• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

tamam canım bidaha evlilik konusunu acmayacagım zaten acacagım kadar actım insallah affeder süprizini mahvettim:14:cok sagol canım bugün cok dua etmem gerek.sagolun kızlar ne kadar mahcup oldugumu anlatamamm sizlerin karsısında

ne mahcubiyeti canım olsun o da pat diye çıkarmasaymış yüzüğü biraz sabretseymiş o bozmuş süprizi :41: sen yumuşak karakterli bir kızsın Allah sizi karşılaştırmış olabilir.. çoğu kişi çektireceğim sana dediğinde bende sana çektiririm deyip kapatır teli.. ama sen maşallah sabırlısın demekki.. ama sen de bir an önce evlilik girişimlerinde bulunmak istiyorsun seni de anlıyorum ama dur bakalım bundan sonra ilişkinin ilerlemesini o yönlendirsin ne yapacak.. çektireceğim dediği de zaten bu uzatma yada ilgi göstermemeye çalışma filan olabilir.. hakkında hayırlısı dur bakalım ne olacak akışına bırak evlilikten bahsetme:20::20::20: o konuyu açarsa konuş.. hiçbirşey yokmuş gibi yap... tavır filan yapma hadi hakkında hayırlısı inşallah tatlımmm:21:

“Müslüman, müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez, haksızlık yapmaz, onu düşmana teslim etmez. Müslüman kardeşinin ihtiyacını gideren kimsenin Allah da ihtiyacını giderir. Kim bir müslümandan bir sıkıntıyı giderirse, Allah Teâlâ o kimsenin kıyamet günündeki sıkıntılarından birini giderir. Kim bir müslümanın ayıp ve kusurunu örterse, Allah Teâlâ da o kimsenin ayıp ve kusurunu örter.”

* Buhârî, Müslim, Ebû Dâvûd, Tirmizî

Canım mahcup olma biz dua kardeşi değil miyiz, sen üzülürsen biz de üzülürüz:50: hiç merak etme dualarımızla her şey beklediğinden çok daha güzel olacak:13:

sagolun canlarım Allah hepinizden razı olsun Allah yardımcınız olsun sizler benim gibi üzülmeyin.hepimiz mutlu olalım Allah tek yardımcımız.cok sagolun tekrar bu vakitte derdime ortak oldunuz biraz daha iyyim.:26::26::26:

İyi geceler canlarr, Allah kalbinizden huzur ve mutluluğu hiç eksik etmesin, ben yatıyorum, gece teheccüd var, Rabbimizle buluşucaz, dertlerimizi O'na anlatalım,isteklerimizi O'na bildirelim inşallah :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
ne mahcubiyeti canım olsun o da pat diye çıkarmasaymış yüzüğü biraz sabretseymiş o bozmuş süprizi :41: Sen yumuşak karakterli bir kızsın allah sizi karşılaştırmış olabilir.. çoğu kişi çektireceğim sana dediğinde bende sana çektiririm deyip kapatır teli.. Ama sen maşallah sabırlısın demekki.. Ama sen de bir an önce evlilik girişimlerinde bulunmak istiyorsun seni de anlıyorum ama dur bakalım bundan sonra ilişkinin ilerlemesini o yönlendirsin ne yapacak.. çektireceğim dediği de zaten bu uzatma yada ilgi göstermemeye çalışma filan olabilir.. Hakkında hayırlısı dur bakalım ne olacak akışına bırak evlilikten bahsetme:20::20::20: O konuyu açarsa konuş.. Hiçbirşey yokmuş gibi yap... Tavır filan yapma hadi hakkında hayırlısı inşallah tatlımmm:21:

“müslüman, müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez, haksızlık yapmaz, onu düşmana teslim etmez. Müslüman kardeşinin ihtiyacını gideren kimsenin allah da ihtiyacını giderir. Kim bir müslümandan bir sıkıntıyı giderirse, allah teâlâ o kimsenin kıyamet günündeki sıkıntılarından birini giderir. Kim bir müslümanın ayıp ve kusurunu örterse, allah teâlâ da o kimsenin ayıp ve kusurunu örter.”

