Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kızlar listeyi okuyamıyorum ancak hepiniz için 100 Ya Vedud, 100 Ya Fettah okudum.

Rabbim dualarımızı yaşamayı nasip etsin..

:21::16:

sagol gülüm Allah razı olsun Allah yardımcın olsun sınavlarında basarılar canım benim
oyy canim benim sag ol kuzum. Dualarina guveniyorum yarin da sınavım var dua et oldu mu:23::124:

4)Rainbyte:Ya Hayyumu ya kayyum ya Allah, Ihsani lütfu bol olan Rabbim.Rainbyte'in gonlundeki kişiyi ona hayirli eyle ve tez zamanda Rainbyte ile bulustur ve birbirine helal eyle. Eger bu hayra engel bi şer varsa o şerri OL emrinle ortadan kaldir ve öyle nasip eyle.
eger ki nasip etmiyceksen onun icin hayırlı olan, Peygamberimizi ve Mustafa kemali cok seven, sakin, yeri geldiginde alttan alan, kufretmeyen, sigara alkol kullanmayan, guzel ahlakli, sadik, ask dolu huzur dolu, kariyeri olan, yakisikli ve olgun, Alllah korkusu olan, kendisi de ailesi de guzel ahlaklı olan insanla onlari birbirlerine kavustur hayırlı ve tez zamanda. Ayrica Rainbyte'a okuldaki derslerinde cokca basari zihin açıklığı ve hayırlı mezuniyet nasip et .Sen Yüce Peygamberinin hatrina duami kabul eyle. Amin amin amin ecmain.

5)sevgilim06:Allahım sen bana merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadakat gösterebilecek çocuklarına iyi bir baba olabilecek iyi bir mesleği olan ,kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ,ailemin seveceği ve onun ailesininde beni çok seveceği , senin razı olacağın bir adamla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmayı tez zamanda nasip et.Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim.Amin

Dualarımızı yaptım.Rabbim kabul eder inşallah tez zamanda:16:

Rainbyte çok sıkıntılısın galiba canım.Allah yardımcın olsun.Emeklerinin karşılığını alırsın inşallah..Sabrın sonu selamettir demişler.Feraha ereceksin inşallah inanıyorum:16:Gönlüne göre olsun herşey inşallah canım:40:

Teşekkürler canim benim:69::69: cok fazla skntiliyim. Yarin da yine sinavim var. Sonra haftaya 2 tane:6:
ugrasiyoruz bakalim yaa. Bitse de gitsek:18:

canlarim pek girmemissiniz. Umarım hepiniz iyisinizdir. Biliyorum biraz bunalim takiliyoruz bu ara.
kisin sonu bahar olsun inş. Patir patir hayirli haberlerimiz gelsin.
hepinizi seviyorum. Yarin sinavim var. Dua edin bana rabbis rahli okuyun birer tane:17:

Bu arada ddilsahcim senin okumami iatedigin esmalar neydi kac taneydi basari icin.
sen de iyisindir umarim. Turkiyeye hosgeldin:124:

4)Rainbyte:Ya Hayyumu ya kayyum ya Allah, Ihsani lütfu bol olan Rabbim.Rainbyte'in gonlundeki kişiyi ona hayirli eyle ve tez zamanda Rainbyte ile bulustur ve birbirine helal eyle. Eger bu hayra engel bi şer varsa o şerri OL emrinle ortadan kaldir ve öyle nasip eyle.
eger ki nasip etmiyceksen onun icin hayırlı olan, Peygamberimizi ve Mustafa kemali cok seven, sakin, yeri geldiginde alttan alan, kufretmeyen, sigara alkol kullanmayan, guzel ahlakli, sadik, ask dolu huzur dolu, kariyeri olan, yakisikli ve olgun, Alllah korkusu olan, kendisi de ailesi de guzel ahlaklı olan insanla onlari birbirlerine kavustur hayırlı ve tez zamanda. Ayrica Rainbyte'a okuldaki derslerinde cokca basari zihin açıklığı ve hayırlı mezuniyet nasip et .Sen Yüce Peygamberinin hatrina duami kabul eyle. Amin amin amin ecmain.

