Hayırlı eş için birlikte dua edelim

bitanecik dua kardeslermmmm sizleri cok ozledm meraklardayim naptiniz sizden guzel haberler var mi :) ozel gunume girdm kizlar dolayisiyla pek dua edemiyormbu aralar. ama ozel zamanlarda edilecek bi dua olmali bilen varsa bnde onlari okuyayim size. pek girip cikamiyorm nete cunku internet baglatacagiz yeni. esimle yemek yedk az once masallahimiz var :) Gorumcem dogum yapti gecen pztsi. aradm konustuk esim cok sevindi biraz benle soguk konustu ama cok sevindi esim. :) bu yolda devam edecegim artik hatta esim ankaraya gitmedi bile bebegi gormeye sen glmeden gtmem dedi. bende cok hastaydm grip oldum gecen hafta cok agir gecirdim sizde dikkatli olun kuzularim :) Rabbim saglik sihat versn size

bitanecik dua kardeslermmmm sizleri cok ozledm meraklardayim naptiniz sizden guzel haberler var mi :) ozel gunume girdm kizlar dolayisiyla pek dua edemiyormbu aralar. Ama ozel zamanlarda edilecek bi dua olmali bilen varsa bnde onlari okuyayim size. Pek girip cikamiyorm nete cunku internet baglatacagiz yeni. Esimle yemek yedk az once masallahimiz var :) gorumcem dogum yapti gecen pztsi. Aradm konustuk esim cok sevindi biraz benle soguk konustu ama cok sevindi esim. :) bu yolda devam edecegim artik hatta esim ankaraya gitmedi bile bebegi gormeye sen glmeden gtmem dedi. Bende cok hastaydm grip oldum gecen hafta cok agir gecirdim sizde dikkatli olun kuzularim :) rabbim saglik sihat versn size

oh oh canım allah muhabbetinizi arttırsın bol salavatcekebilirsin kuzumhep böyle ol sen iyi ol senin iyiliğin karsısında onlarda iyi olsunlar.esinlede hep mutlu ol kıymetini bil esinin kuzum yuvanın.bizde iyiyiz sükür insallah güzel haberlerle geliriz canım hepimiz iyi olmana sevindim:16::16::16::16:

8/ENFÂL-63: Ve ellefe beyne kulûbihim, lev enfakte mâ fîl ardı cemîan mâ ellefte beyne kulûbihim ve lâkinnallâhe ellefe beynehum, innehu azîzun hakîm(hakîmun).
Ve onların kalplerinin arasını (sevgiyle) birleştirdi. Eğer yeryüzündeki şeylerin hepsini infâk etseydin (verseydin), onların kalplerinin arasını birleştiremezdin. Ve lâkin Allah, onların arasını birleştirdi. Muhakkak ki O; Azîz'dir, Hakîm'dir.
CANIM 63 KEZ OKUYACAGIZ DEMİ YUKARIDA YAZDIM

canım 63 kez değil 29 kez istiyorum :)

Canım aslında biz bize okunmasıni istediğimizi değil, günü gelene okumak istediğimizi söylüyoruz :) Ama istersen okuruz senin istediğini, şu an cepten giriyorum duani daha sonra ekliycem inşallah, istersen sen de ekleyebilirsin

afedersin canım ben öyle sandım ama arkadaşlar için mahsuru yoksa ben bu sureyi istiyorum .benim için hayırlı olan kimse ona kalbim ısınsın diye :)

reyyan84 cnm senin icin 41 ayetel kursi ve esma ul husna okudum. Allahim dualarini kabul etsin inshaallah.
Listedeki butun arkadaslara da dua ettim. ALLAH dualarimizi kabul etsin :16:

kardeslerim,
yarindan itibaren kendime bir sistem oturtup kk'ya ve internete harcadigim vakti kisitlamayi dusunuyorum.
artik SIKI calismam lazim derslerime, bu sene benim basari senem olmali.
askta kazanamadik bari okulda kazanalim istiyorum :8::8:
dualarinizi eksik etmeyin benden. dualarim birikti. abdestimi aldim artik yetismeye calisicam sizlere..

dualarinizi eksik etmeyin nolur. su senem hayirlisiyla istedigim gibi gecsin amin:nazar::nazar::nazar:

sizleri seviyorum gorusuruz :16::16:

kardeslerim,
yarindan itibaren kendime bir sistem oturtup kk'ya ve internete harcadigim vakti kisitlamayi dusunuyorum.
artik SIKI calismam lazim derslerime, bu sene benim basari senem olmali.
askta kazanamadik bari okulda kazanalim istiyorum :8::8:
dualarinizi eksik etmeyin benden. dualarim birikti. abdestimi aldim artik yetismeye calisicam sizlere..

dualarinizi eksik etmeyin nolur. su senem hayirlisiyla istedigim gibi gecsin amin:nazar::nazar::nazar:

sizleri seviyorum gorusuruz :16::16:

canım benim insalalh derslerinden cokgüzel puanlar alırsın ve cok basarılı olup okulu hemencecik bitirirsin.:21:derslerin daha önemli tabiki ama özleriz :ssz:zaten cok girmiyosun molalarında yaz bizlere:29: özletme kendini cok öptüm kuzucugumu:54::54::54: Allah kabul etsin canımmmmmmmmmmmmm:21:

esra ve emine için ayrı ayrı 41 salatı tefriciye ve esmaül hüsna okudum,ALLAH kabul etsin işallah

canım benim insalalh derslerinden cokgüzel puanlar alırsın ve cok basarılı olup okulu hemencecik bitirirsin.:21:derslerin daha önemli tabiki ama özleriz :ssz:zaten cok girmiyosun molalarında yaz bizlere:29: özletme kendini cok öptüm kuzucugumu:54::54::54: Allah kabul etsin canımmmmmmmmmmmmm:21:

sag ol kuzummm canini yirim :16::16::16: yazarim mutlaka girmeden olmaz ama gunde 1 kere girerim mesela.
artik bi sinirlandirma koymam lazim kendime :36:
dualarina inaniyorum bak unutma pitircigini.

sag ol kuzummm canini yirim :16::16::16: yazarim mutlaka girmeden olmaz ama gunde 1 kere girerim mesela.
artik bi sinirlandirma koymam lazim kendime :36:
dualarina inaniyorum bak unutma pitircigini.

oyyyyyyyyy kuzum benim pıtırcıgımı unuturmuyum:29: tamam derslerin daha önemli tabiki.Dualarımızdasın kuzummmmmmmmmmmmmmm:54::54::54:

3)Reyyan84 Ablası ( Nurten):reyyan84;32166264]Rabbim benim ve kardeslerimin nasiplerimizi kismetlerimizi ac. Bizlere hayirli imanli senin ve peygamber efendimizin izinden ayrilmayacak iyi niyetli yumusak ahlakli hosgorulu merhametli bizleri sevip kendinden bir parca gibi gorebilecek kendisi guzel temiz ailesi guzel temiz hayirli esler nasip eyle.en tez vakitte insallah.uzerimizdeki nazarlari temizle yok et.kismetimizi bahtimizi riziklarimizi ac bol et. Buradaki iyi niyetli insanlarin okuduklari dualari vesile ederek kabul et dileklerimizi. Rabbim herkesin gonlunde olan en guzelini nasip eyle. Amin amin amin

ALLAH GÖNLÜNDEKİLERİ OL EMRİ İLE HAYIRLISI İLE OLDURSUN ALLAH KABUL ETSİN DUALARIMIZI AMİN:21::21::21:

3)Reyyan84 Ablası ( Nurten):reyyan84;32166264]Rabbim benim ve kardeslerimin nasiplerimizi kismetlerimizi ac. Bizlere hayirli imanli senin ve peygamber efendimizin izinden ayrilmayacak iyi niyetli yumusak ahlakli hosgorulu merhametli bizleri sevip kendinden bir parca gibi gorebilecek kendisi guzel temiz ailesi guzel temiz hayirli esler nasip eyle.en tez vakitte insallah.uzerimizdeki nazarlari temizle yok et.kismetimizi bahtimizi riziklarimizi ac bol et. Buradaki iyi niyetli insanlarin okuduklari dualari vesile ederek kabul et dileklerimizi. Rabbim herkesin gonlunde olan en guzelini nasip eyle. Amin amin amin

ALLAH GÖNLÜNDEKİLERİ OL EMRİ İLE HAYIRLISI İLE OLDURSUN ALLAH KABUL ETSİN DUALARIMIZI AMİN:21::21::21:

Hay ALlah razi olsun canim benm ALlah kabul etsin insallah

reyyan84 cnm senin icin 41 ayetel kursi ve esma ul husna okudum. Allahim dualarini kabul etsin inshaallah.
Listedeki butun arkadaslara da dua ettim. ALLAH dualarimizi kabul etsin :16:
Sagolasin ALlah razi olsun.hepimizin dualari kabul olur insallah

Back
X