- Konu Sahibi huzurolsun
Allah hepimize yardım etsin inşallah doğru insanlar çıkartsın karşımızaa 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama beni gecmissinizherkes gelsin bekleyelim dediniz yeni liste olustu ben yokum ama
(((
Allah hepimize yardım etsin inşallah doğru insanlar çıkartsın karşımızaa![]()
canım cok sıkkın kızlar
ben varım başka kimse yok galiba noldu canm neden canın sıkkın :26:
bu cumartesi görüstüğüm kişinin ailesiyle tanısmaya gidecektim ama işinden dolayı bir ay sonraya kaldı moralim cok bozuknasıl ümitlendim hazırlandım giycegimi aldım.simdi görüstüğüm kişiyide göremicem ne zaman annesiyle tanısacagımda mechul
önümüzdeki aya dedi
![]()
bugün 3 tane arkadasım düğün için davet etti insan özeniyor.moralim cok bozuk acıya dayanmaktan yoruldum
gözüm gelinliklerde kaldı hayallerde kaldı cok yoruldumcanım yemek yemek bile istemiyo.yatıp duruyom uyumak istiom hep
olsun canım sen hiç üzülmeee merak etme başımıza gelen her şeyy bizim için en hayırlısıdırrr bu yüzden üzülmene gerek yok canımm......... hem bi yandan daha çok hazırlanmaya vaktin olurr bizde senin için daha çok dua ederizzz hiçç üzülme cnm merak etme her şeyinn hayırlısı olsunnn..........![]()
![]()
![]()
benimde kuzenlerim gittiiiler peş peşeee :85: beni hiç isteyen yokk neyse cnm herşeyin hayırlısı İnşallah bizede güzel bi kısmet çıkar hep dua ediyorum Allahtan ümit kesilmez..........
kuzum bu pazar tanıscam küçük bir üzüntü yasadım gecti sükürsagol iyiki varsnız üzüntümü sevincimi paylasıyorum ne güzel burda cıkarsız içten duygularımızı paylasıyoruz hepimizde birbirimizin acısınada sevincinede ortak oluyoruz.cok sagol canım Allah razı olsun insallah hersey hepimiz için hayırlı ve güzel olur
![]()
çok sevindm senin adına inşallah görüşmen çok güzel geçerrr cnmbenim için de dua edermsn benimkide beni biran önce bulsun artık :85:
insallah canımetmememi canım her duamda sizlere yer veriorum insallah hayırlı ve sevecegin mutlu olacagın insan en yakın zamanda karsına cıksın insallah Rabbimiz hepimizin yüzünü güldürsün insallah dualarımızı kabul eylesin hepimiz mutlu olalım amin amin amin
![]()