Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canlarım Allah razı olsun, sizi çook seviyorum, duaya çok ihtiyacım olan şu zamanda beni yalnız bırakmadığınız için Allah sizden sonsuz razı olsun, bana dua edenler için ben de çook dua edicem Allah'ın izniyle. Duygucum bu arada nişan olmıycak canım söz yapıcaz inşallah, çok heyecanlıyım, inşallah her şey güzel olur :18: Sizi haberdar edicem inşallah kardeşlerim:16::16::16:

Nedemek kuzum bugun yaninda ilmicaz ne zaman yaninda olcaz.insallah cok guzel gecer canim Allah yardimcin olsun guzel haberler ver bize insallah Allah kabul etsin amin.bizde seni seviyoruz canim.darisi bizlere insallah . ne kadar heyecanli oldugunu tahmin edebiliyorum canim.Allah kolaylik versin insallah

Bizlere dünya ve ahiret mutluluğu getirecek, Allah'ın sevdiği ve bizimde sevebileceğimiz, bizi sevebilecek hayırlı insanın karşımıza çıkması için birlikte dua edelim mi? Ama dualarımız hiç durmasın, Allah duada ısrar edeni severmiş, biz de ısrarla bizim için hayırlı olacak insanın karşımıza çıkması için dua edelim.
kızlar gece yatmadan önce 21 tane besmele okuyun (denendi) rabbim hepinize hayırlı esler nasip etsin inş. :123:

Kızlar yeni liste ne zaman başlayacak?Aybirgen sözün inşallah çok güzel geçer hayırlısı ile,her şey gönlünce olur,gelişmeleri bize de yaz:)
Rabbim bu telaşları bize de tez zamanda nasip eder inşallah,yeni listede tekrar olmak isterim ben..

Canlarım Allah'ıma şükürler olsun, dualarımız sayesinde bugün çok güzel geçti:16::16::16: Darısı sizlerin başına inşallah en kısa zamanda, benimki hiç beklemediğim bi anda başladı ve çabuk ilerledi, Allah tamamına erdirsin, hepiniz dualarımdasınız, inşallah hepimiz hakkında güzel gelişmeler devam edecek.
Bu arada yeni listeye de bi an önce başlayalım dua kardeşlerim, ben bu sefer kendimi başa yazmak istemiyorum ama birilerinin başlaması gerekiyo, siz başlayın ben de eklerim kendimi listeye :13:

Canlarım Allah'ıma şükürler olsun, dualarımız sayesinde bugün çok güzel geçti:16::16::16: Darısı sizlerin başına inşallah en kısa zamanda, benimki hiç beklemediğim bi anda başladı ve çabuk ilerledi, Allah tamamına erdirsin, hepiniz dualarımdasınız, inşallah hepimiz hakkında güzel gelişmeler devam edecek.
Bu arada yeni listeye de bi an önce başlayalım dua kardeşlerim, ben bu sefer kendimi başa yazmak istemiyorum ama birilerinin başlaması gerekiyo, siz başlayın ben de eklerim kendimi listeye :13:

Çok sevindim canım. İnşallah darısı bizlerin başına :1:
Ben de senin için Yasin okudum, saati geç olmuş olabilir ama niyet önemlidir değil mi? :)

cnm coook sevindim :16: :16: . Allah tamamina erdirsin :) ben ozel gunumde oldugum icin yasin okuymadim :(( bu arada son 2 arkadasin dualarini da ozel gunum bitince okuyacagim inshaallah. boyle abdestsiz icime sinmiyor.

ben de gecen sefer listenin basinda oldugum icin basina yazmak istemiyorum. kabul edersiniz boyle olur mu?
ne zamsn baslanacagini bilmiyorum :)

1.
2.
3. alabo (esra) / 100 kevser suresi + esma ul husna
4.
...

Ben olayim o zaman liste başı kızlar kimse istemiyorsa benim de diğer listede sadece iki arkadas kaldi onlari bitiririm Allah izin verirse ins.bugun

Canim benim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin iki cihanda da mutlu olun inşallah RABBİM bizlere de nasip etsin insaallah

1. golge1004
2.
4. prenses1006(Ece)-21 taha suresi(ilk 12 ayeti)

Gelen eklesin o zaman kızlar kendisini listeye?Bir de pazartesi başlayalım mı?

Canim benim senin kalbin o kadar guzel ki güzel görüyorsun tesekkurler

Estagfurullah. :30:

Benide ekleyin listeye kızlar. :16:

Hoşgeldin melancol. Kabul edersen seni 5. sıraya ekleyeyim?

