• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

YAPTIKLARIMIZIN FAZİLETLERİ

1. 313 Ayetel Kürsi

*** DİLEKLERİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN ***

AYET-EL KÛRSİ ve " ÇOK ÖZEL FORMÜLÜ "

- Herhangi bir dileğin gerçekleşmesi için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın C.C. izniyle hasıl olur

( Tam 313 kere okunmalı, eksik, fazla okunmamalıdır. Sayının önemi büyüktür. )

2. Fetih suresinin ilk ayeti olan "İnna fetahna leke fetham mübina" 9999 defa okunacak.

7 gün içinde bitirmek şartıyla 9999 kere FETİH SÜRESİNİN İLK AYETİ "İNNA FETEHNA LEKE FETHAN MÜBİNA " okundugunda rabbim tez zamanda kısmetlerinizi açıp,hayırlı bir evlilik yapmanıza vesile oluyor.

Kaynak: Hayırlı Bir Evlilik İçin

3.Ya Fettah 489 ar defa okunacak.

Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin.haklarında hayırlı olan kimseleri gönüllerine razı etsin.
Her gün güneş doğmadan önce (489) kere “Ya Fettah celle celalühü” deyip hakkında hayırlı bir evlilik isteyenler,en kısa zamanda muratlarına ererler.

4.Ya Mucib 60 ar defa okunacak.
ya mücib ismini hergün 60 defa okumayı alışkanlık haline getiren kişilerin allah bütün dualarını kabul eder

Kaynak: Ya Mücib İsmi

Ya Mucib:Bu ismin manası duaları kabul edendir.
Ya Fettah:Anlamı; kapalı olan her şeyi inayetiyle açan, her zorluğu hidayetiyle gideren İlâhi Zât demektir.

AYETEL KÜRSİ

Okunuşu: Allahulailahe illa huvel hayyul kayyum, late’huzuhu sinetun vela nevmun, lehu mafissemavati ve mafil ardı, men zelleziy yeşfe-u ındehu illa biiznih yalemu mabeyne eydiyhim vema halfehum vela yuhıtune bişey’in min ılmihı illa bimaşae, vesia kursiyyuhussemavati vel’arda vela yeuduhu hıfzuhuma vehuvel aliyyul azim.

Anlamı: O’ndan başka ilah olmayan Allah, hay ve kayyumdur (ezel ve ebedidir). O’nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerlerde olan şeyler O’nundur. İzni olmaksızın O’nun yanında şefaat eden yoktur. Halkın önünde ve arkasında olanı (istikbal ve maziyi) bilir. İnsanlar O’nun ilminden, O’nun isteğinden başkasını ihata edemezler. Kürsisi semaları ve yeri içine alır. Onların hıfzı O’nu (Cenab-ı Ecelli Ala’yı) yormaz. O, pek yüksek ve büyüktür.

İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen).

Muhakkak ki Biz, sana apaçık bir fetih verdik.

Canlar listemizi yeniden düzenlemeye çalıştım, ayrıca da yapacaklarımızın faziletini bilirsek daha içten bir şekilde bu duaları yaparız diye düşündüğüm için faziletlerini biraz araştırdım internetten, inşallah hepimiz için faydalı olur. Yarın Hümeyracığımızın (assia_baby) sevdiğine kavuşması için, sevdiğiyle hayırlı bir evlilik yapıp hem bu dünyada hem de ahirette mutlu olabilmesi için dualarımıza gönülden isteyerek başlayalım inşallah :21: bi de sadece sırası gelene değil de, her duamızda birbirimize yer vermeye çalışırsak çok daha güzel olacak canlar :16:

Canlar ben şimdi çıkıyorum, iftara evde değilim, gece ancak girebilirim heralde, azrazehracım senin için Kenzül Arş duasını okudum, 60 Ayetel Kürsi'yi de yolda okuycam inşallah birazdan, Allah seni gönlünün sevebileceği, içinin ısınabileceği, seni sevebilecek, birlikte çok mutlu olabileceğiniz, senin için hayırlı olan insanla tez zamanda karşılaştırsın inşallah , Allah gönlüne göre versin :21::21::21::21::21:

Canım Ayetel Kürsilerini de okudum, Allah kabul etsin :21:

YAPTIKLARIMIZIN FAZİLETLERİ

1. 313 Ayetel Kürsi

*** DİLEKLERİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN ***

AYET-EL KÛRSİ ve " ÇOK ÖZEL FORMÜLÜ "

- Herhangi bir dileğin gerçekleşmesi için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın C.C. izniyle hasıl olur

( Tam 313 kere okunmalı, eksik, fazla okunmamalıdır. Sayının önemi büyüktür. )

2. Fetih suresinin ilk ayeti olan "İnna fetahna leke fetham mübina" 9999 defa okunacak.

7 gün içinde bitirmek şartıyla 9999 kere FETİH SÜRESİNİN İLK AYETİ "İNNA FETEHNA LEKE FETHAN MÜBİNA " okundugunda rabbim tez zamanda kısmetlerinizi açıp,hayırlı bir evlilik yapmanıza vesile oluyor.

Kaynak: Hayırlı Bir Evlilik İçin

3.Ya Fettah 489 ar defa okunacak.

Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin.haklarında hayırlı olan kimseleri gönüllerine razı etsin.
Her gün güneş doğmadan önce (489) kere “Ya Fettah celle celalühü” deyip hakkında hayırlı bir evlilik isteyenler,en kısa zamanda muratlarına ererler.

4.Ya Mucib 60 ar defa okunacak.
ya mücib ismini hergün 60 defa okumayı alışkanlık haline getiren kişilerin allah bütün dualarını kabul eder

Kaynak: Ya Mücib İsmi

Allah razı olsun aybirgencim ebeden razı olsun.. acayip pekiştireç oldu bu açıklamalar.. Okunacakları da hesaplamışsın.. Rabbim bu görevlerimizi hakkıyla yapmayı nasip etsin, dualarımızı da kabul etsin inşallah:16::16::16:

Allah razı olsun aybirgencim ebeden razı olsun.. acayip pekiştireç oldu bu açıklamalar.. Okunacakları da hesaplamışsın.. Rabbim bu görevlerimizi hakkıyla yapmayı nasip etsin, dualarımızı da kabul etsin inşallah:16::16::16:

Amin canım, Allah hepimizden razı olsun :21: pekiştireç olabildiyse ne mutlu bana, Allah rahatlık versin, iyi uykular :70:

CANLARIM MÜJDELİ BİR HABERİM VAR.. DAHA ÖNCEDEN BİLENLERİNİZ VARDIR BELKİ..
Ramazandan sonra 6 GÜN ORUÇ TUTANIN tüm günahları affediliyormuş inşallah.. yani ramazandan sonraki ay Şevval ayı oluyor 30 günlük bu ay içinde..:21::21::21:

(Ramazandan sonra Şevval ayında da 6 gün oruç tutan, anasından doğduğu günkü gibi günahsız olur.)[Taberani]

(Ramazan orucuyla Şevvalde de 6 gün oruç tutan, bir yıl oruç tutmuş sayılır.) [İbni Mace]

(Ramazan ayı orucu on aya, Ramazandan sonra tutulan 6 gün oruç da iki aya mukabil olur ki, böylece bir yıl oruç tutma sevabına kavuşulur.) [İbni Huzeyme]

DAHA AYRINTILI BİLGİ İÇİN AÇTIĞIM ŞU KONUDAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ.. SORU CEVAP ŞEKLİNDE AÇIKLAMIŞ..

http://www.kadinlarkulubu.com/duala...nin-tum-gunahlari-affedilir.html#post31461590

