Hayırlı eş için birlikte dua edelim

1. golge1004
Rabbim seni bilen kendini bilen Peygamber Efendimizi bilen, seni ve Peygamber Efendimizi seven, senin emir ve yasaklarına uyan vicdanı merhameti olan, güzel ahlak sahibi, ailesi aileme uygun çok iyi anlaşabileceğimiz, cömert, alçak gönüllü, hoşgörülü, edepli, saygılı, ailesi beni çok sevecek benim ailem onu çok sevecek, cennete giden yolum olacak bu dünyamı cennete çevirecek, iyi aile babası, beni çok sevecek saygı duyacak benim onu çok sevebileceğim saygı duyacağım, onun için dünyadaki tek kadınbenim içinse dünyadaki tek erkek olacak, yakışıklı, hayırlı bir eş istiyorum tez zamanda mutlu bir yuva kurmak istiyorum.
Canım senin için 1 Yasin-i Şerif ve 21 Ayetel Kürsi okudum Allah kabul etsin, duaların inşallah tez zamanda kabul olur. Amin amin amin :21:

1. golge1004-100 tane salati Tefriciyye-21.10.2013
2. AsiNaz => 41 Amener rasulü + Esmaül Hüsna.-22.10.2013
3. alabo (esra) / 100 kevser suresi + esma ul husna-23.10.2013
4.BizimdeBebisimizOlsun(duygu)-1 Yasin-i Şerif+Mübin Duası-24.10.2013
5. prenses1006(Ece)-21 taha suresi(ilk 12 ayeti)-25.10.2013
6. melancol-26.10.2013
7. buuju-27.10.2013- 21 taha suresinin (ilk 12 ayeti)
8. yorgunkalp-28.10.2013
9. aybirgen-1 Yasin-i Şerif+21 Ayetel Kürsi-29.10.2013
10. pupilla34-30.10.2013
11. Rainbyte => 41 Fatiha + 1 Esmaül Hüsna 31.10.2013
12. elanur84 => Hz. Yunus'un Duası + Esmaül Hüsna 01.11.2013
13.yaslikiz-41 salatı tefriciye -02.11.2013

Dualar

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed

1. golge1004
Rabbim seni bilen kendini bilen Peygamber Efendimizi bilen, seni ve Peygamber Efendimizi seven, senin emir ve yasaklarına uyan vicdanı merhameti olan, güzel ahlak sahibi, ailesi aileme uygun çok iyi anlaşabileceğimiz, cömert, alçak gönüllü, hoşgörülü, edepli, saygılı, ailesi beni çok sevecek benim ailem onu çok sevecek, cennete giden yolum olacak bu dünyamı cennete çevirecek, iyi aile babası, beni çok sevecek saygı duyacak benim onu çok sevebileceğim saygı duyacağım, onun için dünyadaki tek kadınbenim içinse dünyadaki tek erkek olacak, yakışıklı, hayırlı bir eş istiyorum tez zamanda mutlu bir yuva kurmak istiyorum.

2. AsiNaz :
Allah'ım AsiNaz ile sevdiği birbirlerine hayırlı iseler, kalplerini birbirine daha çok ısındır, yakınlaştır. İkisinin de işlerini kolaylaştır, helalinden bol para kazanmak için hayırlı kısmetler ver. Çeyizlerini hayırlısıyla ve kolaylıkla yapabilmelerini nasip et. Aileleri de hayırlı zamanda tanışsınlar ve birbirlerini sevsinler. İki ailenin de kalplerini hoşgörü, anlayış, sevgi ve muhabbet ver. AsiNaz'a ve sevdiğinin kalbine sevgi, saygı, aşk, muhabbet, huzur ver. AsiNaz'a Şafi isminin hürmetine şifa ver. Gönlündeki derdine karşı bakış açısını değiştirmesi için hayırlı sebepler yarat. Amin.

