- 13 Nisan 2012
- 114
- 0
- 46
- Konu Sahibi huzurolsun
- #1.921
1)Aira:Kızlaaaar yüce Rabb'imizin izni ve rızasıyla yarın dualarımıza başlıyoruz. Sizden öncelikle Allah razı gelsin çok teşekkür ediyorum. Burası inşallah bana çok iyi gelcek. Dualarınızı ederken Canan kardeşiniz de size duacı olcak. Kızlar Eşimin adı Musa Emre. Annesinin adı ayşe. Dualarınızı ederken Mehmet'ten olma Ayşeden doğma Musa Emre kardeşimiz Canan kardeşimizle barışsın. Allah hayırlı güzel yuvalar nasip etsin. Ailelerine ve musa kardeşimize de güzel huy ve sadakat versin. İnşallah tez vakitte barışırlar. Bir ömür mutlu olur çoluuk çocuklarıyla yaşarlar derseniz çok mutlu olurum. Malum kayınvalidem ve benim ailem de birbirlerine kötü oldular inşallah bu kibir ve gururu bırakırlar. Allah kibri ve gururu sevmez. Tek istediğim eşime kavuşmak. Acılar bitsin eski ruya gibi imrenilen hayatımıza geri dönelim. Allah nefsini köreltsin ve başka kadınlardan korusun. İnşallah sağ sağlim barışır yuvamızı baştan tez vakitte kurarız. Bolca sabır ve aşk dileyin
Aira arkadaşımızın dualarını dilediği şekilde niyet ederek okudum..
Rabb'im tez vakitte eşinyle hayırlı bir şekilde tekrar bir araya getirsin inşallah (amin)
Amin inşallah