• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

azrazehra canim senin için okudum dun Allah kabul etsin Allah hayirli bir es versin sana insAllah

Son düzenleme:
kızlarr sormayın başıma neler geldi... :1::1::1:
bugün tam dileğimden yani sevdiğim çocuktan vazgeçicektim ki rabbim inanılmaz bi anda dualarımıza karşılık verdi sanki...:21::21:
biraz konuştuk :53::53: yalnız :45::45: yarın konuşalım dedim aslında tam olarak kabul olmadı sadece konuştuk biraz yani öyle dedğime bakmayın... maalesef bizim bi araya gelmemiz imkansız :14::14: ben rabbime şu özel günümde sevinçten ağlayarak rabbim ben bu kadar hata yaparken.. beni neden bu kadar mutlu etin neden dualarım kabulüne kapı açtın.. derken aklıma siz geldini:16::16: rabbim sizlerden razı olsunn..rabbim sizleri de varsa hayırlısı ile sevdiğinize yoksa hayırlı bi eş nasip etsinn inşallah :) yarın iftardan sonra konuşucaz benimi çin yapıcağınız duaları iftardan önce yapabilirseniz çookk mutlu olurum:16::16: mutluluğuma vesile oldunuz rabbim sizide çoooooook mutlu eder inşallah aminnn :) ben şimdi regil oldum yaa sadece zikirleri mi okumam lazım yoksa ayet-el kürsiyide ezberden okuyabilir miyim?

kızzzzzzzzzzzzz neler olmussssneler ayyyy hadi güzel haberler ver bizeee:16:

hümeyracım ayetel kürsü ve esmaül hüsnaları okudum ALLAH KABUL EYLESİN İNSALLAH SEVDİGİN HAKKINDA HAYIRLI OLUR ARANIZ DÜZELİR VE HAYIRLI EVLİLİĞİNİZ VE HAYIRLI SALİH SALİHA SAGLIKLI COCUKLARINIZ OLUR İNSALLAH AMİN AMİN AMİN:21::21::21::21:

CANIM FETİH SURESİNİN İLK AYETİNİ BUGÜNMÜ OKUYACAGIZ CANIM 1666 TANE NASIL YETİŞTİRİCEZ BAYRAM OLDUGU İÇİN YOGUN DA:30::30::30::30::30::30::30::30:

canlarr:21::21::21::21: hepinizi çokk seviyorumm... Allah razı olsun okuduğunuz dualar için size borçluyum en kısa zamanda ödemek dileği ile:34::34: ben de size bi bilgi veriyimm o zaman

30.gün teravih namazı sevabı:Allah ona:"Ey kulum!Cennet meyvelerinden ye.selsebil suyundan yıkan.Kevserdende iç,ben senin Rabbin'im sende benim kulumsun!"buyurur.
30.gece teheccüd namazı 2rekat sevabi:Allah onun 3büyük dileğini kabul eder.ibadet ve amelleri kabul edilip dünyadan imanla göçer ve kitabı sağ eline verilir.:40::40: teravih kılamicaksanız bile nolurr teheccüd kılıp beni de dualarınıza ekleyin:16::16: ben kılamıcam çok üzülüyorum :43::43:

canlarr:21::21::21::21: Hepinizi çokk seviyorumm... Allah razı olsun okuduğunuz dualar için size borçluyum en kısa zamanda ödemek dileği ile:34::34: Ben de size bi bilgi veriyimm o zaman

30.gün teravih namazı sevabı:allah ona:"ey kulum!cennet meyvelerinden ye.selsebil suyundan yıkan.kevserdende iç,ben senin rabbin'im sende benim kulumsun!"buyurur.
30.gece teheccüd namazı 2rekat sevabi:allah onun 3büyük dileğini kabul eder.ibadet ve amelleri kabul edilip dünyadan imanla göçer ve kitabı sağ eline verilir.:40::40: Teravih kılamicaksanız bile nolurr teheccüd kılıp beni de dualarınıza ekleyin:16::16: Ben kılamıcam çok üzülüyorum :43::43:

tamam kuzum verdiğin bilgi için sagol ben bilmiyodum allah razı olsun ben sana dua edecegim ve kızlarada

AREFE Günü Yapılması Gerekenler.

1. Arefe günü sabah namazının farzından sonra teşrik tekbirleri getirilir.Teşrik tekbiri “Allâhüekber, Allâhüekber, Lâilâhe illallâhü vallâhüekber, Allâhüekber ve lillâhi’l-hamd” demektir.Arefe günü sabah namazından başlayıp, Bayramın 4. günü ikindi namazına kadar 23 vakitte, farz namazlardan sonra teşrik tekbiri getirmek vâciptir.

2. Arefe günü oruç tutulmalıdır.

3. Arefe gününe hürmet edilmeli, günaha girmemeye dikkat edilmelidir.

4.Arefe günü çokça dua ve istiğfar edilmelidir.

5. Arefe günü çokça ihlas suresi okunmalıdır.

Arefe günü duaları ve zikirleri:

Arefe günü bu duaları ve zikirleri çokça okumalıyız.

