• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

yenı lısteye benı de ekler mısınız? bır de butun sayfaları okuyamadım ne yapmam lazım sıze zahmet kısaca belırtır mısınız?
Rabbım dualarımızı denk getırsın ınsallah hayırlısıyla :nazar:

rainbyte canım senin için okumamız gereken duaların hepsini okudum.... İnşallah tez zamanda hayırlı,gönlündeki insanla hayırlı bi evlilik yapabilmeniz nasip olur ve bu evliliğin sonsuza dek mutlu sürmesini Rabbim nasip etsin İnşallah :16: bu evlilikten de sağlıklı,hayırlı,güzel ve salih saliha evlatlarınızın olabilmesini Rabbim nasip eder İnşallah... :54:

-rainbyte canım dualarını okudum ALLAH kabul etsin. Gönlündekini en hayırlı olanı sana versin. AMİN:nazar::nazar::nazar:

Kızlar bu arada ben yarın akşam kısmetse yola çıkacağım tatile gideceğim. Ama gitsem de sırayla günü gelene duasını okuyacağım söz veriyorum. Bilginiz olsun diye söyledim. Kısmetse yarın akşam yola çıkıp. Gelecek cumartesi istanbul a geleceğim.

duanın kabul olmaması diye birşey söz konusu değildir sen kendini nasıl şartlarsan karşılığını öyle alırsın sen ilk önce bir inşirah suresi okuda kalbin ferahlasın kalbin ferahlayınca inancında belki oluşur olacağına dair...

dünyada karşılığı verilmezse ahirette verilir karşılığı yada başına gelecek kötü bir şeye set olur... hiç bilemezsin hem rabbim kabul etmiyeceği duayı ettirmez kuluna

biz en hayırlı yoldan cabalıyoruz yoksa konu evlilikse 3 güne bakar adam bulup evlenmek ama bunun iki yönlüsüde var sırf dünya için değil yani...

biraz sert bir cevap olmamis mi ? sence önce bunu bi yap! der gibi

ben böyle bisey icin dua edildigini bile bilmiyordum, ta ki insanlardan duyana kadar..
yani bana gurursuzca geliyordu bunun icin dua etmek.. ki edemiyorum hala..

hayirlisi olsun diye umdum zaten bende hep.. yoksa bulmustum belami belkide..

tek tek alinti yapamadim canlarim ama Allahim hepinizden razi olsun.:16::16: benim de sizin de insallah gonlundekini ve en hayirli olani Rabbim insallah hayirlisiyla versin. AMIN:nazar::nazar: bir sevdigim de var platonik. bakalim dualarimiz nasil denk gelecek merakla beklemekteyimm

Son düzenleme:
tek tek alinti yapamadim canlarim ama Allahim hepinizden razi olsun.:16::16: benim de sizin de insallah gonlundekini ve en hayirli olani Rabbim insallah hayirlisiyla versin. AMIN:nazar::nazar: bir sevdigim de var platonik. bakalim dualarimiz nasil denk gelecek merakla beklemekteyimm

canımm benimm inşallah rabbim hayırlısı ile o kişiyi sana hayırlı kılar..inşallah bir ömür mutlu ve huzurlu yaşarsınız:16::16: seni çok iyi anlıyorum benimde platonik bir sevdiğim var:5::5:

çok teşekkür ederiz duygucumm sayende çok gzl şeyler öğrendikk.... anlamınıda ben yazmak istedmm... :26: “Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz Muhammed (s.a.v)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.” Salavat-ı mecule... :123:

sende cok sagol datlımmmmm Allah kabul eylesinbu gece okuyacagım:21:

Kızlar bu arada ben yarın akşam kısmetse yola çıkacağım tatile gideceğim. Ama gitsem de sırayla günü gelene duasını okuyacağım söz veriyorum. Bilginiz olsun diye söyledim. Kısmetse yarın akşam yola çıkıp. Gelecek cumartesi istanbul a geleceğim.

canım benim güle güle kazasız belasız git gel:3: .sorun degil canım dualarında olmak dilegiyle:16::16::16:

insalalh güzel haberlerle gelirsin canım Allah dualarımızı kabul eylesin:16: sendende Allah razı olsun canım:16:

canımm benimm inşallah rabbim hayırlısı ile o kişiyi sana hayırlı kılar..inşallah bir ömür mutlu ve huzurlu yaşarsınız:16::16: seni çok iyi anlıyorum benimde platonik bir sevdiğim var:5::5:

ben yarin ona sosyal paylasim sitesinden msj atmayi planliyorum. ama ne yazacagima karar veremedim :))
Canim Allah yardimcimiz olsun. ben onu bir daha goremeyecegim mesela, staj yaptigim yerde calisiyor kendisi, yarin da benim son gunum.

Son düzenleme:
ben yarin ona sosyal paylasim sitesinden msj atmayi planliyorum. ama ne yazacagima karar veremedim :))
Canim Allah yardimcimiz olsun. ben onu bir daha goremeyecegim mesela, staj yaptigim yerde calisiyor kendisi, yarin da benim son gunum.

bencede kesinlikle msj at canım.insalalh güzel heberlerle gelirsin:16:

aybirgencim yasinişimdi okuyorum insallah güzel haberlerle gel canım gene sevinelim insallah:16:.dualarımız seninle hadi bismillah:21::21::21:

canım benim güle güle kazasız belasız git gel:3: .sorun degil canım dualarında olmak dilegiyle:16::16::16:
.
Sağol canım çok teşekkür ederim:)

Ben inanıyorum buradaki arkadaşlarla önce dua sonra bizlerin inancı pozitif enerjisi sayesinde her şey yolunda olacak:)

Duygucum ayrıca da paylaştığın dualar ve esmaül hüsna için de çoook tşkler :16::16::16:

aybirgencim dualarının hepsini okudum Allah kabul eylesin.:21::21::21:

Allahümme Salli Ala Seyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed.Ya Erhamerrahimin.insallah Allah gönlündeki ve hakkındaki hayırlı kişi ile en yakın zamanda hayırlı bir evlilik yapıp,mutlu hayırlı bir ömür sürecek yuvanda saglıklı salih saliha tatlı cocuklarla şenlenmesini nasip etsin inşallah.Allahümme Salli Ala Seyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
amin amin amin:21::21::21:

Back
X