- 26 Şubat 2015
- 3.527
- 2.975
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
- #13.421
esmayı da okudum. Allahım kabul etsin dualarımızı kızlaarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sealand
Donusunboylemiolacakti D dersoy G gecmisinisil
tom_tim235 kızlar ne durumdasınız haber bekliyorum sizden
tamam canım estfii olabilir habersiz bırakmayın yeterCanim esmalari okudum ama aksilik oldu sureyi okuyamadim insallah bugun yarin ikur haber veririm kusura bakmayin lutfen hepinizden ozur diliyorum hakkinizi helal edersiniz insallah
Canim haber vermek istedimde utandim dogrusutamam canım estfii olabilir habersiz bırakmayın yeter![]()
olur mu kuzum utancak ne var olabilir dünya telaşı iş güç eksik olmuyor ki sıkma canını okudugun zaman habr verirsinCanim haber vermek istedimde utandim dogrusuilk bi kac gun misafir trafigi falan oldu o arada ben unuttum sonrada aksilik falan olunca okumaya firsatim olmadi soylemeyede utandim o yuzden haber veremedim
bende bu arada furkan suresini okuyorum bol bololur mu kuzum utancak ne var olabilir dünya telaşı iş güç eksik olmuyor ki sıkma canını okudugun zaman habr verirsin![]()
Ayy kusura bakma lutfen. Musait degildim okumak icinSealand
ben mazeretli idim canm bitince okuyucam inşaalahSealand
Cok sükür bugün bitti mazeretim. az önce okudum esmalari ve Taha suresiniSealand
bizede dua ediyosundur inşaallahbende bu arada furkan suresini okuyorum bol bol![]()
tabiki canımbizede dua ediyosundur inşaallah![]()