- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.456
- 448
- Konu Sahibi huzurolsun
- #1.881
AİRA: Kızlaaaaryüce Rabb'imizin izni ve rızasıyla yarın dualarımıza başlıyoruz. Sizden öncelikle Allah razı gelsin çok teşekkür ediyorum. Burası inşallah bana çok iyi gelcek. Dualarınızı ederken Canan kardeşiniz de size duacı olcak. Kızlar Eşimin adı Musa Emre. Annesinin adı ayşe. Dualarınızı ederken Mehmet'ten olma Ayşeden doğma Musa Emre kardeşimiz Canan kardeşimizle barışsın. Allah hayırlı güzel yuvalar nasip etsin. Ailelerine ve musa kardeşimize de güzel huy ve sadakat versin. İnşallah tez vakitte barışırlar. Bir ömür mutlu olur çoluuk çocuklarıyla yaşarlar derseniz çok mutlu olurum. Malum kayınvalidem ve benim ailem de birbirlerine kötü oldular inşallah bu kibir ve gururu bırakırlar. Allah kibri ve gururu sevmez. Tek istediğim eşime kavuşmak. Acılar bitsin eski ruya gibi imrenilen hayatımıza geri dönelim. Allah nefsini köreltsin ve başka kadınlardan korusun. İnşallah sağ sağlim barışır yuvamızı baştan tez vakitte kurarız. Bolca sabır ve aşk dileyin
Aybirgen: Şu an birlikte olduğum kişi benim için hayırlıysa Allah kalplerimizi birbirine daha da ısındırsın, birbirimizi daha çok sevelim, Allah'a yakınlaşabilmek, Allah rızası doğrultusunda güzel işler yapabilmek için birbirimize vesile olalım, her türlü günahtan, haramdan uzak durabilelim, mutlu huzurlu bir yuvamız, hayırlı evlatlarımız olsun, Allah bize dünyada da iyilik vegüzellik versin, ahirette de iyilik ve güzellik versin, Allah kalbimize ferahlık, huzur versin, rızasından ayırmasın, bizi sevdiği kullarından eylesin. Ama bu kişi benim için hayırlı değilse kolaylıklar içinde, kimse üzülmeden bir bahaneyle bitsin ve bir an önce karşıma benim için hayırlı olan insan çıksın ve az önce saydığım güzellikleri benim için hayırlı olan kişiyle yaşayabileyim. Amin amin amin
buujuu:kızlar ismim burcu.kendi ekmegini kazanan Allahtan korkan kuldan utanan hayırlı bir insanla tez zamanda sevgi dolu huzurlu mutlu yuva kurmam için dua istiyorum bende.şimdiden Allah razı olsun .Rabbim isteyen herkese mutlu huzrlu evliligi nasip etsin amin.
Bizimdebebisimizolsun(Duygu):Gönlümdekiyle Bir Ömür Geçireceğim Hayırlı Huzurlu Mutlu Çocuklu Bir Yuva İçin
Sizlerden Dua İstiyorum Canlarrrr
Saskinn:Benim de esim beni aldatıyor cok üzülüyorum dayanamıyorum artık hic huzurum yok cocuklsrimla ilgilrnemiyorum kafam darmadagik dualarinixi bekliyorum arkadaşlar
Rainbyte:Kizlar su aralar en buyuk sikntim cok bahsetmemis olsam da maalesef okulum. 2 yildir oyle bir sinavin icerisindeyim ki hepsi birikti ve en sonunda okulum uzadi. Rabbim nasip ederse bu yeni donemde cok calisip, basarip da okulumun 1 sene degil de yarim sene uzamasini saglayabilirim ama bunun icin calismak tek basina yetmiyor. Rabbim bana oncelikle calisma azmi, istegi versin insalllah.Rabbim once kolaylik versin, daha sonra da bu calismam dogrultusunda guzel notlar, hayirli mezuniyet ve sonucunda guzel bir is nasip etsin insallah.
Ikinci bir skntim da bildiginiz uzere, platonik olarak birini seviyorum. her ne kadar gozumden irak olsa da henuz gonlumden irak degil. Rabbimden oncelikle ona hayirlisiyla kavusabilmeyi istiyorum, eger Rabbim onu bana vermeyecekse de gonlumu buna razi etsin ve beni sasirtmasin. Onun yerine hakkimdaki esas "hayirli" insana hayirli, tez ve dogru vakitte kavusabilmeyi, birbirimize hayirli, helal ve mutlu eylemesini diliyorum Rabbimden. Dedigim gibi oncelikli 2 siktnim okul ve gonul derdim-hayirli kismetim. Simdiden dualariniz icin cok tesekkur ederim. Allah hepinizden razi olsun.
yaptigimiz dua tek basina karsi tarafa edilmis olmuyor. aslinda kendimize de dua etmis sayiliyoruz. Soyle yani, okursaniz anlayacaginizdan eminim:
Suskun_sultan: Allah tez vakitte huyu ahlakı aileme uygun. sadık, sevecen ,güleryüzkü bir beyfendi ile aile olmak nasip etsin. Amin amin amin.
Son düzenleme: