Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Allah kolaylik versin cnm.Rabbim gücünü kuvvetini artırsın..insallah hersey istediğin gibi hayırlı ve güzel olur cnm..Âmin

cok sagol gülüm Allah razı olsun cümlemize hep güzel seyler nasip olsun amin

Bazı arkadaslar demiş ki karşıma cıkmıyo daha , ümitsizliğe kapılmayın bence.. Rabbim cok daha iyisini hazırlıyordur sizin için o yüzden bekliyorsunuzdur. Kısmetinizle tez zamanda karşılaşırsınız inşallah :16:

insallah canım insallah bende inanıyorum insallah hepimiz hayırlı mutlu yuvamıza kavuscaz,bide bizlerin esleri cok daha sanslı olacak cünkü zor kazanılan daha kıymetli olur.el üstünde tutucaz onları.insallah hayırlı mutlu edecek esiniz olacak karsınıza cıksın hayırsız uzak dursun amin

Benim de yaş 35....6 yıl önce boşanma yaşadım..O günden bu yana iki kişiyle olsun istedim,evlilikten mütevazi beklentilerim vardı..Hatta çok beklentim yoktu artık..Ama çok istememe rağmen onlar olmadı..üstelilk yaşımı da göstermem,güzellik de iyidir..mesleğim,kamuda işim var..Ama talip yok..Şimdi araki bulasın...Yalnız yaşlanmak istemiyorum.Çocuğum olsun istiyorum..40 oldu mu çocuktan da ümidi keserim:(

Benim de yaş 35....6 yıl önce boşanma yaşadım..O günden bu yana iki kişiyle olsun istedim,evlilikten mütevazi beklentilerim vardı..Hatta çok beklentim yoktu artık..Ama çok istememe rağmen onlar olmadı..üstelilk yaşımı da göstermem,güzellik de iyidir..mesleğim,kamuda işim var..Ama talip yok..Şimdi araki bulasın...Yalnız yaşlanmak istemiyorum.Çocuğum olsun istiyorum..40 oldu mu çocuktan da ümidi keserim:(

Cnm hakkında hayırlısı olsun ins.Rabbim ins kıymetini bilecek birini karsına hayırlı tez zamnda çıkarır.biz acele ediyoruz belki de.Zamanı gelince hersey olur.Allah buyuktur hic umudumuzu kaybetmeyiz INS.Biz dualarımızı edelim.Rabbim kabul eder ins.Âmin..

Allah buradaki herkesin gönlündeki eşi bi an önce karşısına cıkarsın kalbinizden ne geciyorsa rabbim kat kat daha fazlasınıı versin inşallah. Aynı şekilde ben de bi yola cıktım ınsallah gönül rahatlıgıyla sonuclandırabılırım rabbım utandırmasın insallah :16: :16:

Amin.Allah razı olsun.Rabbim senin de hakkında hayırlısını nasip eder ins.İns çıktığın yolun sonu ferah olur.Amin.
Aramiza hosgeldin cnm.:)

kızlar yazsammı yazmasammı cok dusundum ama bı arkadas var bekar 32 falandır yası malımusavır suan vergı mufettıslık sınavıyla ugrasıyor karadenızlı ,ıstanbulda,ılgılenen olursa kapalı bırını arıyor tanısmak ısteyen olursa,burdan ne kadar saglıklı olur bılmem ama kısmet
kızlar bu bana deyıl,tanısmak ısteyen olursa dıye yazdım ,oda evde kaldım dıyo buda erkek yanı :D

inan hepimiz ayniyiz cnm.bazen umutlarimiz mı tükeniyor.evliliktende insanlardan da korkar olduk..Allah sonumuzu hayır etsin ins.Rabbim hepimize umutlarimiz tükenmeden evlenmeyi nasip eder ins cnm.Hakkimizda hayirli neyse o olur insallah...asla umutsuzluga kapilmamiz lazim.çünkü dua ediyoruz.Duamizi yasayacagimiza inanmamiz lazim...Ins guzel gunler goruruz hepimiz.Allah buyuktur.Kulum iste vereyim demis...

aminn ınsallah canım,tez zamanda hayırlısıysa evlenırız ınsallah
Bazı arkadaslar demiş ki karşıma cıkmıyo daha , ümitsizliğe kapılmayın bence.. Rabbim cok daha iyisini hazırlıyordur sizin için o yüzden bekliyorsunuzdur. Kısmetinizle tez zamanda karşılaşırsınız inşallah :16:

