- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #9.181
ben listeyi yazayim okuyalim Ya Latif ile 41 Yasin
Canim okuyan okumayan herkese dua edelim, Ayetel kursiye okumayanlar vardi silmedim listeden, belki tekrar gelirler, Birde sayi belirtmesek ben stres oluyorum okumam lazim yetistirmem lazim diye, isteyen istedigi kadar alip okusa olur muBir de 16641 Ya Latif ve 41 Yasin'e kimler katılıyor tam olarak? Çünkü sayıları ona göre paylaştırırsak daha rahat ilerler
burdaki nicknamelere gore dua ediyoruz tek tek isimleri soyleyip, sende arkadasinin ismini yaz ekleyim listeyekızlar bende arkadaşım ıcın kaılmak ıstıyorum..katılabilirmiyim??
Tamam canım o zaman okudukça eklerizCanim okuyan okumayan herkese dua edelim, Ayetel kursiye okumayanlar vardi silmedim listeden, belki tekrar gelirler, Birde sayi belirtmesek ben stres oluyorum okumam lazim yetistirmem lazim diye, isteyen istedigi kadar alip okusa olur mu
canim 5 dakika once 41 yasin ve Ya Latif okumaya karar verdik, bu bitince senin dedigini okuruz, senide ekleyim listeyeHerkese merhaba. 27 yaşındayım. Evliliğe giden bi ilişkim vardı acı bir şekilde bitti. Hayirlisi buymus. Yasimdan ötürü geç kalmadan dua etmeye baslamam gerek. Neler okuyacaksiniz bilgilendirir misini? Bi de ben bugün muftuluge sordum da ya Fettah ismi etkiliymis hayırlı es hususunda. Ne dersiniz onu da okuyalım mı?
okumadan su kadar okuyacagim diyoruz fazla okunmasin karisiklik olmasin diye, okuyacagimiz sayiyi bildiriyoruz.Herkese merhaba. 27 yaşındayım. Evliliğe giden bi ilişkim vardı acı bir şekilde bitti. Hayirlisi buymus. Yasimdan ötürü geç kalmadan dua etmeye baslamam gerek. Neler okuyacaksiniz bilgilendirir misini? Bi de ben bugün muftuluge sordum da ya Fettah ismi etkiliymis hayırlı es hususunda. Ne dersiniz onu da okuyalım mı?
1. esrazambak =..............
2. frikadelle = .................3000 Ya Latif
3. evinamin......................
4. Turta Yagmuru = .......
5. perigunlugu=...............
6. Namaria=.....................
7. Redvelvetcake=............
8. Serenhanim=..............
9. elanur84=...................
10. huyluduygu = ...........
11. nisa1234 = ................. 1 Yasin, 1000 Ya Latif
12. neyisada=.................
YASIN YA LATIF
Okunan;1 Okunan;4000
Kalan;40 Kalan :12641
Surekli duzeltelim diye karistim ben, sende duzenle zamanin olunca canim, Surekli aktif tutalim, update edelimPardon canım ya listeyi sen yap o zaman karıştırmayayim ben hiç...Mevtul diye bir arkadaş daha var o da katılmak istiyormuş galiba
2 yasın 3000 ya latıf esra zambak arkadaşımız ıcın
1. esrazambak =..............
2. frikadelle = .................3000
3. evinamin......................
4. Turta Yagmuru = .......
5. perigunlugu=...............
6. Namaria=.....................
7. Redvelvetcake=............
8. Serenhanim=..............
9. elanur84=...................
10. huyluduygu = ...........
11. nisa1234 = ................. 1 Yasin, 1000 Ya Latif
12.mevtul=..................
YASIN YA LATIF
Okunan;1 Okunan;4000
Kalan;40 Kalan :12641
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?