Kızlar selamün aleyküm,vaktiniz varsA okumanızı istiyorumm .. iyiki bu foruma üye olup sizinle tanışmışım

buradaki ortamı çok sevdim ve çok sıcak buldum

inşallah Rabbimiz hepimizin istediği hayırlı eşi karşımıza tez vakitte çıkarır..bunun için hep dua ediyorum..nicklerinizi aldım sizin içinde dua ediyorum Rabbim kabul etsin inşallah...Lütfen sizde beni unutmayın o güzel dualarınızda banada yer verirseniz çok sevinirim

...Sizleri çok sevdim

İnşallah Rabbim istediklerinizin hepsini hakkınızda hayırlı eylesin.Tez vakitte güzel hayırlı bir evlilik nasip etsin ve güzel hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin...Bayram nedeniyle dualarımız daha da değerlenecek.Dualarımıza sımsıkı sarılalım arkadaşlar... hepinizi gelinlikle görmeyi çok isterim Rabbim nasip etsin inşallah....Birde size bugün güzel bir zikir paylaşmak istedim.Biliyorsunuzki Allahu Tealayı anmak bizim her zaman yararımızadır ve bizi faydasız işlerden işlerden uzak uzak tutar.Rabbim hepimizin amellerini kabul etsin.Gelelim güzel zikrimize bu zikri takvim yaprağının arkasında buldum ve ben çok beğendim paylaşmadan edemedim : LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH...(BÜTÜN KUVVET VE KUDRET ALLAH'A AİTTİR) Fazileti: bu güzel zikir en aşağısı fakirlik olmak üzere Allahın izniyle 70 şerri defeder...Bu zikri bizler ihmal etmeyelim kızlar.İnşallah faydalanırız...Bu yazıyı okuduğunuz için Allah hepimizden razı olsun hepinize çok teşekkür ediyorum

Şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorum bayramınız mübarek olsun canlarım....Hepinizi seviyorum

Dualarda buluşalım inşallah.... Şu güzel hadisi şerifide paylaşmadan geçemeyeceğim.................................. "Kim ki 3 tane kız çocuğu yetiştirir,güzel terbiye eder,evlendirir ve onlara iyilikte bulunursa o kişi için cennet vardır" belki bizlerinde üç kızı olur