Biseylerın ıcını bılemıyoruz,herseyde bır sır var ,vardır bundada bı hayır,ne arkadasım kaldı ne akraba kaldı herkes evlendı ,bıde face olayı varya boy boy fotolar hergun bırı yayınlıyor,daha bıde bana laf sokarlar,gordukce bozmayım moralımı dıyorum butun enerjım gıdıyor sora mıllete catıyom:14: tez zamanda hayırlısıyla olmasını nasıp etsın rabbım

Ben bekarım hıc evlılık yasamadım,ne beklentım var karsı taraftan ne bı ıstek,bugun ıstedıgım yarına neyse oda olmasın ne yapalım dıyen bırıyım ,hıc beklentım yok anlıyacagın.31 yasındayım yasımı gostermıyorum 24,25 gosterıyorum ,kısmetlımıyım kısmetsızmıyım o kısmını anlamadım ama annem annem annem :14: hıcbıseye razı olmuyor, benı guzel bulurlar ben pek takılmam boyle seylere, ıslamıyetı yasayan bırını ıstıyorum,mutevazı ıstıyorum, sırf goruntu ıcın kabul etmıyor anlam veremıyorum,uzulmem aylarca aglamama bıle takılmadı uzulmedı :(

Son düzenleme:
kızlar dualarınızı okudum bu arada,ben butun lısteyı hergun okuyorum gecen cumartesı baslamıstım,ne kadar surcek lıste,aslında bı duzenleme yapsak sonucta herkes evlılık ıcın burda :D dua genel olur ısımler eklenır boyle benım word de 3 sayfa ,bu kadar uzun olcagına fazladan bı ayet esma eklense mantıklı deyılmı ya

Cnm hepimizin bir imtihani var işte seninde imtihanın buymuş demekki.İns annenle uzlasirsiniz hayirlisyla.annen razı olur ins..

Cnm su dualari oku bence

Ya Hayyu Ya Kayyum Birshmetike estegisu 100 defa olursan iyi olur.internetten bak cnm anlamına....

Bir de

La ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin, oku bolbol .Allah yardimciniz olsun hepimizin...

Cnm hepimizin bir imtihani var işte seninde imtihanın buymuş demekki.İns annenle uzlasirsiniz hayirlisyla.annen razı olur ins..

Cnm su dualari oku bence

Ya Hayyu Ya Kayyum Birshmetike estegisu 100 defa olursan iyi olur.internetten bak cnm anlamına....

Bir de

La ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin, oku bolbol .Allah yardimciniz olsun hepimizin...
ınsallah razı olur duam bu yonde ,yunus duasını okuyorum devamlı ,esmalı olanı bılmıyodum onu okurum ınsallah sagol canım

kızlar ben duaları malum sebepten okuyamıyorum.:26:
ama sizi takip ediyorum, gönlüm sizinle.

Ya Allah ya Fettah Ya Bais Ya Aziym

bu dört isim toplu olarak her gece 1000 defa zikretmek ve buna en az 21 gece devam etmek kaydıyla en kıza zamanda yardıma ihtiyacı olan herkes ''Maddi veya manevi'' mutlaka en güzel şekilde işlerinin halolduğunu görerek hayretler içinde kalır...Lakin bu 4 ismin okumasında her 100 seferde bir Nasr surei şerifesini 4 defa okumak muradın gerçekleşmesini dahada hızlandırır...
Özellikle ilim ve hadim işlerinde sıkça kullanılan isimlerdendir...
ALINTIDIR..

aynı zamanda hacet namazı var kıldınız mı hiç?

Hayat böyledir dostum!
Geçer beklemekle..
Ümitlerin bittiği yerde, Abdest al ve sabahı bekle...

-Muhsin Yazıcıoğlu

kızlar ben duaları malum sebepten okuyamıyorum.:26:
ama sizi takip ediyorum, gönlüm sizinle.

Ya Allah ya Fettah Ya Bais Ya Aziym

bu dört isim toplu olarak her gece 1000 defa zikretmek ve buna en az 21 gece devam etmek kaydıyla en kıza zamanda yardıma ihtiyacı olan herkes ''Maddi veya manevi'' mutlaka en güzel şekilde işlerinin halolduğunu görerek hayretler içinde kalır...Lakin bu 4 ismin okumasında her 100 seferde bir Nasr surei şerifesini 4 defa okumak muradın gerçekleşmesini dahada hızlandırır...
Özellikle ilim ve hadim işlerinde sıkça kullanılan isimlerdendir...
ALINTIDIR..

aynı zamanda hacet namazı var kıldınız mı hiç?

