Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kızlar ALLAH aşkına bir kişi hangi duayı kac defa okuyacagimizi yazabilir mi?ben ne okudugumuzu anlamadım. Ayetel kürsi okuyoruz heralde ama kaç tane okuycaz

Herkes kafasına göre okudu liste hazırlanmış Ayetel kürsü okunacak yazıyo ama sadece fatiha okuyanlar da var bende anlamadım ki o_O
Kızlar ALLAH aşkına bir kişi hangi duayı kac defa okuyacagimizi yazabilir mi?ben ne okudugumuzu anlamadım. Ayetel kürsi okuyoruz heralde ama kaç tane okuycaz

Günü olan kişi kendi adina 33 kez diğerleri 28 kez ayetel kursi okuyacak

Konu başlığına sadık kalıp fatiha okumak daha uygun bayanlar.Adını yazan malesef kayboluyor üç kişiyle bitirdik geçen okumayı.33 ayetle kursiyi kimse okumaz.
Ayetle kursi için farklı bir konu başlığı acin gerçekten okumak isteyenler katilsin.Bende katılırım.Aksi halde burası katman forman olacak.

Kizlar basladigini gec farkettim haticeninkini okuyabildim ben kusura bakmayin..
Konu başlığına sadık kalıp fatiha okumak daha uygun bayanlar.Adını yazan malesef kayboluyor üç kişiyle bitirdik geçen okumayı.33 ayetle kursiyi kimse okumaz.
Ayetle kursi için farklı bir konu başlığı acin gerçekten okumak isteyenler katilsin.Bende katılırım.Aksi halde burası katman forman olacak.

Kızlar herkes bir defa 313 ayetel kürsi okursa daha iyi olur çünkü herkes bilmiyor 33 28 sayıları karışıyor..
30 kasıma kadar herkes 1 defa 313 ayetel kürsi okursa ve 11 kez fatiha okursa..
Yani sonuç olarak 313*11 ayetel kürsi ve 11 adet fatiha okunmuş oluyor
Hepimizden Allah razı olsun

Herkes kafasına göre okudu liste hazırlanmış Ayetel kürsü okunacak yazıyo ama sadece fatiha okuyanlar da var bende anlamadım ki o_O
Günü olan kişi kendi adina 33 kez diğerleri 28 kez ayetel kursi okuyacak
Kızlar herkes bir defa 313 ayetel kürsi okursa daha iyi olur çünkü herkes bilmiyor 33 28 sayıları karışıyor..
30 kasıma kadar herkes 1 defa 313 ayetel kürsi okursa ve 11 kez fatiha okursa..
Yani sonuç olarak 313*11 ayetel kürsi ve 11 adet fatiha okunmuş oluyor
Hepimizden Allah razı olsun

Bismillahirahmanirahim

OKUNACAKLAR
1) günü gelenin duası okunur ve 1 kez fatiha süresi okur

2) liste bitinceye kadarki süre içinde herkes bir defa 313 Ayetel Kürsi okumuş olur( listede 11 kişi var toplam 11 kez 313 ayetel kürsi okunmuş oluyor)
3) ayetel kürsiler tüm dua listesi adına dualarımızın kabülü niyeti ile okunur (böylece hasta olanlar da bitince okumuş olur)

ÇOK KİŞİ VAR LİSTEDE VE LİSTE BAŞLADI, FACEBOOK GİBİ BİLDİRİM ALAMIYORUZ ,HERKES HERGÜN GİREMEDİĞİNDEN SÜREKLİ DEĞİŞİKLİK YAPMAYALIM DERİM DUA KARDEŞLERİM, OKUYAMAYAN YAZABİLİR TABİ:KK19:

DUALARIMIZ
1)mutsuzpunk : 20 KASIM 2014= ey güzel ALLAH IM. el mucib el fettah Hatice kulunun görüştüğü kişi onun için hayırlı insansa, onunla karşılıklı olarak mutlu ve huzurlu olacaklarsa en kısa zamanda kolaylıkla evlenebilmeyi nasip et . amin

2)ahsennisa : 21 KASIM 2014=
Bismillahirahmanirahim Estagfirullah Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammed
Rabbim Ahsennisa ve bizleri affet senin sevdiğin kullarından olmayı nasip et, iki cihanda da eşi olabilecek hayırlı,huzurlu, mutlu bir yuva kurmayı tez vakitte nasip et
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammed

3)esrazambak=22 KASIM 2014=
Rabbim sen esrazambak rumuzlu kulun için hayırlı birini çıkar karşısına, karşısına çıkan hayırlı kişiyi anlasın çok sevsin ve çok sevilsin, içi ısınsın,en yakın ve hayırlı zamanda hayırlı bir evlilik nasip et esrazambağa amin. Boş hayaller peşinde koşturma Rabbim kimseyi.amin , duamızın önünde kabülüne eeneengel olan günahlarımızı affet Rabbim..