kızlarr sormayın başıma neler geldi... :1::1::1:
bugün tam dileğimden yani sevdiğim çocuktan vazgeçicektim ki rabbim inanılmaz bi anda dualarımıza karşılık verdi sanki...:21::21:
biraz konuştuk :53::53: yalnız :45::45: yarın konuşalım dedim aslında tam olarak kabul olmadı sadece konuştuk biraz yani öyle dedğime bakmayın... maalesef bizim bi araya gelmemiz imkansız :14::14: ben rabbime şu özel günümde sevinçten ağlayarak rabbim ben bu kadar hata yaparken.. beni neden bu kadar mutlu etin neden dualarım kabulüne kapı açtın.. derken aklıma siz geldini:16::16: rabbim sizlerden razı olsunn..rabbim sizleri de varsa hayırlısı ile sevdiğinize yoksa hayırlı bi eş nasip etsinn inşallah :) yarın iftardan sonra konuşucaz benimi çin yapıcağınız duaları iftardan önce yapabilirseniz çookk mutlu olurum:16::16: mutluluğuma vesile oldunuz rabbim sizide çoooooook mutlu eder inşallah aminnn :) ben şimdi regil oldum yaa sadece zikirleri mi okumam lazım yoksa ayet-el kürsiyide ezberden okuyabilir miyim?

Son düzenleme:
bugün tam dileğimden yani sevdiğim çocuktan vazgeçicektim ki rabbim inanılmaz bi anda dualarımıza karşılık verdi sanki...:21::21:
biraz konuştuk :53::53: yalnız :45::45: yarın konuşalım dedim aslında tam olarak kabul olmadı sadece konuştuk biraz yani öyle dedğime bakmayın... maalesef bizim bi araya gelmemiz imkansız :14::14: ben rabbime şu özel günümde sevinçten ağlayarak rabbim ben bu kadar hata yaparken.. beni neden bu kadar mutlu etin neden dualarım kabulüne kapı açtın.. derken aklıma siz geldini:16::16: rabbim sizlerden razı olsunn..rabbim sizleri de varsa hayırlısı ile sevdiğinize yoksa hayırlı bi eş nasip etsinn inşallah :) yarın iftardan sonra konuşucaz benimi çin yapıcağınız duaları iftardan önce yapabilirseniz çookk mutlu olurum:16::16: mutluluğuma vesile oldunuz rabbim sizide çoooooook mutlu eder inşallah aminnn :) ben şimdi regil oldum yaa sadece zikirleri mi okumam lazım yoksa ayet-el kürsiyide ezberden okuyabilir miyim?

Canım ben anlamadım neden bir araya gelmeniz imkansız, çok mu önemli bi sorun var ki aranızda, neyse Allah yardımcın olsun :21: Canım Ayet-el Kürsiyle Fetih Suresinin ilk ayetini okuma sen bence, ayet olduğu için belki sakıncası olabilir, dua niyetiyle okuyoruz gerçi ama doğru olur mu bilmiyorum.

Hümeyra'cım belki çok hoşuna gitmiycek ama sana bi de şunu tavsiye edicem, illa o olsun diye etme dualarını, senin için neyin daha hayırlı olacağını bilemezsin ki canım, ''Allah'ım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle veya hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle'' diye dua edersen çok daha güzel olur güzelim :16:

Hümeyra'cım belki çok hoşuna gitmiycek ama sana bi de şunu tavsiye edicem, illa o olsun diye etme dualarını, senin için neyin daha hayırlı olacağını bilemezsin ki canım, ''Allah'ım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle veya hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle'' diye dua edersen çok daha güzel olur güzelim :16:

çokk saol canım.. olur mu öyle şey.. hoşuma gitsede gitmesede bu bi gerçek.. son zamanlarda gerçekten hep bu şekilde dua ettim.. taki konuşana kadr ama evet sen haklısın kesinlikle bu şekilde dua edicem :) Allah razı olsun... tüm dileklerin kabul olur inşallah:16::16:

Nasip; İstenen değil, hep verilen...!
Nasipse gelirmiş Çin'den Yemen'den.
Nasip değilse; senin olsa bile kayar gidermiş elinden..

Hz. Mevlana

Umutdolu kardeşimiz bu listeye katılamıycanı söyledi, sonraki listelere katılır inşallah, o zaman listemizde yeni bir düzenleme yapalım.

