• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Allah gönlüne göre hayırlı eş, hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin amin amin:21::21::21:
Canlar bugün de giremem heralde daha :( Dün gece alarmım kurulu sanıyodum ama değilmiş, teheccüde kalkamadim, bu gece kalkıcam inşallah, sizi seviyorum canlar, dualarınızdan eksik etmeyin beni tamam:16::16::16:

Son bir haftadır çok zor durumdayım arkadaşlar 2 aydır görüştüğüm biri vardı seviyordu ben de onu seviyordum o kürt ben türküm ailesi bu yüzden beni istemedi şimdi başka biriyle evlenmesi için baskı yapıyorlar ve bu yüzden sevdiğim insan olmayacağını düşünerek bitirmek istiyor ve kendince bitirdi de ama aklımdan gönlümden çıkaramıyorum bana dönmesi için ve bir engel olmadan evlenebilmemiz için dua eder misiniz?

Son bir haftadır çok zor durumdayım arkadaşlar 2 aydır görüştüğüm biri vardı seviyordu ben de onu seviyordum o kürt ben türküm ailesi bu yüzden beni istemedi şimdi başka biriyle evlenmesi için baskı yapıyorlar ve bu yüzden sevdiğim insan olmayacağını düşünerek bitirmek istiyor ve kendince bitirdi de ama aklımdan gönlümden çıkaramıyorum bana dönmesi için ve bir engel olmadan evlenebilmemiz için dua eder misiniz?

Allah yardımcın olsun Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin:21::21::21:

Rainbyte ne yaptın canım haber et durumdan merak ediyorum güzel müjdelerle gel allah yardımcın olsun allah kimseye sevdiginin acısını göstermesin.bende simdi Facebook undualarını okuyacagım:26::26::26:

Son düzenleme:
Rainbyte ne yaptın canım haber et durumdan merak ediyorum güzel müjdelerle gel allah yardımcın olsun allah kimseye sevdiginin acısını göstermesin.bende simdi Facebook undualarını okuyacagım:26::26::26:
Ben de yavaş yavaş okuyorum. Gece uyumdim ama kalkamadm bu aksam benim icin de dua edermisiniz.tehehuc namazina kimler kalkiyor. Asinaz. Minig. Esmeralısa baska kim dua edicek

Facebook06

1 defa Cuma suresi
2 defa Ta Ha Suresinin ilk 12 adeti
30 defa Ayetel Kürsi
41 defa Furkan Suresi 74. ayeti okudum facebook06 arkadaşımız için.. Rabb'im gönlüne göre hayırlı bir eş, bir yuva nasip etsin.. Duaların en hayırlı bir şekilde çabucak kabul olsun inşallah (amin)

Rabbim eksiklerimizi tamamlasın yanlışlarımızı düzeltsin, dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı bir şekilde (amin)

Ben de yavaş yavaş okuyorum. Gece uyumdim ama kalkamadm bu aksam benim icin de dua edermisiniz.tehehuc namazina kimler kalkiyor. Asinaz. Minig. Esmeralısa baska kim dua edicek

Canım t.namazına katılmıyorum. Çünkü gece uyuyamıyorum bünyeyi bir kere alıştırdım gece uykusuzluğa ondan cesaret edemedim t. namazı grubuna katılmaya uyuyamam falan diye gece ama sana dua edebilirim ne için dua edilecekse (hayırlı eş için galiba değil mi?)

facebook06 okudum canım Rabbim hayırlı bir yuva evlatlar nasip etsin sana ve bizlereee ...
Ya Erhamerrahimin!Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed.
gönlündeki hakkında hayırlı olsun ve aranızdaki sorunlar cözülsün,seni cok sevsin ve kıymetini anlasın.bir daha üzmesin hep mutlu olun insallah
ALLAHIM GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLE HAYIRLI EVLİLİK YAPMAMIZI NASİP ET amin amin amin
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed

foruma bugün üye oldum dua grubunuza nasıl katılabilirim?

canım bu liste bitince yeni dua listemize katılırsın arkadaslar adını yazarlar.senden razı olsun benimde içim buruk bu yüzden insanların ask acısını biraz daha net anlıyorum suan.insallah hersey güzel olur.hosgeldin canım

hoşbulduk inanın bir can havliyle buraya bakmam içimi buraya dökmek bile iyi geldi sizin dualarınızla inş. her şey daha iyi olacak gibi geliyor hepinizden Allah razı olsun gönlünüzdekileri kabul etsin.

