- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
- 158
- Konu Sahibi huzurolsun
- #2.901
asinaz,duygu ve esra 'nın dualarını okudum rabbim kabul etsin (amin) arkadaşlar günü gününe dualarınızı okuyamıyorum hakkınızı helal edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım beni cuma günü istemeye geliyolar dualarınıza cok ihtiyacım var cuma ve cumartesi gününüm cok güzel gecmesi hiçbir sorun kaza bela olmadan herseyin gönlümüzce güzel hayırlı olması ve ailelerin birbirlerini sevmesi memnun olmaları için dua istiyorum sizlerden.... beni dualarınızdan eksik etmeyin lütfen
Allah ettiğiniz duaların bin katı güzelini sizlere versin Allah hepimizin yüzünü güldürsün amin
datlı bacımm allah razı olsun insallah canım insallah hersey güzel olur insallah bundan sonra hersey güzel olur.allah bu mutlulugu herkese yasatsın.insallah seninde kucagın bebeklerinle dolar yuvan şenlenir insallah tüm anne olamak isteyenlere en yakın zamanda bebeklerine kavusmayı nasip etsin allah amin
allah razı olsun gülüm insallah amin.allah kabul etsin.ben her duamda sizlere dua ediyorum arkadaslarıma hayırlı kısmetler nasip et sevenleri hayırlı eyle diye.insallah sende mutlu yuvana kavusacaksın allahın izni ve yardımıyla insallah.insallah yarine en yakın zamanda kavus insallah gülümmmmmbukadar sıkıntının ardından insallah güzelgünler gelecek sen dualarına devam et kuzum.sende benim dualarımdasın allah kimseyi sevdiğinin yokluğuyla sınamasın amin
canımm allah derdine derman sifa versin insallah ailene huzur getirsin insallah aranız düzelir lütfen kendine dikkat et aile arasında olur herkeste olyo lütfen canını sıkma düzelir insallah.allah razı olsun kuzum sagolasın datlım allah sevdiginle hayırlı yuvanızı kurmayı nasip etsin insallah enyakın zamanda insallah
gölgem sagolasın allah sizlere daha iyilerini daha güzellerini nasip etsin insallah.güzel müjdelerinizi en yakın zamanda duyalım hayırlısı ile.öyle biri cıksınki karsına askından yanıp tutussun senden baskasını gözü görmesin el üstünde tutsun seni amin
cok sagolasın datlım allah daha iyilerini güzellerini sizlere nasip etsin amin
Katılabilirsin tabiki canım, günü gelene hangi duaları okumak istediğini ve sana neler için dua etmemizi yazman, bir de bugüne kadar olan 5 kişinin de dualarını okuman lazım canımBen de dua listesine katılabilir miyim
Aybirgenim duygum yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandim![]()
insallah ben de dualarimizin gucuyle sevdigim kişiye *O* olmasa bile hakkimdaki hayırlı insana kavusurum ve hayirlisiyla da mezun olurum insallah.
Kendim için ettigim dualardan cok sizinkilere güveniyorum yureginize sağlık
ben de duygu gibi düşünüyorum nasil cirpiniyoruz her birimiZ. Nasil imrenip diğerlerine biz de sahip olmak istiyoruz.
Rabbim tez zamanda cevap verir inşallah su mubarek gecenin hatrina. Amin
duygucum soz verdiğim gibi 7 tane Taha suresinin 12 ayetini okudum, dua da ettim,
guzel haberlerle gel cok mutlu ol inşallah canım benim.![]()
Canım sende de çoook güzel gelişmeler olacak inşallah![]()
Aybirgenim inşallah oyle olur. Bugun de çok dua ettim insallah kabul olur.
Ben hala gonlumdekinin hakkimda hayirli olmasını diliyorum, nasil olur ne yolla olur bilmiyorum
aklim almiyor cunku, Rabbim e biraktim ne sekilde olacagini O bilir, tasiyamiyorum bu çaresiz bekleyişi bazen.
duyguyu merak ettim insallah cok güzel haberlerle gelir yaa :))))![]()
fazla merakta birakmaz umarim gelir yazar bize![]()
Birde benim icin 7 tane fetih suresini okumusun
Katılabilirsin tabiki canım, günü gelene hangi duaları okumak istediğini ve sana neler için dua etmemizi yazman, bir de bugüne kadar olan 5 kişinin de dualarını okuman lazım canım![]()
Uleyyynnn getirin duyguyu yaa nerde bu kizz
görürsün alacagim olsun ben de boyle heyecanda bırakacağım seni
kendi kendime gelin guvey oldum. Bulduk da heyecan kaldi
uyumadan bir yazaydin be duygum catlliycam meraktaann![]()