Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canım Allah razı olsun ama benim tanışıcam bi aday ya da ailesi yok şu an, o minigmanig :1: ama olsun belki Allah söyletmiştir :16: Şimdi de gece namazı kılıp dua edicem size de, Allah gönlümüze göre versin :21:

kusura bakma canım :17: uyku gözlerimde karanlık odada yazdım ama ben niye minigmanig diye gördüm yaa Allah mı söyletti acaba :9::9: hadi hayırlısı diyelim ne bileyim inşallah öyledir dua kardeşim Allah kabul etsin inşallah dualarını da ben de şimdi sabah namazını kılacağım sizin için edeceğim dua.. bak bu günlerde Kadir gecesi gizli ramazanın son on gününe girdik hava yumuşak oluyormuş Kadir gecesinde biz her gece öyleymiş gibi dua edelim inşallah yakalayabiliriz Kadir Gecesi ni :13:

Kızlar ben bugün minigmanig in günü diye hatırlamıştım onun için niyet edip ona dua ederek okudum 100 tane ayetel kürsi, sonra bi baktım bugün esrazambak ın günü :1: sonra yeniden abdestimi aldım onun için de niyetimi ettim 100 tane de onun için okudum :1: yani canlarım ikiniz için de okumuş oldum böylelikle, minigmanig Allah sana sevdiğinle hayırlı bir evlilik yapabilmeyi nasip etsin, sonra da hayırlısıyla nurtopu gibi evlatlarını al kucağına inşallah :16: esrazambak Allah seni de tez zamanda doğru düzgün ve gönlündeki gibi hayırlı bir insanla karşılaştırsın, çabucak evlilik yolunda ilerleyin ve hayırlısıyla evlenin inşallah, sonra senin de şirin mi şirin bebişlerin olsun.:16: Dualarım gönülden, Allah'ım kabul etsin :21:

ayyyy kuzum Allah razı olsun.duaların kabul olsun.Hz.MUHAMMED MUSTAFA S.A.V HÜRMETİNE DUALARIMIZ KABUL EYLESİN RABBİMİZ.insalalh kızlar surda 4kişiyiz insallah dualarımız kabul olur azız ama cabamızı insallah Rabbimiz görür.evet böyle mübarek günlerde birbirimiz için dua ediyoruz Allah kabul etsin.insalalh hepimiz muradımıza ereriz HAYIRLI GÜZEL MUTLU YUVALARIMIZ OLUR VE TATLI HAYIRLI SALİH VE SALİHA COCUKLARIMIZ OLSUN İNSALLAHHHH.insallahhhhhhh:21::21::21::21::21::21:
sizleri cokkkk seviyorum :16::16::16::16::16:

ayyyy kuzum Allah razı olsun.duaların kabul olsun.Hz.MUHAMMED MUSTAFA S.A.V HÜRMETİNE DUALARIMIZ KABUL EYLESİN RABBİMİZ.insalalh kızlar surda 4kişiyiz insallah dualarımız kabul olur azız ama cabamızı insallah Rabbimiz görür.evet böyle mübarek günlerde birbirimiz için dua ediyoruz Allah kabul etsin.insalalh hepimiz muradımıza ereriz HAYIRLI GÜZEL MUTLU YUVALARIMIZ OLUR VE TATLI HAYIRLI SALİH VE SALİHA COCUKLARIMIZ OLSUN İNSALLAHHHH.insallahhhhhhh:21::21::21::21::21::21:

Dualarımız kabul olucak Allah'ın izniyle, ben inanıyorum :) Biz de seni çokkkk seviyoruzzz :16: :16: :16:

Dualarımız kabul olucak Allah'ın izniyle, ben inanıyorum :) Biz de seni çokkkk seviyoruzzz :16: :16: :16:

kızlar inşallah kabul olur dualarımız en kısa zamanda.. minigmanig senin günün bugün 54 tane ayetel kürsi okudum senin için okudum 100 e tamamlıyorum şimdi devam ediyorum Allah kabul eder inşallah ... hayırlı mutlu huzurlu bir yuva hayırlı bir eş nasip olur bizlere ve hayırlı evlatlar en kısa zamanda.. nasip etmeyeceği şeyin hayalini ettirmez inşallah Allah ..cennetten bir köşe yuva nasip olsun hepimize ve evlenmek isteyen tüm bekarlara ben de sizleri çok sevdim zaten Allah için bir araya gelince uhuvvet oluşuyor yani yürekten sevgi oluşuyor:16::16:
birşey sorcam şimdiye kadar bu kadar yürekten istemişmiydiniz böyle dualar ettinizmi evlilik için? acaba bu sefer çok mu istiyoruz nasip olacakda??

kızlar inşallah kabul olur dualarımız en kısa zamanda.. minigmanig senin günün bugün 54 tane ayetel kürsi okudum senin için okudum 100 e tamamlıyorum şimdi devam ediyorum Allah kabul eder inşallah ... hayırlı mutlu huzurlu bir yuva hayırlı bir eş nasip olur bizlere ve hayırlı evlatlar en kısa zamanda.. nasip etmeyeceği şeyin hayalini ettirmez inşallah Allah ..cennetten bir köşe yuva nasip olsun hepimize ve evlenmek isteyen tüm bekarlara ben de sizleri çok sevdim zaten Allah için bir araya gelince uhuvvet oluşuyor yani yürekten sevgi oluşuyor:16::16:
birşey sorcam şimdiye kadar bu kadar yürekten istemişmiydiniz böyle dualar ettinizmi evlilik için? acaba bu sefer çok mu istiyoruz nasip olacakda??

canımmm Allah razı olsun Allah kabul etsin dualarımızı Hz Muhammed Mustafa S.A.V hürmetine kabul eylesin amin amin amin

ben hiç bukadar dua etmemiştim ve bukadar cok istememiştim
görüstüğüm kişiyi cok seviyorum insallah Allah hayırlı kılar.ama dularımdan sonra güzel gelişmeler oldu en basta imkansız dedgimiz seyler degişmeye basladı.Allah duada ısrarcı olanı severmiş kızlar biz dua etmeye devam edelim takdir Allahın:16:
ben inanıyorum insallah bizlerde mutlu olacagız

Son düzenleme:
canımmm Allah razı olsun Allah kabul etsin dualarımızı Hz Muhammed Mustafa S.A.V hürmetine kabul eylesin amin amin amin

ben hiç bukadar dua etmemiştim ve bukadar cok istememiştim
görüstüğüm kişiyi cok seviyorum insallah Allah hayırlı kılar.ama dularımdan sonra güzel gelişmeler oldu en basta imkansız dedgimiz seyler degişmeye basladı.Allah duada ısrarcı olanı severmiş kızlar biz dua etmeye devam edelim takdir Allahın:16:
ben inanıyorum insallah bizlerde mutlu olacagız

hadii dualar tesir ediyor demekki inşallah canım Allah tamamına erdirir. o zaman ısrarla devam edelim. bu günlerde bayrama kadar teravih namazı kılabiliriz ben kılıyorum inşallah. bu arada 100 tane tamamladım senin adına Allah kabul etsin.. bir de dualarımızdan önce ve sonra salavat getirmek gerekiyor ve duamızın içinde anne babamıza dua etmemiz gerekiyor kabul olması için.. salavata da başlayabiliriz..

hadii dualar tesir ediyor demekki inşallah canım Allah tamamına erdirir. o zaman ısrarla devam edelim. bu günlerde bayrama kadar teravih namazı kılabiliriz ben kılıyorum inşallah. bu arada 100 tane tamamladım senin adına Allah kabul etsin.. bir de dualarımızdan önce ve sonra salavat getirmek gerekiyor ve duamızın içinde anne babamıza dua etmemiz gerekiyor kabul olması için.. salavata da başlayabiliriz..

Allah razı olsun gülüm insalalh cümlemize nasip olsun. Allah kabul eylesin insallah bu mübarek günlerin hürmetine insallah bu mübarek günlerde Allah dualarımız kabul eyler.:21::21::21::21:

bende YA FETTAH 489 ADET
YA LATİF 129
YA SEMİ 180
YA KERİM 270
YA KADİR 100
YA ALLAH YA VEDUD YA CAMİ 1000
YA ZÜL CELALİ VEL İKRAM 1100
YA VELİY 46
CEKMEYE CALISYOM HERGÜN
CANIM :21::21::21::21::21:

Canlarım beni hatırladınız mı?
Okulu bitirme, ayrılma acısı derken sayfayı ihmal ettim =(

Bugün Nihat Hocadan Kenz-ül Arş duasının önemini duydum, çok sevapmış ve önemliymiş mükemmel bir dua olduğunu söyledi. Arkadaşlar bu mübarek günlerde birbirimiz için birer Kenz- ül Arş duasını okuyalım mı?