3. alabo (Esra)
Ey öfkelendiğimde beni yatıştıran, ey felâkete uğradığımda imdadıma yetişen, ey yalnızhğimdaki dostum, ey gurbetimdeki arkadaşım, ey geçinmemi sağlayan velinimetim, ey muskillerimi çözmede yardımcım, ey fakirlikten kurtarıcım, ey çaresizliğimde sığınağım, ey şaşırıp ne yapacağımı bilemediğimde yardımcım, ey hayrete düştüğümde yol göstericim. Ey kendisinden başka ilâh olmayan Allahım, Seni tenzih ederim. İmdat diliyoruz Senden. Esranın Üniversitede istediği bölüme girmesini ve o bölümü dereceyle bitirmesini nasip et ona ve onu yalnızlıktan kurtar. Tez zamanda eşi olacak insanı çıkar karşısına. Her yönüyle gönlüne ve gözüne hitap eden birini nasip eden ona. Onları her türlü beladan ve nazardan koru.
Rabbim! Affetmediğin hiçbir günahımız, kaldırmadığın hiçbir sıkıntımızı bırakma! Rızana uygun olan her türlü dileğimizi yerine getir! Hangi amelden razı isen onu ver.
AMİN AMİN AMİN

4.BizimdeBebisimizOlsun(Duygu)=Allahım Duygunun Gönlündekiyle beraber yaşlanacakları ve bir ömür birbirlerini sevip sayıp cok mutlu olacakları hergün Sana şükür edecekleri Çocuklu huzurlu hayırlı Bir Yuva nasip et hayırlısı ile ve onları birbirlerine hayırlı ve helal eyle Allahım.Cuma ve Cumartesi gününün güzel geçmesini, hayırlısıyla bi problem olmadan herşeyin gönüllerine göre olmasını, ailelerin birbirini sevmesini, ailelerinde duygu ve sevdigini sevmesi için kolaylık ver yardım et Allahım. Ya Rabbi ! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak , Senden istiyorum.Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle ! Onun hürmetine duâmı kabul et .Amin

5. prenses1006(Ece)=Evleneceğim,seveceğim,sevileceğim,eşim diyeceğim ,ömür boyu aynı yastığa baş koyacağım, gönlüme göre hayırlı bir insanın tez zamanda hayatıma girmesini,tez zamanda hayırlı,huzurlu,mutlu,sevgi dolu bir yuvamın ve sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlarımın olmasını diliyorum..
Amin..

6. melancol

7. buuju
inançlı ekmegini kazanan sadık hayırlı bir insanla huzurlu mutlu herkesin imrenecegi aşk dolu bir yuva kurmak istiyorum

8. Yorgunkalp(makbule)
ya rabbi sana yalvarıyorum.alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum.ey çok sevdiğim peygamberim muhammed aleyhisselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum.senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.ya rabbi bu yüce peygamberi şefaatçi eyle.makbulenin hakkında hayırlı olacak bir insanla kendi yuvasını kurmasını ona nasip eyle.sen herşeye gücü yetensin.ol dersin olur. Ol de olsun ya rabbim tez günden yakın vakitten hayırlı bir insanla hayırlı bir evlilik yapmasını nasip eyle.yarabbi yüce peygamberin hürmetine duamı kabul et ...amın amın amın

9. aybirgen:
Allah'ım gönlündekiyle onları birbirine hayırlı eyle, Sana yakınlaşabilmekte birbirlerine vesile olabilsinler, birbirlerine olan sevgileri artsın, haramdan uzak durabilsinler, evlilik yolunda kolaylıklar içerisinde ilerlesinler ve hayırlı mutlu huzurlu bir yuvaları hayırlı evlatları olsun, Allah'ım aybirgenin sevdiğine de namazı nasip et, Senin rızan doğrultusunda yaşanan mutlu bir hayatları ve mutlu bir ahiretleri olsun, onlara dünyada da iyilik ve güzellik ver, ahirette de iyilik ve güzellik ver. Onları Senin sevdiğin razı olduğun kullarından eyle Allah'ım. Burdaki diğer bütün kardeşlerime de gönlündekileri hayırlısıyla kolaylıklar içerisinde nasip et Allah'ım. Sen hepimizi nazarlardan kazalardan belalardan koru. Amin amin amin :21:

10. pupilla34

11. Rainbyte :
Rabbimden hayirlisiyla bu sene tum derslerimi yuksek notla geçip hayirlisiyla basarili şekilde
mezun olmayi, derslerime calismam icin de bol azim, sabir ve zihin acikligi diliyorum.
Icimdeki bitmek bitmeyen huzursuzlugun tez vakitte gecmesini ve de hakkkimdaki hayirli, icinde Allah korkusu olan, her daim bana destek olacak,
olgun, yakisikli hem kendisi hem ailesi duzgun, guzel bir isi olan,merhametli bir es istiyorum tez ve hayilei vakitte insallah
ayrica bu dua topiğindki tüm kardeslerimin gonullerinden gecenn kabul olur insallah
AMIN AMIN AMIN..

12. elanur84

13.yaslikiz

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed

Moralim bozuk duaya ihtiyacım var canlarım, eksik etmeyin dualarınızdan:43:

coook sevindim canım Allah dahada iyi etsin insallah Allah derdine derman olsun sifa versin Rabbim:21::21::21:Allah sendende razı olsun canım

Amin canım çok sağol..

İnşallah daha da iyi olacak annem siz ve sizin gibi Rabb'ime dua eden arkadaşlarımızın da içten, samimi dualarıyla..

Allah düşmanıma dahi bu yaşadığımızın binde birini yaşatmasın. O kadar kötü günler yaşadık ki ailecek kelimelere dökecek olsam bu zor zamanlarımızı anlatacak en doğru kelimeleri bulup da anlatamam inanın.. Çok zormuş inanın böyle bir durumla karşı karşıya kalmak.. Çaresizce iyi olmasını beklemek, annemin o kötü hallerine tanık olmak ama hemen sonrasında Rabbime sığınıp yana yana dua edipte iyi olacağını kalbinde hissetmek bizi ayakta tutan en büyük güç oldu..

Herşeyin ne kadar boş olduğunu ailenin, maneviyatın aslında en önde gelen değerler olduğunu anlıyor insan iliklerine kadar hissederek.. Allah'ım kimseyi sevdikleriyle, hastalıkla terbiye etmesin.. inanın çok zor çok. :(

Yaşayacağımız vardı yaşadık hamdolsun bugünümüze.. Rabbimden geldi.. Derdi veren Rabbim dermanını da verdi elhamdülillah.. Çok şükür Rabbime..

Mevlam senden de razı olsun canım..

goolge1004 için 41 defa hz. Yunus (a.s.) ın duasını ve esmaül hüsna okudum rabbim dileğini tez vakitte hayırlısıyla nasib etsin işallah ,hz. Yunus (a.s.) balığın karnındayken bu dua ile Allah'a yalvarmıştır ve rabbim o sıkıntıdan hz. yunus'u (a.s.) kurtarmıştır bu dua hürmetine rabbim bizide sıkıntılarımızdan kurtarsın işallah(amin)

goolge1004 için 41 defa hz. Yunus (a.s.) ın duasını ve esmaül hüsna okudum rabbim dileğini tez vakitte hayırlısıyla nasib etsin işallah ,hz. Yunus (a.s.) balığın karnındayken bu dua ile Allah'a yalvarmıştır ve rabbim o sıkıntıdan hz. yunus'u (a.s.) kurtarmıştır bu dua hürmetine rabbim bizide sıkıntılarımızdan kurtarsın işallah(amin)

Elanur canim rica etsem benim icin 10 tane saff suredini okuyabilirmisin

12)Asinaz-22.09.2013
13)Umutdolu-23.09.2013

12)AsiNaz: Birlikte olduğum erkek arkadaşımla birbirimize layık ve hayırlıysak, Rabbim bizi birbirimize evlilik ile kavuştursun. En hayırlı zamanda, hayırlı bir şekilde bu ilişkinin adını koyalım. Ailelerimiz birbirine saygı duysun, sevsin ve hoşgörüyle kabullensin. Helalinden para kazanmayı nasip etsin de, çeyizlerimi hazırlamaya başlayalım. Rabbim hayırlı evlilik nasip etsin. Bir de Rabbimden şifa istiyorum, ağrılarım için. Allahım bana Hz. Eyüp'e verdiği gibi -ve tüm şifa arayanlara da- hayırlı şifa ve düzenli bir hayat nasip etsin. Dünyada ve ahirette sağlık ve afiyet versin.
13)Umut_dolu:

Annemin rahatsızlığından dolayı listedeki son 2 arkadaşımızın dualarını okuyamamıştım... Rabbime sonsuz şükürler olsun annem gitgide toparlanıyor, iyiye gidiyor.. Allah, annem için dua eden arkadaşlarımızdan sonsuz razı olsun.. Listedeki son 2 arkadaşımın 41'er salavatını ve Allah'ın 99 ismini niyet ederek ayrı ayrı okudum.. Rabbim kabul eylesin inşallah.. Mevlam dualarınızı dualarımızı hayırlısıyla kabul eylesin (amin)

Allah'a emanet olun.. iyi akşamlar kızlar

Allah razı olsun canım. Allahım annene şifa, sağlık ve afiyet versin.

Yine yalniz yollardayim kuzular artik eşimin yaninda bir düzen kurmanin vakti geldi de geçiyor sıkıldım artik göçebe hayat tarzindan neyse yolcunun duasi kabul olurmuş hepinize dua edecem benim güzel kardeslerim

1. golge1004=Rabbim seni bilen kendini bilen Peygamber Efendimizi bilen, seni ve Peygamber Efendimizi seven, senin emir ve yasaklarına uyan vicdanı merhameti olan, güzel ahlak sahibi, ailesi aileme uygun çok iyi anlaşabileceğimiz, cömert, alçak gönüllü, hoşgörülü, edepli, saygılı, ailesi beni çok sevecek benim ailem onu çok sevecek, cennete giden yolum olacak bu dünyamı cennete çevirecek, iyi aile babası, beni çok sevecek saygı duyacak benim onu çok sevebileceğim saygı duyacağım, onun için dünyadaki tek benim içinse dünyadaki tek erkek olacak, yakışıklı, hayırlı bir eş istiyorum tez zamanda mutlu bir yuva kurmak istiyorum.

CANIM DUALARINI OKUDUM ALLAH İNSALLAH MUTLU YUVANA EN YAKIN ZAMANDA KAVUSTURSUN SENİ VE OMZUNA YASLANDIGINDA HEP SÜKREDECEGİN BİR ES NASİP ETSİN ALLAH GÖNLÜNDEKİLERİ OL EMRİ İLE HAYIRLISI İLE OLDURSUN AMİN

Son düzenleme:
[ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=834160&d=1382303634&thumb=1[/ımg]

[sıze=3]1. Golge1004-100 tane salati tefriciyye-21.10.2013
2. Asinaz => 41 amener rasulü + esmaül hüsna.-22.10.2013
3. Alabo (esra) / 100 kevser suresi + esma ul husna-23.10.2013
4.bizimdebebisimizolsun(duygu)-1 yasin-i şerif+mübin duası-24.10.2013
5. Prenses1006(ece)-21 taha suresi(ilk 12 ayeti)-25.10.2013
6. Melancol-26.10.2013
7. Buuju-27.10.2013- 21 taha suresinin (ilk 12 ayeti)
8. Yorgunkalp-28.10.2013
9. Aybirgen-1 yasin-i şerif+21 ayetel kürsi-29.10.2013
10. Pupilla34-30.10.2013
11. Rainbyte => 41 fatiha + 1 esmaül hüsna 31.10.2013
12. Elanur84 => hz. Yunus'un duası + esmaül hüsna 01.11.2013
13.yaslikiz-41 salatı tefriciye -02.11.2013[/sıze]

[sıze=3]dualar[/sıze]

allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed

1. Golge1004
[sıze=3]rabbim seni bilen kendini bilen peygamber efendimizi bilen, seni ve peygamber efendimizi seven, senin emir ve yasaklarına uyan vicdanı merhameti olan, güzel ahlak sahibi, ailesi aileme uygun çok iyi anlaşabileceğimiz, cömert, alçak gönüllü, hoşgörülü, edepli, saygılı, ailesi beni çok sevecek benim ailem onu çok sevecek, cennete giden yolum olacak bu dünyamı cennete çevirecek, iyi aile babası, beni çok sevecek saygı duyacak benim onu çok sevebileceğim saygı duyacağım, onun için dünyadaki tek kadınbenim içinse dünyadaki tek erkek olacak, yakışıklı, hayırlı bir eş istiyorum tez zamanda mutlu bir yuva kurmak istiyorum.
[/sıze]

