Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Sizin için 41 er Salat-ı Tefriciye ve 1 er Esmaül Hüsna okudum, Allah'ım kabul etsin, gönlünüzden geçen bütün duaları hayırlısıyla tez zamanda kabul etsin. Amin amin amin.:21::21::21:

rainbyte,goolge1004 ve sevgilim06 için ayrı ayrı 41 salatı tefriciye ve esmaül hüsna okudum Allah kabul etsin işallah aminnnn

arkadaşlar hepinizin duasını günü gününe okuyamadım ama elimden geldiğince okumaya çalışıyorum hakkınızı helal edin

Merhaba kızlar,

ben günü gününe dualarınızı okuyamamıştım, ama Allaha şükür tamamladım eksiklerimi. Lütfen, hakkınızı helal edin. Alabo, reyyan84, reyyan84'ün ablası, aybirgen, duygu, prenses1006, rainbyte ve golge1004 için 41 İnşirah suresi okudum.

Bu arada, hepinize hayırlı, huzurlu, mutlu bir bayram dilerim. :16:

10)Sevgilim06:Ya rabbi sana yalvariyorum sevgili Peygamberim Muhammed Aleyhisselami araya koyarak senden istiyorum.Ey cok sevdigim Peygamberim Muhammed Aleyhisselam seni vesile ederek Rabbime yalvariyorum.Senin hatirin icin kabul etmesini istiyorum.Ya Rabbim bu Yuce Peygamberimi bana sefaatci eyle onun hurmetine duami kabul et.
Ya Rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabilecegim gonlume gore bir es nasip et.Bana asik olan ve benim de ona asik olacagim bir es.Beraber sana ibadet edecegim es ve cocuklar nasip eyle.Yuvamdan saglik huzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme.Hayirli bir es , is ve evlatlar nasip et.Duami Ulu Kabede yapilan dualardan eyle.
Tum listedeki dua arkadaslarimin ve benim dualarimi tez vakitte kabul et Rabbim.Sen hakkimizda hayirlisini ver Allahim..Amin

ALLAH GÖNLÜNDEKLERİ OL EMRİ İLE HAYIRLISI İLE OLDURSUN AMİN DUALARIN KABUL OLSUN İNSALLAH

BU MÜBAREK GÜNÜN HÜRMETİNE HEPİMİZİN DUALARI KABUL OLSUN İNSALLAH AMİN

Son düzenleme:
10)sevgilim06:ya rabbi sana yalvariyorum sevgili peygamberim muhammed aleyhisselami araya koyarak senden istiyorum.ey cok sevdigim peygamberim muhammed aleyhisselam seni vesile ederek rabbime yalvariyorum.senin hatirin icin kabul etmesini istiyorum.ya rabbim bu yuce peygamberimi bana sefaatci eyle onun hurmetine duami kabul et.
Ya rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabilecegim gonlume gore bir es nasip et.bana asik olan ve benim de ona asik olacagim bir es.beraber sana ibadet edecegim es ve cocuklar nasip eyle.yuvamdan saglik huzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme.hayirli bir es , is ve evlatlar nasip et.duami ulu kabede yapilan dualardan eyle.
Tum listedeki dua arkadaslarimin ve benim dualarimi tez vakitte kabul et rabbim.sen hakkimizda hayirlisini ver allahim..amin
11)elanur84:evlenmek ,yuva kurmak istiyorum hayırlısıyla ,çevremdekilerden imalı sözler duymak istemiyorum ,yüzüm gülsün istiyorum hayırlısıyla.ya beni beğenmiyolar yada ben onları beğenmiyorum hep bi engel var evlenmemin önünde o engelin hayırlısıyla kalkmasını gönüllerin birbirine ısınmasını diliyorum rabbimden.

sevgılım ve elanur84 un dualarını yaptım
su arefe gununde kabul olur insallah..

