Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Burada müjde vermiştim size. Herkes de çok sevinmisti. Rabbimin bi sınavı heralde bu da.

diğer başlıkta yazdıklarını okudum, bence dua et, oluruna bırak, kararında haksız değilsin, tabii her insan hata yapabilir, hatayı telafi etmek için insanlara şans verilmeli, fevri olma,

yanlış anlaşılmak istemiyorum, sadece görüşümü belirtmek için, seni eleştirmek için değil, ben de fikrimi söyledim ama böyle meselelerde konuyu herkesle paylaşmak doğru değil, bu senin hayatın, en doğru kararı yakınlarına danışarak sen vereceksin, buradaki yüzlerce yorumdan olumsuz etkilenirsin, evlilik görüşmesi duygularla başlar ama nihai karar mantıkla verilmeli.
ben de daha önce görüştüğüm insanla konuştuklarımızı, mesajlarımı sürekli arkadaşlarımla paylaşıp onların olumlu/olumsuz her söylediğinin etkisinde kalarak çok saçma sapan şeyler yapmıştım, sürekli o burcun erkeği nasıl olur, ona nasıl davranılır vs giibi şeyleri araştırıp gereksiz yere kendimi dolduruşa getirmiştim. iki sene geçti, onu unuttum giitti ama görüşmemin bitmesinden çok kendime başkalarının tesirinde kaldığım için, gereksiz yere özel hayatımı paylaştığım için kızıyorum, herkesin dünya görüşü, hayata bakış açısı, evlilik, ilişki anlayışı başka başkadır, bu işin bir formülü de yok, her insan biriciktir, huyu-suyu diğerine benzemez, birisinin ilişkisinde işe yarayan taktik diğerinde ters tepebilir.

inşallah hakkında hayırlısı olur..

bu arada bu mesajı diğer başlığına yazıcaktım, buraya düştü, buradaki arkadaşlar üzerinize alınmayın lütfennn :))

diğer başlıkta yazdıklarını okudum, bence dua et, oluruna bırak, kararında haksız değilsin, tabii her insan hata yapabilir, hatayı telafi etmek için insanlara şans verilmeli, fevri olma,

yanlış anlaşılmak istemiyorum, sadece görüşümü belirtmek için, seni eleştirmek için değil, ben de fikrimi söyledim ama böyle meselelerde konuyu herkesle paylaşmak doğru değil, bu senin hayatın, en doğru kararı yakınlarına danışarak sen vereceksin, buradaki yüzlerce yorumdan olumsuz etkilenirsin, evlilik görüşmesi duygularla başlar ama nihai karar mantıkla verilmeli.
ben de daha önce görüştüğüm insanla konuştuklarımızı, mesajlarımı sürekli arkadaşlarımla paylaşıp onların olumlu/olumsuz her söylediğinin etkisinde kalarak çok saçma sapan şeyler yapmıştım, sürekli o burcun erkeği nasıl olur, ona nasıl davranılır vs giibi şeyleri araştırıp gereksiz yere kendimi dolduruşa getirmiştim. iki sene geçti, onu unuttum giitti ama görüşmemin bitmesinden çok kendime başkalarının tesirinde kaldığım için, gereksiz yere özel hayatımı paylaştığım için kızıyorum, herkesin dünya görüşü, hayata bakış açısı, evlilik, ilişki anlayışı başka başkadır, bu işin bir formülü de yok, her insan biriciktir, huyu-suyu diğerine benzemez, birisinin ilişkisinde işe yarayan taktik diğerinde ters tepebilir.

inşallah hakkında hayırlısı olur..

ben de biraz dolduruşa geldim maalesef. cok üzgünüm cookk

Burada müjde vermiştim size. Herkes de çok sevinmisti. Rabbimin bi sınavı heralde bu da.
İnşallah daha daha hayırlı müjdeler veririz burda, üzme kendini ve suçlu hissetme kendini. Olursa olur zaten akışına bırak. Okudum zaten konularını ben, resmen inat uğruna gibi görünüyor sen haklı olarak eski nişan olayından etkilendin güvensizlik yaşadın korktun belki de kıskandın bayanız yani anlıyoruz az çok birbirimizi. Ama sebepler birer perde. Olacağın önüne geçilmiyor, gel biz dualarımıza devam edelim. Hayırlısı olsun diye dua et canım. Ama üzme ve suçlama kendini..

10.000 ihlas suresi okunan miktar

1. Esrazambak = 2815
2.redvelvetcake =1.335
3.huyluduygu=1.500
4. elanur84=1.300
5.suleeeem=
6.yavruceylan=1.300
7.evinamin=1250

OKUNAN= 9500
KALAN= 500

--------------------------------------------------------
Hasta olup tefriciyye okunan listesi

1.frikadelle= 3400
2.redvelvetcake= 444

OKUNAN= 3844
KALAN= 600

Not: katılmak isteyen adını yazsın. hem ihlas hem tefriciyye de okuyabilirsiniz. Hasta olanlar ihlas okuyamayacağı için tefriciyye de okuyoruz.
[/QUOTE]

İnşallah daha daha hayırlı müjdeler veririz burda, üzme kendini ve suçlu hissetme kendini. Olursa olur zaten akışına bırak. Okudum zaten konularını ben, resmen inat uğruna gibi görünüyor sen haklı olarak eski nişan olayından etkilendin güvensizlik yaşadın korktun belki de kıskandın bayanız yani anlıyoruz az çok birbirimizi. Ama sebepler birer perde. Olacağın önüne geçilmiyor, gel biz dualarımıza devam edelim. Hayırlısı olsun diye dua et canım. Ama üzme ve suçlama kendini..

ne doğru söyledin, sebepler birer perde diye. evet kısmette yokmuş ki bişeyler sebep oldu. peki devam edeceğim inşALLAH buradan. pztden itibaren

Kızlar ihlas suresi
redvelvetcake için bitti..
Üçüncü kişiden mi başlıyoruz, bundan sonra herkes için mi okuyoruz?

Tefriciyye herkes için, ihlas
huyluduygu için devam ediyor demi???

1. Esrazambak = 3.315
2.redvelvetcake =1.335
3.huyluduygu=1.500
4. elanur84=1.300
5.suleeeem=
6.yavruceylan=1.300
7.evinamin=1250

OKUNAN= 10.000
KALAN= 0

1.frikadelle= 3400
2.redvelvetcake= 444

OKUNAN= 3844
KALAN= 600

Not: katılmak isteyen adını yazsın. hem ihlas hem tefriciyye de okuyabilirsiniz. Hasta olanlar ihlas okuyamayacağı için tefriciyye de okuyoruz.

Kızlar ihlas suresi

1. Esrazambak = 3.315
2.redvelvetcake =1.335
3.huyluduygu=1.500
4. elanur84=1.300
5.suleeeem=
6.yavruceylan=1.300
7.evinamin=1250

OKUNAN= 10.000
KALAN= 0

1.frikadelle= 3400
2.redvelvetcake= 444

OKUNAN= 3844
KALAN= 600

Kızlar ihlas suresi

1. Esrazambak = 3.315
2.redvelvetcake =1.335
3.huyluduygu=1.500
4. elanur84=1.300
5.suleeeem=
6.yavruceylan=1.300
7.evinamin=1250

OKUNAN= 10.000
KALAN= 0

1.frikadelle= 3400
2.redvelvetcake= 444

OKUNAN= 3844
KALAN= 600

bence listeden devam edelim her bir arkadasımız ıcın 10 bin ihlasa benim fikrim.. Siz ne dersiniz kızlar huyluduygu huyluduygu Zeynepp20 Zeynepp20 yavruceylann yavruceylann E evinamin

Kızlar bence bu arada hem ihlas hem tefriciye okumayalım, yani sadece 10 bin ihlas okuyalım hasta olan varsa tefriciye okur isterse ya da bilemedim tefriciye fazla oldu bence iki liste zor oluyor :(

bence listeden devam edelim her bir arkadasımız ıcın 10 bin ihlasa benim fikrim.. Siz ne dersiniz kızlar huyluduygu huyluduygu Zeynepp20 Zeynepp20 yavruceylann yavruceylann E evinamin

Kızlar bence bu arada hem ihlas hem tefriciye okumayalım, yani sadece 10 bin ihlas okuyalım hasta olan varsa tefriciye okur isterse ya da bilemedim tefriciye fazla oldu bence iki liste zor oluyor :KK43:

Evet ben tefriciyye okuyamadım canım ezbere bilmiyorum. Hasta olan okusun tefriciyye o zaman. Hem herkes için ihlas okunurken anca biter tefriciyye. İhlas daha hızlı gidiyor.
O zamanhuyluduygu için ihlas suresi okumaya başlayalım

Evet ben tefriciyye okuyamadım canım ezbere bilmiyorum. Hasta olan okusun tefriciyye o zaman. Hem herkes için ihlas okunurken anca biter tefriciyye. İhlas daha hızlı gidiyor.
O zaman huyluduygu için ihlas suresi okumaya başlayalım

Ben de ezbere bilmiyorum canım valla zor oluyor bakıp okuyorum hep cok okuyamıyorum :( ben listeyi yapayım simdi girenler de görür

huyluduygu huyluduygu için okuyoruz
(not= tefriciyye herkes için okunuyor. Tefriciyyeyi hasta olanlarımız okuyor)

1. Esrazambak =
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=
4. elanur84=
5.suleeeem=
6.yavruceylan=
7.evinamin=

OKUNAN=
KALAN=10.000