2. Asinaz :
[sıze=3]allah'ım asinaz ile sevdiği birbirlerine hayırlı iseler, kalplerini birbirine daha çok ısındır, yakınlaştır. Ikisinin de işlerini kolaylaştır, helalinden bol para kazanmak için hayırlı kısmetler ver. çeyizlerini hayırlısıyla ve kolaylıkla yapabilmelerini nasip et. Aileleri de hayırlı zamanda tanışsınlar ve birbirlerini sevsinler. Iki ailenin de kalplerini hoşgörü, anlayış, sevgi ve muhabbet ver. Asinaz'a ve sevdiğinin kalbine sevgi, saygı, aşk, muhabbet, huzur ver. Asinaz'a şafi isminin hürmetine şifa ver. Gönlündeki derdine karşı bakış açısını değiştirmesi için hayırlı sebepler yarat. Amin.[/sıze]

3. Alabo (esra)
[sıze=3]ey öfkelendiğimde beni yatıştıran, ey felâkete uğradığımda imdadıma yetişen, ey yalnızhğimdaki dostum, ey gurbetimdeki arkadaşım, ey geçinmemi sağlayan velinimetim, ey muskillerimi çözmede yardımcım, ey fakirlikten kurtarıcım, ey çaresizliğimde sığınağım, ey şaşırıp ne yapacağımı bilemediğimde yardımcım, ey hayrete düştüğümde yol göstericim. Ey kendisinden başka ilâh olmayan allahım, seni tenzih ederim. Imdat diliyoruz senden. Esranın üniversitede istediği bölüme girmesini ve o bölümü dereceyle bitirmesini nasip et ona ve onu yalnızlıktan kurtar. Tez zamanda eşi olacak insanı çıkar karşısına. Her yönüyle gönlüne ve gözüne hitap eden birini nasip eden ona. Onları her türlü beladan ve nazardan koru.
Rabbim! Affetmediğin hiçbir günahımız, kaldırmadığın hiçbir sıkıntımızı bırakma! Rızana uygun olan her türlü dileğimizi yerine getir! Hangi amelden razı isen onu ver.
Amin amin amin
[/sıze]

4.bizimdebebisimizolsun(duygu)=[sıze=3]allahım duygunun gönlündekiyle beraber yaşlanacakları ve bir ömür birbirlerini sevip sayıp cok mutlu olacakları hergün sana şükür edecekleri çocuklu huzurlu hayırlı bir yuva nasip et hayırlısı ile ve onları birbirlerine hayırlı ve helal eyle allahım.cuma ve cumartesi gününün güzel geçmesini, hayırlısıyla bi problem olmadan herşeyin gönüllerine göre olmasını, ailelerin birbirini sevmesini, ailelerinde duygu ve sevdigini sevmesi için kolaylık ver yardım et allahım. Ya rabbi ! Sana yalvarıyorum. Sevgili peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak , senden istiyorum.ey çok sevdiğim peygamberim muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya rabbi, bu yüce peygamberi bana şefaatçı eyle ! Onun hürmetine duâmı kabul et .amin
[/sıze]

5. Prenses1006(ece)=[sıze=3]evleneceğim,seveceğim,sevileceğim,eşim diyeceğim ,ömür boyu aynı yastığa baş koyacağım, gönlüme göre hayırlı bir insanın tez zamanda hayatıma girmesini,tez zamanda hayırlı,huzurlu,mutlu,sevgi dolu bir yuvamın ve sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlarımın olmasını diliyorum..[/sıze]
amin..