Kızlar yarın bayram. Bır umut, duam kabul olur da sevdıgım kısı doner umuduyla, bır mesaj atmasını beklıyorum
dua eder mısınız bunun ıcın :14::14:
Sımdıden dualarımız kabul olsun ınsallah. Aminn:nazar:

tamam canım dua edecegim insallah sevdigine en yakın zamanda kavusursun insallah seninde güzel haberlerini alırız kuzum:21::21::21:allah kabul etsin amin

merhaba kızlar,

ben günü gününe dualarınızı okuyamamıştım, ama allaha şükür tamamladım eksiklerimi. Lütfen, hakkınızı helal edin. Alabo, reyyan84, reyyan84'ün ablası, aybirgen, duygu, prenses1006, rainbyte ve golge1004 için 41 inşirah suresi okudum.

Bu arada, hepinize hayırlı, huzurlu, mutlu bir bayram dilerim. :16:

sagol canım benim hayırlı bayramlar :54::54::54::54:

Helal olsun.allah dularını kabul etsin agzına saglık canım:16::16::16:

elanur ve fountain sizin için 41'er salat-ı tefriciye,hepimiz için 51 salat-ı mecule okudum..
Rabbim bu arefe gününün hürmetine dualarımızı kabul etsin..hayırlısını gönlümüze göre versin tez zamanda inşallah..Amin..

Kızlar bayramınız kutlar,sevdiklerinizle birlikte daha nice sağlıklı,mutlu sevgi dolu bayramlar geçirmenizi dilerim:16:
Bir sonraki bayramda umarım yanımızda eşlerimiz de olur inşallah:16::1:

Son düzenleme:
Canlarim bayraminiz kutlu olsun
insallah cook mutlu ve guzel bir bayram olur hepimz icin.
:16::16:

Kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun.
Ben bi süreliğine kopmuştum bu başlıktan.
Umarım hepimizin hakkında en hayırlısı olur.
Şu mübarek günde Allah'ım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin. (Amin)

Kardeşlerim hepinize hayırlı,mutlu bayramlar :16::16::16::16::16:

BİR ÇOCUK DEGİLSEMDE ARTIKRENGARENK ŞEKERLER KONMASADA AVUCUMA PIRIL PIRIL İNSANLAR BİRİKTİRDİM HAYATIMDA...HAYATIMDAKİ DEĞERLİ İNSANLARA HAYIRLI MUTLU NİCE BAYRAMLAR

Canlarım hepinizin bayramı mübarek olsun:29::29::29: Allah dualarımızı kabul etsin amin:16::16::16:

Son düzenleme:
kizlar bayramda yanliz olmakta cok aci. Bir hayat arkadasim, mutlu olabilecegik bir esim olsun, bizde evimize misafir alalim, buyuklerimize gidelim istiyorum insaallah Allahuin izniyle. Lutfen benide dualariniza dahil edin. Yogunluktan bazen giremiyorum.

Coook arkadaslarim evlendi, hatta biri gecenlerde evlendi, bir gorseniz hem durust, hem imam hatip lise mezunu, mutasip bir bey. Nerden tanisiyorlar anlamadim. Tabi Allahu Teala vesileleler yaratiyor.

11)Elanur84:Evlenmek ,yuva kurmak istiyorum hayırlısıyla ,çevremdekilerden imalı sözler duymak istemiyorum ,yüzüm gülsün istiyorum hayırlısıyla.Ya beni beğenmiyolar yada ben onları beğenmiyorum hep bi engel var evlenmemin önünde o engelin hayırlısıyla kalkmasını gönüllerin birbirine ısınmasını diliyorum rabbimden.
12)Fountain:Benim dileğimde şu:aileme koru annem babam kardeşlerimden ayırma.aöf diplomamı almamı nasıp eyle..iş için hayırlı kapılar aç..son olarak..hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle..allah korkusu olan ıyı bır aılesı olan bırı cıksın karsıma..çocuklarım olsun aılem muruvetımı gorsun istiyorum..bılıyorum rabbım sen ol dersen olur hayırlara cıkar benı ve bu lıstede tum arkadaslarımı

ALLAH GÖNLÜNÜZDEKİLERİ OL EMRİ İLE HAYIRLISI İLE OLDURSUN AMİN:21::21::21:

Back
X