Hayırlı eş için birlikte dua edelim

canlarım beni cuma günü istemeye geliyolar dualarınıza cok ihtiyacım var cuma ve cumartesi gününüm cok güzel gecmesi hiçbir sorun kaza bela olmadan herseyin gönlümüzce güzel hayırlı olması ve ailelerin birbirlerini sevmesi memnun olmaları için dua istiyorum sizlerden.... beni dualarınızdan eksik etmeyin lütfen

Allah ettiğiniz duaların bin katı güzelini sizlere versin Allah hepimizin yüzünü güldürsün amin

dualarim seninle Duygummmmmm cok heyecanlandim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

dualarim seninle duygummmmmm cok heyecanlandim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım benim bende heyecanlıyım ve duygulandım:14:cok acı cektim ve o acıları kalemle çizdim büktüm çöpe attım.insallah bundan sonra hersey güzel olur.cok sagol canım.İnşallah seninde güzel haberlerini en yakın zamanda almak nasip olur.Allah sevdiğine kavuştursun amin.allah hepimize mutlu yuva kurmayı nasip etsin sevdigimzle hayırlı yuva kuralım insallah.insallah hepimiz hayırlı mutlu yuvamıza kavusalım insallah.yanlızlık zor allahım bizi bu yanlızlıktan kurtar dua arkadaslarımın hayırlı yuvalarına kavusmalarını en kısa zamanda nasip et amin amin amin ecmain :21::21::21:

ALLAHIM HERKESİ SEVDİGİNE KAVUSTUR VE SEVDİGİNİ HAKKINDA HAYIRLI ET AMİN

Son düzenleme:
canım benim bende heyecanlıyım ve duygulandım:14:cok acı cektim ve o acıları kalemle çizdim büktüm çöpe attım.insallah bundan sonra hersey güzel olur.cok sagol canım.İnşallah seninde güzel haberlerini en yakın zamanda almak nasip olur.Allah sevdiğine kavuştursun amin.allah hepimize mutlu yuva kurmayı nasip etsin sevdigimzle hayırlı yuva kuralım insallah.insallah hepimiz hayırlı mutlu yuvamıza kavusalım insallah.yanlızlık zor allahım bizi bu yanlızlıktan kurtar dua arkadaslarımın hayırlı yuvalarına kavusmalarını en kısa zamanda nasip et amin amin amin ecmain :21::21::21:

ALLAHIM HERKESİ SEVDİGİNE KAVUSTUR VE SEVDİGİNİ HAKKINDA HAYIRLI ET AMİN

Canim benim yaa. senin icin yarin gece yatmadan Taha suresinin ilk 12 ayetini okuycam 7 kez.
Rabbin yardimcin olsun. insallah gecmisin "g" si bile kalmaz, tertemiz musmutlu bir baslangic olur mubarek cuma gununun
vesilesiyle. :16::16: butun dualarina da amin, insallah ben de kavusurum yar'e..
ben yatiyorum bebegim, dualarim seninle. sen de bana ettt :43: optum kocamaan:38::38::38:

neyin var canım hayırmı :26:Allah yardımcın olsun Allah derdine derman versin amin:21:

canım istedigin duaları sen ne okumak istiyosan yazıyosun herkes istediği duaları okuyor listede oldugu gibi.günler yanda kime ne zaman okunacagı yazıyor listenin sagında.benimki yarın mesela.kızlar bana yarın okuyacaklar ama sen dualarını öncedende tamamlamak istersen tamamlayabilirsin önemli olan herkese dualarını okumak:16:katılmak istiyosan hangi duaları okuyacagını ve sana nasıl dua etmemizi istedigini yaz canım.yarın 4. kişinin dualarını okuyacagız sende katılırsın ilk 4 kişininde dualarını etmen lazım kuzum

Canım, hem sağlığımla ilgili problemlerim var, hem de babamla, kardeşlerimle tartışmıştım, moralim bozuktu. Moral bozukluğu olunca da hemen hastalanıyorum ben. bu arada, Cuma günü istemeye geliyorlarmış seni. İnan, çok sevindim. Rabbim kaza, bela vermesin. Dua edeceğim senin için.

dualarim seninle Duygummmmmm cok heyecanlandim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ayyy valla ben de çok heyecanlandımmmmm :18::32::32::32:

Kızlar geç kalmadıysam duaya katılmak istiyorum :)

