Hayırlı eş için birlikte dua edelim

" Belirli bir yukseklikten sonra gokyuzunde hic bulut olmadigi gercegini hatirlayin. Eger yasaminizda bulutlar isiginizi engelliyorsa bu sizin ruhunuzun yeterli yukseklige henuz ulasamamis olmasindandir. İnsanlarin cogu sorunlarla bogusma hatasina duserler. Bu durup egilerek surekli tumbulutlari ortadankaldirmak icin ugrasmaya benzer, sanki sihirli birhareketle onlari yok edebileceklerdir. Tabii ki gecici bir sure onlari yok edebilirler ancak bulutlar her zaman geri donecek gunes ile aralarina girecek ve isiklarini engelleyecektir. Sizin yapmaniz gereken sey ise kendinizi bir kere bulutlarin uzerine cikarmak ve orada kalmaktir."
Alintidir

1. esrazambak =................10.000 Ya Latif OKUNDU
2. frikadelle = ...................3000 Ya Latif OKUNDU
3. evinamin......................2000 Ya Latif OKUNDU
4. Turta Yagmuru = .......2 Yasin Okundu
5. perigunlugu=...............
6. Namaria=....................1 Yasin OKUNDU
7. Redvelvetcake=............1000 Ya Latif OKUNDU
8. Serenhanim=..............
9. elanur84=...................
10. huyluduygu = ........... .. 10 Yasin ,500 Ya Latif OKUNDU

11. nisa1234 = ................. 2+2 Yasin, 1000 Ya Latif OKUNDU
12.mevtul=.......................2 yasın 3000 Ya Latif OKUNDU
13.neyisada=....................500 Ya Latif OKUNDU

41 YASIN ---------------------------Okunan Yasin :19 Kalan Yasin : 22

16641 YA LATIF (2. TUR)---------Okunan Ya Latif : 4359 Kalan Ya Latif :12.282

Yeni listeye eklerseniz sevinirim.Okumalar nasıl olacak.
Hepimize toplu olarak dualar okuyoruz, ilk Ayetel Kursi ve El Mucib okuduk, 2 gun once 41 Yasin ve Ya Latif okumaya basladik, bu bitincede Taha suresi ve baska bir dua daha okuyacagiz, Bir dua bitince baska bir duaya basliyoruz, Herkes okuyabildigi kadar okuyor, toplu olarak birbirimize dua ediyoruz isimlerimizi soyleyerek. Regl olan arkadaslarda okusun diye Ya Latifte okuyoruz Yasin in yaninda, regl olmayanlar Yasin okumaya agirlik veriyoruz. Katilmak istersen ismini ekleriz canim

Pazarı Pazartesiye bağlayan gecenin bu kadar makbul olduğunu bilmiyordum. Allah razı olsun senden canım

Canlaaaaaaaar tüm mesajlarınızı okudum neler oluyooorrr, ben şu kadar sen şu kadar...
Çok sevindim demek ki şeytanın hoşuna gitmedi okumalarımııızzz oleeyyy... Bizim aramıza fitne sokmaya çalışıyor akıllı klalım dua kardeşlerim yani devam edelim. Bizi yıldırıp topikten attıracak aklınca şeytan. Demek ki doğru yoldayız..
Ve dize bir teklifim var..
Kimin kaç okuduğunun önemi yok bence de. Biri bir kez ya latif der kabıl olur hiç belli olmaz. Hepimize ihtiyaç var bence..

Teklifim şu isimsiz olarak okuduklarımızı yazalım şöyle:

41 YASIN ---------------------------
Okunan Yasin :20
Kalan Yasin : 21

16641 YA LATIF (2. TUR)---------
OkunanYa Latif : 4359
Kalan Ya Latif :12.282

YENİ LİSTEMİZ
(isim verilmiyor)

OkunanYa Latif : 4359
Kalan Ya Latif :12.282

Esrazambak haklısın bencede kimin okuyup kimin okumadiginin, ya da az okudu çok okudunun bir önemi yok önemli dua dan vazgecmemek.

YENİ LİSTEMİZ
(isim verilmiyor)

OkunanYa Latif : 6359
Kalan Ya Latif :10.282

Kızlar iki arkadaş üstlenmişti sağolsunlar duaları ekleme işini.. Ben isimsiz liste yaptım ama isimli de ekleyebilirsiniz. Yani benimki bir fikirdi. Üstte eklediğim son hali bu arada.. Düşündüm de kimler adına okudupumuzu göremiyoruz şimdi de kimlerin aktif olduğu görünmüyor..

Esracım çok iyi düşünmüşsün

Bu mesajı da şimdi gördümm

1. esrazambak
2. frikadelle

4. Turta Yagmuru
5. perigunlugu
6. Namaria
7. Redvelvetcake
8. Serenhanim
9. elanur84=
10. huyluduygu

11. nisa1234
12.mevtul
13.neyisada

Okunan Yasin :22
Kalan Yasin : 19

Böyle bir şey düşündüm ama aklınıza başka bir şey gelirse onu da uygulayabiliriz.

Euzubillahimineşşeytanirracim
1. esrazambak =................
2. frikadelle = ...................
3. evinamin......................
4. Turta Yagmuru = .......
5. perigunlugu=...............
6. Namaria=....................
7. Redvelvetcake=............
8. Serenhanim=..............
9. elanur84=...................
10. huyluduygu =
11. nisa1234 =
12.mevtul
13.neyisada=....................

Okunan Yasin :24
Kalan Yasin : 17

canim bazen arkadaslar telefondan giriyor bana su kadar eklermisiniz filan diyorya( diger konulardanda bliyorum) bazen yanlisliklar oluyor o yuzden bence isimlerimizin karsisina ne kadar okudugumuzuda yazalim. Bencede biz bi sinavdan gectik ve anlimizin akiyla hicbir sorunda yasmadik, gordukki listedeki herkes yurekten isteyerek okuyor ve sen okumadin ben okudum az okudun cok okudun yapmiyor bunu gormus olduk zaten. bence kac tane okunduklarini yazalim ki hata olmasin
hatta ilk turdaki ya latif te hatirliyormusunuz yanlis cikartilmis galiba en son herkesin ne kadar okudugu toplanip kontrol edilmisti, Biz sinavimizi gectik aramizdaki herkes iyi niyetli oyuzden yazalim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…