4) 00Turkuaz = 23 KASIM 2014=
Eûzubillâhimineşşeytânirracîym Bismillâhirrahmânirrahîym
YA LÂTİF YA FETTAH, sen 00Turkuaz rumuzlu kulunun dualarını hayırlısıyla inşaallah kabul et günahlarını bağışla kötülüklerden koru.

5)birgaripyalnizzzz:24 KASIM 2014=
bismillahirahmanirahim estagfirullah allahumme salli ala seyyidina Muhammed Rabbim sen birgaripyalnizzzz kulunu artik yalniz birakma gönlüne göre biriyle tanışıp hayirli ve mutlu bir evlilik yapmasini hayirli evlatlara sahip olmasini nasip et. allahumme salli ala seyyidina Muhammed .

6)Missnunu= 25 KASIM 2014=
Allahim Missnunu kuluna hayirli,gonlune gore,birbirlerini gorduklerinde iste bu diyip gonlunun isinacagi iyi bi isi olan esmer,uzun boylu bi es nasip et.olmiycak insanlarla tanistirma Rabbim..amin..

7) deryaderya= 26 KASIM 2014=
allahım sen bu kuluna karsiliklik aşkla sevgiyle,iyibir işi,ailesi,kalbi olan,evlenince çalışmaya ihtiyacımin kalmayacagim,sağlıklı evlatlarının olacağı,hayırlı ömür boyumutlu,sağlıklısı evlilik ver.Tez zamanda ver.Amin

8)elanur84= 27 KASIM 2014=
ALLAHIM bütün gunahlarimi affet tövbe , en kısa zamanda senin gözünde değerli olan biriyle evlenmemi nasip et sen gozyaslarimi dindir (bunu yazarken agliyorum) yüzümü guldur sen herseye kadirsin

9)freeware: 28 KASIM 2014=
Bismillahirrahmanirrahiiim...
Allahümme salli alâ seyyidina muhammed ve alâ âli seyydina muhammed..
Allah'ım geçmiş günahlarımızı affet ve gelecekte de doğru yoldan ayırma.. estağfirullah, estağfirullah,estağfirullah el azim el kerim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel gayyuum ve etubu ileyh.. lâ ilâhe İllâ ente subhaneke innî küntü minezzâlimin.
Allah ım freeware rumuzlu bu aciz kuluna bu dünya da da ahirette de iyilik ve afiyet ver ve dualarını hayırlısıyla kabul eyle.
Allahım, freeware kuluna 2 cihan saadeti yaşayabileceği, birbirleri için göz aydınlığı olabilecekleri, hem dünya hem ahireti için hayırlı olan, iyi huylu, güzel ahlaklı,ilgili, freeware i Allah ın emaneti olarak gören, kalbinde Allah korkusuolan,vicdanlı,merhametli, cimri ve ya çok savurgan olmayan, freeware e hep değer verecek olan, freeware in de ona değer verebileceği, aralarında ki sevgi,saygı ve merhametin hiç bitmeyeceği, ailesi ailesine uygun, ailesi de kendisi de çok iyi olan, mesleği ve yaşı freeware e uygun olan, uyumlu ve her yönüyle memnun olabileceği, afiyetli, hayırlı ve daim bir eş , ve göz aydınlığı olacak zürriyet nasip et, merhametlilerin en merhametlisi, Rahman, Rahim olan, rızık veren en hayırlısı rezzak olan, hayırlı kapıları açan fettah Rabbim... rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete eğyunin vec;alnâ lil muttekîne imâmâ.('Rabbimiz! Bize eşlerimizden ve çocuklarımızdan gözümüzün aydınlığı olacak insanlar ihsan et ve bizi, Allah'a karşı gelmekten sakınanlara önder yap') . Allahümme salli alâ seyyidina muhammed ve alâ âli seyydina muhammed..
amiiin, amin amin, velhamdüliilahi rabbil alemiiiin.

10) umutsuzcuk = 29 KASIM 2014= Allahım umutsuzcuk rumuzlu bu kulunun çektiği acıları unutturacak sevgiyle saygıyla sürecek.oğluma abilik yapacak bize sahip çıkacak.alkolü kumarı olmayan..Allah korkusu olan bir eş nasip et yarabbim..
Allahım buradaki tüm arkadaşlarımın dualarını kabul et hayırlı yuva ve eş nasip et yarabbim..

11) hesnam= 30 Kasım 2014
Rabbim tez zamanda dualarımı kabul etsin ve hayırlı gölüme göre bi eş nasip etsin. tez zamandaaileminde beğendiği benimde hep gönlümde olan özelliklere sahip biriyle beni karşılaştırsın ve evliliğimizi nasip etsin. olmayacak insanlarla karşılaştırmasın inşallahh.İşimde gücümde yolumu açık etsin.AMİN. hepimizin duaları kabul olsun inşallah arladaşlar

Esrazambak okudum canm duani..insallah rabbim gonlune gore birini cikarir senin ve hepimizin karsisina...

Back
X