• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

YENİ LİSTEMİZDE OKUNACAKLAR

Haftaya Cumaya Kadar Hepimiz İçin:

4444 Salat-ı Tefriciye listeye paylaştırılacak ( Herkese toplamda 444 tane, ben 448 tane okurum haftaya cumaya kadar bitecek-her gün değil 1 defa okunacak-haftaya cuma duasını yaparız, o zamana kadar bitirelim)

Günü Olan Kişiye Okunacaklar:

1) Günü olana 313 Ayetel Kürsi (Herkes 29 ar tane, kendi günü olan 23 tane.)
2) 21 Taha Suresinin ilk 12 Ayeti (Herkes 2 şer tane okuyacak-kendi günü olan 1 )
3) Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen). (Hergün 41 er defa)

“Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler.

Canlar önemli olan dualarımızın kabul olacağına inanarak birbirimiz için can-ı gönülden istemek, Allah kabul etsin dualarımızı

YENİ LİSTEMİZ:nazar::nazar::nazar:
1-Elittt (için 30.08.2013)
2-I34anbul (için 31.08.2013)
3-Minigmanig-Duygu (için 01.09.2013)
4-Aybirgen (için 02.09.2013)
5-Esmeralisa (için 03.09.2013)
6-Rainbyte (için 04.09.2013)
7-Facebook06 (için 05.09.2013)
8-Alone2 (06.09.2013)
9-Esrazambak (07.09.2013)
10-Assia_baby (08.09.2013)
11-suskun_sultan(09.09.2013)

Canlar eksiğim varsa tamamlayın ya da yanlışım varsa düzeltin lütfen Anlaşılmayan bişey varsa da lütfen sorun

Günü olan dua kardeşimize okumamız gerekenleri gün içinde tamamlayıp, okuduğumuza dair bilgilendirme yaparsak çoook güzel olur canlarrrr:16::16::16:

yarın benim günüm kızlar gönlümdekiyle hayırlı bir sekilde evlenmek için dua istiyorum sizlerden

:16::16::16::16::16::16:

OKUYAN AGIZLARINIZA YÜREKLERİNİZE SAGLIK OLSUN ALLAH DUALARINIZI KABUL EYLESİN AMİN AMİN AMİN

Son düzenleme:
ı34anbul için duaların okunma durumu

1-elittt (için 30.08.2013)
2-ı34anbul (için 31.08.2013)
3-minigmanig-duygu (için 01.09.2013)-okudu
4-aybirgen (için 02.09.2013)-okudu
5-esmeralisa (için 03.09.2013)-okudu
6-rainbyte (için 04.09.2013)
7-facebook06 (için 05.09.2013)
8-alone2 (06.09.2013)
9-esrazambak (07.09.2013)-okudu
10-assia_baby (08.09.2013)
11-suskun_sultan(09.09.2013)

diğer arkadaşlar da tamamladı mı acaba, okuduğumuzda belirtirsek daha güzel olacak.

dualar hep eksik kalıyo kızlar yaaaaaaaa:26::26::26::26::26::50::50::50::18::18::18:

hepinize çook teşekkür ederim kızlar:16:ah ahh içimde öyle şeyler birikmişki anlatmak öyle zorki..nasıl bir hayat bekliyor korkusu pişman olur muyum acaba korkusu bir sürü sorular..:44:Allahım bana güç verir inşallah hayırlı birde yuva..insan ne isterki başka huzurdan mutluluktan başka eşiyle çocuklarıyla:31:

dualar hep eksik kalıyo kızlar yaaaaaaaa:26::26::26::26::26::50::50::50::18::18::18:

Canım belki okuyup haber vermiyorlardır. Eğer okuyamıyorlarsa bile niyetimiz önemli biz okuyup en hayırlısıyla duamızı edelim. Rabb'im inşallah duamızı en kısa sürede kabul edecektir.

Öğrencilerinden birinin eline bir testi verip kuşluk vakti çeşmeye gönderir Fakirullah Hazretleri.

Ne var ki öğrenci çeşmenin başına varınca oradaki çocuklarla oyuna dalar, ta ikindiye kadar oyun sürer. Nihayet gün batarken aceleyle testiyi doldurup döner. Bunca vakittir orada oyuna dalan öğrenciyi bu defa arkadaşları aralarına alıp hırpalamak isterler. Ancak Fakirullah Hazretleri müdahale ederek der ki:

– Neye suçluyorsunuz arkadaşınızı?

– Kuşluk vakti gönderdiniz ikindi üzeri döndü, bizi bu kadar bekletmeye hakkı var mı? derler.

Büyük insan şöyle izah eder geç kalma sebebini.

– Arkadaşınızın kabahati yoktur bu bekleyişte. Çünkü der, çeşmenin başında oyuna dalmaya mecburdu. Kısmetiniz olan su henüz kurnaya gelmemişti, yoldaydı. Başkalarının kısmetini doldurup ta size getiremezdi. Ne zaman yoldaki sizin kısmetiniz kurnaya geldi, işte o zaman oynamayı bırakıp testiyi çeşmeye tutarak kısmetinizi doldurup getirdi. Onun kabahati yoktur, yoldaki kısmetinizi beklemiştir.

Kaynak:Yeni Aile İlmihali, Ahmed Şahin, Cihan Yayınları

Zayıf ve dermansız bir balıkçının ağına iri bir balık düştü. Fakat zavallı adam onu zapt edemedi. Balık daha kuvvetli çıktı, ağdan kurtuldu, suya dalıp kayboldu. Diğer balıkçılar; “Tuzağına öyle bir av düştü ama sen kaçırdın!” diye adamı kınadılar.
Adamcağız dedi ki: “Haksız yere eleştiriyorsunuz. Benim kısmetim değilmiş, onun da eceli henüz gelmemiş.”
Hikmet: Kısmetsiz avcı Dicle’de bile balık tutamaz, eceli gelmemiş balık karada bulunsa bile ölmez.

$1150402_10151795880039701_1654401809_n.webp$3.webp$1186044_621277624561639_245785738_n.webp

Rabb'im kaderimizde yazan kısmetimizi tez vakitte hayırlısıyla getirsin inşallah.. Umutsuzluğa düşmek yok, pes etmek yok. Bol bol dua etmek var :34::34::34: :kkk:
İyi Geceler herkese :16::16::16::16:

Son düzenleme:
Allαh nαsip etmeyeceği birşeyi hαyαl ettirmez .
-Hz. Osmαn-

Çaresizlik "ALLAH'tan" Gelen En Güzel İşarettir...
DUA'nın Vaktinin Geldiğini Gösterir...
Süzülüyorsa Gözünden Yaşlar, Hüzünlüyse Güzel Yüzün...
RABBİN Seni Özlemiş, Sesini Duymak İstemiş Demektir..

Kul Müslüman Kardeşinin Yardımında Oldukça,
Allahü Teala Da Onun Yardımındadır.

| Hadis-i Şerif, Ebu Davud

"Ne mutlu o kocaya ki, kadınının diyanetine bakıp taklit eder; refikasını hayat-ı ebediyede kaybetmemek için mütedeyyin olur. Bahtiyardır o kadın ki, kocasının diyanetine bakıp "Ebedî arkadaşımı kaybetmeyeyim" diye takvâya girer. Veyl o erkeğe ki, saliha kadınını ebedî kaybettirecek olan sefahete girer. Ne bedbahttır o kadın ki, müttakî kocasını taklit etmez, o mübarek ebedî arkadaşını kaybeder. Binler veyl o iki bedbaht zevc ve zevceye ki, birbirinin fıskını ve sefahetini taklit ediyorlar, birbirine ateşe atılmasında yardım ediyorlar"

Ah Yar...!!!
Sen gittikten sonra " Hüzün ,Arkadaşımdır " buyuran RESUL gibiyim....

Anlata/bilseydim ...
Mevzunun ne kadar derin oldugunu yüreğimde...
Anlaya bilseydin keşke sözlerimin ne kadar yetim olduğunu dilimde...
Anlaya bilselerdi keşke sûkutumun KADERE İMAN oldugunu.

Olmadı diye sızlanmıyorum, diyorum ki;
"Hayırlı olsaydı zaten Allah verirdi"...
Üzülmüyorum gitti diye, diyorum ki;
"Allah sevdiği kullarına sıkıntı verir".
Ama hala ağlıyorum, Ve biliyorum ki;
"Hüzündür kalbi taze tutan"
Ve şimdi sadece gidene kalan yüreğime dua ediyorum;
"Allah'ım kalbime hüzün düştü, İstikamet ver."

-İMTİHAN ?

-O, seni olgunlaştırmak için Allah'ın lütfettiği bir ikramdır

Bazen rahatlık, şenlik, bolluk kisvesiyle
...
Bazende can sıkıntısı, zorluk, fakirlik kılığıyla geliverir

Kimi zaman dostlarla, kimi zaman düşmanlarla imtihan edilirsin

Bazen, kimsecikler olmazda kendi nefsinle boğuşursun

Zannetme ki, imtihan olmak hep boğuşmaktır

Hayır, bazen çok sever, sevdiklerinle imtihan edilirsin. . .

ALLAH'ım !
Beni önce sen sev,
Sonrada sevdiklerine sevdir.
Kalbinde senin sevgin olmayan kimsenin,
Sevgisini düşürme kalbime.

AŞK hep vardı da....
Biz Onu İnsanlarda Aradık...
Oysaki hiç varmadık...
Ellerimizi semaya açıp yalvarmadık...
AŞK'ı Yaratanın Kapısını Hiç Çalmadık..

Varsın olmasın hayatta her istediğimiz ! Biz olana '' Elhamdülillah '' Olmayana da '' Eyvallah '' demesini biliriz..

Allαh nαsip etmeyeceği birşeyi hαyαl ettirmez .
-Hz. Osmαn-

Çaresizlik "ALLAH'tan" Gelen En Güzel İşarettir...
DUA'nın Vaktinin Geldiğini Gösterir...
Süzülüyorsa Gözünden Yaşlar, Hüzünlüyse Güzel Yüzün...
RABBİN Seni Özlemiş, Sesini Duymak İstemiş Demektir..

Kul Müslüman Kardeşinin Yardımında Oldukça,
Allahü Teala Da Onun Yardımındadır.

| Hadis-i Şerif, Ebu Davud

"Ne mutlu o kocaya ki, kadınının diyanetine bakıp taklit eder; refikasını hayat-ı ebediyede kaybetmemek için mütedeyyin olur. Bahtiyardır o kadın ki, kocasının diyanetine bakıp "Ebedî arkadaşımı kaybetmeyeyim" diye takvâya girer. Veyl o erkeğe ki, saliha kadınını ebedî kaybettirecek olan sefahete girer. Ne bedbahttır o kadın ki, müttakî kocasını taklit etmez, o mübarek ebedî arkadaşını kaybeder. Binler veyl o iki bedbaht zevc ve zevceye ki, birbirinin fıskını ve sefahetini taklit ediyorlar, birbirine ateşe atılmasında yardım ediyorlar"

Ah Yar...!!!
Sen gittikten sonra " Hüzün ,Arkadaşımdır " buyuran RESUL gibiyim....

Anlata/bilseydim ...
Mevzunun ne kadar derin oldugunu yüreğimde...
Anlaya bilseydin keşke sözlerimin ne kadar yetim olduğunu dilimde...
Anlaya bilselerdi keşke sûkutumun KADERE İMAN oldugunu.

Olmadı diye sızlanmıyorum, diyorum ki;
"Hayırlı olsaydı zaten Allah verirdi"...
Üzülmüyorum gitti diye, diyorum ki;
"Allah sevdiği kullarına sıkıntı verir".
Ama hala ağlıyorum, Ve biliyorum ki;
"Hüzündür kalbi taze tutan"
Ve şimdi sadece gidene kalan yüreğime dua ediyorum;
"Allah'ım kalbime hüzün düştü, İstikamet ver."

-İMTİHAN ?

-O, seni olgunlaştırmak için Allah'ın lütfettiği bir ikramdır

Bazen rahatlık, şenlik, bolluk kisvesiyle
...
Bazende can sıkıntısı, zorluk, fakirlik kılığıyla geliverir

Kimi zaman dostlarla, kimi zaman düşmanlarla imtihan edilirsin

Bazen, kimsecikler olmazda kendi nefsinle boğuşursun

Zannetme ki, imtihan olmak hep boğuşmaktır

Hayır, bazen çok sever, sevdiklerinle imtihan edilirsin. . .

ALLAH'ım !
Beni önce sen sev,
Sonrada sevdiklerine sevdir.
Kalbinde senin sevgin olmayan kimsenin,
Sevgisini düşürme kalbime.

AŞK hep vardı da....
Biz Onu İnsanlarda Aradık...
Oysaki hiç varmadık...
Ellerimizi semaya açıp yalvarmadık...
AŞK'ı Yaratanın Kapısını Hiç Çalmadık..

Varsın olmasın hayatta her istediğimiz ! Biz olana '' Elhamdülillah '' Olmayana da '' Eyvallah '' demesini biliriz..

cok güzel ve cok duygulandım ya:14::14::14::14:

Allahım mutlu et bizi artık lütfen:21::21::21:

hepinize çook teşekkür ederim kızlar:16:ah ahh içimde öyle şeyler birikmişki anlatmak öyle zorki..nasıl bir hayat bekliyor korkusu pişman olur muyum acaba korkusu bir sürü sorular..:44:Allahım bana güç verir inşallah hayırlı birde yuva..insan ne isterki başka huzurdan mutluluktan başka eşiyle çocuklarıyla:31:

canım inan seni cok anlıyorum.inan benimde içim dopdolu.mutlu bir yuvaya nasıl hasretim.gelinliklerde gözüm kaldı.özeniyorum nişanlananlara evlenenlere.hep hayal ediyorum.cocuklarımı koklamayı esimle el ele gezmeyi.insanın kendi cocugunun kokusu nasıl olur.nasıl sevilir.saclarını yapmak istiyorum kızımın.oglumun topuyla oyun oynamak istiyorum.esimle film izlemek istiyorum gezmelere gitmek istiyorum.yemek yapmak istiyorum ona.o günü tadmak için can atıyorum.aslında içim aglıyo bunları yazarken.dısardakiler bilemez yanlızlık cok zor.cok yoruldum ya aslında cok.insan omzunu yaslayacak omuz arıyor heleki sevdigiyle ....Allah yardımcımız olsun.

:14::14::14::14:

Son düzenleme:
Birgün Efendimizin(sav) huzuruna bı adam gelıyor ve diyor ki
"ya Resulullah(sav) ben birini istiyorum dua edermisiniz bana onunla evleneyım.."
Peygamber Efendimiz(sav) buyuruyorlar ki : "4 buyuk melek bır araya gelse bende orada bulunsam ve dua etsek ,yinede sana yazılmış olandan baskasıyla evlenemezsin.."

bir arkadaşımdan duydum o da başka birinden duymuş ve internette de iki yerden gördüm .. yukarıdakini.. inşallah doğru kaynaklardır.. yani Efendimizin(sav) buyurdukları kelimesi kelimesine aynı olmayabilir estağfirullah.. ama anlatmak istediği çok açık.. kaderden ötesi yok arkadaşlar biz dualarımızı edelim evlilik ve ölüm saati değişmiyor.. zaten bizden inşallah doğacak çocukların ruhlarını yaratmış bile Rabbim inşallah.. annesi babasının kim olduğu belli.. yani annesi biz isek (inşallah) babası da belli aslında boşuna çabalıyoruz bazen neden olmadı diye .. Rabbim hayırlı evlilikler nasip etsin bizlere inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda amin..

Son düzenleme:
bıgun Efendımız:(sav:) huzuruna bı adam gelıyor ve dıyorkı ya resulallah ben bırını ısttıyorum dua edermısınz bana onunla evleneyım.. Peygamber Efendımız:(sav:) dıyorkı 4 buyuk melek bır araya gelse bende orada bulunsam ve dua etsek,yınede sana yazılmıs olandan baskasıyla evlenemssın..

bir arkadaşımdan duydum o da başka birinden duymuş ve internette de iki yerden gördüm .. yukarıdakini.. inşallah doğru kaynaklardır.. yani Efendimizin(sav) buyurdukları kelimesi kelimesine aynı olmayabilir estağfirullah.. ama anlatmak istediği çok açık.. kaderden ötesi yok arkadaşlar biz dualarımızı edelim evlilik ve ölüm saati değişmiyor.. zaten bizden inşallah doğacak çocukların ruhlarını yaratmış bile Rabbim inşallah.. annesi babasının kim olduğu belli.. yani annesi biz isek (inşallah) babası da belli aslında boşuna çabalıyoruz bazen neden olmadı diye .. Rabbim hayırlı evlilikler nasip etsin bizlere inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda amin..

Allah hakkımızda hayırlısını eylesin canım:21::21::21:

Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin amin amin amin:21::21::21:

canım inan seni cok anlıyorum.inan benimde içim dopdolu.mutlu bir yuvaya nasıl hasretim.gelinliklerde gözüm kaldı.özeniyorum nişanlananlara evlenenlere.hep hayal ediyorum.cocuklarımı koklamayı esimle el ele gezmeyi.insanın kendi cocugunun kokusu nasıl olur.nasıl sevilir.saclarını yapmak istiyorum kızımın.oglumun topuyla oyun oynamak istiyorum.esimle film izlemek istiyorum gezmelere gitmek istiyorum.yemek yapmak istiyorum ona.o günü tadmak için can atıyorum.aslında içim aglıyo bunları yazarken.dısardakiler bilemez yanlızlık cok zor.cok yoruldum ya aslında cok.insan omzunu yaslayacak omuz arıyor heleki sevdigiyle .off offfff...Allah yardımcımız olsun.

:14::14::14::14::14::14:
:43::43::43::43::43::43:
:50::50::50::50::50::50:

Allah'ım isteyen herkese bunları yaşat hayırlısıyla. Benim içimden geçenleri yazmışsın :(

(Bu arada ''offfffff'' demek yok ''aff'' demek var.. Offf kelimesi isyanı anlatan bir ifade canım. Farkında olmadan girdiğimiz günahlardan aslında. Halimizden memnun olmayan, isyancı bir ifade bu.. Hatırlatmak istedim. :13::34::38: )

canım inan seni cok anlıyorum.inan benimde içim dopdolu.mutlu bir yuvaya nasıl hasretim.gelinliklerde gözüm kaldı.özeniyorum nişanlananlara evlenenlere.hep hayal ediyorum.cocuklarımı koklamayı esimle el ele gezmeyi.insanın kendi cocugunun kokusu nasıl olur.nasıl sevilir.saclarını yapmak istiyorum kızımın.oglumun topuyla oyun oynamak istiyorum.esimle film izlemek istiyorum gezmelere gitmek istiyorum.yemek yapmak istiyorum ona.o günü tadmak için can atıyorum.aslında içim aglıyo bunları yazarken.dısardakiler bilemez yanlızlık cok zor.cok yoruldum ya aslında cok.insan omzunu yaslayacak omuz arıyor heleki sevdigiyle .off offfff...Allah yardımcımız olsun.

canım o kadar tatlı anlatmışsın ki hem hüzünlendim hem mutlu oldum anlatması bile güzel değil mi.. sana sarılasım geldii duygucumm şimdi yanımda olsam sarılır ağlardık belki de ...evli olan arkadaşlarımın bazıları da kıymetini bilmiyor ev işi bilmem çocuk oyalıyormuş dertleniyorlar .. şükürsüzlük yapıyorlr biz inşallah hep şükredelim bunlara kavuşunca.. aslında sevdiklerimizle mutluluklarımızla da imtihan oluyormuşuzya.. çok şeker anlatmışsın çok çok hoşuma gitti yaa inşallah Rabbim bizlere de nasip eder bu güzellikleri en hayırlı şekliyle biz bilemiyoruz hangisi hayırlı .. ben de yoruldum ikimiz aynı yaştayız senle yıllar içine sevgi sığdı aşk da sığdı ama artık istemiyorum sevip ayrılmak Allah ım isyan değil nolur en hayırlısı nasip et bana buradaki kardeşlerime :30::30: burda neden dua eden kız yüzü yokkkkk minik bebek işaretlerindeeeee:34:

Son düzenleme:

Allah'ım isteyen herkese bunları yaşat hayırlısıyla. Benim içimden geçenleri yazmışsın :(

(Bu arada ''offfffff'' demek yok ''aff'' demek var.. Offf kelimesi isyanı anlatan bir ifade canım. Farkında olmadan girdiğimiz günahlardan aslında. Halimizden memnun olmayan, isyancı bir ifade bu.. Hatırlatmak istedim. :13::34::38: )

evet canım Allah razı olsun bilmeyenlerimiz olabilir.. offf yerine afffff kullanmalıyız:16::16::16:

(bu arada ''offfffff'' demek yok ''aff'' demek var.. Offf kelimesi isyanı anlatan bir ifade canım. Farkında olmadan girdiğimiz günahlardan aslında. Halimizden memnun olmayan, isyancı bir ifade bu.. Hatırlatmak istedim. :13::34::38: )

düzelttim canım cok sagol.allaha sükür her sey için elhamdülillah.estagfirullah.ben sadece içimdekileri anlattım . Allaha sükürki saglıgımız yerinde allaha sükür sevdigim var allah sükürler olsun.allahın verdiği herseye elhamdülillah...sükür olsun hep sükrediyorum bu sadece içimdeki isteklerim hayallerim:17::17::17:

Elbet hersey güzel olur allahın izniyle:16::16::16:

canım o kadar tatlı anlatmışsın ki hem hüzünlendim hem mutlu oldum anlatması bile güzel değil mi.. Sana sarılasım geldii duygucumm şimdi yanımda olsam sarılır ağlardık belki de ...evli olan arkadaşlarımın bazıları da kıymetini bilmiyor ev işi bilmem çocuk oyalıyormuş dertleniyorlar .. şükürsüzlük yapıyorlr biz inşallah hep şükredelim bunlara kavuşunca.. Aslında sevdiklerimizle mutluluklarımızla da imtihan oluyormuşuzya.. çok şeker anlatmışsın çok çok hoşuma gitti yaa inşallah rabbim bizlere de nasip eder bu güzellikleri en hayırlı şekliyle biz bilemiyoruz hangisi hayırlı .. Ben de yoruldum ikimiz aynı yaştayız senle yıllar içine sevgi sığdı aşk da sığdı ama artık istemiyorum sevip ayrılmak allah ım isyan değil nolur en hayırlısı nasip et bana buradaki kardeşlerime :30::30: Burda neden dua eden kız yüzü yokkkkk minik bebek işaretlerindeeeee:34:

keske canım valla sarılır aglarım ben zaten sulu gözlüyüm nasıl sükretcem bir bilsen adak adadım.:14::14::14: Anlatması hayali bile güzel canım.allah sınıyor bizi biz dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden.aynen canım sevdigim sonum olsun istiyorum.omzunda yaslanayım istiyorum hacca gidelim istiyorum...allah yardımcımız olsun.allah hepimize nasip etsin o duyguyu.artık üzülmeyelim.evet canım allah ayrılık vermesin.sizleri cok sevdim allah hepinize nasip etsin esinizle cocuklarınızla parklara gitmeyi güne beraber mutlu uyanmayı cocuklarımızın anne baba deyişine uyanalım insallah amin amin amin:21::21::21:

keske canım valla sarılır aglarım ben zaten sulu gözlüyüm nasıl sükretcem bir bilsen adak adadım.:14::14::14: Anlatması hayali bile güzel canım.allah sınıyor bizi biz dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden.aynen canım sevdigim sonum olsun istiyorum.omzunda yaslanayım istiyorum hacca gidelim istiyorum...allah yardımcımız olsun.allah hepimize nasip etsin o duyguyu.artık üzülmeyelim.evet canım allah ayrılık vermesin.sizleri cok sevdim allah hepinize nasip etsin esinizle cocuklarınızla parklara gitmeyi güne beraber mutlu uyanmayı cocuklarımızın anne baba deyişine uyanalım insallah amin amin amin:21::21::21:

inşallah canımm benim inşallahh Rabbim sesimizi duyuyor hakkımızda en hayırlısını o biliyor.. şimdiye kadar olmadıysa da vardır bir hikmeti .. inşallah en yakın zamanda hayırlı haberler veririz birbirimizeee balayına umreye gideriz belki:21: gelinliğimizin modelini ko uşuruz başka başlıklarda ayy inşallah senin olacağına inanıyorum benn en yakın zamanda Allah daha iyi bilir tabiki ama öyle geliyor.. aybirgenin de olacak devamı gibi geliyor bakalım bana ve hep beraber dua eden diğer kardeşlerimize de nasip olur inşallah:21::21:

Back
X