• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

esrazambakimmm cok buyuk ihtimal bitecek gibi ama belli olmuyor bu isler :31:
okudugun icin tesekkur ediyorum eksik olma :))
isimleri yazayim da kagida bulunsun dua ederkene bakayim.
cikiyorum simdilik. iyi geceler

İyi geceler canlarrr yine biraz geciktim ama şimdi yatıyorum, malum teheccüd varrr :46:

Merhaba kızlar,

teheccüd grubuna dahil ettiğiniz için teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden. Benim 2,5 yıllık bir ilişkim var. Ama bir türlü adını koyamadık. İnşallah birbirimize hayırlıyızdır. Bu yüzden dualara katılmak istedim.

kızlar banada dua edin.evlilik arefesindeyim babam sorun çıkartıyor.ne yapıcam bilemedim.yanlış karar vermemem için dua eder misiniz?pişman olmak istemiyorum.

[Ya Erhamerrahimin!Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed.
ALLAHIM GÖNLÜMDEKİNİ HAKKIMDA HAYIRLI EYLE HAYIRLI EVLİLİK YAPMAMIZI NASİP ET amin amin amin

dUYGUCUM ...aLLAH gÖNLÜNDE BİRİ VARSA YADA AKLINDA BİRİ VARSA hAKKINDA HAYIRLI EYLESİN. Allah sana ve burda dua edip elllerine göğe açan güzel insanlara hayırlı eşler nasip etsin. Ailelerine uygun ruh eşleri nasip etsin amin ... amin.. amin

“Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle”[/QUOTE]

ALLAH RAZI OLSUN CANIM ALLAH HEPİNİZİN DULARINI KABUL EYLESİN.VAR KUZUM SEVDİGİM VAR SÜKÜRLER OLSUN ALLAHA.İNSALLAH CANIM ALLAH SEVENLERİ BİRBİRİNE HAYIRLI EYLESİN.DİGER ARKADASLARADA HAKLARINDA HAYIRLI OLACAK KİŞİLERİ KARSILARINA CIKARSIN AMİN AMİN AMİN:21::21::21:

Eki Görüntüle 791253 Eki Görüntüle 791256

rabb'im ol de oluversin sana sığınıyoruz senden istiyoruz...

Inşallah 2014 yılına sözlü, nişanlı, evli olarak gireriz hayırlısı ile tabiki :d

birbirimizle evlilik hazırlıkları olan, hamilelik heyecanı yaşanan sayfalardan merhaba deyip ordan muhabbet edip, huzurumuzun daim olması için o başlıklar altında dua ederiz.

Hayırlı bir şekilde lütfen dualarımızı kabul eyle (amin) (amin) (amin)

amin amin amin insallah insallah insallah:21::21::21:

1 defa cuma suresi
2 defa ta ha suresinin ilk 12 adeti
30 defa ayetel kürsi
41 defa furkan suresi 74. Ayeti okudum duygu (minigmanig) arkadaşımız için (tüm kardeşlerimiz içinde tabi dua ettim)

rabbim eksiklerimizi tamamlasın yanlışlarımızı düzeltsin, dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı bir şekilde en kısa sürede (amin)

allah razı olsun canım allah seninde dualarını kabul eylesin cümlemize insallah:21::21::21:
COK SAGOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL EYLESİN OKUYAN HERKESİN YÜREGİNE AGZINA SAGLIK VE HAYIRLI ESLER VERSİN SİZLEREDE ALLAH AMİN AMİN AMİN:21::21::21:

rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşallah..rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin.. ömür boyu son nefesimize kadar huzurlu mutlu olacağımız hayırlı eşler nasip etsin bizlere.. Karşımıza çıkanlar eğer dünya ve ahiret hayatımız için hayırlı ise geleceğimiz için hayırlı ise nasip olsun değilse def olup gitsinler ve en hayırlıları karşımıza çıksın.. Namazlarını kılsın eşimiz ve evlatlarımız da namazlarını kılsınlar.. Rabbim bizleri göz açıp kapayıncaya kadar bile nefsimizle bizi başbaşa bırakmasın.. Bizimle ilgilenen hep çok seven çok sayan ve bizim de çok sevip çok sayacağımız eşler nasip etsin.. Sigara alkol kullanmayan ve kumar oynamayan bilgisayar oyunlarına takılmayan ve tv başında bilgisayar başında çok vakit geçirmeyen eviyle ilgilenen , beraber ahiretimizin güzel olması için çalışacağımız hayırlı yakışıklı eşler nasip etsin rabbimiz bizlere amin amin amin :124:

amin amin amin:21::21::21:

DUYGU (minigmanig) için duaların okunma durumu

1-Elittt (için 30.08.2013)
2-I34anbul (31.08.2013)-okudu
3-Minigmanig-Duygu (için 01.09.2013)-okudu
4-Aybirgen (için 02.09.2013)-okudu

5-Esmeralisa (için 03.09.2013)-okudu
6-Rainbyte (için 04.09.2013)
7-Facebook06 (için 05.09.2013)
8-Alone2 (06.09.2013)
9-Esrazambak (07.09.2013)-okudu
10-Assia_baby (08.09.2013)-okudu

11-suskun_sultan(09.09.2013)-okudu

Diğer arkadaşlar da tamamladı mı acaba, okuduğumuzda belirtirsek daha güzel olacak.

DUYGUCUM okudum canım Rabbim hayırlı bir yuva evlatlar nasip etsin sana ve bizlereee ...
Ya Erhamerrahimin!Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin
ALLAHIM GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLE HAYIRLI EVLİLİK YAPMAMIZI NASİP ET amin amin amin
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed.[/COLOR

HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN DUALARIMDASINIZ KIZLAR ALLAH DUALARINIZI DİLEKLERİNİZİ KABUL EYLESİN AMİN AMİN AMİN :21::21::21:

kızlar gönlümdekinin hakkımda hayırlı olması ve sevdigimle bir ömür geçireceğim hayırlı çocuklu huzurlu allah yolundan ayrılmayan bir yuvamızın olması için sizlerden dua istiyorum kızlar

dualarımdasınız hepinize dua edecegim allah kabul eylesin iyiki varsınız benim gece kalkıp namaz kılmama vesile oldugunuz için allah razı olsun .sizleri cok seviyorum dua kardeslerim mutlu olmanızı cok istiyorum.insallah evlendik mutluyuz allaha sükür diye yeni bir topik acarız insallah:21::21::21:
kızlar hepimiz hayırlı yuvamıza en yakın zamanda kavusalım insallah :21::21::21:

kızlar gönlümdekinin hakkımda hayırlı olması ve sevdigimle bir ömür geçireceğim hayırlı çocuklu huzurlu allah yolundan ayrılmayan bir yuvamızın olması için sizlerden dua istiyorum kızlar

dualarımdasınız hepinize dua edecegim allah kabul eylesin iyiki varsınız benim gece kalkıp namaz kılmama vesile oldugunuz için allah razı olsun .sizleri cok seviyorum dua kardeslerim mutlu olmanızı cok istiyorum.insallah evlendik mutluyuz allaha sükür diye yeni bir topik acarız insallah:21::21::21:
kızlar hepimiz hayırlı yuvamıza en yakın zamanda kavusalım insallah :21::21::21:

amin canım amin inşallah kabul olsun dualarımızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :21:

Pazartesi sabahı 137 defa YA VASİ C.C okuyan kimse ise istediğine kavuşur.rahat ve huzura kavuşur.

Pazartesi her meşru istek için “Yâ Bâtın c.c” 62 defa

Sabah namazının sünneti ile farzı arasında okunan çok makbul hacet duası:

Sabah namazının sünneti ile farzı arasında aşağıdaki dua 3 kere okunup,murat ne ise istenilir.

Okunacak dua:
Allahümme Yâ Hayyu Ya Kayyûmu Ya Bedia’s -semâvâti ve’l-ardi,Ya ZE’l-Celâl-i ve’l-İkrâm.Yâ Allahu,Ya Râhmanu,Yâ İlahena ve ilahe külli şey’in lâ ilahe ente ve-esêlüke en tuhyiye kalbi bi-nûri Ma’rifetike ebeden Yâ Allah,Ya Allah,Yâ Allah,Yâ Allah.

Son düzenleme:
Bir kimse her gün 41 defa;

Ya Evvel c.c
Yâ Âhir c.c
Yâ Zâhir
Yâ Bâtın c.c
Okur okumaya devam ederse her sıkıntısında Hızır A.S .yanında olur.Ve Hızır a.s ile görüşürmeye vesile olur.

Pazartesi sabahı 137 defa YA VASİ C.C okuyan kimse ise istediğine kavuşur.rahat ve huzura kavuşur.

Pazartesi her meşru istek için “Yâ Bâtın c.c” 62 defa

Sabah namazının sünneti ile farzı arasında okunan çok makbul hacet duası:

Sabah namazının sünneti ile farzı arasında aşağıdaki dua 3 kere okunup,murat ne ise istenilir.

Okunacak dua:
Allahümme Yâ Hayyu Ya Kayyûmu Ya Bedia’s -semâvâti ve’l-ardi,Ya ZE’l-Celâl-i ve’l-İkrâm.Yâ Allahu,Ya Râhmanu,Yâ İlahena ve ilahe külli şey’in lâ ilahe ente ve-esêlüke en tuhyiye kalbi bi-nûri Ma’rifetike ebeden Yâ Allah,Ya Allah,Yâ Allah,Yâ Allah.

çok güzelmiş canım bu duaları da okuyalım inşallah..
bu arada birbirimize dua ederken sadece hayırlı evlilik için değil de günahlarımızın affı ve Peygamber Efendimizin(sav) şefaatine ereriz inşallah Firdevs Cennetine gireriz diye de dua edelim:21:
hayırlı evlilik hayırlı evlatlar ve hayırlı imanlı sağlıklı afiyetle hayırlı ömürler diye de dua edelim birbirimiz için...
evlilik inşallah olur ama dualarımıza bunları da katalım ahiretimiz için de dua ettim ben inşallah hepimiz adına:21::21::21:

çok güzelmiş canım bu duaları da okuyalım inşallah..
Bu arada birbirimize dua ederken sadece hayırlı evlilik için değil de günahlarımızın affı ve peygamber efendimizin(sav) şefaatine ereriz inşallah firdevs cennetine gireriz diye de dua edelim:21:
Hayırlı evlilik hayırlı evlatlar ve hayırlı imanlı sağlıklı afiyetle hayırlı ömürler diye de dua edelim birbirimiz için...
Evlilik inşallah olur ama dualarımıza bunları da katalım ahiretimiz için de dua ettim ben inşallah hepimiz adına:21::21::21:

edelim kuzum ben allahım hem bu dünyada güzellikler ver hem ahirettede güzellikler ver die dua ediyorum anne babamız ve tüm müslümanlar içinde dua edelim insallah canım

kızlar namazımı kıldım ama ben uyuyamadım yaaaa:52:dün cok uyudugum için yatakta uyumak için kıvrandım durdum ama yok uyuyamadım:52::52::52: bu yüzden yarında kalkacagım namaza Allahın izniyle.:16:

yinede namazımı kıldım ve duamı ettim.Allah kabul eylesin hepiniz için ayrı ayrı dua ettim.ve kendim içinde.Allah kabul eylesin.amin amin amin:21::21::21:

Son düzenleme:
Aybirgencim görüstüğün kişi hakkında hayırlı ise Allah dahada ısındırsın ve hayırlı mutlu cocuklu huzurlu Allah yolundan ayrılmayan bir yuvanız olsun hayırlı bir evliliğiniz olsun insallah.hakkında herseyin hayırlısı olsun canım.insallah mutlu olursunuz.hayırlı degilsede hayırlı insanı cıkarsın Allah karsına.ALLAHIM GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLE HAYIRLI EVLİLİK YAPMAMIZI NASİP ET amin amin amin

aybirgen dualarını okudumm canımm rabbim hakkında hayırlı bir eş bir ömür mutlu olucağın hayırlı bir yuva nasip etsin inşallah :54::54: teheccüte her zaman ki gibi kalktım hepiniz için dua ettim rabbim hepinize hayırlı eşler mutlu yuvalar salih çocuklar nasip eder inşallah amin amin amin :16::16::16::16:

Aybirgencim görüstüğün kişi hakkında hayırlı ise Allah dahada ısındırsın ve hayırlı mutlu cocuklu huzurlu Allah yolundan ayrılmayan bir yuvanız olsun hayırlı bir evliliğiniz olsun insallah.hakkında herseyin hayırlısı olsun canım.insallah mutlu olursunuz.hayırlı degilsede hayırlı insanı cıkarsın Allah karsına.ALLAHIM GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLE HAYIRLI EVLİLİK YAPMAMIZI NASİP ET amin amin amin

aybirgen dualarını okudumm canımm rabbim hakkında hayırlı bir eş bir ömür mutlu olucağın hayırlı bir yuva nasip etsin inşallah :54::54: teheccüte her zaman ki gibi kalktım hepiniz için dua ettim rabbim hepinize hayırlı eşler mutlu yuvalar salih çocuklar nasip eder inşallah amin amin amin :16::16::16::16:
Çoook teşekkür ederim canlarım Allah razı olsun :21: Allah sizin de gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin :21:

Back
X