Okuyacağım dua İsmi Azam + 5 İhlas

Duam : Ya Rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabilecegim gonlume gore bir es nasip et.Bana asik olan ve benim de ona asik olacagim bir es.Beraber sana ibadet edecegim es ve cocuklar nasip eyle.Yuvamdan saglik huzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme.Hayirli bir es , is ve evlatlar nasip et.Duami Ulu Kabede yapilan dualardan eyleyip tez zamanda kabul et.
Tum listedeki dua arkadaslarimin ve benim dualarimi tez vakitte kabul et Rabbim.Sen hakkimizda hayirlisini ver Allahim..Amin:16::16::16:

Duam : Ya Rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabilecegim gonlume gore bir es nasip et.Bana asik olan ve benim de ona asik olacagim bir es.Beraber sana ibadet edecegim es ve cocuklar nasip eyle.Yuvamdan saglik huzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme.Hayirli bir es , is ve evlatlar nasip et.Duami Ulu Kabede yapilan dualardan eyleyip tez zamanda kabul et.
Tum listedeki dua arkadaslarimin ve benim dualarimi tez vakitte kabul et Rabbim.Sen hakkimizda hayirlisini ver Allahim..Amin:16::16::16:

hosgeldin caniimmm :16: ekliyorum listeye cok gec kalmadin :):16:
1. golge1004-100 tane salati Tefriciyye-21.10.2013
2. AsiNaz => 41 Amener rasulü + Esmaül Hüsna.-22.10.2013
3. alabo (esra) / 100 kevser suresi + esma ul husna-23.10.2013
4.BizimdeBebisimizOlsun(duygu)-1 Yasin-i Şerif+Mübin Duası-24.10.2013
5. prenses1006(Ece)-21 taha suresi(ilk 12 ayeti)-25.10.2013
6. melancol-26.10.2013
7. buuju-27.10.2013- 21 taha suresinin (ilk 12 ayeti)
8. yorgunkalp-28.10.2013
9. aybirgen-1 Yasin-i Şerif+21 Ayetel Kürsi-29.10.2013
10. pupilla34-30.10.2013
11. Rainbyte => 41 Fatiha + 1 Esmaül Hüsna 31.10.2013
12. elanur84 => Hz. Yunus'un Duası + Esmaül Hüsna 01.11.2013
13.yaslikiz-41 salatı tefriciye -02.11.2013
14.sevgilim06- Ismi azam Duasi+5 Ihlas - 03.11.2013

Dualar

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed

1. golge1004
Rabbim seni bilen kendini bilen Peygamber Efendimizi bilen, seni ve Peygamber Efendimizi seven, senin emir ve yasaklarına uyan vicdanı merhameti olan, güzel ahlak sahibi, ailesi aileme uygun çok iyi anlaşabileceğimiz, cömert, alçak gönüllü, hoşgörülü, edepli, saygılı, ailesi beni çok sevecek benim ailem onu çok sevecek, cennete giden yolum olacak bu dünyamı cennete çevirecek, iyi aile babası, beni çok sevecek saygı duyacak benim onu çok sevebileceğim saygı duyacağım, onun için dünyadaki tek kadınbenim içinse dünyadaki tek erkek olacak, yakışıklı, hayırlı bir eş istiyorum tez zamanda mutlu bir yuva kurmak istiyorum.

2. AsiNaz :
Allah'ım AsiNaz ile sevdiği birbirlerine hayırlı iseler, kalplerini birbirine daha çok ısındır, yakınlaştır. İkisinin de işlerini kolaylaştır, helalinden bol para kazanmak için hayırlı kısmetler ver. Çeyizlerini hayırlısıyla ve kolaylıkla yapabilmelerini nasip et. Aileleri de hayırlı zamanda tanışsınlar ve birbirlerini sevsinler. İki ailenin de kalplerini hoşgörü, anlayış, sevgi ve muhabbet ver. AsiNaz'a ve sevdiğinin kalbine sevgi, saygı, aşk, muhabbet, huzur ver. AsiNaz'a Şafi isminin hürmetine şifa ver. Gönlündeki derdine karşı bakış açısını değiştirmesi için hayırlı sebepler yarat. Amin.

3. alabo (Esra)
Ey öfkelendiğimde beni yatıştıran, ey felâkete uğradığımda imdadıma yetişen, ey yalnızhğimdaki dostum, ey gurbetimdeki arkadaşım, ey geçinmemi sağlayan velinimetim, ey muskillerimi çözmede yardımcım, ey fakirlikten kurtarıcım, ey çaresizliğimde sığınağım, ey şaşırıp ne yapacağımı bilemediğimde yardımcım, ey hayrete düştüğümde yol göstericim. Ey kendisinden başka ilâh olmayan Allahım, Seni tenzih ederim. İmdat diliyoruz Senden. Esranın Üniversitede istediği bölüme girmesini ve o bölümü dereceyle bitirmesini nasip et ona ve onu yalnızlıktan kurtar. Tez zamanda eşi olacak insanı çıkar karşısına. Her yönüyle gönlüne ve gözüne hitap eden birini nasip eden ona. Onları her türlü beladan ve nazardan koru.
Rabbim! Affetmediğin hiçbir günahımız, kaldırmadığın hiçbir sıkıntımızı bırakma! Rızana uygun olan her türlü dileğimizi yerine getir! Hangi amelden razı isen onu ver.
AMİN AMİN AMİN

4.BizimdeBebisimizOlsun(Duygu)=Allahım Duygunun Gönlündekiyle beraber yaşlanacakları ve bir ömür birbirlerini sevip sayıp cok mutlu olacakları hergün Sana şükür edecekleri Çocuklu huzurlu hayırlı Bir Yuva nasip et hayırlısı ile ve onları birbirlerine hayırlı ve helal eyle Allahım.Cuma ve Cumartesi gününün güzel geçmesini, hayırlısıyla bi problem olmadan herşeyin gönüllerine göre olmasını, ailelerin birbirini sevmesini, ailelerinde duygu ve sevdigini sevmesi için kolaylık ver yardım et Allahım. Ya Rabbi ! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak , Senden istiyorum.Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle ! Onun hürmetine duâmı kabul et .Amin

5. prenses1006(Ece)=Evleneceğim,seveceğim,sevileceğim,eşim diyeceğim ,ömür boyu aynı yastığa baş koyacağım, gönlüme göre hayırlı bir insanın tez zamanda hayatıma girmesini,tez zamanda hayırlı,huzurlu,mutlu,sevgi dolu bir yuvamın ve sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlarımın olmasını diliyorum..
Amin..

6. melancol

7. buuju
inançlı ekmegini kazanan sadık hayırlı bir insanla huzurlu mutlu herkesin imrenecegi aşk dolu bir yuva kurmak istiyorum

8. Yorgunkalp(makbule)
ya rabbi sana yalvarıyorum.alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum.ey çok sevdiğim peygamberim muhammed aleyhisselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum.senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.ya rabbi bu yüce peygamberi şefaatçi eyle.makbulenin hakkında hayırlı olacak bir insanla kendi yuvasını kurmasını ona nasip eyle.sen herşeye gücü yetensin.ol dersin olur. Ol de olsun ya rabbim tez günden yakın vakitten hayırlı bir insanla hayırlı bir evlilik yapmasını nasip eyle.yarabbi yüce peygamberin hürmetine duamı kabul et ...amın amın amın

9. aybirgen: Allah'ım gönlündekiyle onları birbirine hayırlı eyle, Sana yakınlaşabilmekte birbirlerine vesile olabilsinler, birbirlerine olan sevgileri artsın, haramdan uzak durabilsinler, evlilik yolunda kolaylıklar içerisinde ilerlesinler ve hayırlı mutlu huzurlu bir yuvaları hayırlı evlatları olsun, Allah'ım aybirgenin sevdiğine de namazı nasip et, Senin rızan doğrultusunda yaşanan mutlu bir hayatları ve mutlu bir ahiretleri olsun, onlara dünyada da iyilik ve güzellik ver, ahirette de iyilik ve güzellik ver. Onları Senin sevdiğin razı olduğun kullarından eyle Allah'ım. Burdaki diğer bütün kardeşlerime de gönlündekileri hayırlısıyla kolaylıklar içerisinde nasip et Allah'ım. Sen hepimizi nazarlardan kazalardan belalardan koru. Amin amin amin

10. pupilla34

11. Rainbyte :
Rabbimden hayirlisiyla bu sene tum derslerimi yuksek notla geçip hayirlisiyla basarili şekilde
mezun olmayi, derslerime calismam icin de bol azim, sabir ve zihin acikligi diliyorum.
Icimdeki bitmek bitmeyen huzursuzlugun tez vakitte gecmesini ve de hakkkimdaki hayirli, icinde Allah korkusu olan, her daim bana destek olacak,
olgun, yakisikli hem kendisi hem ailesi duzgun, guzel bir isi olan,merhametli bir es istiyorum tez ve hayilei vakitte insallah
ayrica bu dua topiğindki tüm kardeslerimin gonullerinden gecenn kabul olur insallah
AMIN AMIN AMIN..

