- Konu Sahibi huzurolsun
bayramınız mübarek olsun kızlar dualarımız kabul olsun insallah mutlu hayırlı yuvamıza kavusalım insallah 

hepinizi öpüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dua kardeşlerim canlarım merhabalar.. öncelikle bayramınız mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah
bugün benim günü eveet şimdiden yapacağınız dualar okuduklarınız için Allah ebeden razı olsun bin defa Rabbim kabul etsin.. benim için en kısa zamanda hayırlı bir eş kalplerimizin ısınacağı ve hemen karar verebileceğim beraber ahiret hazırlığı yapacağımız çok sevip çok sevileceğim dindar hayırlı bir eşve en kısa zamandada hayırlı salih saliha evlatlar hayırsızların da gitmesi hayırlıların gelmesi için dua bekliyorum.. Allah razı olsunn. uzun süre nete giremeyebilirim öptüm hepinizii
![]()
arkadaslarımdan nişanlananlar oldu kızlar evlenenler kıskanmıyorum ama özeniyorum işte birazda üzülüyorum:26:Allah bizede nasip etsin o mutlulugu hayırlı bir sekilde
kızlar ben sürekli şöyle dua ediyorum. Allahım benim hakkımda hayırlı olan kişi benim de isteyeceğim kişi olsun. Bir anlık değil bir ömürlük sevgi saygı ver. Allah hepimizin nasibini tez vakitte hayırlısıyla versin inşallah. Sonu iyi bitmeyen bir arkadaşlığım oldu o yüzden birdaha içim yanmasın istiyorum. konuyu yeni gördüm malesef 4444e ben de katılırdım( benim için de dua eder misiniz. en azından dualarınızın içinde olmak istiyorum arkadaşlar
kızlar ben sürekli şöyle dua ediyorum. Allahım benim hakkımda hayırlı olan kişi benim de isteyeceğim kişi olsun. Bir anlık değil bir ömürlük sevgi saygı ver. Allah hepimizin nasibini tez vakitte hayırlısıyla versin inşallah. Sonu iyi bitmeyen bir arkadaşlığım oldu o yüzden birdaha içim yanmasın istiyorum. konuyu yeni gördüm malesef 4444e ben de katılırdım( benim için de dua eder misiniz. en azından dualarınızın içinde olmak istiyorum arkadaşlar
burdaki hayırlı bi eş isteyen herkese dua ediyorum rabbim en güzelini en hayırlısını gönlümüzdekini versin inşallah ve bizi sonsuza dek mutlu etsin amin .....inşallah canım sen de hoşgeldn aramıza senin içinde dua edicem inşallah yaşadığın kötü şeyleri birdaha yaşamazsın canım..
Kızlarrrrrrrrr ben regl olmuşum ne olacak şimdiii sizin için okuyacağım regl bitince okusam olurmu ? Birde esmaül hüsnayı bu şekilde çekebilirmiyim
birkaç topiğinizi okudum... Evlenmek için şu sayıda şu dua.. vesaire.Bu sayılar sakın sizi igtilama düşürmesin..
Oysa herşey basit değilmidir. Dinimizin gereklerini yaparak normal hayatı yaşamak.O herşeyi bilendir. Değil mi ? Sizin temennilerinizi de elbet bilir ve ancak O nasip ederse gerçekleşir.
Kıssadan hisse demem o ki : Düşüncelerinizin vehamete kapılmasına izin vermeyin ve kaderiniz üzerinizde fazlaca düşünmeyin...
Bu sizi olumsuz etkiler..