- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #8.941
Arkadaşlar bu arada regl döneminde dua etmeyen arkadaşlar vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam, diyanetin bu konu ile ilgili bir yazısı var.
"Hanımlar adet günlerinde veya nifas (loğusalık) hallerinde iken dua edebilirler; zikir ve dua anlamı taşıyan ayet-i kerimeleri okuyabilirler. Bunun yanında, Kelime-i şehadet, Kelime-i tevhid, istiğfar, salavat-ı şerife getirebilirler. Aynı şekilde tefsir, hadis ve fıkıh gibi dini eserleri okuyup mütalaa edebilirler (Merğinani, el-Hidaye, I, 31; İbn Nüceym, Bahru’raik, I, 49; Şirbini, Muğni’l-Muhtac, Beyrut, 1418/1997, I, 120-121, 172)."
Eğer sizler için sakıncası olmaz ise ben şuan regl oldum ve duama devam etmek istiyorum
amin canım Allah gönlünün tüm hayırlı muratlarını nasib etsin ben de her namazdan sonra kadınlar klubundeki kardeşlerime hayırlı kısmet diye dua ediyorum hepimize :) dua hiç boş çıkmaz.. bu dunyada ,olmazsa ahirette mukafatını alacağız inşaallah630 ihlas okudum, 60 da Ayetel Kürsi okudum.
sanırım böylece bana okunan ihlas tamamlanmış oldu, okuyan, sayfamızı takip eden tüm arkadaşlardan Allah razı olsun, böyle dua arkadaşlığı kurmak çok güzel oluyor, duaya devam etmek için motive ediyor insanı, ağzımız sürekli dualı oluyor, bir dakikamızı dahi boş geçirmemeye çalışıyoruz elden geldiğince, her gün bir Taha suresi okkuyup ardından buradaki arkadaslara isim isim dua etmeye çalışıyorum, nafile tuttuğum oruçları açarken de,
inşallah dualarımız Allah katında makbul dualardan olur.
330 artmış canım seninkiye birlikte 360 oldu.bu arada ben frikdarella kardeşimize 30 ihlas okumustum Allah kabul etsin
Canım namaria arkadasımız ihlas listesinde son.Merhaba :)
namaria arkadaşımızdan sonra liste yine baştan mı başlayacak yoksa sona biz eklenip mi devam edecek acaba ?
yeni ihlas listesinde olmak istiyorum elbette, duaya devam :))
Ben de yeni listede olmak istiyorum.dünden beri giremedim nete kızlar kusura bakmayın Bu aakşam da misafirim var yarından itibaren okumaya devam ederim
Hemen ekliyoruz kızlarihlas listesinde ben de olmak istiyorum bi de 11 tane ayetel kürsi okudum Allah kabul etsin
Tamam canım ekliyorum hemenBende katılmak istiyorum ihlas listesine :)
Allah razı olsun canım ekliyorum hemen2000 ihlas suresi aliyorum
Tamam canım sensiz olmaz zatenCanm yeni listeye beni de ekleyin ihlas listesine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?