12. elanur84

13.yaslikiz
14.sevgilim06: Ya Rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabilecegim gonlume gore bir es nasip et.Bana asik olan ve benim de ona asik olacagim bir es.Beraber sana ibadet edecegim es ve cocuklar nasip eyle.Yuvamdan saglik huzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme.Hayirli bir es , is ve evlatlar nasip et.Duami Ulu Kabede yapilan dualardan eyleyip tez zamanda kabul et.
Tum listedeki dua arkadaslarimin ve benim dualarimi tez vakitte kabul et Rabbim.Sen hakkimizda hayirlisini ver Allahim..Amin.

canlarım beni cuma günü istemeye geliyolar dualarınıza cok ihtiyacım var cuma ve cumartesi gününüm cok güzel gecmesi hiçbir sorun kaza bela olmadan herseyin gönlümüzce güzel hayırlı olması ve ailelerin birbirlerini sevmesi memnun olmaları için dua istiyorum sizlerden.... beni dualarınızdan eksik etmeyin lütfen

Allah ettiğiniz duaların bin katı güzelini sizlere versin Allah hepimizin yüzünü güldürsün amin

Duygum herşey gönlünce geçer inşaallah cok sevindim çok mutlu oldum Rabbim bize de nasip etsin inşaallah

ayyy canım benim büyükgün yarın demek çok sevindim tatlım inş hiç bir problm çıkmaz bacının gülü dualarım seninle müjdeli haberlerini bekleycem enkısa zamanda sevdiğin kocan olur inş öptm seni

Canım Benim :) çok mutlu oldum senin adına, hayırlı olsun ...

Golge1004, Asinaz, Alabo-esra ve de Duygu'nun dualarini yaptim canlar.
Allahim kabul eylesin insallah dualarimizi. ayrica hepimizin adini gecirdim dualarimi ederken.
icinizdeki o boslugu, yalnizlik hissini ve sevme- sevilme ihtiyacini coook iyi anliyorum.
hamdolsun, ailemin varligi ve saglikli olmam en buyuk zenginlik elbette ama, bu kalbi de Allah vermis,
ihtiyac duyuyorsak insallah tez vakitte o ihtiyacimizi giderir Rabbim..

aybirgencim sorununuzun hallolmasina cok sevindim, insallah gozler, gonuller tum duyu organlarinizla seversiniz birbirinizi hayirlisiyla.
taviz vermemen iyi olmus ;) bazen sakayi kakayi ayirt edemiyorlar kadinlik gururu denen bisey var saka yapmasinlar bazi konularda
valla mumkunse:36: insallah namaz hidayeti de tez gelir de kilmaya baslar mustakbel esin.

esmeralisa cim annenin iyilesmesine cook sevindim sukurler olsun.
ana gibi yar olmaz, Allah analarimizi basimizdan eksik etmesin, ailemizi de tabi ki.
mutlu huzurlu gunler sizinle olsun canimmm :16::16::16:
Çoook sağol canım Allah razı olsun, senin de gönlünden geçen tüm dualar kabul olsun inşallah :16::16::16:

Canım benim inşallah her şey gönlünce olur, abdestimi alıp senin için Yasin okuycam birazdan, dua da edicem senin için, aaa bugün zaten senin günündü di mi :) o zaman 2 Yasin okuycam Allah ın izniyle, Allah'ım bu gecenin hürmetine dualarımızı geri çevirmesin, bundan sonra hep çok mutlu ol inşallah. AMİN :21:

Yeniden hoşgeldinnnnn :16::16::16: Dualarımızdasın canım:29::29::29:

ayyy canım benim büyükgün yarın demek çok sevindim tatlım inş hiç bir problm çıkmaz bacının gülü dualarım seninle müjdeli haberlerini bekleycem enkısa zamanda sevdiğin kocan olur inş öptm seni

datlı bacımm allah razı olsun insallah canım insallah hersey güzel olur insallah bundan sonra hersey güzel olur.allah bu mutlulugu herkese yasatsın.insallah seninde kucagın bebeklerinle dolar yuvan şenlenir insallah tüm anne olamak isteyenlere en yakın zamanda bebeklerine kavusmayı nasip etsin allah amin:49::55:

canim benim yaa. Senin icin yarin gece yatmadan taha suresinin ilk 12 ayetini okuycam 7 kez.
Rabbin yardimcin olsun. Insallah gecmisin "g" si bile kalmaz, tertemiz musmutlu bir baslangic olur mubarek cuma gununun
vesilesiyle. :16::16: Butun dualarina da amin, insallah ben de kavusurum yar'e..
Ben yatiyorum bebegim, dualarim seninle. Sen de bana ettt :43: Optum kocamaan:38::38::38:

allah razı olsun gülüm insallah amin.allah kabul etsin.ben her duamda sizlere dua ediyorum arkadaslarıma hayırlı kısmetler nasip et sevenleri hayırlı eyle diye.insallah sende mutlu yuvana kavusacaksın allahın izni ve yardımıyla insallah.insallah yarine en yakın zamanda kavus insallah gülümmmmm:29:bukadar sıkıntının ardından insallah güzelgünler gelecek sen dualarına devam et kuzum.sende benim dualarımdasın allah kimseyi sevdiğinin yokluğuyla sınamasın amin

canım, hem sağlığımla ilgili problemlerim var, hem de babamla, kardeşlerimle tartışmıştım, moralim bozuktu. Moral bozukluğu olunca da hemen hastalanıyorum ben. Bu arada, cuma günü istemeye geliyorlarmış seni. Inan, çok sevindim. Rabbim kaza, bela vermesin. Dua edeceğim senin için.

Ayyy valla ben de çok heyecanlandımmmmm :18::32::32::32:

canımm allah derdine derman sifa versin insallah ailene huzur getirsin insallah aranız düzelir lütfen kendine dikkat et aile arasında olur herkeste olyo lütfen canını sıkma düzelir insallah.allah razı olsun kuzum sagolasın datlım allah sevdiginle hayırlı yuvanızı kurmayı nasip etsin insallah enyakın zamanda insallah

duygum herşey gönlünce geçer inşaallah cok sevindim çok mutlu oldum rabbim bize de nasip etsin inşaallah

gölgem sagolasın allah sizlere daha iyilerini daha güzellerini nasip etsin insallah.güzel müjdelerinizi en yakın zamanda duyalım hayırlısı ile.öyle biri cıksınki karsına askından yanıp tutussun senden baskasını gözü görmesin el üstünde tutsun seni amin

canım benim :) çok mutlu oldum senin adına, hayırlı olsun ...

cok sagolasın datlım allah daha iyilerini güzellerini sizlere nasip etsin amin

Son düzenleme:

Canlarım bu gece cuma gecesi, bu geceyi boş geçirmeyelim, bütün listemiz dualarımızda olsun, Duygumuzu da yarın istemeye geliyolarmış, ona da özel dua edelim inşallah, Allah'ın izniyle çooook güzel haberlerle gelsin. Amin amin amin :21: Allah'ım bu gecenin hürmetine hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin. AMİN

1. golge1004-100 tane salati Tefriciyye-21.10.2013
2. AsiNaz => 41 Amener rasulü + Esmaül Hüsna.-22.10.2013
3. alabo (esra) / 100 kevser suresi + esma ul husna-23.10.2013
4.BizimdeBebisimizOlsun(duygu)-1 Yasin-i Şerif+Mübin Duası-24.10.2013
5. prenses1006(Ece)-21 taha suresi(ilk 12 ayeti)-25.10.2013
6. melancol-26.10.2013
7. buuju-27.10.2013- 21 taha suresinin (ilk 12 ayeti)
8. yorgunkalp-28.10.2013
9. aybirgen-1 Yasin-i Şerif+21 Ayetel Kürsi-29.10.2013
10. pupilla34-30.10.2013
11. Rainbyte => 41 Fatiha + 1 Esmaül Hüsna 31.10.2013
12. elanur84 => Hz. Yunus'un Duası + Esmaül Hüsna 01.11.2013
13.yaslikiz-41 salatı tefriciye -02.11.2013
14.sevgilim06- Ismi azam Duasi+5 Ihlas - 03.11.2013

Dualar

1. golge1004
Rabbim seni bilen kendini bilen Peygamber Efendimizi bilen, seni ve Peygamber Efendimizi seven, senin emir ve yasaklarına uyan vicdanı merhameti olan, güzel ahlak sahibi, ailesi aileme uygun çok iyi anlaşabileceğimiz, cömert, alçak gönüllü, hoşgörülü, edepli, saygılı, ailesi beni çok sevecek benim ailem onu çok sevecek, cennete giden yolum olacak bu dünyamı cennete çevirecek, iyi aile babası, beni çok sevecek saygı duyacak benim onu çok sevebileceğim saygı duyacağım, onun için dünyadaki tek kadınbenim içinse dünyadaki tek erkek olacak, yakışıklı, hayırlı bir eş istiyorum tez zamanda mutlu bir yuva kurmak istiyorum.

2. AsiNaz :
Allah'ım AsiNaz ile sevdiği birbirlerine hayırlı iseler, kalplerini birbirine daha çok ısındır, yakınlaştır. İkisinin de işlerini kolaylaştır, helalinden bol para kazanmak için hayırlı kısmetler ver. Çeyizlerini hayırlısıyla ve kolaylıkla yapabilmelerini nasip et. Aileleri de hayırlı zamanda tanışsınlar ve birbirlerini sevsinler. İki ailenin de kalplerini hoşgörü, anlayış, sevgi ve muhabbet ver. AsiNaz'a ve sevdiğinin kalbine sevgi, saygı, aşk, muhabbet, huzur ver. AsiNaz'a Şafi isminin hürmetine şifa ver. Gönlündeki derdine karşı bakış açısını değiştirmesi için hayırlı sebepler yarat. Amin.

3. alabo (Esra)
Ey öfkelendiğimde beni yatıştıran, ey felâkete uğradığımda imdadıma yetişen, ey yalnızhğimdaki dostum, ey gurbetimdeki arkadaşım, ey geçinmemi sağlayan velinimetim, ey muskillerimi çözmede yardımcım, ey fakirlikten kurtarıcım, ey çaresizliğimde sığınağım, ey şaşırıp ne yapacağımı bilemediğimde yardımcım, ey hayrete düştüğümde yol göstericim. Ey kendisinden başka ilâh olmayan Allahım, Seni tenzih ederim. İmdat diliyoruz Senden. Esranın Üniversitede istediği bölüme girmesini ve o bölümü dereceyle bitirmesini nasip et ona ve onu yalnızlıktan kurtar. Tez zamanda eşi olacak insanı çıkar karşısına. Her yönüyle gönlüne ve gözüne hitap eden birini nasip eden ona. Onları her türlü beladan ve nazardan koru.
Rabbim! Affetmediğin hiçbir günahımız, kaldırmadığın hiçbir sıkıntımızı bırakma! Rızana uygun olan her türlü dileğimizi yerine getir! Hangi amelden razı isen onu ver.
AMİN AMİN AMİN

4.BizimdeBebisimizOlsun(Duygu)=Allahım Duygunun Gönlündekiyle beraber yaşlanacakları ve bir ömür birbirlerini sevip sayıp cok mutlu olacakları hergün Sana şükür edecekleri Çocuklu huzurlu hayırlı Bir Yuva nasip et hayırlısı ile ve onları birbirlerine hayırlı ve helal eyle Allahım.Cuma ve Cumartesi gününün güzel geçmesini, hayırlısıyla bi problem olmadan herşeyin gönüllerine göre olmasını, ailelerin birbirini sevmesini, ailelerinde duygu ve sevdigini sevmesi için kolaylık ver yardım et Allahım. Ya Rabbi ! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak , Senden istiyorum.Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle ! Onun hürmetine duâmı kabul et .Amin

5. prenses1006(Ece)=Evleneceğim,seveceğim,sevileceğim ,eşim diyeceğim ,ömür boyu aynı yastığa baş koyacağım, gönlüme göre hayırlı bir insanın tez zamanda hayatıma girmesini,tez zamanda hayırlı,huzurlu,mutlu,sevgi dolu bir yuvamın ve sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlarımın olmasını diliyorum..
Amin..

6. melancol

7. buuju
inançlı ekmegini kazanan sadık hayırlı bir insanla huzurlu mutlu herkesin imrenecegi aşk dolu bir yuva kurmak istiyorum

8. Yorgunkalp(makbule)
ya rabbi sana yalvarıyorum.alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum.ey çok sevdiğim peygamberim muhammed aleyhisselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum.senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.ya rabbi bu yüce peygamberi şefaatçi eyle.makbulenin hakkında hayırlı olacak bir insanla kendi yuvasını kurmasını ona nasip eyle.sen herşeye gücü yetensin.ol dersin olur. Ol de olsun ya rabbim tez günden yakın vakitten hayırlı bir insanla hayırlı bir evlilik yapmasını nasip eyle.yarabbi yüce peygamberin hürmetine duamı kabul et ...amın amın amın

9. aybirgen: Allah'ım gönlündekiyle onları birbirine hayırlı eyle, Sana yakınlaşabilmekte birbirlerine vesile olabilsinler, birbirlerine olan sevgileri artsın, haramdan uzak durabilsinler, evlilik yolunda kolaylıklar içerisinde ilerlesinler ve hayırlı mutlu huzurlu bir yuvaları hayırlı evlatları olsun, Allah'ım aybirgenin sevdiğine de namazı nasip et, Senin rızan doğrultusunda yaşanan mutlu bir hayatları ve mutlu bir ahiretleri olsun, onlara dünyada da iyilik ve güzellik ver, ahirette de iyilik ve güzellik ver. Onları Senin sevdiğin razı olduğun kullarından eyle Allah'ım. Burdaki diğer bütün kardeşlerime de gönlündekileri hayırlısıyla kolaylıklar içerisinde nasip et Allah'ım. Sen hepimizi nazarlardan kazalardan belalardan koru. Amin amin amin

10. pupilla34

11. Rainbyte :
Rabbimden hayirlisiyla bu sene tum derslerimi yuksek notla geçip hayirlisiyla basarili şekilde
mezun olmayi, derslerime calismam icin de bol azim, sabir ve zihin acikligi diliyorum.
Icimdeki bitmek bitmeyen huzursuzlugun tez vakitte gecmesini ve de hakkkimdaki hayirli, icinde Allah korkusu olan, her daim bana destek olacak,
olgun, yakisikli hem kendisi hem ailesi duzgun, guzel bir isi olan,merhametli bir es istiyorum tez ve hayilei vakitte insallah
ayrica bu dua topiğindki tüm kardeslerimin gonullerinden gecenn kabul olur insallah
AMIN AMIN AMIN..

12. elanur84

13.yaslikiz
14.sevgilim06: Ya Rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabilecegim gonlume gore bir es nasip et.Bana asik olan ve benim de ona asik olacagim bir es.Beraber sana ibadet edecegim es ve cocuklar nasip eyle.Yuvamdan saglik huzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme.Hayirli bir es , is ve evlatlar nasip et.Duami Ulu Kabede yapilan dualardan eyleyip tez zamanda kabul et.
Tum listedeki dua arkadaslarimin ve benim dualarimi tez vakitte kabul et Rabbim.Sen hakkimizda hayirlisini ver Allahim..Amin.

canım benim inşallah her şey gönlünce olur, abdestimi alıp senin için yasin okuycam birazdan, dua da edicem senin için, aaa bugün zaten senin günündü di mi :) o zaman 2 yasin okuycam allah ın izniyle, allah'ım bu gecenin hürmetine dualarımızı geri çevirmesin, bundan sonra hep çok mutlu ol inşallah. Amin :21:

cok sagol aybirgenim allah razı olsun allah kabul etsin amin.insallah hepimiz mutlu olalım allah dert tasa vermesin.insallah sende sevdiginle cooook mutlu olursun insallah bebişlerimiz olur allah hepimize anne olmayı nasip etsin amin cok sagol canım okuyan agzın dert görmesin COK DUYGULANDIM COK SAGOLUN KIZLAR BU SAYFAYA HER GİRDİĞİMDE DUYGULANIYORUM CÜNKÜ NE KADAR CIRPINDIGIMIZI Bİ ALLAH BİLİYO Bİ BURDAKİ ARKADASLAR BELKİ EN YAKINLARIMIZ BİLE BİLMİYO BENDE SİZLER İÇİN DUA EDECEGİM

Son düzenleme:
3. alabo (Esra)
AMİN AMİN AMİN

canım duanı yaptım Allah tez zamanda kabul eylesin.