5)sevgilim06:Allahım sen bana merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadakat gösterebilecek çocuklarına iyi bir baba olabilecek iyi bir mesleği olan ,kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ,ailemin seveceği ve onun ailesininde beni çok seveceği , senin razı olacağın bir adamla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmayı tez zamanda nasip et.Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim.Amin

6)pupilla34:Rabbim , senin sevdiğin, benim de sevebileceğim ve beni sevecek, ahiretimi kurtaracak, dünyamı mutlu edecek, bana senden hz peygamberden bahsedecek, bahsederken gözlerinden iki damla yaş akacak, birlikte namaz kılabileceğim, kuran okuyabileceğim, hergün birlikte sana şükredebileceğim, kıymet bilen ahlaklı, iki dünyada da yüzümü güldürebilecek, temiz kalpli, ahlaklı, karakterlerimizin uyuşacağı, ailesi aileme uygun , ailemi sevebilcek ve ailesini sevebileceğim, bir ömür boyu sevip saygı duyacağım , cömert, yakışıklı gönlüme göre bir mesleği olan , hayırlı bir eş nasip et... Ve bu aralık ayındaki atamalara hayırlı bi şekilde yerleşmek istiyorum

7)pamuk_helva:Bismillahirrahmanirrahim. Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina MuhammedYa Rabbim Herseye gücü yeten, herseye taktir eden sensin. Benim hicbir seye gücüm yetmez. Gizli olani Sen bilirsin ama ben bilemem. Dinim, dünyam ve ahiretim icin hayirli olan kisiyi bana nasip ve taktir et. Iki cihanda mutlu olabilecegim, hayliri, ahlakli, beni sana yakinlastiracak, beni üzmeyecek, sevgi dolu bir es, kuran kokan bir yuva nasip et ya Rabbim...Amin..Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

canlarım dualarınızı okudum Allah gönlünüzden gecenleri ol emri ile hayırlısı ile oldursun insallah derdinize derman olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin amin

Son düzenleme:
Bu arada ddilsahcim senin okumami iatedigin esmalar neydi kac taneydi basari icin.

canım daha gelmedim:/ cuma günü inşallah:)

sınava başlamadan önce, 11 kere ya metin ya kaviyy

Allahın izniyle zorluklar kolay olur.

Ders çalışmaya başlamadan öncede okuyabilirsin.:16:

oyy canim benim sag ol kuzum. Dualarina guveniyorum yarin da sınavım var dua et oldu mu:23::124:

Teşekkürler canim benim:69::69: cok fazla skntiliyim. Yarin da yine sinavim var. Sonra haftaya 2 tane:6:
ugrasiyoruz bakalim yaa. Bitse de gitsek:18:

canlarim pek girmemissiniz. Umarım hepiniz iyisinizdir. Biliyorum biraz bunalim takiliyoruz bu ara.
kisin sonu bahar olsun inş. Patir patir hayirli haberlerimiz gelsin.
hepinizi seviyorum. Yarin sinavim var. Dua edin bana rabbis rahli okuyun birer tane:17:

canım hep dualarımdasın insallah sınavların kolaylıkla gecer yüzün güler insallah evet bu ara böyle havalardan sanırım insallah hepimizin yüzü güler amin

dilsahcım nasılsın cumamı gidicen güle güle git güle güle gel insallah canım

Amin canım Allah razı olsun:16: Nasılım? Gerginim çok gerginim.. Yalnızlık yordu beni artık Duygucum.. Dün gece böğüre böğüre ağladım resmen. Adı sanı kimliği hiç önemli değil valla bir can, bir nefes, bir hayat arkadaşı, bir gönül yoldaşına çok çok çok ihtiyacım var. Dua bile edemez haldeyim. Yalnızlıkla başa çıkamıyorum artık. Eve kapadım kendimi. Kimseylede görüşmüyorum. Muhtemelen Türkiye'ye gidince kendime geleceğim. Yinede elhamdülillah her halime.. Geçecek inşallah

Canim senin icin Yasin, Fatiha ve 3 Ihlas okudum Rabbim gönlündekini hayirlisiyla tez zamanda nasip etsin insAllah