1. Bismillahirrahmanirrahim.Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.

2. La ilahe illellahü vahdehü la şerike leh, Lehül mülkü ve lehül hamdü ve hüve ala külli şey`in kadir.

3. Allahümme salli ala Muhammedin ve enzilhül muk`adel mükarrebe ındeke yevmel kıyameh.

4. La ilahe illellahü vahdehü la şerike leh, Lehül mülkü ve lehül hamdü biyedihil hâyrû vehüve alâ külli şey’in kadîr.

Ayrıca Tevriye, arefe gününden bir önceki güne denir. Peygamber Efendimiz (s.a.v.) şöyle, buyurmuştur:

“Tevriye günü oruç tutan ve günah söz söylemeyen Müslüman cennete girer.”

AREFE GÜN VE GECESI DUA:

Resûl-i Ekrem Efendimiz arife gecesinde şu duâyı okuyana Cenâb-ı Hak istediğini vereceğini beyân buyurmuştur.

Duâ şudur:

* “Sübhânellezi fi’s-semâvâti arşuhu. Sübhanellezi fi’n-nâri sultânühu. Sübhanellezi fi’l-kubûri kadâuhu. Sübhanellezi fi’l-hevâi rûhuhu. Sübhânellezi raa’s-semâe bigayri amedin. Sübhânellezi vadaa’l-arda. Sübhânellezi lâ melcee illâ ileyhi.”

İmam-ı Tirmizi, Resûl-i Ekrem Efendimiz’in, “Duânın hayırlısı arife günü yapılan duâdır,” buyurarak Peygamberlerin arife günü duâsını şöyle okuduğunu haber verir:

* "Lâ ilâhe illâllahü hüve lehü’l-hamdü ve hüve alâ küli şey’in kadir."

Buhâri’de geçen bir hadisten öğrendiğimize göre arife günü şu duayı okuyan, şeytanın tasallutundan kurtulur, kendini muhafaza altına almış olur.

* “Allahümme’c’al fi kalbi nûran ve fi basari nûran. Allahümme’şrah li sadri ve yessir li emri...”
“Allah’ım, kalbimi, gözümü, gönlümü nûrlu kıl. Allah’ım, kalbime genişlik, işlerime kolaylık ver.”
İmam-ı Tirmizi, Resûl-i Ekrem Efendimiz’in, “Duânın hayırlısı arife günü yapılan duâdır,” buyurarak Peygamberlerin arife günü duâsını şöyle okuduğunu haber verir:

* "Lâ ilâhe illâllahü hüve lehü’l-hamdü ve hüve alâ küli şey’in kadir."

Son düzenleme:
canlarr:21::21::21::21: Hepinizi çokk seviyorumm... Allah razı olsun okuduğunuz dualar için size borçluyum en kısa zamanda ödemek dileği ile:34::34: Ben de size bi bilgi veriyimm o zaman

30.gün teravih namazı sevabı:allah ona:"ey kulum!cennet meyvelerinden ye.selsebil suyundan yıkan.kevserdende iç,ben senin rabbin'im sende benim kulumsun!"buyurur.
30.gece teheccüd namazı 2rekat sevabi:allah onun 3büyük dileğini kabul eder.ibadet ve amelleri kabul edilip dünyadan imanla göçer ve kitabı sağ eline verilir.:40::40: Teravih kılamicaksanız bile nolurr teheccüd kılıp beni de dualarınıza ekleyin:16::16: Ben kılamıcam çok üzülüyorum :43::43:

bizde seni seviyoruz canım allah sevdigine kavustursun insallah:16::16::16::16::16::16:

Umutdolu kardeşimiz bu listeye katılamıycanı söyledi, sonraki listelere katılır inşallah, o zaman listemizde yeni bir düzenleme yapalım.

canlar yeni listemiz hayırlı olsun... bugün Hümeyranın günüydü.. inşallah Rabbim kabul eder.. bayram olduğundan Fetih Suresi nin ilk ayeti hergün 1666 tane çok gelirmi yetiştirebilirmiyiz acaba:17:
11 ağustosa kadar herkesin adını okuyaraktan yani listenin bitim gününe kadar 1 defa 9999 tane okusak mı ne dersiniz??
fazla olanı 1669 tane olanı ben alabilirim herkese 1666 tane düşüyor..
okuyabiliriz derseniz de ben uyarım..:21:

YENİ LİSTE
1. assia_baby (Hümeyra) (için 06.08.2013)
2. aybirgen (için 07.08.2013)
3. esrazambak (için 08.08.2013)
4. minigmanig (duygu)(için 09.08.2013)
5. azrazehra (için 10.08.2013)
6. dreamer22 (için 11.08.2013

SIRASI GELENE OKUNACAKLAR
1. 313 Ayetel Kürsi (Herkes 50 şer tane kendi günü olan 63 tane okuyacak)
2. Fetih suresinin ilk ayeti olan "İnna fetahna leke fetham mübina" 9999 defa okunacak(Herkes 1666 tane,kendi günü olan 1669tane)
3. YA FETTAH 489 ar kez okunacak
4. YA MUCİB 60 ar defa okunacak