cok sagol aybirgenim allah razı olsun allah kabul etsin amin.insallah hepimiz mutlu olalım allah dert tasa vermesin.insallah sende sevdiginle cooook mutlu olursun insallah bebişlerimiz olur allah hepimize anne olmayı nasip etsin amin cok sagol canım okuyan agzın dert görmesin COK DUYGULANDIM COK SAGOLUN KIZLAR BU SAYFAYA HER GİRDİĞİMDE DUYGULANIYORUM CÜNKÜ NE KADAR CIRPINDIGIMIZI Bİ ALLAH BİLİYO Bİ BURDAKİ ARKADASLAR BELKİ EN YAKINLARIMIZ BİLE BİLMİYO BENDE SİZLER İÇİN DUA EDECEGİM
Canım senin için 2 Yasin-i Şerif ve 21 Ayetel Kürsi okudum, Allah'ım kabul etsin, inşallah yarın ve cumartesi çok güzel geçer, inşallah bundan sonra hep çok mutlu olursun, inşallah mutluluğunu da hep şükrünle süslersin. Amin. Canım dediğin gibi en yakınımın bile bilmediği her şeyi siz biliyosunuz, sizden hiç bi şey saklamıyorum :) Dualarınız bana güç veriyo, inanıyorum ki hayatımın bi anda değişmesinde siz temiz kalpli kardeşlerimin etkisi çoooook büyük, Allah'ım ettiğiniz duaların kat ve kat güzellerini yaşatsın hepinize, ben de çok duygulanıyorum, burda birlikte can-ı gönülden dua edip birbirimizin dualarının kabul olduğuna şahit olmak benim inancımı daha da artırıyo, duaların gücü gerçekten çok büyük, biz isteyelim, vazgeçmeyelim, Allah'ım verir, O'nun ol demesi yeter bi anda her şeyin bambaşka olmasına, ben inanıyorum canım yarın da sonraki gün de bundan sonraki hayatın da ahiretin de çoook güzel olacak Alllah'ın izniyle. Allah'ım yar ve yardımcın olsun, dualarımız seninle:16::16::16: Hımmm bu arada kahveye tuz katmayı da unutma :27::27::27:

Hepimize tek tek dua ettim, Allah'ım kabul ettiği dualardan eylesinnn:21:

canım senin için 2 yasin-i şerif ve 21 ayetel kürsi okudum, allah'ım kabul etsin, inşallah yarın ve cumartesi çok güzel geçer, inşallah bundan sonra hep çok mutlu olursun, inşallah mutluluğunu da hep şükrünle süslersin. Amin. Canım dediğin gibi en yakınımın bile bilmediği her şeyi siz biliyosunuz, sizden hiç bi şey saklamıyorum :) dualarınız bana güç veriyo, inanıyorum ki hayatımın bi anda değişmesinde siz temiz kalpli kardeşlerimin etkisi çoooook büyük, allah'ım ettiğiniz duaların kat ve kat güzellerini yaşatsın hepinize, ben de çok duygulanıyorum, burda birlikte can-ı gönülden dua edip birbirimizin dualarının kabul olduğuna şahit olmak benim inancımı daha da artırıyo, duaların gücü gerçekten çok büyük, biz isteyelim, vazgeçmeyelim, allah'ım verir, o'nun ol demesi yeter bi anda her şeyin bambaşka olmasına, ben inanıyorum canım yarın da sonraki gün de bundan sonraki hayatın da ahiretin de çoook güzel olacak alllah'ın izniyle. Allah'ım yar ve yardımcın olsun, dualarımız seninle:16::16::16: Hımmm bu arada kahveye tuz katmayı da unutma :27::27::27:

allah razı olsun canım allah kabul etsin amin.agzına yüregine saglık.insallah canım.insallah bütün dua ettiğimiz arkadaslarımızın hayırlı haberini en yakın zamanda alırız insallah sen baslattın kuzum müjde vermeyi allahın izniyle güzel haberler duymaya devam edecegiz.allah sendende razı olsun dua etmemize ve dua almamıza vesile oldugun için.bende inanıyorum arkadaslarımdanda güzel haberler gelecegine.allah hepimize hem bu dünyada hem ahirette güzellikler versin.amin.bende yatmadan dua edicem hepimize.hayırlı yuvamıza kavusalım insallah hepimiz.bende dualarımızın vesile olduguna inanıyorum bu güzel günleri yasamamda.allah razı olsun hepinizden.cok sagol gülümmm:29:

hepimize tek tek dua ettim, allah'ım kabul ettiği dualardan eylesinnn:21:

allah kabul etsin allah razı olsun senden amin

Back
X