• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Zâlike fadlullâhi yû’tîhi men yeşâu, vallâhu zûl fadlil azîm (İşte bu Allâh'ın fazlıdır, onu dilediğine verir! Allâh aziym lütuf sahibidir)
Cuma Süresi : Süre No.62 Ayet no : 4
Zâlike fadlullâhi yû’tîhi men yeşâu (Buraya kadar okuyup 18 kere dileğinizi söyleyeceksiniz) Devam edip vallâhu zûl fadlil azîm ( okuyup bitirdikten sonra 18 kere daha dileğinizi dileyeceksiniz)

Kaynak: Cuma Günü Sela İle Ezan Arasında Hacet Murad Duası - Sayfa 2

SANIRIM BU DOGRU KIZLAR TAM BİLMİYORUM AMA ALLAH KABUL ETSİN

Son düzenleme:
Zâlike fadlullâhi yû’tîhi men yeşâu, vallâhu zûl fadlil azîm (İşte bu Allâh'ın fazlıdır, onu dilediğine verir! Allâh aziym lütuf sahibidir)
Cuma Süresi : Süre No.62 Ayet no : 4
Zâlike fadlullâhi yû’tîhi men yeşâu (Buraya kadar okuyup 18 kere dileğinizi söyleyeceksiniz) Devam edip vallâhu zûl fadlil azîm ( okuyup bitirdikten sonra 18 kere daha dileğinizi dileyeceksiniz)

Kaynak: Cuma Günü Sela İle Ezan Arasında Hacet Murad Duası - Sayfa 2

SANIRIM BU DOGRU KIZLAR TAM BİLMİYORUM AMA ALLAH KABUL ETSİN

Allah razı olsun canım inşallah uygulayabiliriz Rabbim kabul etsin tüm dualarımızıı:16:

Pozitiff3 bende dualarını okudum canımm allah hayırlı bir eş nasip eder tez vakitte inşallah:16::16: beni de teheccüt grubuna alır mısnız? bide adımı listeye hümeyra diye alsak:21::21:

TEHECCÜD GRUBUMUZ

1. Aybirgen
2. Esrazambak
3. Minigmanig_Duygu
4. Hümeyra

katılmak isteyenler ismini yazdırabilir arkadaşlar.. daha teheccüde kalkmaya başlamadık.. birlikte gece kalkıp dua edicez inşallah..:16:

TEHECCÜD GRUBUMUZ

1. Aybirgen
2. Esrazambak
3. Minigmanig_Duygu
4. Hümeyra

katılmak isteyenler ismini yazdırabilir arkadaşlar.. daha teheccüde kalkmaya başlamadık.. birlikte gece kalkıp dua edicez inşallah..:16:

çok sağoll canımm bide diğer listeye de alsak :)) gece teheccüt namazında aynı duaları mı okuycaz?

çok sağoll canımm bide diğer listeye de alsak :)) gece teheccüt namazında aynı duaları mı okuycaz?

NE DEMEK CANIM BİRBİRİMİZE DUALARIMIZ ÖNEMLİ İNŞALLAH RABBİM ÇABALARIMIZI BOŞA ÇIKARMAZ DUALARIMIZI KABUL EDER.. TEHECCÜD İÇİN NE OKUYACAĞIMIZA KARAR VERMEDİK DAHA CANIM.. DİĞER LİSTEDE SEN VARSIN AYBİRGEN EKLEMİŞ SENİ HÜMEYRACIMM

YENİ LİSTEMİZDE OKUNACAKLAR

Haftaya Cumaya Kadar Hepimiz İçin
1) 4444 Salat-ı Tefriciye listeye paylaştırılacak ( Herkese 493 tane, ben 500 tane okurum-her gün değil 1 defa okunacak-haftaya cuma duasını yaparız, o zamana kadar bitirelim)
Günü Olan Kişiye Okunacaklar
2) Günü olana 313 Ayetel Kürsi (Herkes 30 ar tane, kendi günü olan 43 tane.)
3) 21 Taha Suresinin ilk 12 Ayeti (Herkes 2 şer tane okuyacak-kendi günü olan 3 )
4) Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen). (Hergün 41 er defa)

YENİ LİSTEMİZ
1-Elittt (için 30.08.2013)
2-I34anbul (için 31.08.2013)
3-Minigmanig-Duygu (için 01.09.2013)
4-Aybirgen (için 02.09.2013)
5-Esmeralisa (için 03.09.2013)
6-Rainbyte (için 04.09.2013)
7-Facebook06 (için 05.09.2013)
8-Alone2 (06.09.2013)
9-Esrazambak (07.09.2013)

10-Assia_baby__Hümeyra (08.09.2013)

Son düzenleme:
Elittt (için 30.08.2013)

Günü olana 313 Ayetel Kürsi (Herkes 30 ar tane, kendi günü olan 43 tane.)
3) 21 Taha Suresinin ilk 12 Ayeti (Herkes 2 şer tane okuyacak-kendi günü olan 3 )
4) Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen). (Hergün 41 er defa)

OKUDUM CANIM ALLAH KABUL EYLESİN.:21::21::21:
Ya Erhamerrahimin!Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed.Elitt arkadasımızın Allah hayırlı kısmetini en yakın zamanda karsısına cıkarsın ve hayırlı mutlu mesut huzurlu bir ömür sürecek yuvası salih saliha saglıklı tatlı cocuklarıyla şenlensin insallah.amin amin amin
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed.

Son düzenleme:
Resülullah Hz. Muhammed (Aleyhisselam) şöyle buyurmuştur:
Allahü Teala’nın bir meleği vardır, bu melek “Ya Erhamerrahimin ” diyen kimseleri takip eder. Bir kimse ” Ya Erhamerrahimin ” kelimesini üç defa söylerse melek:
“Ya Erhamerrahimin olan rabbin sana yöneldi. ne dileğin varsa iste”
der.
Kendimizi sıkıntılı, içinden çıkılamayacak bir durumda bulduğumuzda, bir hazine olan bu dualara sığınalım.

Rasulullah (s.a.v) Efendimiz şöyle buyurmuştur.
-Gece uyanınca(Teheccüd Namazı kılıp,ardından) şu duayı okuyan,her istediğine nail olur.
Duanın okunuşu:
“La ilahe illallahu vahdehu la şerike leh,lehü’l,mülkü ve lehü’l-hamdü ve hüve ala külli şey’in Kadir.Sübhan-Allahi ve’l-hamdü lillahi ve la ilahe illallahü v’Allhu Ekber,Ve la havle ve la kuvvete illa billahi’l-Aliyyi’l-Azim.”

birazdan hepinizin ismini okuyarak dua edicem inşallah.. ben uyumadım dahaa:16:
cuma günü içinde sela ile öğle namazı arasında da edelim arkadaşlar birbirimiz için inşallah dua..
cuma selası ile öğle ezanı arasında CUMA SURESİNİ 18 KEZ OKUYALIM ARKADAŞLAR ve hepimiz adına dua edelim isim isim;
1-Elittt
2-I34anbul
3-Minigmanig-Duygu
4-Aybirgen
5-Esmeralisa
6-Rainbyte
7-Facebook06
8-Alone2
9-Esrazambak
10-Assia_baby

:16:

merhaba canım. ben su an ozel gunumdeyım. ayetel kursılerı ablam okuyor salavatları ben okuyordum. ablam yogun bu aralar Taha suresını okuyamaz. o yuzden Taha surelerımı dagıtalım. buyuk ıhtımalle pazartesı ben kendım dualara katılmaya devam edecegım.
Bu arada teheccud namazına tam olarak bakmadım soyle bir gozattım da ben de katılmak ıstıyorum benı de eklersen sevınırım.
Bu arada bızlere dua etmıssınız aybırgen ve sana cook tesekkur ederım. Allah Razı olsun sızlerden ve de dualarınız kabul olur ınsallah hayırlısıyla. :nazar::nazar:

hayırlı bır es hayırlı bır evlat nasip etsın hz alı ıle hz fatımanın askı gıbı evlılık nasip etsın.sen kocana hızmet etkı o senın kölen olsun HZ MUHAMMED (sav). hrkeze ıyı aksamlar :)

:) Allah kabul etsin. Bende bekarıım ve hayırlı eş için duanıza katılırım. Allah kabul etsin.

konu çabuk ilerliyor takip edemiyorum
şimdi ne okuyacğız. bu saatten sonra yetiştirebilir miyim acep? özelden bana duaları bir yollayın arkadşlar. cuma süresi diyorsunuz ya mesela, internetten bulan varsa yazar mı özelden.

bacılar yardım edinde şu işe başlayabileyim.
bir de tefriciye inşallah yoktur : )) okumakta zorlanacagım çünkü

konu çabuk ilerliyor takip edemiyorum
şimdi ne okuyacğız. bu saatten sonra yetiştirebilir miyim acep? özelden bana duaları bir yollayın arkadşlar. cuma süresi diyorsunuz ya mesela, internetten bulan varsa yazar mı özelden.

