• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Cok istemistim Asinaz. bu aralar hayatımın altı üstünde artık sadece uzaktan bakakalıyorum ya elimden bir şey gelmiyor artık.
Insallah tez vakitte içim sogur. Acaba msj atar mı ki diye de içten ice umut ediyorum evet itiraf etmek gerekirse bunu yapıyorum :14::14:
Iyıce yoruldum her seyden. :43:

Allah yardımcın olsun cok zor biliyorum :14:

Aybirgencim canım beni ekleyiver listeyeeee:21: ya kafam çok karışık bu aralar giremiyorum nete çok sadece ne okuyacağımı takip ettim yazdım buraya..
ama eski liste okunmuyormu artık tam da bana sıra gelmişti:43::43::43::43::43::43::43: ne olur dua edin bana daaaa.. o bahsettiğim kişi ara sıra faceden mesaj atıyor karşılıklı gelemedik daha ne olacak bilmiyorum bu işin sonu . Rabbime dua ediyorum hayırlıysa olsun diye nolur dua edin banaa:43::43::43:

canım liste devam ediyor dualara devam bu yeni liste icin hazırlık.bu arada insallah hersey güzel olur içini ferah tutki güzel olsun:16::16::16:

Cok istemistim Asinaz. bu aralar hayatımın altı üstünde artık sadece uzaktan bakakalıyorum ya elimden bir şey gelmiyor artık.
Insallah tez vakitte içim sogur. Acaba msj atar mı ki diye de içten ice umut ediyorum evet itiraf etmek gerekirse bunu yapıyorum :14::14:
Iyıce yoruldum her seyden. :43:

Seni anlıyorum canım, ama bilirsin işte elimizden dua etmekten başka bir şey gelmez.
Duaların sayesinde bak göreceksin, en kısa zamanda gönlün soğuyacak. :34::34:

Esracim insallah dualarimiz kabul olur. Dualarimi yaptim. Allah gonlünden geçen yakisikli damadi kaderinde yazmistir. İnsallah hayalindeki dügün en kisa zamanda gerceklesir.

YENİ LİSTEMİZ (Katılmak isteyenler söyleyebilir.)
1)Aira
2)Golge1004
3)Suskun_sultan
4)Aybirgen
5)Minigmanig (Duygu)
6)Rainbyte
7)esrazambak
Listemize yeni gelenler hoşgeldinizzz :16::16::16:
Daimi dua kardeşlerim siz de tekrar katılacağınızı belirtin lütfen, sizsiz olmazzzz :16::16::16:

Yeni listemizde hangi duaları okuyacağımıza birlikte karar veririz canlar, 10 Eylülde başlayacak yeni listemiz.

Aybirgencim canım beni ekleyiver listeyeeee:21: ya kafam çok karışık bu aralar giremiyorum nete çok sadece ne okuyacağımı takip ettim yazdım buraya..
ama eski liste okunmuyormu artık tam da bana sıra gelmişti:43::43::43::43::43::43::43: ne olur dua edin bana daaaa.. o bahsettiğim kişi ara sıra faceden mesaj atıyor karşılıklı gelemedik daha ne olacak bilmiyorum bu işin sonu . Rabbime dua ediyorum hayırlıysa olsun diye nolur dua edin banaa:43::43::43:
Canım listemize devam ediyoruz tabikii, bitince yeni listemize başlıycaz inşallah ama ben şimdi okuyamıycam malesef özel günlerim başladı, daha sonra telafi edicem inşallah.
Canım Allah sana en doğru kararı verebilmeni nasip etsinnn, birbiriniz için hayırlıysanız Allah kalplerinizi ısındırsın, sizi birbirinize sevdirsin inşallahhh :21::21::21:Dualarımızdasın canım merak etme sen, Allah'a sığınalım, hakkımızda hayırlısı neyse bize onu nasip etsin. Amin amin amin :21: Ön koşullar nasıl canım, mesleği, yaşı, memleketi, dini görüşleri falan sana uygun mu?

kizlar merhaba. bugun okadar mutsuzum ki.. :'| 10gun ozel gunum gecikmisti. esimle malum bosanma durumumuz var. bnde hamileyim diye dusunuyordum gecikince. belki bize bi umut olur diye. esime soylememstm. ama bugun ozel hastaligimi oldum. ustelik babamlar esimle ikimizin yazligina getirdiler beni. icim yandi yandi.. evim yuvamiz guzel anilarimiz sanki hersey kotu bi kabus gibi. butun dirayetim yine kayboldu gitti :'( kor olcam aglamaktan. bana bi dua edin kavusalm artik Allah rizasi icin cok perisan oldm

kizlar merhaba. bugun okadar mutsuzum ki.. :'| 10gun ozel gunum gecikmisti. esimle malum bosanma durumumuz var. bnde hamileyim diye dusunuyordum gecikince. belki bize bi umut olur diye. esime soylememstm. ama bugun ozel hastaligimi oldum. ustelik babamlar esimle ikimizin yazligina getirdiler beni. icim yandi yandi.. evim yuvamiz guzel anilarimiz sanki hersey kotu bi kabus gibi. butun dirayetim yine kayboldu gitti :'( kor olcam aglamaktan. bana bi dua edin kavusalm artik Allah rizasi icin cok perisan oldm