Bugün Nihat Hocadan Kenz-ül Arş duasının önemini duydum, çok sevapmış ve önemliymiş mükemmel bir dua olduğunu söyledi. Arkadaşlar bu mübarek günlerde birbirimiz için birer Kenz- ül Arş duasını okuyalım mı?

hosgeldin canım ben yeni katıldım bu topiğe ama bende istiom o duayı okumayı hatta bugün okuyabilirim.simdi ayetelkürsi okuyoruz istersen listeye adını eklet o bitincede onu okuyalım zaten 5 kişi olacagız

Kair gecesi icin dusunmustum zaten o gece herkes birbirine okusa cok sevap olur....bende o duayi okuyordum hocada bugun soyleyince vesile oldu....ayetel kursi nasil okuyorsunuz bende katilirim.

Canım açıkçası ben de şimdiye kadar böyle istememiştim, hele de başka birileri için böyle yürekten istediğimi hiç hatırlamıyorum, iftardan hemen önce dua ederken bile aklıma siz geliyosunuz size de dua ediyorum, kendin için istediğini başkaları için de isteyebilmek ayrı bi haz veriyor insana, dediğin gibi kalplerimiz arasında görünmez yollar oluştu, Allah hayırlısıyla tez zamanda doğru insanlarla evlilik nasip etsin hepimize.

Canım hoşgeldiin, yarından itibaren yeni bi listeyle herkese 313 er tane ayetel kürsi okuycaz inşallah, seni de ekeyelim listemize, o bitince de Kenz-ül Arş duasını okuruz olur mu?

1. umut_dolu (için 01.08.2013)
2. aybirgen (için 02.08.2013)
3. esrazambak (için 03.08.2013)
4. minigmanig (için 04.08.2013)
5. azrazehra (için 05.08.2013)

Herkes için toplam 313 er tane okuyacağımıza göre herkes 60 ar tane, yalnızca kendi günü olan 73 tane okursa tamamlamış oluruz canlarım :16: Unutmayın yarın yeni listemize başlıyoruz :)
Bu arada ben de dualarımızın etkisini üzerimde hissediyorum, daha mutluyum, inancım daha fazla güzel gelişmeler olacağına dair, Allah teker teker birbirimizin güzel haberlerini alabilmeyi nasip etsin dua kardeşlerim :16: :16: :16:

Bi de bu gece kadir gecesi olabilir, ben şimdi namaz falan kılıcam sonra da yine dua edicem hepimiz için.

Herkes için toplam 313 er tane okuyacağımıza göre herkes 60 ar tane, yalnızca kendi günü olan 73 tane okursa tamamlamış oluruz canlarım :16: Unutmayın yarın yeni listemize başlıyoruz :)
Bu arada ben de dualarımızın etkisini üzerimde hissediyorum, daha mutluyum, inancım daha fazla güzel gelişmeler olacağına dair, Allah teker teker birbirimizin güzel haberlerini alabilmeyi nasip etsin dua kardeşlerim :16: :16: :16:

hoşgedinnn azrazehracım .. ben hepsine uyarım inşallah..
tamam yarından itibaren 60 tane o kişi içinnn ben de sanki daha mutluyum yaa hem psikolojik yanı da var sanırım bu duaların.. Rabbim karşılığını versin inşallah.. Kenz-ül Arş a da başlayabiliriz..

bir de 19 kez sekine duası var kısa zaten büyük cevşende var hepimiz adına 4 er kez okusak mı bir kişi de 3 kez okur..

AYETEL KÜRSİ LİSTESİ

SEKİNE DUASI (1 kez 19 a tamamlayabiliriz. kolay gelirse herkese ayrı ayrı dağıtırız. 5.ağustosta bitebilir.herkes 4 kez okusun 1 tane de fazladan oluyor o da yanlış okumuşsak filan yerine sayılsın) kabul ederseniz tabi biraz zor gelebilir

Kenz-ül Arş Duası(herkes için 1 kez ayetel kürsi sırası gelen için okunabilir. yarın listemiz başlıyor)

tekliflerim ne dersiniz????

Back
X