Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Tevbe 129.ayeti
“Bismillahirrahmanirrahim Fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym”

Manası: “(Ey Muhammed!) Yüz çevirirlerse de ki: Allah bana yeter. O’ndan başka ilâh yoktur. Ben sadece O’na güvenip dayanırım. O yüce Arş’ın sahibidir.(Diyanet çevirisi)

Kenz’ül Havas’ın yazarı Seyyid Süleymanel-Hüseyni şöyle yazmış:

Her gün yedi defa bu ayeti okuyan kimse Cenab-ı Hakk’ın dünya ve ahirette lütuf ve inayetine mazhar olur.

Her zorluktan kurtulur.

Meşru olan her isteğine kavuşur.

Bazı havas uleması, her gün sabah namazından sonra bu ayetin 11 defa okunmasını tavsiye etmişlerdir.

Benim kendimin ve tavsiye ettiğim kimselerin tecrübeleri sonucu derim ki, bu ayet-i kerimeyi okumaya devam eden kimseler için büyük bir ilahi inayettir.

Buna devam eden çok büyük yarar sağlar.Bu sebeple dilini bu ayete alıştırıp, sabah akşam, her ne zaman olursa,sayısız olarak okunmalıdır.

aile saadeti huzur için kızlar okuyun

Allah razı olsun canım, bilgisayarıma kaydettim okuycam inşallah sık sık:29:

“ Duâ'nın gücüne inan. Çünkü kalp duâ'dan yaratılmıştır. Ve sen Allah'la konuşmak istiyorsan duâ'nı tam tut. ”

- Duâ'sı tam olanın, kalbi tam olur.

1)tulipa:Yüce Rabbim....Tulipa'ya ruh ve beden gücü ver.Tahammül ver....

Çalışma azmi,insanlarla başedebilme ve geçinme gücü ver.Kötü niyetli insanların şerrinden koru.Heryerde iyi insanlarla karşılaştır.Onu sevilen,sözü geçen bir insan kıl.Hayırlı,vefalı,güvenli arkadaşlar,dostlar nasib et.Yalnızlıktan koru....Aile ortamına sevgi,bağlılık,vefa ve maneviyat ver....
İş ve kalacak yer konusunda neresi hayırlı ve güzel olacaksa orayı kalbine ilham et ve orayı nasib et.....

Yaşama sevince ver.Bütün olumsuzlukları unuttur.Depresyondan kurtar,ruh beden sağlığını her daim genç ve güzel kıl. Nasip olursa yaşlılığında sağlıklı kıl...

İbadet etme isteği ver ve nasib et.sana yakınlaştır,günahlardan koru,ölürken imanlı gitmeyi nasib et.....

Sevilen şimdiki durumundan hayırlı olacaksa eğer tez vakitte hayırlısıyla kavuştur.Nasib olmayacaksa eğer sevileni unuttur.Daha güzelini tez vakitte hayırla gönder.En çabuk vakitte ömür boyu sevip sevileceği ,güzel geçecek hayırlı,vefalı bir evilik nasib et.Hayırlı evlatlar ver..
...Tüm acı çekmiş ve yaşını almış bayanlara tez vakitte hayırlı evlilikler ver..Amin..

Senin için okudum.Rabbim dualarını tez vakitte kabul etsin canım:40:

:))))) eskiler hayirlidir belki kizz;)))Cnm ben dua ederken hakkinda kim hayirliysa onu evlenirsin ins diye dua ettim.Bence sen de hep oyle dua et.Belki annenin bir bildigi vardir.Belki suanki kisi evlilik icin hayirli deildir.Ins gonlune gore hayirli mutlu bir evlilik yapmak nasip olur.Amin...
Acıkcası bende hakkımda hayırlıysa olsun annemı kalbı yumusasın dıyorum,hakkımda hayırlı deyılse uzaklassın dedım ama hayırlısı kımse onuda tez zamandakarsıma cıkması ıcın dua edıyorum ....
Allah razı olsun dualarınız ıcın :17:
Bu zamana kadar onu dınledım mukemmelı arayan bırı artık ugrasmıyacam dedım ve son 3 senedır cıddı anlamda tanısmalarım oldu kımseyı begenmıyor yok ooyle bu boyle ,bunaldım sıkıldım vallaha 31 yasındayım,karsı taraf benden 3 yas buyuk bıraz kel sırf kel dıye ınatlasıpta olumsuz bakmakolurmu ya ,bır ıkı kere buyuk tartıstık yemın edıyorum adam akılı bı sebep yok,adamın ısı gucu yerınde islamıyetı yasayan bırı ,kotu alıskanlıgı yok,kızında ıstıyor bu anne dıretmesını nıye cozemedım :25:
İnşallah hakkımda hayırlısı neyse tez zamanda o olur ck ıstıyorum :(

KIZLAR DUAMI YAPARKENDE HAKKIMDA HAYIRLISI KIMSE TEZ ZAMANDA KARSIMA CIKMASINI VE HAYIRLISIYLA EVLENMEMI NASIP ET DIYEDE EKLERMISINIZ ,sanırım eksık olmus ,yınede guzel gonlunuze bırakıyorum kalbınızden nasıl dua etmek gecerse ,tekrar hepınıze cok tskler edıyorum allah razı olsun

Son düzenleme:
Acıkcası bende hakkımda hayırlıysa olsun annemı kalbı yumusasın dıyorum,hakkımda hayırlı deyılse uzaklassın dedım ama hayırlısı kımse onuda tez zamandakarsıma cıkması ıcın dua edıyorum ....
Allah razı olsun dualarınız ıcın :17:
Bu zamana kadar onu dınledım mukemmelı arayan bırı artık ugrasmıyacam dedım ve son 3 senedır cıddı anlamda tanısmalarım oldu kımseyı begenmıyor yok ooyle bu boyle ,bunaldım sıkıldım vallaha 31 yasındayım,karsı taraf benden 3 yas buyuk bıraz kel sırf kel dıye ınatlasıpta olumsuz bakmakolurmu ya ,bır ıkı kere buyuk tartıstık yemın edıyorum adam akılı bı sebep yok,adamın ısı gucu yerınde islamıyetı yasayan bırı ,kotu alıskanlıgı yok,kızında ıstıyor bu anne dıretmesını nıye cozemedım :25:
İnşallah hakkımda hayırlısı neyse tez zamanda o olur ck ıstıyorum :(

KIZLAR DUAMI YAPARKENDE HAKKIMDA HAYIRLISI KIMSE TEZ ZAMANDA KARSIMA CIKMASINI VE HAYIRLISIYLA EVLENMEMI NASIP ET DIYEDE EKLERMISINIZ ,sanırım eksık olmus ,yınede guzel gonlunuze bırakıyorum kalbınızden nasıl dua etmek gecerse ,tekrar hepınıze cok tskler edıyorum allah razı olsun

Cnm Allah en dogru karari vermeyi nasip etsin sana ins.Hakkinda hayirlisi olur ins..Biz de dua edelim ..Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr .. Duasini bolca oku.-Allah'a emanet ol..

:))))) eskiler hayirlidir belki kizz;)))Cnm ben dua ederken hakkinda kim hayirliysa onu evlenirsin ins diye dua ettim.Bence sen de hep oyle dua et.Belki annenin bir bildigi vardir.Belki suanki kisi evlilik icin hayirli deildir.Ins gonlune gore hayirli mutlu bir evlilik yapmak nasip olur.Amin...

Cnm Allah en dogru karari vermeyi nasip etsin sana ins.Hakkinda hayirlisi olur ins..Biz de dua edelim ..Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr .. Duasini bolca oku.-Allah'a emanet ol..

Allah razı olsun ,cumlemızın duaları kabul olur ıns...okurum canım sagol:17:

$482484_10200182823227607_46138529_n.webp

Allah hepimizin hayırlısıyla en yakın zamanda yuva kurmamızı nasip etsin insallah

Son düzenleme:
Allah razı olsun ,cumlemızın duaları kabul olur ıns...okurum canım sagol:17:

hakkında hayırlısı olsun canım bende 29 uma geldim insallah yuvamızı kurarız kellik felan önemli degil önemli olan sana deger veriyormu seni seviyormu eger sevip el üstünde tutuyosa seni işte onu bırakma derim canım.zaten öyle olur bi kısmetin acıldımı hepsi birden gelyo.insallah hakkında hayırlın kim ise o kocan olsun sevdigin hayırlınsa o olsun.tamam canım duanıekleriz

<br>
ekleriz canım hosgeldin hangi duaları okuyacaksın listedeki arkadaslar ve kendin için canım.bide duanı yazarmısın sana nasıl dua etmemizi istediğini

hayırlı bir eş canım :) birde ailem huzurlu mutlu olsun. Rabbimde cennetine nasip etsin hepimizi yeter :) Dualarınız ve dualarım kabul olur inşallah. Sizler ne okursa bende okurum canım. Evdeyim hep bol bol okurum hemde.

hakkında hayırlısı olsun canım bende 29 uma geldim insallah yuvamızı kurarız kellik felan önemli degil önemli olan sana deger veriyormu seni seviyormu eger sevip el üstünde tutuyosa seni işte onu bırakma derim canım.zaten öyle olur bi kısmetin acıldımı hepsi birden gelyo.insallah hakkında hayırlın kim ise o kocan olsun sevdigin hayırlınsa o olsun.tamam canım duanıekleriz

şekerim pro üye olmuşsun hayırlı olsun nasıl oluyo pro üyelik ücretlimi kısss

<br>
ekleriz canım hosgeldin hangi duaları okuyacaksın listedeki arkadaslar ve kendin için canım.bide duanı yazarmısın sana nasıl dua etmemizi istediğini

Cnm dilsahin onceki listedeki duasinda listeye eklermisin.Oyle demisti..sonra diger arkadaslar neredeler Yaslikiz Zerenteacher bazilari listede yok busefer ?

şekerim pro üye olmuşsun hayırlı olsun nasıl oluyo pro üyelik ücretlimi kısss

sagol datlım yok kız o gün esmer seker hediye etmişti ya oyle oldum:17:

Cnm dilsahin onceki listedeki duasinda listeye eklermisin.sonra diger arkadaslar neredeler Yaslikiz Zerenteacher bazilari listede yok ?

canım eklerim bende bilmiyom kızlara dedim ama bilmiyom canım:26:

hayırlı bir eş canım :) birde ailem huzurlu mutlu olsun. Rabbimde cennetine nasip etsin hepimizi yeter :) Dualarınız ve dualarım kabul olur inşallah. Sizler ne okursa bende okurum canım. Evdeyim hep bol bol okurum hemde.
canım gönlünden hangi duaları okumak istersen herkes okyabilecegi duaları okuyor sen hangisi okuyacaksan de kuzum yazayım

Selam kizlar, bugün cook kotuyum cok sinirliyim cok agresifim sakinlesemedim bu türlü ya skldim artik
ailemin beni anlamamasindan, surekli ders çalışmaktan, kendimi yalniz hissediyorum.
arkadaşlarımdan da hayir yok, bi sevdigim de yok. Cidden bunalimdayim.
boyle olunca listeden cikasim geliyor yine:14::14:
daha aci çekip huzursuz olacaksam oleyim inş ya. Dayanacak takaatim yok :14::14:
bu gece yatmadan hepimize dua edicem. Nolur su buhranli halimden kurtulmam için dua edin.tek bi dostum var
o da bunaldi artik benden. Huysuz aksi lanet hissediyorum kendimi:43::43:

sagol datlım yok kız o gün esmer seker hediye etmişti ya oyle oldum:17:

canım eklerim bende bilmiyom kızlara dedim ama bilmiyom canım:26:

canım gönlünden hangi duaları okumak istersen herkes okyabilecegi duaları okuyor sen hangisi okuyacaksan de kuzum yazayım

bende adımı yazdırmıştım ama bana hediye etmediler :2::2::2::2: iyi şekerim hayırlı olsun sna kuzum normalde ücretlimi

bu arada imza bölümümü olyor o yazı yazan yer en altta
çok güzelmiş yazın kıs cadı

bende adımı yazdırmıştım ama bana hediye etmediler :2::2::2::2: iyi şekerim hayırlı olsun sna kuzum normalde ücretlimi

yine olur canım sen takip et esmer sekeri bence sagol gülüm:)))

Selam kizlar, bugün cook kotuyum cok sinirliyim cok agresifim sakinlesemedim bu türlü ya skldim artik
ailemin beni anlamamasindan, surekli ders çalışmaktan, kendimi yalniz hissediyorum.
arkadaşlarımdan da hayir yok, bi sevdigim de yok. Cidden bunalimdayim.
boyle olunca listeden cikasim geliyor yine:14::14:
daha aci çekip huzursuz olacaksam oleyim inş ya. Dayanacak takaatim yok :14::14:
bu gece yatmadan hepimize dua edicem. Nolur su buhranli halimden kurtulmam için dua edin.tek bi dostum var
o da bunaldi artik benden. Huysuz aksi lanet hissediyorum kendimi:43::43:

töbe de neden öleyim diyosun canım gelecekte belki cok güleceksin bak hepimiz neler atlattık Allaha sükür yasıyoz.gececek sınavlar bitince rahatlıycan az daha sabır kuzum.biz senden bıkmadık istediğin zaman bunalınca yaz lütfen dua edicem kuzum senin için.lütfen sende cok dua et elbet her ayagına batan dikenin ardında bir ödül vardır

bu arada imza bölümümü olyor o yazı yazan yer en altta
çok güzelmiş yazın kıs cadı

bende cok sevyom bu yazıyı mevlananın sözü kuzu .evet datlısım yazı olyo bende yeni kesfetyom:16::))

Son düzenleme:
Mizmizlanmiyorum ben cok eminim. Sukrettigim şeyler var ama yetmiyor.
artik huzurum yok. Ne bi sosyal faaliyetim kaldi ne alışveriş yapıyorum. Ne yapsam icim rahat etmiyor vicdanim
uyutmuyor bile ders çalış. Projeyi tamamla. Lab.a çalış vs diye diye ölüyorum.
Ben artik öğrencilik ten okulumun uzamasindan, annemle babamin anlamamasindan,
kardeslerimin kedi köpek gibi dalasmasindan skldm ya.
hic huzurum yok. Zaten sagligim da yerinde degil. Mr larla ugrasiyorum.
çene eklemim kaymis sürekli dislerimi skmaktan. Ta Kulaklarima vuruyor ağrısı.
Ne etmişim ya Rab sana ya da bi kuluna.
nedir bu acimazlik dualarima karşılık vermeyis. Neden ben????
3 yildir gram gulmedim. İnkar ediyorsam daha da mutlu olmayayim.
yasamak bana gore cok tatsiz ve artik yasamak istedigimmden emin degilim.:14:

Back
X