6)pupilla34:Rabbim , senin sevdiğin, benim de sevebileceğim ve beni sevecek, ahiretimi kurtaracak, dünyamı mutlu edecek, bana senden hz peygamberden bahsedecek, bahsederken gözlerinden iki damla yaş akacak, birlikte namaz kılabileceğim, kuran okuyabileceğim, hergün birlikte sana şükredebileceğim, kıymet bilen ahlaklı, iki dünyada da yüzümü güldürebilecek, temiz kalpli, ahlaklı, karakterlerimizin uyuşacağı, ailesi aileme uygun , ailemi sevebilcek ve ailesini sevebileceğim, bir ömür boyu sevip saygı duyacağım , cömert, yakışıklı gönlüme göre bir mesleği olan , hayırlı bir eş nasip et... Ve bu aralık ayındaki atamalara hayırlı bi şekilde yerleşmek istiyorum

7)pamuk_helva:Bismillahirrahmanirrahim. Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina MuhammedYa Rabbim Herseye gücü yeten, herseye taktir eden sensin. Benim hicbir seye gücüm yetmez. Gizli olani Sen bilirsin ama ben bilemem. Dinim, dünyam ve ahiretim icin hayirli olan kisiyi bana nasip ve taktir et. Iki cihanda mutlu olabilecegim, hayliri, ahlakli, beni sana yakinlastiracak, beni üzmeyecek, sevgi dolu bir es, kuran kokan bir yuva nasip et ya Rabbim...Amin..Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

canlarım dualarınızı okudum Allah gönlünüzden gecenleri ol emri ile hayırlısı ile oldursun insallah derdinize derman olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin amin

Amin insAllah. Allah Razi olsun canim...

Amin canım Allah razı olsun:16: Nasılım? Gerginim çok gerginim.. Yalnızlık yordu beni artık Duygucum.. Dün gece böğüre böğüre ağladım resmen. Adı sanı kimliği hiç önemli değil valla bir can, bir nefes, bir hayat arkadaşı, bir gönül yoldaşına çok çok çok ihtiyacım var. Dua bile edemez haldeyim. Yalnızlıkla başa çıkamıyorum artık. Eve kapadım kendimi. Kimseylede görüşmüyorum. Muhtemelen Türkiye'ye gidince kendime geleceğim. Yinede elhamdülillah her halime.. Geçecek inşallah

anlıyorum seni gülüm lütfen kendini eve kapama bi laf varya civi civiyi söker eger o seni mutlu edemediyse eminim seni mutlu edecek biri hayırlın mutlaka vardır.eger o kişi sevdigin ise insallah en yakın zamandada barısın ve birbirinizi üzmeyin hiç.insan arıyo tabi aramazmı ama o omzunu yaslayacagın degecek insan olsun inan degmeyecek insanda cok ondan degsin omzunu yasladıgına bu cektiklerine deysin herhangibiri olmasın,sen degerlisin oda degerli olsun.insallah bu cektiklerini unutturacak hayırlın cıkar en yakın zamanda.dua insanın içini rahatlatıyo inan.biz senin için ederiz lütfen üzme kendini eminim türkiyeye gelince daha iyi olacaksın.insallah.elhamdülillah

anlıyorum seni gülüm lütfen kendini eve kapama bi laf varya civi civiyi söker eger o seni mutlu edemediyse eminim seni mutlu edecek biri hayırlın mutlaka vardır.eger o kişi sevdigin ise insallah en yakın zamandada barısın ve birbirinizi üzmeyin hiç.insan arıyo tabi aramazmı ama o omzunu yaslayacagın degecek insan olsun inan degmeyecek insanda cok ondan degsin omzunu yasladıgına bu cektiklerine deysin herhangibiri olmasın,sen degerlisin oda degerli olsun.insallah bu cektiklerini unutturacak hayırlın cıkar en yakın zamanda.dua insanın içini rahatlatıyo inan.biz senin için ederiz lütfen üzme kendini eminim türkiyeye gelince daha iyi olacaksın.insallah.elhamdülillah

Eski erkek arkadaşımla ilgili bir sıkıntım yok olmuyorsa olmuyordur önüme bakarım. Daha öncede yaptım bunu.
Bir erkek için günlerce yas tutacak yaşları geçtim ben. Sızlanmanın faydası yok biliyorum çünkü.
Hepimizin bildiği gibi işte nasipse dağdan geliyor değilse elden yel alıp götürüyor.
Genel olarak yalnızlık yordu beni.. 30 yıldır tek başıma mücadele edip duruyorum. Çok yorgunum gerçekten.
Teşekkür ederim duaların için.. Allah kabul etsin. Gönlündeki güzel dileklerinde biran önce gerçekleşsin inşallah.