YENİ LİSTE
1. assia_baby (Hümeyra) (için 06.08.2013)
2. aybirgen (için 07.08.2013)
3. esrazambak (için 08.08.2013)
4. minigmanig (duygu)(için 09.08.2013)
5. azrazehra (için 10.08.2013)
6. dreamer22 (için 11.08.2013

SIRASI GELENE OKUNACAKLAR
1. 313 Ayetel Kürsi (Herkes 50 şer tane kendi günü olan 63 tane okuyacak)
2. Fetih suresinin ilk ayeti olan "İnna fetahna leke fetham mübina" 9999 defa okunacak(Herkes 1666 tane,kendi günü olan 1669tane)
3. YA FETTAH 489 ar kez okunacak
4. YA MUCİB 60 ar defa okunacak

Canlar bi hatam ya da eksiğim olduysa düzeltirseniz ya da eklerseniz sevinirim :16:
tamam o zaman bugün assia_baby(hümeyra) için birazdan okuyacağım niyet olarak en başta ALLAH rızası için sonrada acaba hümeyra kardeşimizinde isteği hayırlı bi eşş bu şekilde niyet edicem doğru değilmi arkadaşlar??? :21:

Hümeyracım mesajını okumaya başlayınca heyecanlandım.. bugün görüşme var demek:1: hadi hayırlısı olsun.. bugünde senin günün bu teadüf değil tevafuk bak:1:
Rabbim o kadar büyük ki biz hata yapıyoruz o affediyor inşallah çok merhametli.. “Allah (c.c), onlar da eski hallerine dönsünler diye, tövbelerini kabul etti. Şüphesiz ki Allah, tövbeleri çok çabuk kabul edici ve çok merhamet edicidir.” (Tevbe-118)

iki yönlü düşünmek lazım canım seni üzmek hevesini kırmak istemem ama, tam bugün vazgeçecektim dedin o kişi için.. bugünkü görüşmede inşallah hakkında hayırlısı olur. bir sonuca ulaşırsınız inşallah belki hayırlı dualarımızla bu görüşme vesile oldu:21: belki de yine dualar vesile oldu hayırlısı oldu ve bugün o kişinin bir eksiğini görüp tamamen kafandan atacaksın..:17:
zaten imkansız diye filan demişsin onu anlamadım ama hayırlısı:14:

Hümeyracım mesajını okumaya başlayınca heyecanlandım.. bugün görüşme var demek:1: hadi hayırlısı olsun.. bugünde senin günün bu teadüf değil tevafuk bak:1:
Rabbim o kadar büyük ki biz hata yapıyoruz o affediyor inşallah çok merhametli.. “Allah (c.c), onlar da eski hallerine dönsünler diye, tövbelerini kabul etti. Şüphesiz ki Allah, tövbeleri çok çabuk kabul edici ve çok merhamet edicidir.” (Tevbe-118)

iki yönlü düşünmek lazım canım seni üzmek hevesini kırmak istemem ama, tam bugün vazgeçecektim dedin o kişi için.. bugünkü görüşmede inşallah hakkında hayırlısı olur. bir sonuca ulaşırsınız inşallah belki hayırlı dualarımızla bu görüşme vesile oldu:21: belki de yine dualar vesile oldu hayırlısı oldu ve bugün o kişinin bir eksiğini görüp tamamen kafandan atacaksın..:17:
zaten imkansız diye filan demişsin onu anlamadım ama hayırlısı:14:

çookk çokk saol beni görmedin bile duygularımı paylaşmanız ne güzel.. bayılıyorum size :16::16: ben zaten konuyu toparlayıp anlatamadım ki.. ben bi eksiğini yakaladığımı düşünmüştüm aslında bunu düşünürken bile onun için dua ediyodum :14::14: ama olay bambaşka çıktı... ondan soğamadım saoğamıyorumm:43::43: sevdiğim çocuk tanıdık bu yüzden sorun olucak ve ben bunu iökansız olarak görüyorum canlarr:19::19:

tamam o zaman bugün assia_baby(hümeyra) için birazdan okuyacağım niyet olarak en başta ALLAH rızası için sonrada acaba hümeyra kardeşimizinde isteği hayırlı bi eşş bu şekilde niyet edicem doğru değilmi arkadaşlar??? :21:

canımm benimm sevdiğimle hayırlısı ile kavuşmam için dua edersen çok mutlu olurum:16::16:

Back
X