4)Rainbyte:Ya Hayyumu ya kayyum ya Allah, Ihsani lütfu bol olan Rabbim.Rainbyte'in gonlundeki kişiyi ona hayirli eyle ve tez zamanda Rainbyte ile bulustur ve birbirine helal eyle. Eger bu hayra engel bi şer varsa o şerri OL emrinle ortadan kaldir ve öyle nasip eyle.
eger ki nasip etmiyceksen onun icin hayırlı olan, Peygamberimizi ve Mustafa kemali cok seven, sakin, yeri geldiginde alttan alan, kufretmeyen, sigara alkol kullanmayan, guzel ahlakli, sadik, ask dolu huzur dolu, kariyeri olan, yakisikli ve olgun, Alllah korkusu olan, kendisi de ailesi de guzel ahlaklı olan insanla onlari birbirlerine kavustur hayırlı ve tez zamanda. Ayrica Rainbyte'a okuldaki derslerinde cokca basari zihin açıklığı ve hayırlı mezuniyet nasip et .Sen Yüce Peygamberinin hatrina duami kabul eyle. Amin amin amin ecmain.
5)sevgilim06:Allahım sen bana merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadakat gösterebilecek çocuklarına iyi bir baba olabilecek iyi bir mesleği olan ,kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ,ailemin seveceği ve onun ailesininde beni çok seveceği , senin razı olacağın bir adamla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmayı tez zamanda nasip et.Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim.Amin
6)pupilla34:Rabbim , senin sevdiğin, benim de sevebileceğim ve beni sevecek, ahiretimi kurtaracak, dünyamı mutlu edecek, bana senden hz peygamberden bahsedecek, bahsederken gözlerinden iki damla yaş akacak, birlikte namaz kılabileceğim, kuran okuyabileceğim, hergün birlikte sana şükredebileceğim, kıymet bilen ahlaklı, iki dünyada da yüzümü güldürebilecek, temiz kalpli, ahlaklı, karakterlerimizin uyuşacağı, ailesi aileme uygun , ailemi sevebilcek ve ailesini sevebileceğim, bir ömür boyu sevip saygı duyacağım , cömert, yakışıklı gönlüme göre bir mesleği olan , hayırlı bir eş nasip et... Ve bu aralık ayındaki atamalara hayırlı bi şekilde yerleşmek istiyorum
Dualarınızı okudum.41 evlilik duası,41 Furkan 74.ayet okudum. Allah dualarımızı kabul etsin..