- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.456
- 448
- Konu Sahibi huzurolsun
- #1.661
hakketen ne yaptın rainbyte send e benim gibisin. hemen herşey olsun istiyrosun. beklemek seni daha çok aceleci yapıyor.bana salavat verebılırsınız okuyabilirim ben kızlar. bu arada ben benımkını sildim.
bir de atarlı msj attım msjı gordugun halde msj atmama nezaketınde bulundugun ıcın tsekkurler dedim.sildimmm
o da cevap verdi. ıstedıgını yapabılırsın sen de isyerıne geldıgınde herkese selam verdin bi bana vermedin hic bi sorun olmamasına ragmen dediben bısıler daha yazdım ama cıktı gitti face den okumadi da artık ahahahahaha bu alkıslar benim gibi mala gelsin
kacrıdım cocugu. minigmanig bekle demistin ben yine bekleyemedim.
![]()
kısmetin de varsa gelir yoksa en güzeli en kestirmeden gitmesi.
hani sabredecektin sen :)
sen niye oğlana selam vermedin. senden selam beklemiş. aranızdak bağ nasıldı bilmem ama hiçbirşeyi düzeltmeye çalışma artık senin ilgini biliyor birşey yapma sakın. sadece zamana bırak . senin duygularında samimiyet arayabilir. bilmiyorum tamamen silmişte olabilir. yoksa zamanla seni tanıyacaktır. eğer ilgilenmeye devam edecekse o seni bulur. bir adım atar takma kafayı. tekrar ekleme. konuşma bence bir adım atma. bilmiyorum kızlar ne düşünür