bacılar yardım edinde şu işe başlayabileyim.
bir de tefriciye inşallah yoktur : )) okumakta zorlanacagım çünkü

http://www.youtube.com/watch?v=1PKGSQMgS4g

(dinlemek için)
---------------------------------------------------------

Latincesi ve meali :

1. Ayet : Yusebbihu lillahi ma fiyssemavati ve ma fiyl'ardıl elmelikilkuddusil-'aziyzilhakiymi

Anlamı : Göklerdeki ve yerdeki her şey, mülkün sahibi, mukaddes, mutlak güç sahibi, hüküm ve hikmet sahibi olan Allah'ı tespih eder.

2. Ayet : Huvelleziy be'ase fiyl'ummiyyiyne resulen minhum yetlu 'aleyhim ayatihi ve yuzekkiyhim ve yu'allimuhumulkitabe velhıkmete ve inkanu min kablu lefiy dalalin mubiynin

Anlamı : O, ümmîlere, içlerinden, kendilerine âyetlerini okuyan, onları temizleyen, onlara kitabı ve hikmeti öğreten bir peygamber gönderendir. Halbuki onlar, bundan önce apaçık bir sapıklık içinde idiler.

3. Ayet : Ve ahariyne minhum lemma yelhaku bihim ve huvel'aziyzulhakiymu

Anlamı : (Allah o peygamberi) onlardan henüz kendilerine katılmayan başkalarına da göndermiştir. O mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.

4. Ayet : Zalike fadlullahi yu'tiyhi men yeşa'u vallahu zulfadlil'azıymi

Anlamı : İşte bu, Allah'ın lütfudur. Onu dilediğine verir. Allah büyük lütuf sahibidir.

5. Ayet : Meselulleziyne hummiluttevrate summe lem yahmiluha kemeselilhımari yahmilu esfaren bi'se meselulkavmilleziyne kezzebu biayatillahi vallahu la yehdiylkavmezzalimiyne

Anlamı : Tevrat'la yükümlü tutulup da onunla amel etmeyenlerin durumu, ciltlerle kitap taşıyan eşeğin durumu gibidir. Allah'ın âyetlerini inkar eden topluluğun hali ne kötüdür! Allah, zalimler topluluğunu hidayete erdirmez.

6. Ayet : Kul ya eyyuhelleziyne hadu in ze'amtum ennekum evliyau lillahi min duninnasi fetemennevulmevte in kuntum sadikıyne

Anlamı : De ki: "Ey Yahudi akidesini benimseyenler! Bütün insanlar değil de, yalnız kendinizin Allah'ın dostları olduğunu iddia ediyorsanız, (bunda da) samimi iseniz haydi ölümü isteyin!"

7. Ayet : Ve la yetemennevnehu ebeden bima kaddemet eydiyhim vallahu 'aliymun bizzalimiyne

Anlamı : Ama onlar, daha evvel yaptıklarından dolayı asla ölümü istemezler. Allah zalimleri hakkıyla bilir.

8. Ayet : Kul innelmevtelleziy tefirrune minhu feinnehu mulakıykum summe tureddune ila 'alimilğaybi veşşehadeti feyunebiiukum bima kuntum ta'melune

Anlamı : De ki: "Sizin kendisinden kaçıp durduğunuz ölüm var ya, o mutlaka size ulaşacaktır. Sonra gaybı da, görünen âlemi de bilen Allah'a döndürüleceksiniz de, o size yapmakta olduklarınızı haber verecektir."

9. Ayet : Ya eyyuhelleziyne amenu iza nudiye lissalati min yevmilcumu'ati fes'av ila zikrillahi ve zerulbey'a zalikum hayrun lekum in kuntum ta'lemune

Anlamı : Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah'ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır.

10. Ayet : Feiza kudıyetissalatu fenteşiru fiyl'ardı vebteğu min fadlillahi vezkurullahe kesiyren le'allekum tuflihune

Anlamı : Namaz kılınınca artık yeryüzüne dağılın ve Allah'ın lütfundan nasibinizi arayın. Allah'ı çok zikredin ki kurtuluşa eresiniz.