* buhârî, müslim, ebû dâvûd, tirmizî
allah razı olsun gülüm cok sagol allah sizlerin hep yanınızda olsun tamam öyle yapayım ama insallah vazgecmez benden:15: Hepinizi cok seviyorum :14: Ben agladım allah sizi aglatmasın.hersey güzel olsun allahın yardımıyla inana beklemiyodum yüzük almasını.hiç belli etmedi.insalalh hersey güzel olur dediğin gibi yapacagım canım sagol .bidaha acarsam bu kez bırakır.beklemek tek carem.:14: Tatalı uykular canlarım aksam dua edecegim sizlere insallah uyurum:21:

minigmanig üzülme artık canımmm bu gece hepimizin dualarındasın.. rabbim inşallah dualarımızı kabul edicek :16::16:

Eki Görüntüle 792065

$tumblr_moe6zbS0nP1qm1x85o1_1280.webp

:27::27: kızlarr slm bende artık aranızdayım. sevgilimden ayrıldım. onunla yapamıycagımı anladım. bende dua edicem bol boll:32:

1-Elittt (için 30.08.2013)
2-I34anbul (31.08.2013)
3-Minigmanig-Duygu (için 01.09.2013)-
4-Aybirgen (için 02.09.2013)-

5-Esmeralisa (için 03.09.2013)
6-Rainbyte (için 04.09.2013)
7-Facebook06 (için 05.09.2013)
8-Alone2 (06.09.2013)
9-Esrazambak (07.09.2013)-
10-Assia_baby (08.09.2013)-
11-suskun_sultan(09.09.2013)-

03/09/2013 mutlu günler arkadaşlar akşam dua ediyorum.
esmeralisa ...

30 Ayetel kürsü
2 Taha süresi ve
“rabbena heblena min ezvacina ve zürriyatina kurrete ayunin.vecalna lil muttekine imama” (41 er defa okuyabiliriz.)
meali: Rabbimiz bize eşlerimiz ve çocuklarımızdan gözümüzün nuru iyi kimseler ihsan et.ve bizi takva sahiplerine imam kıl. (furkan-74)
Onlar, “Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdirbir başka meali :

Son düzenleme:
20 - TAHA
Bismillahirrahmanirrahim

1. Taha
2. Ma enzelna aleykel kur'ane li teşka
3. İlla tezkiratel limey yahşa
4. Tenziylem mimmen halekal erda ves semavatil ula
5. Errahmanü alel arşisteva
6. Lehu ma fis semavati ve ma fil erdı ve ma beynehüma ve ma tahtes sera
7. Ve in techer bil kavli fe innehu ya'lemüs sirra ve ahfa
8. Allahü la ilahe illa hu lehül esmaül husna
9. Ve hel etake hadiysü musa
10. İz raa naran fe kale li ehlihimküsu innı anestü naral leallı atıküm minha bi kabesin ev ecidü alen nari hüda
11. Felemma etaha nudiye ya musa
12. İnnı ene rabbüke fahla' na'leyk inneke bil vadil mukaddesi tuva

meali:
1. Tâ Hâ.
2, 3. (Ey Muhammed!) Biz Kur'an'ı sana sıkıntı çekesin diye değil, ancak (Allah'ın azabından) korkacaklara bir öğüt (bir uyarı) olsun diye indirdik.
4. (O) yüksek gökleri yaratanın katından peyderpey indirilmiştir.
5. Rahmân, Arş'a kurulmuştur.
6. Göklerdeki, yerdeki bu ikisi arasındaki ve toprağın altındaki her şey, yalnızca O'nundur.
7. Sen sözü açığa vursan da, gizlesen de Allah için birdir. Çünkü O, gizliyi de bilir, ondan daha gizli olanı da.
8. Allah, kendisinden başka hiçbir ilah bulunmayandır. En güzel isimler O'nundur.
9. Mûsâ'nın haberi sana ulaştı mı?
10. Hani bir ateş görmüştü de ailesine, "Siz burada kalın, ben bir ateş gördüm (oraya gidiyorum). Umarım ondan size bir kor ateş getiririm, yahut ateşin başında, yol gösterecek birini bulurum" demişti.
11. Ateşin yanına varınca, ona şöyle seslenildi: "Ey Mûsâ!"
12. "Şüphe yok ki, ben senin Rabbinim. Hemen ayakkabılarını çıkar. Çünkü sen mukaddes vadi Tuvâ'dasın."

buda furkan suresinin bir başka meali .. Ayrıca çok güzel bir ayetmiş
Onlar:
'Rabbimiz, bize göz aydınlığı olacak, bizi mutlu edecek eşler ve zürriyetler bağışla. Bizi müttakilere, Allah’a sığınıp, emirlerine yapışarak, günahlardan arınıp, azaptan korunanlara, kulluk ve sorumluluk şuuruyla, haklarına ve özgürlüklerine sahip çıkarak şahsiyetli davrananlara, dinî ve sosyal görevlerinin bilincinde olan mü’minlere imam, önder olarak yetiştir.' diyenlerdir

Tüm teheccüd grubumuzdakilere teker teker uzun uzun dua etmeye çalıştım, teheccüde kalkmak çoook güzel bi duygu :119: Allah kabul edecek dualarımızı ben inanıyorum canlarım, namazı kılıp yattıktan sonra da hep güzel rüyalar gördüm, gelinlik, beyaz muhabbet kuşu gibi, hepimiz için gelişmeler güzel olacak Allah'ın izniyle, yine kılalımmm teheccüd :118: onun hazzı bambaşka :52:
Bu arada bu namazı kılmamıza vesile olan esrazambakcığım Allah razı olsun senden :16:

Çok mutlu oldum, hepimiz adına. Sağol, allah razı olsun.

