- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi huzurolsun
- #8.361
Kızlar ben 1000 tane alıyorum. Gun icinde bitirdikce alacagım. Cok yavas gıdıyoruz
1600
1600
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuyamayabilirsin canım bılemedımHoşgeldin canım. 350
Tam da hasta oldum okuyabilir miyim acaba içimden?
Kızlar ben 1000 tane alıyorum. Gun icinde bitirdikce alacagım. Cok yavas gıdıyoruz
1600
Gaza getirdin beni, ben de 500 tane alıyorum, daha fazla okuyabilirsem eklerim, bu arada avatar resmini çok beğendim, ben de kuğulu bişey yaptım :))
toplam 2100 oldu
Kızlar o zaman ben de hepinizin adınagünaydın,
hastayken dua niteliğindeki sureler okunabilir ama sınırlı sayıda diye biliyorum,
http://www.sorularlaislamiyet.com/qna/12939/hayizliyken-hangi-dualar-okunabilir.html
sure dışında salavat ve dualar okunabilir, bilhassa kısmet için iki tane dua var bildiğim, onları yazayım, biz de hastayken onları okumaya devam ederiz,
Salavat-ı Fatih: 40 gün devam edilmeli, belli bir tekrar sayısı yok, kaynak :
http://salavatifatih.tr.gg/
okunuşu:
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedinil fâtihı limâ uğlika vel hatimi li mâ sebeka ven nâsırıl hakkı bil hakkı vel hâdi ila sırâtıkel müstekıymi ve ala âlihi ve ashâbihi hakka kadrihî ve mikdârihil aziym.
Manası:
Allahım! Kapalılıkları açan, geçmişe son veren, hakka hakikatla destek olan, mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammed’e O’nun âline ve ashabına O’nun yüce kadr ü kıymetince salat eyle selam eyle ve O’nu mübarek kıl.
İkincisi, 40 gün boyunca günde 500 kez okunmalı:
Allahümme tevekkelna Rabbeneftah beynena ve beyne kavmina bil hakkı ve ente hayrul fatihin, Allahümme Ya Müfettihel ebvab iftahlena hayrel bab bicahi sahibül vesile.
(anlamı kısaca: ey hayırlı kapılar açan Allah'ım bize hayırlı kapılar aç.)
Hastalığım bitince inşallah başlarım .. O zaman ben de üçümüz adına dualarımızın kabulü için salavat okuyayımAyy ne guzel ben cok severim kusları:) hadı bakalım artık bırbırımızı gaza getirip bitiririz :)
Bende varim amaKızlar o zaman ben de hepinizin adına
Hastalığım bitince inşallah başlarım .. O zaman ben de üçümüz adına dualarımızın kabulü için salavat okuyayım
Yani canım toptan hepimizi kastetmıs bence :)Bende varim amaokuyodum
her okumadan once bismillahirrahmanirrahim demek gerekiyor mu. en basta besmeleyle basliyorum zaten
dogrusu bu mu acaba. Ben her birinde soyluyorum oda hizimi kesiyor :)Ben demıyorum toplu okurken. Senın gıbı bastan soyluyorum oyle okuyorum
Ayy canım tabi sen de varsın kusura bakmaaBende varim amaokuyodum
Her birinin arasında besmele çekiliyor diye biliyorum ama , bu da yorucu tabidogrusu bu mu acaba. Ben her birinde soyluyorum oda hizimi kesiyor :)
Benim isimde yok canim.part time calisiyorum simdilik.hem is hem es icin dua edermisin bana.Kızlar size hayırlı evlilik için dua ediyorum. Ama özel duanız var mı bilmiyorum?