6. Melancol

7. Buuju[sıze=3]
inançlı ekmegini kazanan sadık hayırlı bir insanla huzurlu mutlu herkesin imrenecegi aşk dolu bir yuva kurmak istiyorum
[/sıze]

8. Yorgunkalp(makbule)
[sıze=3]ya rabbi sana yalvarıyorum.alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum.ey çok sevdiğim peygamberim muhammed aleyhisselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum.senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.ya rabbi bu yüce peygamberi şefaatçi eyle.makbulenin hakkında hayırlı olacak bir insanla kendi yuvasını kurmasını ona nasip eyle.sen herşeye gücü yetensin.ol dersin olur. Ol de olsun ya rabbim tez günden yakın vakitten hayırlı bir insanla hayırlı bir evlilik yapmasını nasip eyle.yarabbi yüce peygamberin hürmetine duamı kabul et ...amın amın amın [/sıze]

9. Aybirgen:
allah'ım gönlündekiyle onları birbirine hayırlı eyle, sana yakınlaşabilmekte birbirlerine vesile olabilsinler, birbirlerine olan sevgileri artsın, haramdan uzak durabilsinler, evlilik yolunda kolaylıklar içerisinde ilerlesinler ve hayırlı mutlu huzurlu bir yuvaları hayırlı evlatları olsun, allah'ım aybirgenin sevdiğine de namazı nasip et, senin rızan doğrultusunda yaşanan mutlu bir hayatları ve mutlu bir ahiretleri olsun, onlara dünyada da iyilik ve güzellik ver, ahirette de iyilik ve güzellik ver. Onları senin sevdiğin razı olduğun kullarından eyle allah'ım. Burdaki diğer bütün kardeşlerime de gönlündekileri hayırlısıyla kolaylıklar içerisinde nasip et allah'ım. Sen hepimizi nazarlardan kazalardan belalardan koru. Amin amin amin :21:

10. Pupilla34

11. Rainbyte :
[sıze=3]rabbimden hayirlisiyla bu sene tum derslerimi yuksek notla geçip hayirlisiyla basarili şekilde
mezun olmayi, derslerime calismam icin de bol azim, sabir ve zihin acikligi diliyorum.
ıcimdeki bitmek bitmeyen huzursuzlugun tez vakitte gecmesini ve de hakkkimdaki hayirli, icinde allah korkusu olan, her daim bana destek olacak,
olgun, yakisikli hem kendisi hem ailesi duzgun, guzel bir isi olan,merhametli bir es istiyorum tez ve hayilei vakitte insallah
ayrica bu dua topiğindki tüm kardeslerimin gonullerinden gecenn kabul olur insallah
amın amın amın..[/sıze]

12. Elanur84

13.yaslikiz

allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed

hepimizin eline saglık canım asinaz yapmıstı zaten listeyi canım :16::29:

Bu arada canın niye sıkkın hayırmı kuzum :26: Allah yardımcın olsun allah kolaylık versin işlerinde amin

Son düzenleme:
Amin canım çok sağol..

İnşallah daha da iyi olacak annem siz ve sizin gibi Rabb'ime dua eden arkadaşlarımızın da içten, samimi dualarıyla..

Allah düşmanıma dahi bu yaşadığımızın binde birini yaşatmasın. O kadar kötü günler yaşadık ki ailecek kelimelere dökecek olsam bu zor zamanlarımızı anlatacak en doğru kelimeleri bulup da anlatamam inanın.. Çok zormuş inanın böyle bir durumla karşı karşıya kalmak.. Çaresizce iyi olmasını beklemek, annemin o kötü hallerine tanık olmak ama hemen sonrasında Rabbime sığınıp yana yana dua edipte iyi olacağını kalbinde hissetmek bizi ayakta tutan en büyük güç oldu..

Herşeyin ne kadar boş olduğunu ailenin, maneviyatın aslında en önde gelen değerler olduğunu anlıyor insan iliklerine kadar hissederek.. Allah'ım kimseyi sevdikleriyle, hastalıkla terbiye etmesin.. inanın çok zor çok. :(

Yaşayacağımız vardı yaşadık hamdolsun bugünümüze.. Rabbimden geldi.. Derdi veren Rabbim dermanını da verdi elhamdülillah.. Çok şükür Rabbime..

