- 26 Şubat 2008
- 341
- 324
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #9.281
Hepimize toplu olarak dualar okuyoruz, ilk Ayetel Kursi ve El Mucib okuduk, 2 gun once 41 Yasin ve Ya Latif okumaya basladik, bu bitincede Taha suresi ve baska bir dua daha okuyacagiz, Bir dua bitince baska bir duaya basliyoruz, Herkes okuyabildigi kadar okuyor, toplu olarak birbirimize dua ediyoruz isimlerimizi soyleyerek. Regl olan arkadaslarda okusun diye Ya Latifte okuyoruz Yasin in yaninda, regl olmayanlar Yasin okumaya agirlik veriyoruz. Katilmak istersen ismini ekleriz canimYeni listeye eklerseniz sevinirim.Okumalar nasıl olacak.
Pazarı Pazartesiye bağlayan gecenin bu kadar makbul olduğunu bilmiyordum. Allah razı olsun senden canımKızlar ben adet olmustum ama bitti sanırım yarın aksam Yasin okuyacagım Allah izin verirse 2-3 tane, hem pazarı Pazartesi'ye bağlayan gece edılen dualar persembe gecesı edılen dualar gıbıymıs, ne kadar okursam pazartesı yazacagım:))
Oyleymıs canım ben de yenı ogrendım:) Allah senden de hepınızden de razı olsun kızlar. Hepınızı cok sevıyorum:) ıyı kı varsınızPazarı Pazartesiye bağlayan gecenin bu kadar makbul olduğunu bilmiyordum. Allah razı olsun senden canım
Esracım çok iyi düşünmüşsünKızlar iki arkadaş üstlenmişti sağolsunlar duaları ekleme işini.. Ben isimsiz liste yaptım ama isimli de ekleyebilirsiniz. Yani benimki bir fikirdi. Üstte eklediğim son hali bu arada.. Düşündüm de kimler adına okudupumuzu göremiyoruz şimdi dekimlerin aktif olduğu görünmüyor..
Bu mesajı da şimdi gördümmKızlar iki arkadaş üstlenmişti sağolsunlar duaları ekleme işini.. Ben isimsiz liste yaptım ama isimli de ekleyebilirsiniz. Yani benimki bir fikirdi. Üstte eklediğim son hali bu arada.. Düşündüm de kimler adına okudupumuzu göremiyoruz şimdi dekimlerin aktif olduğu görünmüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?