• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

1- gulbera gulbera ------- bütün listeye okudu,15
2- C cansu_tr ----- bütün listeye okudu ,15
3- guiding1 guiding1 ------ bütün listeye okudu

4- neyiseda neyiseda ------ 1,2,3,4,5,6,7,8,9,11
5- denizinmavisi denizinmavisi (selin) ------bütün listeye okudu ,15

6- mycherie mycherie ----- 1,2,3,4,5,7,8,9
7- ebruli-- ebruli-- --- 1,2,3,4,5,6,7,8,
8- Benvebendeniz Benvebendeniz (ilknur) ----1,2,3,4, (sınavdan sonra tamamlayacak)
9- Sealand Sealand ------ bütün listeye okudu

10- A _ayse_80 ---- hiç bildirim yapmadı
11- Nara87 Nara87 (gülnar)---1,2,3,
12- M mrsfulya ----- bütün listeye okudu
13- @elanur84 ---- hiç bildirim yapmadı
14- E eysaih ---- bütün listeye okudu
15- O Ozzgeee ----- 1,2,3, arkadaşımız yeni katıldı bütün listeye okuyanlar özge içinde okusun lütfen :KK66:

(33 defa)Rabbenâ âtinâ fid'dünyâ hasenetenve fil'âhireti haseneten ve gınâ azâbennâr. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.

Anlamı

Allah'ım! Bize dünyada iyilik ve güzellik, ahirettede iyilik, güzellik ver. Bizi ateş azabından koru. Ey Rabb'im,
merhamet edenlerin merhamet edicisi, bize rahmetinle muamele eyle.

(33 defa)Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)." Furkan suresi 74.ayet

Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler.

33 defa Ayetel Kürsi

Esma okumak isteyen arkadaşlar Ya Fettah Ya Vedud esmasını okusun zorunlu değil hepsi çok gelir diyebilirsiniz. liste dışındada bu esmaları bol bol okuyun hanımlar okuduğum kaynakların çoğunda bu esmalar tavsiye ediliyor. sayı vermiyorum okuyabildiğiniz kadar bol bol okuyun:KK66:

Bende katilmak istiyorum ama günlük mü okunacak bu dualar?
canım gunluk degıl herkes için ayrı ayrı okuyoruz ama listemiz başlayalı uzun zaman oldu seni listeye alırsam herkese tek tek okuman lazım kısa sürede bitiririm dersen eklerim seni ama yetişmez dersen yeni listeye dahil ol haftaya nasip olursa başlarız yeni listeye

arkadaşlar yeni listeyi pazartesi başlatıyorum nasip olursa çok fazla zaman tanıdık bu liste için bugun 1 ay oldu okuması eksik olan arkadaşlarımız kendilerini ona göre ayarlamasını rica ediyorum mazareti olanlar varsa bildirsin lütfen

arkadaşlar yeni listeyi pazartesi başlatıyorum nasip olursa çok fazla zaman tanıdık bu liste için bugun 1 ay oldu okuması eksik olan arkadaşlarımız kendilerini ona göre ayarlamasını rica ediyorum mazareti olanlar varsa bildirsin lütfen
benim az kaldi. ayetel kursilerim kaldi tek. insallah bitirmeye calisiyorum hakkinizi helal edin uzun oldu

Evet canım katılıyorum, artık okuyan okur, okumayan da geriden bitirir inşallah. Malum bizim bir 3-5 gün de dua karar verme rötarımız oluyor. Pazartesi yeni listeye geçelim, bu güzel günleri değerlendirelim.

Bugün iş hayatımla ilgili gerçekleşmesine yüzde sıfır ihtimal baktığım güzel bir durum gerçekleşti, çok dua ettik, hayırlısı olmuştur inşallah. Çok şükür bizi dinleyen, dualarımıza icabet eden bir Rabbimiz var. Allah, hepimize müjdeli haberler almayı nasip etsin inşallah kızlar.

