Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Aybirgen 41 salat-ı tefriciye okudum..Rabbim kabul ettiği dualardan eylesin Gönlüne göre versin inşallah..
Kızlar hepimiz için 7 inşirah okudum..Rabbim kalbimizi huzurla doldursun,yüklerimizi alsın,
zorlukların ardından kolaylıklar versin,dualarımızı kabul etsin inşallah..Amin..

Aybirgen canm senin için Yasin-i şerif,ihlas ve esma okudum
ablamda tefriciye ve esma okudu Allah dileklerini kabul etsin inşallah..
listedeki kızlar içinde tefriciye okumaya devam ediyorum hepimiz adına inşallah:46: :16:

Allah razı olsun canlarım Allah kabul etsin amin:21::21::21: Agzınıza saglık

Son düzenleme:
4)Aybirgen:Allah'ım şu an birlikte olduğu kişi onun için hayırlıysa birbirlerine olan sevgilerini daha da artır, sana yakınlaşabilmekte birbirlerine vesile olabilsinler. Allah'ım Aybirgenin sevdiğine de namazı nasip et, tez zamanda namaza başlayabilmesi için ona yardım et, kalbine bu isteği ver, namazı ve senin razı olduğun tüm işleri sevdir ona, onu Senin sevdiğin kullarından eyle Allah'ım. Allah'ım onları harama girmekten koru, helal daire içerisinde evlilik yolunda kolaylıkla ilerleyebilsinler, birbirlerinin ailelerini de sevsinler, evlenmeyi düşündüğü kişinin ailesi aybirgeni sevsin, beğensin, aybirgenin ailesi de onu sevsin, beğensin, aileler arasına da sevgi ve muhabbet ver Allah'ım, evlilik aşamaları kolaylıklar içinde ilerleyebilsin, herhangi bir aksilik yaşamasınlar, her şey hayırlısıyla gönüllerine göre olsun, şeytanın vesvesesinden Sen muhafaza et Allah'ım, hayırlı evlilik ve hayırlı evlatlar nasip et Yüce Rabbim.

ALLAH GÖNLÜNDEKİLERİ OL EMRİ İLE HAYIRLISI İLE OLDURSUN DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNSALLAH GÖRÜSTÜĞÜN KİŞİYLE COK MUTLU OLURSUN HERSEY GÜZEL OLUR İNSALLAHALLAH YARDIMCIN OLSUN AMİN:21::21::21:

:nazar::nazar::nazar:

Aybirgen,bence şeytan vesvese veriyor..yeterince sevmese niçin evlilik yoluna girsin..bu dönemler insan stresten ne yapacağını,
ne düşüneceğini bilemiyor..belki ona da öyle oluyordur..daha bunun düğün,dernek etapları var:1: her şey yoluna,rayına girer arkadaşım..
sen dualardan ayrılma,içini de ferah tutmaya çalış..
Allah razı olsun canım, çok teşekkür ederim, inşallah her şey güzel olur. :21: Allah senin de gönlüne göre versin :21:

Kızlar bana noluyor bilmiyorum cidden her sey ust uste geliyor
nasil dayanacagim hic bir yolu yok sanki:43:
inanilmaz sinirliyim ya ota çöpe bagirasim geliyor.
Insanlardan soguyorum gitgide her gun bir yamuk yiyorum
herkes atarli ya millet bi nazli niyazli
kimse burnundan kil aldirmiyoo..
sadece 2 arkadsin duasini yaptim.
dun hic dua edesim gelmedi inanilmaz sinirliydim
aglayamadim bi turlu rahatlamadim.
bugun kalan dualara devam edicem nolur duzelsin artik hayatm dua edin :43::43:
Bu aralar ben de çok gerginim, bazen benim de hiiç kimseye güvenesim gelmiyo, Allah tan başka sığınacak kapımız yok canım, Allah gönlümüze ferahlık versin, yaşamımıza güzellikler katsın inşallah :21:

Telden giriyorum da söyle bir geçmişe baktim.
Hepimizin morali bozuk galiba.
Topigimize nazar mi değdi nedir.:nazar:

aybirgencim, bence evlilik adimlari icin acele etme. Şeytan vesvese de veriyor olabilir tabii ama
ic sesine kulak vermelisin bnce canim:34: bir de istiareye yatmış miydin hic?