"Arefe günü, [Besmele ile] 1000(bin) kere İhlâs okuyanın bütün günahları affolur ve her duası kabul olur." [Ebu-ş-şeyh]

Canlarrr bugün de evde değildim giremedim, Hümeyracım senin için Ayetel Kürsi okudum 50 tane, Esmaül Hüsna da tamam ama fetih suresinin ilk ayetinde sabahtan beri okuyorum,1490 dayım :17: dışardaydım ama yetiştirebilmek için hep okudum, bu bize biraz zor gelicek sanki sizin de dediğiniz gibi :17: Fetih suresinin ilk ayetini daha sonra mı okusak ne yapasak? Bi de Hümeyracım ne yaptın konuştunuz mu, merak ederiz bizi bilgilendir :9:

Canlarrr bugün de evde değildim giremedim, Hümeyracım senin için Ayetel Kürsi okudum 50 tane, Esmaül Hüsna da tamam ama fetih suresinin ilk ayetinde sabahtan beri okuyorum,1490 dayım :17: dışardaydım ama yetiştirebilmek için hep okudum, bu bize biraz zor gelicek sanki sizin de dediğiniz gibi :17: Fetih suresinin ilk ayetini daha sonra mı okusak ne yapasak? Bi de Hümeyracım ne yaptın konuştunuz mu, merak ederiz bizi bilgilendir :9:

Hümeyra nın görüşmesi inşallah iyi geçmiştir.. bakalım haberleri merak ediyorum ben deee..
napalım aybirgencim Fetih suresinin ilk ayetini 1 kez okuyalımmı .. sonraki listede belki hergüne çıkarırız?

Hümeyra nın görüşmesi inşallah iyi geçmiştir.. bakalım haberleri merak ediyorum ben deee..
napalım aybirgencim Fetih suresinin ilk ayetini 1 kez okuyalımmı .. sonraki listede belki hergüne çıkarırız?

Olur canım öyle yapalım ama ben bugünkini hümeyraya niyetlenerek okumuştum, neyse baştan okurum 1666 tane daha ama canlarr bu sayılar önemli, sayılara dikkat edersek daha güzel olur, ben açıkçası bugün sayıyı biraz karıştırır gibi olmuştum zaten :17:

Olur canım öyle yapalım ama ben bugünkini hümeyraya niyetlenerek okumuştum, neyse baştan okurum 1666 tane daha ama canlarr bu sayılar önemli, sayılara dikkat edersek daha güzel olur, ben açıkçası bugün sayıyı biraz karıştırır gibi olmuştum zaten :17:

arkadaşlar Fetih Suresinin ilk ayetlerini $yuzuk-zikirmatik-ac1bdc.webp11 austosa kadar bir defalığına 1666 kez okuyacağız hergün değil inşallah herkes görür :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Hümeyracım senin dualarının kabulüne vesile olması için 50 tane Ayetel Kürsi , 489 tane Ya Fettah, 60 tane Ya Mucib okudum.. Rabbim kabul etsin.. inşallah en kısa zamanda hakkında en hayırlısı olur.. en hayırlı zamanda evlilik yaparsın ve salih saliha evlatların olur.. cennetten bir köşe yuvan olur amin amin amin..:16:

arkadaşlar bu arada ben fotoğraftaki gibi zikirmatikle çekiyorum duaları .. özellikle büyük sayılar için iyi oluyor:1: kırtasiyelerde bulabilirsiniz olmayanlar için:10:

Son düzenleme:
arkadaşlar Fetih Suresinin ilk ayetlerini Eki Görüntüle 774309 11 austosa kadar bir defalığına 1666 kez okuyacağız hergün değil inşallah herkes görür :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Hümeyracım senin dualarının kabulüne vesile olması için 50 tane Ayetel Kürsi , 489 tane Ya Fettah, 60 tane Ya Mucib okudum.. Rabbim kabul etsin.. inşallah en kısa zamanda hakkında en hayırlısı olur.. en hayırlı zamanda evlilik yaparsın ve salih saliha evlatların olur.. cennetten bir köşe yuvan olur amin amin amin..:16:

arkadaşlar bu arada ben fotoğraftaki gibi zikirmatikle çekiyorum duaları .. özellikle büyük sayılar için iyi oluyor:1: kırtasiyelerde bulabilirsiniz olmayanlar için:10:

bende onla cekyom canım daha iyi oluyo gercekten evet 11 ne dek okuruz canım daha iyi olmus sagol canım:34::34::34::34:

arkadaşlar Fetih Suresinin ilk ayetlerini Eki Görüntüle 774309 11 austosa kadar bir defalığına 1666 kez okuyacağız hergün değil inşallah herkes görür :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Ben de onla çekiyorum canım, evet daha rahat oluyo :)

Canlarrr bugün benim günüm, bana yine karşıma evlilik yolunda ilerleyebileceğim, hayırlı bir insanın karşıma çıkabilmesi için, o insan karşıma çıktığında gönül rahatlığıyla evet diyebilmem için, hayırsızların benden uzaklaşması için dua ederseniz çoook sevinirim :16::16::16:

Back
X