11. Ayet : Ve iza raev ticareten ev lehveninfaddu ileyha ve terekuke kaimen kul ma 'ındallahi hayrun millehvi ve minetticareti vallahu hayrurrazikıyne

Anlamı : (Durum böyle iken) onlar bir ticaret veya bir oyun eğlence gördükleri zaman hemen dağılıp ona koştular ve seni ayakta bıraktılar. De ki: "Allah'ın yanında bulunan, eğlence ve ticaretten daha hayırlıdır. Allah, rızık verenlerin en hayırlısıdır."
-----------------------------------

arapçası:

بِسْمِ اللهِالرَّحْمنِالرَّحِيمِ

يُسَبِّحُ لِلَّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ الْمَلِكِ الْقُدُّوسِ الْعَزِيزِ
الْحَكِيمِ {1} هُوَ الَّذِي بَعَثَ فِي الْأُمِّيِّينَ رَسُولاً مِّنْهُمْ يَتْلُو
عَلَيْهِمْ آيَاتِهِ وَيُزَكِّيهِمْ وَيُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ وَإِن كَانُوا
مِن قَبْلُ لَفِي ضَلَالٍ مُّبِينٍ {2} وَآخَرِينَ مِنْهُمْ لَمَّا يَلْحَقُوا بِهِمْ
وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ {3} ذَلِكَ فَضْلُ اللَّهِ يُؤْتِيهِ مَن يَشَاءُ وَاللَّهُ
ذُو الْفَضْلِ الْعَظِيمِ {4} مَثَلُ الَّذِينَ حُمِّلُوا التَّوْرَاةَ ثُمَّ لَمْ
يَحْمِلُوهَا كَمَثَلِ الْحِمَارِ يَحْمِلُ أَسْفَاراً بِئْسَ مَثَلُ الْقَوْمِ
الَّذِينَ كَذَّبُوا بِآيَاتِ اللَّهِ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ {5}
قُلْ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ هَادُوا إِن زَعَمْتُمْ أَنَّكُمْ أَوْلِيَاء لِلَّهِ مِن
دُونِ النَّاسِ فَتَمَنَّوُا الْمَوْتَ إِن كُنتُمْ صَادِقِينَ {6} وَلَا يَتَمَنَّوْنَهُ
أَبَداً بِمَا قَدَّمَتْ أَيْدِيهِمْ وَاللَّهُ عَلِيمٌ بِالظَّالِمِينَ {7} قُلْ إِنَّ
الْمَوْتَ الَّذِي تَفِرُّونَ مِنْهُ فَإِنَّهُ مُلَاقِيكُمْ ثُمَّ تُرَدُّونَ
إِلَى عَالِمِ الْغَيْبِ وَالشَّهَادَةِ فَيُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ {8}
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا نُودِي لِلصَّلَاةِ مِن يَوْمِ الْجُمُعَةِ
فَاسْعَوْا إِلَى ذِكْرِ اللَّهِ وَذَرُوا الْبَيْعَ ذَلِكُمْ خَيْرٌ لَّكُمْ إِن كُنتُمْ
تَعْلَمُونَ {9} فَإِذَا قُضِيَتِ الصَّلَاةُ فَانتَشِرُوا فِي الْأَرْضِ
وَابْتَغُوا مِن فَضْلِ اللَّهِ وَاذْكُرُوا اللَّهَ كَثِيراً لَّعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ
{10} وَإِذَا رَأَوْا تِجَارَةً أَوْ لَهْواً انفَضُّوا إِلَيْهَا وَتَرَكُوكَ قَائِماً قُلْ
مَا عِندَ اللَّهِ خَيْرٌ مِّنَ اللَّهْوِ وَمِنَ التِّجَارَةِ وَاللَّهُ خَيْرُ الرَّازِقِينَ {11}

-----------------------------------

30.08.2013 Elitt için okuyoruz
YENİ LİSTEMİZDE OKUNACAKLAR
Haftaya Cumaya Kadar Hepimiz İçin
1) 4444 Salat-ı Tefriciye listeye paylaştırılacak ( Herkese 493 tane, ben 500 tane okurum-her gün değil 1 defa okunacak-haftaya cuma duasını yaparız, o zamana kadar bitirelim)
Günü Olan Kişiye Okunacaklar
2) Günü olana 313 Ayetel Kürsi (Herkes 30 ar tane, kendi günü olan 43 tane.)

“Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler.

YENİ LİSTEMİZ
1-Elittt (için 30.08.2013)
2-I34anbul (için 31.08.2013)
3-Minigmanig-Duygu (için 01.09.2013)
4-Aybirgen (için 02.09.2013)
5-Esmeralisa (için 03.09.2013)
6-Rainbyte (için 04.09.2013)
7-Facebook06 (için 05.09.2013)
8-Alone2 (06.09.2013)
9-Esrazambak (07.09.2013)
10-Assia_baby (08.09.2013)

Son düzenleme: