GULBERA ; Dünyası Dini Ahireti için hayırlı olacak güzel bereketli huzurlu bir evlilik için.
CANSU ;nişanlımla hayırlısıyla tez zamanda yuvamı kurmak
GUİDİNG1 ; arkadaşımız evli eşi ile arasındaki sevgi bağları artması için niyetlenip okuyoruz
NEYİSADA ;imanli,salih, beni çok seven, değer veren, ilgili, sadık, dürüst, sağlıklı, cesur, cömert ve her acidan birbirimize uygun ve uyumlu olduğumuz, Allahin sevdigi kullarindan bir kul ile hayirli bir evlilik istiyorum arkadaşlar tez vakitte
DENİZİN MAVİSİ (Selin): Bu dünya ve ahiret için hayırlı, içime sinen sevebileceğim eş ve evlatlar
MYCHERİE;Bu dünya ve ahiret için hayırlı, içime sinen sevebileceğim eş ve evlatlar
EBRULİ;Rabbim dua sahibi ebruli-- rumuzlu arkadaşımıza; dini, dünyası, ahireti için ve her yönden hayırlı olacak eş nasip et, iki cihan saadeti süreceği hayırlı evlilik hayatı nasip et dualarını hayırlısı ile kabul et.Amin
BENVEBENDENİZ(İlknur);Allahım önce hayırlısı ile bu yıl memur olmamı, sonrada huzurlu,mutlu ,sağlık dolu ,aşk sevgi saygı dolu her yönden hayırlı bir evlilik,sadık bana uyumlu anlaşabileceğim deger veren bilen beni ömür boyu sevecek ve mutlu edecek saygılı içinde Allah korkusu olan bir eş nasip et yarabbim.
SEALAND; dinim dünyam ve ahiretim için mutlu olacağım tez zamanda(mümkünse bu yıl) bir evlilik ve evlatlar
_AYSE_80;
NARA87(gülnar);arkadaşımız evli eşiyle huzurlu olabilmesi, yeni bir eve taşınması ve eşinin işlerinin düzelmesi
MRSFULYA : Ruhen, bedenen ve zihnen anlaşabileceğim bir kulunla tez zamanda hayırlı bir evlilik ve evlatlar
ELANUR;
1-
gulbera
------- 1,2,3,4,5,6, (mzrt)
2-
C
cansu_tr
----- 1,2,3,4,5,6,7,8,
3-
guiding1
4-
neyiseda
------ 1,2,3,5,
5-
denizinmavisi
(selin) --- 1,2,3,4,5,6,7,
6-
mycherie
----- 1,2,3,4,5,7
7-
ebruli--
--- 1,2,3
8-
Benvebendeniz
(ilknur) ----1,2,3,
9-
Sealand
10-
A
_ayse_80
11-
Nara87
(gülnar)
12-
M
mrsfulya
----- 1,2,3,4,5
13-
@elanur84 ----
(33 defa)Rabbenâ âtinâ fid'dünyâ hasenetenve fil'âhireti haseneten ve gınâ azâbennâr. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.
Anlamı
Allah'ım! Bize dünyada iyilik ve güzellik, ahirettede iyilik, güzellik ver. Bizi ateş azabından koru. Ey Rabb'im,
merhamet edenlerin merhamet edicisi, bize rahmetinle muamele eyle.
(33 defa)Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)." Furkan suresi 74.ayet
Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler.
33 defa Ayetel Kürsi
Esma okumak isteyen arkadaşlar
Ya Fettah Ya Vedud esmasını okusun zorunlu değil hepsi çok gelir diyebilirsiniz. liste dışındada bu esmaları bol bol okuyun hanımlar okuduğum kaynakların çoğunda bu esmalar tavsiye ediliyor. sayı vermiyorum okuyabildiğiniz kadar bol bol okuyun
arkadaşlar bu listede herkese ayrı ayrı okuyoruz lütfen bildirimlerinizi okuyun okumayın düzenli yapın
duasını eklemek isteyenler bildirsin kızlar