Arkadaşlar merhaba listeden tanıyanlar olabilir beni,Allahın izniyle bu haftasonu kpss ye giricem bir küçük duanızı alırsam çok memnun olurum,ayrıca benim gibi girecek olan arkadaş varsa yazarsa duama eklerim onuda Rabbim kimim duasını kabul eder bilinmez şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar merhaba listeden tanıyanlar olabilir beni,Allahın izniyle bu haftasonu kpss ye giricem bir küçük duanızı alırsam çok memnun olurum,ayrıca benim gibi girecek olan arkadaş varsa yazarsa duama eklerim onuda Rabbim kimim duasını kabul eder bilinmez şimdiden teşekkürler

İnşallah başarılı olursun. Rabbim yardimcin olsun

Her okumanin basinda tek tek isimmi söylüyorsunuz? Nick isim sayilirmi?

Ve merak ettiğim bir konu var :) tabikii yer gök dua ile ama burada okuyup evlenen oldumu? Olduysa hangi sürede evlendiler?

Her okumanin basinda tek tek isimmi söylüyorsunuz? Nick isim sayilirmi?

Ve merak ettiğim bir konu var :) tabikii yer gök dua ile ama burada okuyup evlenen oldumu? Olduysa hangi sürede evlendiler?

Evlenen çok oldu. Kimi 2-3 ayda kimi 2 -3 yılda :)
Her okumanın sonunda kişinin rumuz ismiyle yazdığı duayı okuyorum ben.

1- gulbera gulbera ------- bütün listeye okudu,15
2- C cansu_tr ----- bütün listeye okudu ,15
3- guiding1 guiding1 ------ bütün listeye okudu

4- neyiseda neyiseda ------ 1,2,3,4,5,6,7,8,9,11
5- denizinmavisi denizinmavisi (selin) ------bütün listeye okudu ,15

6- mycherie mycherie ----- 1,2,3,4,5,7,8,9
7- ebruli-- ebruli-- --- 1,2,3,4,5,6,7,8,
8- Benvebendeniz Benvebendeniz (ilknur) ----1,2,3,4, (sınavdan sonra tamamlayacak)
9- Sealand Sealand ------ bütün listeye okudu

10- A _ayse_80 ---- hiç bildirim yapmadı
11- Nara87 Nara87 (gülnar)---1,2,3,
12- M mrsfulya ----- bütün listeye okudu
13- @elanur84 ---- hiç bildirim yapmadı
14- E eysaih ---- bütün listeye okudu
15- O Ozzgeee ----- 1,2,3,4,5,6,7,8,
arkadaşımız yeni katıldı bütün listeye okuyanlar özge içinde okusun lütfen :KK66:

(33 defa)Rabbenâ âtinâ fid'dünyâ hasenetenve fil'âhireti haseneten ve gınâ azâbennâr. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.

Anlamı

Allah'ım! Bize dünyada iyilik ve güzellik, ahirettede iyilik, güzellik ver. Bizi ateş azabından koru. Ey Rabb'im,
merhamet edenlerin merhamet edicisi, bize rahmetinle muamele eyle.

(33 defa)Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)." Furkan suresi 74.ayet

Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler.

33 defa Ayetel Kürsi

Esma okumak isteyen arkadaşlar Ya Fettah Ya Vedud esmasını okusun zorunlu değil hepsi çok gelir diyebilirsiniz. liste dışındada bu esmaları bol bol okuyun hanımlar okuduğum kaynakların çoğunda bu esmalar tavsiye ediliyor. sayı vermiyorum okuyabildiğiniz kadar bol bol okuyun:KK66:

hayırlı cumalarımız olsun hanımlar Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşaallah tez zamanda
Benvebendeniz Benvebendeniz E eysaih kızlar inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız hayırlı bir yere atamanız olur Rabbim kolaylaştırsın

Back
X