- 28 Ocak 2011
- 619
- 325
- 303
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #12.941
Amin inşallah canımdenizinmavisi Sealand Benvebendeniz kızlar hemen hemen aynı duyguları yaşamış aynı imtihan dan gecmisiz. Geçen sene bu zamanlar yaşayan bir öluydum resmen ama bu sene bir o kadar umutlu ve yaşama sevinci olan biriyim. Aynı zamanda olursa olur olmazsa çok sıkıntı değil havasindayim. Bir daha hiçbir erkek için o kadar kahrolmamaya karar verdim inşallah basarabilirim. Rabbim tez zamanda mutlu haberlerimizi birbirimize vermeyi nasip etsin inşallah
canım hoşgeldinnBeni de aranıza kabul eder misiniz kızlar?
butun liste icin okuyoruzAyy listeye beni de eklemişsiniz, çok sağ olun. Şimdi kimin için başlıyoruz peki?
yok canım bütün listedeki arkadaşlar için okuyoruz başlarken listedeki arkadaşların isimlerini okuyup hepimizin niyetine başlayarak okuyabilirsin. canım bu arada esmaların 21 ya da 41 gün okunması tavsiye ediliyor okuyabilirsen o şekilde okuSıra sıra ama değil mi? Yani ilk olarak gulbera için, sonra cansu için gibi, değil mi?
Canım merhaba bende kaldıgım yerden devam edebilirim artık :)Sayı paylaşımı yapmıyoruz herkes 313 adet Ayetel Kürsi Suresi 131 ya Fettah ya Selam cc okuyor inşaallah
1-gulbera ----- mzrt
2- C cansu_tr ---- mzrt
3-denizinmavisi ------
4-mycherie -------------- 77 sure
5- @-Mahperi- ------------ 130 sure
6-Sealand ---- 313 sure +
7- @neyisada ---- -
8- M mormenekse1234 ---
9-nutella_kavanozu -----
10-talena -------
11-bal10cukk -----
12-umutlu2525 ---
13- B busenebenimsenem ----
listeden çıkmak isteyen ya da listemize katılmak isteyen lütfen bildirsin.
okuyamazsanız bile lütfen bildirim yapın :)
esmaları isteyen hergün okuyabilir dularımızı listedeki bütün arkadaşlarımız adına yapıyoruz Allah razı olsun
gulbera canım 100 tane okudum
Merhaba, listede isim isim değil de listedeki isimlere topluca okunmuyor muydu? Ben mi yanlış anladım acaba?
Gulbera'ya 100 tane ayrı mı okudunuz peki?
Bir de arkadaşlar, özelden isim+soyisim bilgilerimizi iletsek, hani isimlerimizle niyet etsek dualarımıza daha iyi olmaz mı?
canım listeyi ben takıp ediyorum o yüzden arkadaşlar benım ismimi yazıyor yoksa tek tek okumuyoruz sen butun lıste ıcın nıyetlenerek okuGulbera'ya 100 tane ayrı mı okudunuz peki?
Bir de arkadaşlar, özelden isim+soyisim bilgilerimizi iletsek, hani isimlerimizle niyet etsek dualarımıza daha iyi olmaz mı?
canımmm hoşgeldinn ekledim senideCanım merhaba bende kaldıgım yerden devam edebilirim artık :)
canım 21 ya da 41 gun okunması tavsiye ediliyor hergun okumaya zorunda degılsın ama okursanda güzel olurAaa esmalar her günmüş ben okudum bitti sandım
53 tane okudum artık mazeretliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?