Rabbim sen ki Rabbim deyince buyur kulum diye cevap verirmişsin şu kardeşimin yuvasını kurtar eşiyle aralarını düzelt yuvalarına huzur mutluluk ver evleri cennet bahçelerinden bir bahçe olsun Rabbim

Rabbim sen ki Rabbim deyince buyur kulum diye cevap verirmişsin şu kardeşimin yuvasını kurtar eşiyle aralarını düzelt yuvalarına huzur mutluluk ver evleri cennet bahçelerinden bir bahçe olsun Rabbim

golgecim :( Allah ne muradin varsa versin insallah. Kızlar Rabbim peygamber soyundan ahlakindan es nasip etsin hepinize. Allah benim sinavimla sizi sinamasin insallah. Dunyanizi ve ahiretinizi guzellestirecek hayirli saglikli evlatlar ve geçim versin. Cok cok dualarinizi bekliyorm. Sizin agzinizla edilen dualar insallah Efendimizin yuzu suyu hurmetine kabul olur insallah.

üzüldüm aria. Allah hayırlısıyla sağlıklı güzel çocuklar nasip etsin ama bir bebek ailey kurtyamaya yetmez be aria. Allah en doğrsunu nasip etsin. Allah hayırlı ise tekrar birleşmenizi çok daha mutlu vehuzurlu olmanızı nasip etsin

bu arada kızlaar yarın benim günümm sevdiğime kavuşmak için aramızdaki ki engelin birbirmize nasip olmamıza vesile olması için; rabbimin onun beni sevmesi için gönlüne çokça sevgi vermesi için dua etmenizi istiyorumm şimdiden hepinizi öptüüüüm:16::16::16::16:

esrazambak arkadaşımızın dualarını okudum. Mevlam yanlışlarımızı düzeltsin, eksiklerimizi tamamlasın, dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin..

Rabb'im gönlüne göre hayırlı bir eş, hayırlı bir yuva nasip etsin inşallah..

(amin)

Allah yardımcın olsun canım, inşallah yuvanız kurtulur, eşinle birlikte mutlu huzurlu günler gelir, Allah gönlünü ferahlatsın, içine huzur versin, eşinle birbirinize yeniden bağlanın, hayırlı evlatlarınız olsun inşallah :21::21::21:

cok kötü oldum inan içimi yaktın.Allah kimseyi sevdiginin yokluguyla sınamasın valla içimi yaktın.Allah yardımcın olsun gülümmmmmm:14:Allah esinle yeniden o mutlu günlerinize dönmeyi nasip etsin cocuklu huzurlu bir yuvanız olsun kıymetinizi bilin insallah

Son düzenleme:
esrazambak canım dualarını okudum insallah o kşi hakkında hayırlıdır hayırlı ise Allah kalplerinizi ısındırsın degilse uzaklastırsın.hersey gönlünce olsun.Allah hayırlı mutlu huzurlu cocuklu cok güzel bir yuva nasip etsin insallah amin amin amin

esracım dualarını okudum canım. Insallah gorustugun kisiyle hakkında en hayırlısı olur. benimki olmadı. ınsallah senınkısı olur canım arkadasım. Rabbım hayırlı yuvalar kurmayı ve bir omur agız tadıyla surdurmeyı nasıp etsin insallah sana ve bizlere. :nazar::nazar::nazar:

kızlar benide yeni listeye alın ne okuyoruz?
Canım ne okuyacağımıza karar vermedik henüz, 10 Eylül de başlıyor yeni listemiz, birlikte karar veririz inşallah :16:

YENİ LİSTEMİZ (Katılmak isteyenler söyleyebilir.)
1)Aira
2)Golge1004
3)Suskun_sultan
4)Aybirgen
5)Minigmanig (Duygu)
6)Rainbyte
7)Esrazambak
8)Buujuu
Listemize yeni gelenler hoşgeldinizzz :16::16::16:
Daimi dua kardeşlerim siz de tekrar katılacağınızı belirtin lütfen, sizsiz olmazzzz :16::16::16:

Yeni listemizde hangi duaları okuyacağımıza birlikte karar veririz canlar, 10 Eylülde başlayacak yeni liste

Gececek biliyorum ama kızlar valla içim acıyor baya. aglıyorum saf saf :43:
2 aydır bu anı bekledim. hayırlı degilse içim sogusun istedim. :43:
eski sevgilimi tam da yeni yeni unuttugum sırada bu insana tutuldum ya
reva mı bu kadar ask acısı bana. :43: acaba karşılaşır mıyız kavuşur muyuz falan gibi hesaplara giriyorum zihnim otomatikmen..
zihnimi bosaltamıyorum gercekten. unutmak da istemıyorum o kişiyi sanki.
gonlumdekinin hakkımda hayırlı olmasını istiyorum resmen. hayırlı olmasına engel olan şerrin ortadan kalkmasını istiyorum.
off niye yazdım bilmiyorum benden daha buyuk dertler varken sızlanıyor demeyin :31:

Back
X