- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #8.181
Teşekkür ederim canım insallah ben de okumaya başlayacağım simdi eve geldimVe şimdi sıra redvelvetcake arkadasımizda şimdiden kabuk etsin Allah
Allah razı olsun canım su an 100 oldu ben de 100 daha okuyorumRedvelvetcake canim 50 adet okudum
Kızlar Allah razı olsun hepinizden,ağzınıza yüreğinize sağlık..Bana ettiğiniz duaların kat be kat güzellerini Allahım size yaşatsın inşallah. Hiç ummadığınız bir zamanda hayırlı olan kişiyle karşılaşıp evlenmeyi nasip etsin size.Ben de her sabah yasin ve fetih okumaya çalışıyorum ve içimden sizi anıyorum hep. İnşallah herşey düşündüğünüzden ve umduğunuzdan daha hızlı ve güzel olur. Rabbim bu dualarımızı görüyor biliyor ben inanıyorum ama her şeyin bir zamanı ve nedeni var bunu da biliyorumm..Hepinizi çok seviyorum ve dualara devam diyorum
Amiiinn canım inşallahCanımm cok tatlısın:) cok tesekkur ederim kendi adıma.. Allah razı olsun.. Ben de hep dua ediyorum sizler icin birbirimizi tanımadan böyle olduk ne guzel Allah daim etsin
kızlar selâmün aleyküm Günaydın hayırlı günler dilerim hepinize 150 okudum
aynen canım namazlarımın arkasından inşallah elimden geldiğince dua ediyorum tabi bu dualarima sizleri de dahil ediyorum Rabbim inşallah hepimizin dualarını hakkımızda hayırlı eylerKızlar Allah razı olsun hepinizden,ağzınıza yüreğinize sağlık..Bana ettiğiniz duaların kat be kat güzellerini Allahım size yaşatsın inşallah. Hiç ummadığınız bir zamanda hayırlı olan kişiyle karşılaşıp evlenmeyi nasip etsin size.Ben de her sabah yasin ve fetih okumaya çalışıyorum ve içimden sizi anıyorum hep. İnşallah herşey düşündüğünüzden ve umduğunuzdan daha hızlı ve güzel olur. Rabbim bu dualarımızı görüyor biliyor ben inanıyorum ama her şeyin bir zamanı ve nedeni var bunu da biliyorumm..Hepinizi çok seviyorum ve dualara devam diyorum
Amin canım inşallahaynen canım namazlarımın arkasından inşallah elimden geldiğince dua ediyorum tabi bu dualarima sizleri de dahil ediyorum Rabbim inşallah hepimizin dualarını hakkımızda hayırlı eyler
aynen canım namazlarımın arkasından inşallah elimden geldiğince dua ediyorum tabi bu dualarima sizleri de dahil ediyorum Rabbim inşallah hepimizin dualarını hakkımızda hayırlı eyler
Hosgeldin canim..kıazlar ben bugün aranıza katıldım.görücü usulü iki kişiyle görüştüm.son altı ay içerisinde ikiside olmadı.ya insanlar neden bu kadar bencil anlamıyorum.dualarına çok ihtiyacım var .adım feride.rabbim gönlünüzdeki bütün istekleri hayırlısıyla nasip etsin.lütfen hayırlı bir eş karşıma çıkması için dua edin.
kıazlar ben bugün aranıza katıldım.görücü usulü iki kişiyle görüştüm.son altı ay içerisinde ikiside olmadı.ya insanlar neden bu kadar bencil anlamıyorum.dualarına çok ihtiyacım var .adım feride.rabbim gönlünüzdeki bütün istekleri hayırlısıyla nasip etsin.lütfen hayırlı bir eş karşıma çıkması için dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?