Mevlam senden de razı olsun canım..

CANIM BENİM YA ALLAH VERMESİN KİMSEYE BİDAHA YASATMASIN O ÜZÜNTÜYÜ SİZLERE.SAGLIK HERSEYİN BAŞI.ALLAH SEVDİKLERİNİ SANA VE AİLENE BAGISLASIN.ANLIYORUM SENİ CAN DEDİĞİNİ O HALDE GÖRMEK :26: ALLAH VERMESİN.HELE ANNE OLUNCA DAHA ZOR:ssz:ALLAH ÖMÜR VERSİN ANNENE SİFA VERSİN AMİN:21:

Moralim bozuk duaya ihtiyacım var canlarım, eksik etmeyin dualarınızdan:43:

Canım senin için 7 inşirah,7 ayetel kürsi okudum..Rabbim kalbindeki sıkıntıları tez zamanda alsın,
moralin bir an önce düzelsin,gönlünden geçen her şey su gibi gerçekleşsin inşallah...Amin..

Umarım çok kötü şeyler değildir moralini bozan..paylaşmak istersen de dinleriz tatlım:16::16:

Canlarim cok sağolun benim icin dua eden dilleriniz dert görmesin Rabbim tüm dileklerimizi kün fe ye kün yani ol emriyle hayirlara çıkarıp kabul etsin inşaallah

Canlarim cok sağolun benim icin dua eden dilleriniz dert görmesin Rabbim tüm dileklerimizi kün fe ye kün yani ol emriyle hayirlara çıkarıp kabul etsin inşaallah

3 ayetel kursıde sizin için okudum golge..allah ne dılegınız var ıse kabul etsın tez vakıtte..

2. Asinaz :
[sıze=3]allah'ım asinaz ile sevdiği birbirlerine hayırlı iseler, kalplerini birbirine daha çok ısındır, yakınlaştır. Ikisinin de işlerini kolaylaştır, helalinden bol para kazanmak için hayırlı kısmetler ver. çeyizlerini hayırlısıyla ve kolaylıkla yapabilmelerini nasip et. Aileleri de hayırlı zamanda tanışsınlar ve birbirlerini sevsinler. Iki ailenin de kalplerini hoşgörü, anlayış, sevgi ve muhabbet ver. Asinaz'a ve sevdiğinin kalbine sevgi, saygı, aşk, muhabbet, huzur ver. Asinaz'a şafi isminin hürmetine şifa ver. Gönlündeki derdine karşı bakış açısını değiştirmesi için hayırlı sebepler yarat. Amin.[/sıze]

ALLAH GÖNLÜNDEKİLERİ HAYIRLISI İLE OL EMRİ İLE OLDURSUN ALLAH NE DİLEGİN NE DERDİN VARSA KABUL ETSİN DERMAN VERSİN HAYIRLI YUVANI SEVDİGİNLE İNSALLAH EN YAKIN ZAMANDA KUR İNSALLAH ALLAH EN YAKIN ZAMANDA HAYIRLISI İLE MUTLU HABERİNİ VERMEYİ NASİP ETSİN HASTALIGINA ŞİFA VERSİN AMİN:21::21::21:

2. AsiNaz :
Allah'ım AsiNaz ile sevdiği birbirlerine hayırlı iseler, kalplerini birbirine daha çok ısındır, yakınlaştır. İkisinin de işlerini kolaylaştır, helalinden bol para kazanmak için hayırlı kısmetler ver. Çeyizlerini hayırlısıyla ve kolaylıkla yapabilmelerini nasip et. Aileleri de hayırlı zamanda tanışsınlar ve birbirlerini sevsinler. İki ailenin de kalplerini hoşgörü, anlayış, sevgi ve muhabbet ver. AsiNaz'a ve sevdiğinin kalbine sevgi, saygı, aşk, muhabbet, huzur ver. AsiNaz'a Şafi isminin hürmetine şifa ver. Gönlündeki derdine karşı bakış açısını değiştirmesi için hayırlı sebepler yarat. Amin.

Canım senin duanı yaptım 41 salat okudum hayırlısıyla kabul olsun inş. amin.

Back
X