Aslında kendi adıma ne söyleyeceğimi bilmiyorum, erkek arkadaşıma kalbim çok kırık. Hatta ayrılık kararı vermeyi düşünüyorum, ama birden kestirip atamıyorum, atamadım da :(

Bu arada ben de pazartesi gecesi teheccüde kalktım, namaz kılıp dua ettim. Dün gece kalkmadım, bilin istedim, hakkınız geçmesin.
Hakkınızı helal edin.

canım cok sıkıldı kızlar :14: annesi babasına aradıgımı anlatmıs gayet iyi yorum yapmıslar.babası demişki ne zaman gelin kızı istemeye gidiyoruz nasip demiş:14: ben ekime hazırlamıstım kendimi kendi dedi ekimde diye diom ekime hazırladım kendimi askım diyom nasip diyor.anladım uzayacak ekimde bos yere ümitlenmiyim biletimi bile alacagım geliş gidiş biletimi simdiden kendi bilir.anlamadım ne düsünüyo.ya varya kızlar ben kendimi artık akısına bırakıcam bişeyi bekleyince olmuyor anladım kendi bilir ne zaman hazır olursa o zaman benle evlenmek ister.ya seviyosa benle mutlu olacagına inanıyosa gelsin istesin yoksada istemesin.insanın ümitlenip böyle supp diye oturması cok kötü.sesiz kalmak istiyorum cok mücadele ettim cok Allah bilyo.ben kadar sevecegi bulursa bulsun ama zor.:18:ben evlilik derdinide gectim ya sevgisinden eminse karsıma gecip duygu ben eminim desin.ben isterdimki benden önce kendi can atsın.yoruldum sanırım tükendim,tükendim ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy tükenmişlik sendromuna girdim iyimi:1::1::1:

Ahh canım benim ya, akışına bırakman en iyisi dediğin gibi.

Esmeralisa senin için okumam gerekenleri okudum, Allah kabul etsin, Allah hayırlısıyla gönlüne göre birini çıkarsın karşına, birlikte dünya ve ahiret mutluluğunu yaşayın, mutlu bir yuvanız, hayırlı evlatlarınız olsun inşallah. Amin amin amin :21::21::21:

Çok mutlu oldum, hepimiz adına. Sağol, allah razı olsun.

Aslında kendi adıma ne söyleyeceğimi bilmiyorum, erkek arkadaşıma kalbim çok kırık. Hatta ayrılık kararı vermeyi düşünüyorum, ama birden kestirip atamıyorum, atamadım da :(

Bu arada ben de pazartesi gecesi teheccüde kalktım, namaz kılıp dua ettim. Dün gece kalkmadım, bilin istedim, hakkınız geçmesin.
Hakkınızı helal edin.

üzüntümü anlatmam tarifsiz.:14::14::14: Allah kabul eylesin canım:21: insan sevince o dügüm bogazında kalıyo....atamazsın:14:

minig üzülmek bir şeyi çözmez yasin duası içini frahlatır. şimdi sözlerimiz seni teselli etmez hem ortada ayrılık yok.

hem de orta kötü bir durum yok. sonuçta siz yuva kuracaksınız. sadece gecenin geç saatlerinde aradığın için birde onun inceliğine karşı (onun için incelik) o öyle düşünmüş ya çok da fevri davranmış. bence ikinizde çok kısa sürede barışcaksınız. kısa süre sonra ondan msj bile alabilirsin . sadece olumlu düşün onun düşüncelerini düşncelerinde olumlaya çevir inşallah.

bu arada salat-ı tefriciye paylaşıyorum hem ben tekrar ederim hemde sizler kolay yoldan tekrar edersiniz .. :D gerçi hepiniz ezberlemişinizdir.

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

Allah kabul etsin inşallah...

Son düzenleme:
Esmeralisa senin için okumam gerekenleri okudum, Allah kabul etsin, Allah hayırlısıyla gönlüne göre birini çıkarsın karşına, birlikte dünya ve ahiret mutluluğunu yaşayın, mutlu bir yuvanız, hayırlı evlatlarınız olsun inşallah. Amin amin amin :21::21::21:

Amin canım.. Okuduğun dualar ve bu içten söylediğin güzel dileklerin içinde çok sağol. :16::16::16::16::16::16::16::16: Rabb'im senden ve tüm okuyan kardeşlerimizden razı olsun..
Rabb'im sana ve tüm isteyen kardeşlerimize de bu güzel dileklerini hayırlısıyla yaşatsın inşallah (amin)

Son düzenleme:
Back
X