsin, şükrümüzü eksiltmesin. :D Hepinizi seviyorum :KK15:

Dua edenlerden, Yasin okuyanlardan Allah razı olsun, hepimizin duaları hayırlısıyla kabul olsun inşallah.

Mavilim Yeşilim
Çok teşekkür ederim canım:KK65: Allah hepimizden razı olur inşallah, burda güzel duaların edilmesine az da olsa katkım olabiliyosa ne mutlu bana, Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah, duanın gücü sınırsız, Allahıma bin şükür ben dualarımdaki gibi birini buldum, Allahım daim etsin, siz dua kardeşlerime de tüm isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Amin:D Burda sizlerle birlikte dua etmenin keyfi, verdiği huzur çok başka, Allahım dualarımızı kabul etsin, şükrümüzü eksiltmesin. :D Hepinizi seviyorum :KK15:

Ahhhh Rabbim bize de nasip etsin inşallah hayırlısıyla hayalimizdeki gibi birisini

Back
X