1)Alabo (Esra):Allahim, ya rabbim yalvariyorum sana. hayirlisiyla birlikte sali gunu universitedeki hocayla olan gorusmem istedigim gibi sonuclanir ve universiteyi en kisa zamanda bitiririm. O gun hocanin kalbini yumusat, beni anlamasini ve istegimi kabul etmesini sagla.
Ya rabbim tez zamanda esim olacak insani cikar karsima. O kisi inshaallah herseyiyle bana ve aileme uygun olur. Ayni sekilde ben de onun ailesine. Dindar, sicakkanli, beni senin emanetin olarak goren ve buna gore davranan, deger bilen, bana deli gibi asik olan ve aski hic azalmayan, bana sahip cikan ve beni savunan, anlayisli, comert, ilgili, saygili, iyi bir baba olacak olan, okumus, iyi bir isi olan veya olacak olan, kara kasli kara gozlu, yakisikli, duzgun fizikli, kafa dengim birini cikar karsima.
Bu insanla mutlulgumuzu, beraberligimizi ebedi eyle ve bizi her turlu nazardan ve kotulukten koru.
Allahim inshaallah bir dahaki ilgi duyacagim insan, esim olacak insan olur ve bos hayaller kurmam olmayacak insanlarla.
Ya Rabbim, benim ve bana dua eden butun arkadaslarimin sIkIntilarini gider dualarimizi kabul eyle, bize kismet kapilarini sonuna kadar ac, gonullerimizdekini bize nasip eyle.
ALLAH GÖNLÜNDEKİLERİ OL EMRİ İLE HAYIRLISI İLE OLDURSUN ALLAH DULARIMIZI HABİBİNİN HÜRMETİNE KABUL ETSİN AMİN AMİN AMİN