******************************************************************************************

Liste:

1. golge1004
2. AsiNaz => 41 Amener rasulü + Esmaül Hüsna.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Son düzenleme:

canım cok sevindim Allah hep böyle mutlu etsin seni insallah dahada cok mutlu olursun.güzel haberlerini duyduk daha iyi olduk kuzum.Allah yar ve yardımcın olsun insallah.insallah kuzum insallah bizlerde güzel haberlerle geliriz.Allah tamamına erdirsin datlım amin

kızlar ben haftaya persembe 24 ne dualarınızda olmak istiyorum listede:16::16::16: beni 24 ne yazarmısınız özel durumdan dolayı

Son düzenleme:
Estagfurullah. :30:

Hoşgeldin melancol. Kabul edersen seni 5. sıraya ekleyeyim?

******************************************************************************************

Liste:

1. golge1004
2. AsiNaz => 41 Amener rasulü + Esmaül Hüsna.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

kızlar listeye ne zaman baslıyoruz ben 24 ne listede yeralmak istiyom kızlar kacıncı sıraya geliyo bilmiyorum.bende 7 yasini şerif okıyım canım günü gelene

Mühim bir hacet için her gün 7 Yasin-i Şerif okuma usulü

Fahri kâinat (s.a.v) Efendimiz Hazretleri bir hadis-i şeriflerinde “her şeyin bir kalbi vardır.Kur’anın kalbi de Yâsin’dir” buyurmuşlardır.

Yine Hazreti Resulûllah Efendimiz Cenabı Ali Kerremallhü Vechehu ve radıyallahu anh Hazretlerine ” Yâ Ali sana Yâsini tavsiye ederim,onda okuyana yirmi bereket vardır. Buyurmuştur.

Onlardan bazıları;

Aç okursa doyar.

Susuz okursa susuzluğu gider.

Çıplak okursa giyinir.

Bekar okursa evlenir.

Korkan okursa korkusu gider.

Hasta okursa şifaya kavuşur.

Mahpus okursa halâs olur.

Misafirliğe giden okursa gideceği yere salim selametle vaırır.

Dertli okursa Cenabu Hakk onun derdini hafifletir.

Yolunu kaybetmiş olursa yolunu bulur.

Eşyası kaybolan veya çalınan okursa kaybını bulur.

Her hangi birinin mühim bir haceti ve olmasını istediği bir dileği varsa o haceti oluncaya kadar her gün 7 kere Yâsini şerifi okusun.Ve her defanın sonunda bir defa da bu duayı okusun.Cenabı Hakk kısa zamanda o kimsenin dileğini yerine getirir.

Okunacak dua :

“Bismillahirrahmanirrahim.Eyyetühel cemaâtil müsehherünel mutiûne li hazihis-suretiş-şerifetil mübareketi bihakki enbiyâullahi teâla ve evliyâihi ve bihakkı hâlikuküm ic’alü kelimeti sâriyeten ve kavli mesmûan makbûlen vekfüni mühimmati ve emiddûni ve cinûni fil umûri küllibel-külliyeti vel-cüziyyete bihakkı innehû min süleymane ve innehû Bismillahirrahmanirrahim elyâhen (3 kere)Elacel(3 kere) Esselate (3 kere).
Kaynak:Gizli ilimler

Son düzenleme:
Kizlar çoğu arkadaşımız tatilde belki internete ulaşamıyor onları pazartesiye kadar bekleyelim benim duam aynen geçerli ama bu kez insirah okuyamam özel günüm yaklaşıyor ben 100 tane salati Tefriciyye okuyabilirim

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah Aybirgencim Rabbimize hamdolsun. inşallah ilerleyen safhalarınızda daha da iyi olursunuz.. en hayırlı zamanda da düğününüz olsun inşallah.. senin adına çok sevindim kuzumm dualarımız kabul olsun en hayırlı şekilde inşallah.. ramazan ayından bu yana dualarımız kattık birbirimizi ve Rabbim aynı zamanlarda benzer kaderleri yaşatıyor Rabbim çok büyük.. kesinlikle bıkmadan usanmadan dua etmek lazım Rabbime imanım dualara inancım daha da arttı çok şükür..

inşallah Rabbim buradaki tüm evlenmek isteyen dua kardeşlerimize hayırlı evlilikler hayırlı eşler nasip etsin amin amin amin:21::21:

canlarım yarın görüştüğüm kişinin ailesi geliyor. dua edin inşallah güzel geçer.. airetim için geleceğim için dünya hayatım için tebliğ hayatım için hayırlı evlatlar için eğer hayırlı biriyse nasip olsun eğer değilse bir an önce bitsin uzaklaşalım... dua edin nolur kızlar...

Rabbim herkese gönlündekinden daha iyisini versin inşallah.. dua etmekten vazgeçmeyelim Rabbim gerçekten dualara karşılık veriyor şükürler olsun:16:

Back
X