Asinaz sende de durumlar kotu ust uste geliyor her şey biliyorum.
Allah yardimcimiz olsun canim,
allah bol sabır versin hepimize.. amin:nazar:r
Canım istihareye bikaç kez yattım ama hiç bişey gördüğümü hatırlamıyorum rüyamda, daha önce başkaları için yattığımda siyah görmüştüm ya da kötü rüyalar görüp mutsuz uyanmıştım, bunda kötü bi his doğmadı içime, olumsuz düşünmedim. Bende belkide korku var, güvenmekte çok zorlanıyorum, daha önce beni çok sevdiğini söyleyen biri tarafından yarı yolda bırakıldığım için aynı şeyleri ya tekrar yaşarsam diye çok korkuyorum galiba, sevgisine inanmakta zorlanıyorum, tekrar yarı yolda bırakılırsam bu kez çok daha zor kaldırabilirim heralde böyle bişeyi :18::18::18: Allah'ım yaşatmasın :21:

canım istihareye bikaç kez yattım ama hiç bişey gördüğümü hatırlamıyorum rüyamda, daha önce başkaları için yattığımda siyah görmüştüm ya da kötü rüyalar görüp mutsuz uyanmıştım, bunda kötü bi his doğmadı içime, olumsuz düşünmedim. Bende belkide korku var, güvenmekte çok zorlanıyorum, daha önce beni çok sevdiğini söyleyen biri tarafından yarı yolda bırakıldığım için aynı şeyleri ya tekrar yaşarsam diye çok korkuyorum galiba, sevgisine inanmakta zorlanıyorum, tekrar yarı yolda bırakılırsam bu kez çok daha zor kaldırabilirim heralde böyle bişeyi :18::18::18: Allah'ım yaşatmasın :21:

allah kimseye yasatmasın canım cok kötü allah vermesin.ama bu farklı canım adam ciddi düsünyo nişan dügün ciddi seyler bunlar öyle yapacak olsa zaten nişanlanmaz.sevgisinden süphemi duyuyosun kuzum ilgisimi az ney böyle düsündüren seni:26:

aybirgenim nasılsın kuzum nasıl oldun:26:
Teşekkür ederim canım, stresliyim bu aralar biraz, ben de rainbyte gibi ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum :18: Şu ailelerin tanışacak olması falan beni epey geriyo sanırım, dualarınızı eksik etmeyin nolur, Allah'ım kolaylıklar versin hepimize :21:

allah kimseye yasatmasın canım cok kötü allah vermesin.ama bu farklı canım adam ciddi düsünyo nişan dügün ciddi seyler bunlar öyle yapacak olsa zaten nişanlanmaz.sevgisinden süphemi duyuyosun kuzum ilgisimi az ney böyle düsündüren seni:26:
Haklısın canım, evet bazen ilgisi az olabiliyo, ben ona seni çok seviyorum dediğimde o bana ben de seni seviyorum diyosa bu bile üzüyo beni, neden o çok demedi diye, bazen ben mi abartıyorum bilmiyorum ama emin olamıyorum işte, bende bide şöyle bi durum var, çok sevildiğimi hissetmeden çok sevemiyorum, bu da güven sorunumdan kaynaklanıyo galiba :44::44::44:

teşekkür ederim canım, stresliyim bu aralar biraz, ben de rainbyte gibi ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum :18: şu ailelerin tanışacak olması falan beni epey geriyo sanırım, dualarınızı eksik etmeyin nolur, allah'ım kolaylıklar versin hepimize :21:

oyyy canım benim hayır stres yapma kuzum bizimkilerde hiç tanısmıyolar bayramdan sonra gelcekler sanırım insallah benimkilerde.kuzum bende heyecan yapıyom stres yok.kuzum niye aglayasın sevinmelisin bak bunun için ne kadar dua ettik en mutlu zamanların olmalı lütfen sters yapma ya ne güzel seyler bunlar tadını cıkarmalısın bence:16::16::16::16::29::29::29::29: Belki ben ailemden uzagım diye stres yapmıyorumdur:26:allah yardımcımız olsun

Aybirgen canm senin için Yasin-i şerif,ihlas ve esma okudum
ablamda tefriciye ve esma okudu Allah dileklerini kabul etsin inşallah..
listedeki kızlar içinde tefriciye okumaya devam ediyorum hepimiz adına inşallah:46: :16:

Aybirgen 41 salat-ı tefriciye okudum..Rabbim kabul ettiği dualardan eylesin Gönlüne göre versin inşallah..
Kızlar hepimiz için 7 inşirah okudum..Rabbim kalbimizi huzurla doldursun,yüklerimizi alsın,
zorlukların ardından kolaylıklar versin,dualarımızı kabul etsin inşallah..Amin..

4)Aybirgen:Allah'ım şu an birlikte olduğu kişi onun için hayırlıysa birbirlerine olan sevgilerini daha da artır, sana yakınlaşabilmekte birbirlerine vesile olabilsinler. Allah'ım Aybirgenin sevdiğine de namazı nasip et, tez zamanda namaza başlayabilmesi için ona yardım et, kalbine bu isteği ver, namazı ve senin razı olduğun tüm işleri sevdir ona, onu Senin sevdiğin kullarından eyle Allah'ım. Allah'ım onları harama girmekten koru, helal daire içerisinde evlilik yolunda kolaylıkla ilerleyebilsinler, birbirlerinin ailelerini de sevsinler, evlenmeyi düşündüğü kişinin ailesi aybirgeni sevsin, beğensin, aybirgenin ailesi de onu sevsin, beğensin, aileler arasına da sevgi ve muhabbet ver Allah'ım, evlilik aşamaları kolaylıklar içinde ilerleyebilsin, herhangi bir aksilik yaşamasınlar, her şey hayırlısıyla gönüllerine göre olsun, şeytanın vesvesesinden Sen muhafaza et Allah'ım, hayırlı evlilik ve hayırlı evlatlar nasip et Yüce Rabbim.

ALLAH GÖNLÜNDEKİLERİ OL EMRİ İLE HAYIRLISI İLE OLDURSUN DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNSALLAH GÖRÜSTÜĞÜN KİŞİYLE COK MUTLU OLURSUN HERSEY GÜZEL OLUR İNSALLAHALLAH YARDIMCIN OLSUN AMİN:21::21::21:

:nazar::nazar::nazar:

Allah razı olsun dua kardeşlerim, sizi seviyorum, Allah'ım hepinizin gönlüne göre versin :16::16::16:

haklısın canım, evet bazen ilgisi az olabiliyo, ben ona seni çok seviyorum dediğimde o bana ben de seni seviyorum diyosa bu bile üzüyo beni, neden o çok demedi diye, bazen ben mi abartıyorum bilmiyorum ama emin olamıyorum işte, bende bide şöyle bi durum var, çok sevildiğimi hissetmeden çok sevemiyorum, bu da güven sorunumdan kaynaklanıyo galiba :44::44::44:

kız öyle düsünme erkekler bizim kadar bu konuda hassas degil benimkide cok msj atmaz cok aramaz cogunlukla ben ararım ben msj atarım hatta hep ben atarım o cevap atar.benim yapım bu der ama gel içimi gör sevyom der.cok seviyom demez hep ben derim oda bende sevyom der.ya kuzum bunlara niye takılıyon sevmese sevmiyom demez yada nişan yapmaz delimi sevmediği biriyle nişanlansın:52::52::52sende ben gibi evham yapma ben evhamlarımla ayrılıga sürüklemiştim ilişkimizi anladımki tek yaptıgım ilişkimize zarar vermekmiş artık sormuyom etmiyom cok sıkmıyom sevyonmu die sormuyorum kendinide rahat bırak bence biraz nas felak ayetel kürsi oku kuzum hergün ben okuyom daha iyiyim

kız öyle düsünme erkekler bizim kadar bu konuda hassas degil benimkide cok msj atmaz cok aramaz cogunlukla ben ararım ben msj atarım hatta hep ben atarım o cevap atar.benim yapım bu der ama gel içimi gör sevyom der.cok seviyom demez hep ben derim oda bende sevyom der.ya kuzum bunlara niye takılıyon sevmese sevmiyom demez yada nişan yapmaz delimi sevmediği biriyle nişanlansın:52::52::52sende ben gibi evham yapma ben evhamlarımla ayrılıga sürüklemiştim ilişkimizi anladımki tek yaptıgım ilişkimize zarar vermekmiş artık sormuyom etmiyom cok sıkmıyom sevyonmu die sormuyorum kendinide rahat bırak bence biraz nas felak ayetel kürsi oku kuzum hergün ben okuyom daha iyiyim
Canım özel günümde olmasam dediğin dualar sürekli dilimde zaten, nazardan da çok korkuyorum, Allah ım kötü gözlerin şerrinden esirgesin hepimizi, Allah yardımcımız olsun, mutluluk versin hepimize, listedeki herkese teker teker dua ettim Allah'ım kabul etsin. Amin amin amin :21::21::21: Bu arada güzel yorumların için çok teşekkür ederim canım kardeşim :16::16::16:

canım özel günümde olmasam dediğin dualar sürekli dilimde zaten, nazardan da çok korkuyorum, allah ım kötü gözlerin şerrinden esirgesin hepimizi, allah yardımcımız olsun, mutluluk versin hepimize, listedeki herkese teker teker dua ettim allah'ım kabul etsin. Amin amin amin :21::21::21: Bu arada güzel yorumların için çok teşekkür ederim canım kardeşim :16::16::16:

canım benim nedemek:29::29::29: Lütfen içini rahat tut güzel düsün inan benden evhamlısı yoktur hergün kendimi üzmekten baska ne gecti elime artık mutlu olalım yaaa:14:sende kendini üzme bak görcen hersey güzel olacak:16:amin allah hepimize huzur saglık mutluluk versin insallah güzel günler gelsin.bende özel günümdeyim kuzu.allah razı olsun duaların için canım allah kabul etsin amin:29::29::29::29:

aybirgen için 41 salatı tefriciye ve esmaül hüsna ıkudum Allah kabul etsin işlh aminnnnnn

benim pıtırcıgımı kim üzüyor :41:nen var hayırmı kuzum kim canını sıkıyor o anlattıgın arkadasınmı afra tafra yaptı canını sıkıyosa araya mesafe koy kuzum zaten hersey birden gelir sonrada birden gider bol bol nas felak ayetel kürsi oku canım Allah yardımcımız olsun amin:26:

canlarım ben hergün nas felak ayetel kürsi okudum gercekten daha iyi oldum vesveselerimde azaldı.ip aldım simdide sacaklı ipten banyoma klozet takımı örücem oyalanmak için kitap okuyacagım.bu kötü günlerin ardında insallah günesli günlerde gelecek kızlar:21::21::21:

:nazar::nazar::nazar:topiğimize nazar değmesin :nazar::nazar::nazar:her sey güzel olsun hepimiz mutlu olalım insallah amin:21::21::21:

Sağol canım. Aslında benim de her gün Nas-Felak okumam şart. Çok nazara gelen biriyim.
Ayrıca, bayılırım saçaklı ipten örülen klozet takımlarına biliyor musun. Çok güzel oluyorlar. Ama örmeyi bilmiyorum :(

sağol canım. Aslında benim de her gün nas-felak okumam şart. çok nazara gelen biriyim.
Ayrıca, bayılırım saçaklı ipten örülen klozet takımlarına biliyor musun. çok güzel oluyorlar. Ama örmeyi bilmiyorum :(

bende cok iyi örmeyi bilmiyorum canım ama örmeye calısıcam maksat oyalanmak olsun sende dene kuzum.sen nasılsın bu arada:26: Aranız düzeldimi canım:38:oku canım ben okuyorum ve daha iyiyim inan:16::16::16:

bende cok iyi örmeyi bilmiyorum canım ama örmeye calısıcam maksat oyalanmak olsun sende dene kuzum.sen nasılsın bu arada:26: Aranız düzeldimi canım:38:oku canım ben okuyorum ve daha iyiyim inan:16::16::16:

Haklısın canım, maksat oyalanmak olsun. Örgü değil de, takı yapmaya başlayabilirim ben de :)
Evet, aramız düzeldi sayılır. Ben kırıldım ama çok uzatmamaya karar verdim. Hakkımızda hayırlısı olsun, ne diyelim canım. :16:

haklısın canım, maksat oyalanmak olsun. örgü değil de, takı yapmaya başlayabilirim ben de :)
evet, aramız düzeldi sayılır. Ben kırıldım ama çok uzatmamaya karar verdim. Hakkımızda hayırlısı olsun, ne diyelim canım. :16:

evet kuzum oyalanmak için oda cok güzel olur kanevce yapanlar var degişik seyler yapanlar var.düzelmesine sevindim canım allah aranızı dahada iyi etsin uzadıkca üzüleceksin yıpranacaksınız.en güzelini yapmıssın.allah içindeki acını azaltsın gecirsin insallah dedenin mekanı cennet olsun amin

Back
X