- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
- 158
- Konu Sahibi huzurolsun
- #7.781
Kızlar ALLAH aşkına bir kişi hangi duayı kac defa okuyacagimizi yazabilir mi?ben ne okudugumuzu anlamadım. Ayetel kürsi okuyoruz heralde ama kaç tane okuycaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ALLAH aşkına bir kişi hangi duayı kac defa okuyacagimizi yazabilir mi?ben ne okudugumuzu anlamadım. Ayetel kürsi okuyoruz heralde ama kaç tane okuycaz
Günü olan kişi kendi adina 33 kez diğerleri 28 kez ayetel kursi okuyacak
Olabilir canım, hiç evlilik için tefriciye okumadım, okuyalım inşallah, ama daha fazla katılan olursa güzel olurEsracim dört kişi birleşip,abdestli olarak, 4444 tefriciye okumaya ne dersin.herhafta bitkisi adına.
Kizlar basladigini gec farkettim haticeninkini okuyabildim ben kusura bakmayin..
Konu başlığına sadık kalıp fatiha okumak daha uygun bayanlar.Adını yazan malesef kayboluyor üç kişiyle bitirdik geçen okumayı.33 ayetle kursiyi kimse okumaz.
Ayetle kursi için farklı bir konu başlığı acin gerçekten okumak isteyenler katilsin.Bende katılırım.Aksi halde burası katman forman olacak.
Herkes kafasına göre okudu liste hazırlanmış Ayetel kürsü okunacak yazıyo ama sadece fatiha okuyanlar da var bende anlamadım ki![]()
Konu başlığına sadık kalıp fatiha okumak daha uygun bayanlar.Adını yazan malesef kayboluyor üç kişiyle bitirdik geçen okumayı.33 ayetle kursiyi kimse okumaz.
Ayetle kursi için farklı bir konu başlığı acin gerçekten okumak isteyenler katilsin.Bende katılırım.Aksi halde burası katman forman olacak.
Günü olan kişi kendi adina 33 kez diğerleri 28 kez ayetel kursi okuyacak
Kızlar herkes bir defa 313 ayetel kürsi okursa daha iyi olur çünkü herkes bilmiyor 33 28 sayıları karışıyor..Kızlar ALLAH aşkına bir kişi hangi duayı kac defa okuyacagimizi yazabilir mi?ben ne okudugumuzu anlamadım. Ayetel kürsi okuyoruz heralde ama kaç tane okuycaz
Esrazambak senin duanida okudum canim..Mutsuzpunk , ahsennisa ikinizinkini de okudum Allah kabul etsin..
Allah razı olsun canım, inşallah ettiğin duaların daha güzelini yaşatsın sana aminEsrazambak senin duanida okudum canim..
Canım inşallah ediyorlardır dua, aslında bildirim gelse facebook gibi olsa burası da, bazen insan unutuyor meşguliyetten foruma girmeyiArkadaslar sirasi gecen kaybolacak galiba
Amin canim...Allah razı olsun canım, inşallah ettiğin duaların daha güzelini yaşatsın sana amin![]()
Amin canım çok teşekkürler, Allah razı olsun canım, inşallah ettiğin duaların daha güzelini yaşatsın sana aminEsrazambak duanı okudum Allah kabul etsin.
Allah razı olsun canım, inşallah ettiğin duaların daha güzelini yaşatsın sana Rabbim aminEsrazambak okudum canm duani..insallah rabbim gonlune gore birini cikarir senin ve hepimizin karsisina...