Hayırlı eş için birlikte dua edelim

sevgili arkadaşlarım çok uzun süre uzak kaldım hakkınızı helal edin :26:
Sizlere haberlerim var onunla ikinci kez buluştuk. Ancak benden önce görüştüğü kız hristiyanmış ve de müslüman olmamış ayrılmışlar.
Benim de kafamda yer etti düşünsenize hiç bir ibadet yapmayan belki de biriyle evlenmeye karar veren biri ne kadar dini önemser :43::43::43::43::43: çok üzgünüm çokk:43::43:

canım helal olsun.sen iyi olda kuzum:29:canım iyi düsün tart sen bu cocugu seviyormusunyada hoslanıyormusun.yok bence böyle düsünüp dinini yargılama canım onu allah bilir ayrıca esler birbirlerine örnek olur sahsen benim sevgilim bana örnek oldu dine daha cok yöneldim onunla.içkisi yoksa önemli olan o bence.ama kalbini sorgula önce kuzum seviyonmu sevmiyonmu:26: Insallah hersey güzel olur hemen umutsuzluga kapılma canım:29:

nasılsın canım? Yiğenin nasıl oldu kuzum iyimi:26:
$getImage (7).webp :123::123::103::92::69::70:

nasılsın canım? Yiğenin nasıl oldu kuzum iyimi:26:

Sağol canım, iyiyim. Bugün iş görüşmesine gittim. Part time iş arıyorum şu ara. Bakalım:) yarın belli olacak. bu arada, yeğenim hala hastanede yatıyor. Kanında ve ciğerinde mikrop çıkmış. 10 yaşındaki çocukta nasıl böyle hastalıklar oluyor, şaşırdım kaldım. Ayrıca, sen ne iyi kızsın kız maaşallah dua kardeşim benim. :) herkese karşı çok iyi niyetlisin. Rabbim gönlüne göre versin :16:

Bir eşi olmalı insanın..

Rüzgar onun kokusunugetirmeli,

Yağmur onun sesini.

Akşam…onu görecek diye,

pıpır etmeli yüreği,

Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan eve dönerken,

Cennetten köşe almışcasına..

Sevdiği,sakındığı,bakmaya kıyamadığı..

Her bir hücresinde aşkın fışkırdığı.

Çölde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı insanın.!

Ben seni ölene dek seveceğim boş laf!

Bens eni sevdikçe ölmeyeceğim…

sağol canım, iyiyim. Bugün iş görüşmesine gittim. Part time iş arıyorum şu ara. Bakalım:) yarın belli olacak. Bu arada, yeğenim hala hastanede yatıyor. Kanında ve ciğerinde mikrop çıkmış. 10 yaşındaki çocukta nasıl böyle hastalıklar oluyor, şaşırdım kaldım. Ayrıca, sen ne iyi kızsın kız maaşallah dua kardeşim benim. :) herkese karşı çok iyi niyetlisin. Rabbim gönlüne göre versin :16:

hadi insallah hayırlısı olsun canım insallah senin için hersey iyi olur kuzum.allah allah allah korusun insallah cabucak atlatıp ayaga kalkar ve yuvasına döner canım.cocuk olunca hersey farklı oluyor onların hastalıgı insanın canını daha cok acıtıyor insallah cabucak iyileşir.benimde yiğenim var bir tane.kılına zarar gelse ben burda kahrolurum:55:allah size bagıslasın onu amin:21:

Aynı seyi bende sizler için düsünyom kuzum kalp kalbe karsı derlermiş allah iyilerle karsılastır hep derim işte sizlerle karsılastırdı benide bu topiğie girdiğimden beri hayatım degişti.:16::16::16: Estağfirullah kuzum sagol o senin güzel kalbin:29:insallah canım allah hepimizi mutlu eylesin amin:21::21::21:

hadi insallah hayırlısı olsun canım insallah senin için hersey iyi olur kuzum.allah allah allah korusun insallah cabucak atlatıp ayaga kalkar ve yuvasına döner canım.cocuk olunca hersey farklı oluyor onların hastalıgı insanın canını daha cok acıtıyor insallah cabucak iyileşir.benimde yiğenim var bir tane.kılına zarar gelse ben burda kahrolurum:55:allah size bagıslasın onu amin:21:

Aynı seyi bende sizler için düsünyom kuzum kalp kalbe karsı derlermiş allah iyilerle karsılastır hep derim işte sizlerle karsılastırdı benide bu topiğie girdiğimden beri hayatım degişti.:16::16::16: Estağfirullah kuzum sagol o senin güzel kalbin:29:insallah canım allah hepimizi mutlu eylesin amin:21::21::21:

Sağol canım, amin bütün dualarına. Bana dua eder misin, hakkımda hayırlısı olsun bugün gittiğim iş için :)
Şimdilik çıkıyorum, dualarımı edeyim. Hayırlı geceler canım kardeşim:16:

Sevgili dua dostları bizlerin en önce isteğimiz ahiret isteğimiz olmalıdır.Bu yüzden her gün öncelikle ahiretimiz için günahlarımızın affı için yapmamız gerekenler var.
Dünya isteğimizde mutlaka önemli ..işte bu yüzden her gün bu zikrlerimizi beraberce yapalım.

Günahlarımızın affı için:”Estağfirullah el azim ve etübü ileyh” 100 defa

Peygamberimizin şefaaati için:” Allahümme salli ala seyyidina ve ala ali seyyidina Muhammed.” 100 defa

Dünya ve ahiret sıkıntılarımız için:“La İlahe illallah Muhammeden Resûlullah “100(en az)

Dünya ahiret sıkıntılarımız ve isteklerimiz için:

“La İlahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin.” 41 defa (en az)

Rızıklarımızın genişliği için:

“Ye Fettah Ya Rezzak c.c ” 308 defa

“La İlahe illallahü melikül hakkul mübin.” 100 defa

“Ya Gani Ya Muğni c.c” 1100 defa yada okuyabildğiniz kadar.

“Ya Malikel mülk ya zül celali vel ikram” 100 yada 1100

Dualarımızın kabulü için ve isteklerimizin önceliği için:

Ya vehhab c.c( 14)
Ya Evvel c.c (37)
Ya Mücib c.c(55)

sağol canım, amin bütün dualarına. Bana dua eder misin, hakkımda hayırlısı olsun bugün gittiğim iş için :)
şimdilik çıkıyorum, dualarımı edeyim. Hayırlı geceler canım kardeşim:16:

ederim canım etmemmi insallah hayırlı ve güzel olur senin icin işin amin:21:

Hayırlı geceler kuzummmm:54::54::54:

Canlarım cepten giriyorum tüm
yazılanları okudum, Aira cim senin adına cook sevindim :) Allah dualarimizi cevapsiz bırakmiyo çok şükür, bundan sonra eşinle mutlulugunuz daim olsun inşallah, Esrazambak seni de çok merak etmistim, inşallah hakkında hayırlı olacak doğru kararı verebilirsin, istihareye yatmanı tavsiye ederim canım, herhangi bi renk falan göremesen bile hayırlısı için dua etmiş olursun, Allah in izniyle doğru kararı vermene çok yardımcı olur.
Hepinizi seviyorum canlarım :16::16::16:

Bu arada diğer dua kardeşlerim hakkında da olumlu, mutluluk verici gelişmeler olucana inanıyorum :16:

Bu arada diğer dua kardeşlerim hakkında da olumlu, mutluluk verici gelişmeler olucana inanıyorum :16:

İNSALLAH CANIM BENDE İNANIYORUM İNSALLAH ALLAHIN İZNİ VE YARDIMIYLA HERSEY GÜZEL OLUCAK İNSALLAH AMİN

Duasız üşürmüş yürekler bil!

Sana bir dua eden olsun,

Seninde bir dua ettiğin.

Bilemezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıkları aydınlatan, sana ummadık kapılar açan.