hoşbulduk inanın bir can havliyle buraya bakmam içimi buraya dökmek bile iyi geldi sizin dualarınızla inş. Her şey daha iyi olacak gibi geliyor hepinizden allah razı olsun gönlünüzdekileri kabul etsin.

insallah hersey güzel olur canım.hepimizin bir derdi var.allah yardımcımız olsun:21::21::21:allah sendende razı olsun:16:

Facebook06

canım Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir eş evlilik ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sana ve bizeeee...
Okunanları Rabbim kabul etsin inşallah amin amin amin
:21::21::21:

Rainbyte canım mera ediyorum seni lütfen ne olursa olsun yanındayız:29::29::29::71:

canım hayırlı haberlerle gelmeyi cok isterdim de maaleseff :14:
o kadar dusun, tasin bi karar ver. uygula.. ama cevap bile vermesin.olumsuz bir sey yazsaydi bari uzulmezdim bu kadar.
Bundan daha agir bisi olamazdi galiba. valla guluyorum bi yandan bi yandan uzuluyorum.
gayet arkadasvari bir msj attim..hislerimi aciklamadim. dun aksam gormus msjimi faceden atmistim. cevap yok...
aksama kadar bekleyip silicem o saygisizi. cevap vermemek de ne demek :47::47:
dua edin bana yaa valla kendimi bayaa degersiz hissettim..

Son düzenleme:

o kadar dusun, tasin bi karar ver. uygula.. ama cevap bile vermesin.olumsuz bir sey yazsaydi bari uzulmezdim bu kadar.
Bundan daha agir bisi olamazdi galiba. valla guluyorum bi yandan bi yandan uzuluyorum.
gayet arkadasvari bir msj attim..hislerimi aciklamadim. dun aksam gormus msjimi faceden atmistim. cevap yok...

aynı duyguları hissediyorum seninle şimdiye kadar çok fazla soran eden oldu ama görüşme aşamasına gelmeden bir şekilde kısmetim bağlanıyor olmuyor inşallah bundan sonra açılır iki ay önce çalıştığım yerden biri faceden mesaj attı uzun bir süre cevap vermedim beni biliyor tanıyormuş ben bilmiyordum neyse görüştük iki ay kadar şimdi sorunlardan dolayı ayrıldık ben de kendimi değersiz ve kötü hissediyorum Allah yar ve yardımcımız olsun bu mübarek günün hatrına.

aynı duyguları hissediyorum seninle şimdiye kadar çok fazla soran eden oldu ama görüşme aşamasına gelmeden bir şekilde kısmetim bağlanıyor olmuyor inşallah bundan sonra açılır iki ay önce çalıştığım yerden biri faceden mesaj attı uzun bir süre cevap vermedim beni biliyor tanıyormuş ben bilmiyordum neyse görüştük iki ay kadar şimdi sorunlardan dolayı ayrıldık ben de kendimi değersiz ve kötü hissediyorum Allah yar ve yardımcımız olsun bu mübarek günün hatrına.
Bende öyle hissetigim hatta üzerimde büyü olduğunu dusundugum zamanlar oluyor o kadar talip kismet oldu bir türlü olmadı. Şimdi eve ediyorum. hakkımda kötü edilen dualari red et. Kismeti çoğalt diyorum.
Kendim icin en cok kismet gurlugu. Hem is hem es tûm hayatım icin. Allah güzel yazi yazsın kaderimize

Üzüldüm cnm. Karsı taraf belki düsünüyordur ama ümitli degilsin sanki o yuzden sil.

Üzüldüm cnm. Karsı taraf belki düsünüyordur ama ümitli degilsin sanki o yuzden sil.

kocaman adam yaa calısıyor gayet de guzel ve onemli bir isi var ama gell gor ki insan olamamis. kendince en dogru cevabin bu oldugunu dusunuyor galiba. dusunecek pek de bir sey yok be canim. silecegim elbette bugun aksama kadar bekliycem.
su an zaten calisiyor bi cevap beklemiyorum ama isten cikincaya eve vaarincaya dek bir sey yazmazsa da kendi bilir napalim.
o kaybetti ben degil :34: ama yine de bozuldum mu? evet bayagi bozuldum bu duruma. zoruma da gitti bayagi da hoslaniyordum.
bi garip hissediyorum su anda.. :30::30::30::30::30:

Back
X