Cnm Duani okudum.INS istedigin gibi hayirli mutlu bir evlilik yapmak nasip olur..Rabbim kabul eder inşallah tez zamanda:16:

Cnm Duani okudum.INS istedigin gibi hayirli mutlu bir evlilik yapmak nasip olur..Rabbim kabul eder inşallah tez zamanda:16:

Amin camim inş ama yanlislikla benim duami alintilamissin sevgilim06 icin :)))
yarin sinavim var dua et bana. Cikiyorum şimdi. Cook cook opuldunu :70::70:

bu arada bana artik alinti bildirimi gelmiyor:53: size geliyor mu

Son düzenleme:
Rabbim dualarinizi kabul etsin kizlar. Hepimize hayirli, sevip mutlu olabilecegimiz esler nasip etsin. hergun "allahim bana boyle bir es nasip ettigin icin sukurler olsun" diyenlerden olalim insallah.

Allah gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı,hakkımızda olanı gönlümüze razı eylesin inşallah.. Müstakbel eşiyle de karşılaşmayanlar inşallah tez zamanda karşılaşr.. Allah sevdiklerimizle olan muhabbetimizi arttırsın,bizi birbirimize hayırlı nasip etsin, sevgi,saygı ve sadakatle bir ömür nasip etsin inşallah

Cnm benim ya .Allah razi olsum tum iyi dileklerin icin.Allah senin de gonlune gore degerini kiymetini bilecek kisi hayirli tez zamnda karsina cikarsin ins.Bizi merakta koyma.Mesajin beni cok mutlu etti.Listeyi vE dualari birakma cnm.Haftada bir ayda birde olsa gel yaz buraya cnm.Allah hepimizin yardimcisi olsun ins.Kiymet bilen esler nasip etsin ins..Allah 'a emanet ol..,

Allah razı olsun nazlıesma arkadaşım yok bırakmıyorum emin ol, listede olan yada sadece okuyup acabende mi yapsam yada yapamazmıyım diye düşünen yada haberdar olmayan herkese dua ediyorum rabbim hepimizin gönlüne göre en yakın zamanda hayırlı olanı karşımıza çıkarsın inşallah....

Sen kalbini O'na Açtin...
"Yalnizim"dedin."Ben varim"dedi...
"Canim aciyor"dedim."Bana guven"dedi...
"Sev beni"dedim."Sonsuza kadar"dedi....
"Dunya bana dar"dedim."Uzulmen beyhûde"dedi...
"RABBIM"dedim,"KULUM"dedi...

aybirgen arkadaşım Allah razı olsun benide eklemişsin , seninde inşallah hiç beklemedin bi anda hep böyle hayırlı haberler çıkıverir karşına...

benim de duam;
Erenay:Güzel Allahım senin sevdiğin bir kulunu onunla benide sevebileceğin Peygamber efendimize birlikte Ümmet olabileceğimiz doğruluktan, azimden, vefadan, sadakatten, tatlı dilden, birde benden vazgeçmeyen hem bu dünyada hem ahiretimizde birlikte olabileceğimiz, hayırlı çocuklar yetiştirebileceğimiz aile kurmama yardım eyle... birtek senden isteyebilirim, sana yalvarabilirim...
ailesi aileme uygun ve anlaşabilen, helalinden bol para kazanan ve hayırlı yerlere kullanan, yakışıklı, beni seven ve benimde onu sevebileceğim, örnek aile, çift olabileceğimiz 'kumrular gibi, Peygamberimizin(S.a.v) kördüğüm gibi sevdiği Hz Aişe gibi... huzurlu ve senin yolundan giden bir yuvam olsun istiyorum . Rabbim bilirim kulun İnşallah derse sen 'inşa' edersin . yanlış kişilerin arkasından gitmeden hayırlısıyla en yakın zamanda onu karşıma çıkar ve güzel başlangıçlara hayırla adım atalım..

Back
X