Bilemezsin kimin için ettiğin duadır,seni böyle ayakta tutan.HZ.MEVLANA

Raintbyte arkadasimiz icin 100 tane Ayet el kursi okudum Allah kabul etsin Allah gonlune gore versin. Biraz geciktim

Son düzenleme:
Sağol canım, iyiyim. Bugün iş görüşmesine gittim. Part time iş arıyorum şu ara. Bakalım:) yarın belli olacak. bu arada, yeğenim hala hastanede yatıyor. Kanında ve ciğerinde mikrop çıkmış. 10 yaşındaki çocukta nasıl böyle hastalıklar oluyor, şaşırdım kaldım. Ayrıca, sen ne iyi kızsın kız maaşallah dua kardeşim benim. :) herkese karşı çok iyi niyetlisin. Rabbim gönlüne göre versin :16:

Asinaz inş. iş bulursun istediğin gibi en kısa zamanda. Sana tavsiyem yemek üzerine yerlere bak oralarda part time çok oluyor, mesela restaurant, lokanta, cafe, pastane vb tarzı.

4)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu):Allahım önce Senin rızan sonra benim dileğim olan; Gönlümdekiyle Bir Ömür Geçireceğim Sevgi Dolu Hayırlı Huzurlu Mutlu Çocuklu Bir Yuva nasip et hayırlısı ile ve bizi birbirimize hayırlı ve helal eyle

AMİN AMİN AMİN ALLAHIM HABİBİNİN HÜRMETİNE DUALARIMI KABUL EYLE İNSALLAH HERSEY GÜZEL OLUR BİZİ BİRBİRİMİZE HAYIRLI VE HELAL EYLE ALLAHIM AMİN

KENDİ DUALARIMI OKUDUM KIZLAR TÜM OKUYAN ARKADASLARDAN ALLAH RAZI OLSUN:21:ALLAH KABUL EYLESİN HEPİMİZİN DUALARINI AMİN:21:

Asinaz inş. iş bulursun istediğin gibi en kısa zamanda. Sana tavsiyem yemek üzerine yerlere bak oralarda part time çok oluyor, mesela restaurant, lokanta, cafe, pastane vb tarzı.

Bakıyorum onlara da canım. Zaten 10 günlük part time bir iş buldum aslında, şeker/çikolata işi. Kurban bayramı olduğu için gıda sektörü hareketli bu aralar :)
Bu 10 günlük işin yanısıra dün bir bankaya iş görüşmesine gittim. Bakalım, bugün haber gelecek :)

*********************************************************************************************

Bu arada kızlar, dün akşam golge1004 arkadaşım için 41 Ayetel Kursi + 41 Fatiha suresi okudum. Allahım kabul etsin.

5)Golge1004:Rabbim seni bilen kendini bilen Peygamber Efendimizi bilen, seni ve Peygamber Efendimizi seven, senin emir ve yasaklarına uyan vicdanı merhameti olan, güzel ahlak sahibi, ailesi aileme uygun çok iyi anlaşabileceğimiz, cömert, alçak gönüllü, hoşgörülü, edepli, saygılı, ailesi beni çok sevecek benim ailem onu çok sevecek, cennete giden yolum olacak bu dünyamı cennete çevirecek, iyi aile babası, beni çok sevecek saygı duyacak benim onu çok sevebileceğim saygı duyacağım, onun için dünyadaki tek kadın benim içinse dünyadaki tek erkek olacak, yakışıklı, hayırlı bir eş istiyorum tez zamanda mutlu bir yuva kurmak istiyorum

ALLAH OKUDUGUMUZ SALAVTLARIN DUALARIN HÜRMETİNE DUALARINI KABUL EYLESİN AMİN AMİN AMİN ECMAİN.İNSALLAH BUNDAN SONRA COK GÜZEL GELİŞMELER OLUR HAYATINDA VE MUTLULUKTAN AGLARSIN İNSALLAH VE SEVECEGİN SENİ SEVECEK HAYIRLI İNSAN EN YAKIN ZAMANDA CIKAR KARSINA HAYIRLI MUTLU BİR ÖMÜR SÜRECEK BİR YUVANIZ OLUR İNSALLAH VE ALLAH SIKINTILARINA DERMAN OLSUN AMİN:21::21::21:

Bizimdebebisimizolsun arkadasim senin içn 100 tane Ayet el kursi okudum. Allah kabul etsin Allah suanki erkek arkadasini hakinda hayirli etsin

Back
X