4)Aybirgen:Allah'ım Aybirgen ve sözlüsünü birbirine hayırlı eyle, birbirlerini daha da sevdir, birlikte senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabillsinler, Sana yaklaşmakta birbirlerine vesile olabilsinler, onların günahlarını bağışla, onları sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, birbirlerine her yönden yakışan, uyumlu bir çift olsunlar, sıkıntılarını gider, evlilik yolunda kolaylıklar içerisinde ilerleyebilmelerini, hayırlı bir evlilik yapıp hayırlı evlatlar sahibi olabilmelerini nasip eyle. Onlara bu dünyada da iyilik vegüzellik ver ahirette de iyilik ve güzellik ver. Allah'ım Aybirgenin sözlüsüne de namaz kılabilmeyi nasip et, burdaki tüm kardeşlerimin de gönüllerindekini hayırlısıyla nasip eyle, sıkıntılarını gider, hepimizi nazarlardan, kazalardan, belalardan koru. Ol de olsun Allah'ım Amin amin amin.
5)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu):allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.Ya Rabbi ! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak , Senden istiyorum.Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.Duygunun Gönlündekiyle beraber yaşlanacakları ve bir ömür birbirlerini ve ailelerini sevip sayıp cok mutlu olacakları hergün Sana şükür edecekleri Çocuklu huzurlu hayırlı Bir Yuva nasip et ve onları birbirlerine hayırlı ve helal eyle Allahım Onları nazarlardan bütün kem gözlerden belalardan koru,hiçbir sorun olmadan kolaylıkla evlilik yolunda ilerleyip düğünlerini yapıp mutlu hayırlı yuvalarına kavusmayı nasip et Allahım..Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle ! Onun hürmetine duâmı kabul et .dua listesindeki herkesin mutlu hayırlı çocuklu yuvasına en yakın zamanda kavusmayı nasip et Allahım.allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Amin Amin Amin
Canlarım sizlere İsmi Azam ve 10 tefriciye okudum.Allah kabul etsin.
Aybirgencim, allah yolunu açık etsin canım hakkında hayırlıysa o kişi sana bağışlasın değilse uzak etsin..
Duygucum sende yuvanda mutlu sağlıklı bereketli şekilde yaşarsın inşallah uzun ömürlü evliliğin olsun