Evet canım ben kılmıştım hacet namazı, perşembeyi cumaya bağlayan gece, ayetel kürsi, nas, felak okunarak kılınıyor, Allah kabul etsin.

8)elmascan:kızlar bu da duam (sevgilim,sevdiğimle evlenip mutlu huzurlu bir yuvam olmasını istiyorum bunun için dua edeceğim )

Allah’ım, bütün hamdler Sanadır. Sen, yerin, göğün ve onlarda olanların nurusun. Hamd yine Sanadır. Çünkü Sen yerin göğün ve bunlarda olanın yegane idare edenisin. Ve gene bütün övgüler Sana aittir. Ki Sen, Hak’sın, va’din, sözün, Seninle karşılaşmak, cennet ve cehennem, peygamberlerin, Muhammed (sav)’in kıyamet saati, bütün bunlar haktır. Allah’ım, Sana teslim oldum, Sana inandım, Sana tevekkül ettim, Sana yöneldim. Allah'ım sevdiğimin hayırlısıyla eşim olmasını nasip eyle Yarabbim. Allah’ım! Ben arşındaki izzetli yerlerin,Kitab’ındaki sonsuz rahmetin,İsm-i A’zam’ın,yüce azametin ve mükemmel buyrukların hürmetine senden diliyorum. Amin Amin Amin.

Canım dualarını okudum, Allah kabul etsin inşallah.

hakkında hayırlı insan insallah en yakın zamanda cıkar ve cok mutlu olursun Allah yardımcın olsun seni cok iyi anlıyorum:29::29::29:

8)elmascan:kızlar bu da duam (sevgilim,sevdiğimle evlenip mutlu huzurlu bir yuvam olmasını istiyorum bunun için dua edeceğim )

Allah’ım, bütün hamdler Sanadır. Sen, yerin, göğün ve onlarda olanların nurusun. Hamd yine Sanadır. Çünkü Sen yerin göğün ve bunlarda olanın yegane idare edenisin. Ve gene bütün övgüler Sana aittir. Ki Sen, Hak’sın, va’din, sözün, Seninle karşılaşmak, cennet ve cehennem, peygamberlerin, Muhammed (sav)’in kıyamet saati, bütün bunlar haktır. Allah’ım, Sana teslim oldum, Sana inandım, Sana tevekkül ettim, Sana yöneldim. Allah'ım sevdiğimin hayırlısıyla eşim olmasını nasip eyle Yarabbim. Allah’ım! Ben arşındaki izzetli yerlerin,Kitab’ındaki sonsuz rahmetin,İsm-i A’zam’ın,yüce azametin ve mükemmel buyrukların hürmetine senden diliyorum. Amin Amin Amin.

9) nazliesma:nBismillâhirrahmânirrahiym Elhamdülillahi Rabbil Âlemîn
Essalâtu Vesselâmu alâ Seyyidinâ Muhammedin
ve alâ âlihî ve sahbihî ecmaîn Sübhane rabbiyel aliyyil alel vehhab
Allah'ım hayırlısıyla geç olmadan güç olmadan hayırlı bir zamanda hayırlı bir şekilde Nazliesma arkadaşımın karşısına kiminle evlenmesi hayırlı ise onu çıkar.Dünyasını ve ahiretıni güzelleştirecek ,heryonden ona uyumlu hayırlı iyi bir işi mesleği olan.maddi durumu iyi olan.güzel anlaşacağı aileler tarafından sevilecekleri iyi anlaşacakları ,pişman olmayacağı ,maddi manevi sıkıntı çekmeyeceği ,çok mutlu olacağı
güzel ahlaklı ,dindar ,sadık sevdiğin hayırlı bir kulunla ,hergün sana şükür edecekleri çocuklu ,huzurlu,yüzünün güleceği, hayırlı mutlu bir evlilikyapmasını nasip et Yarabbi.Allah'ım hayırlısıyla tanışmalarının ,nişanlarının ,düğünlerinin herşeyin hayırlı ve güzel olmasını nasip et.Burada dua eden bütün arkdaşlarımızın dualarını hayırlısıyla kabul et.Bizleri yarattıklarının şerrinden, nazarından,her türlü kötülüklerden hayal kırıklıklarından ,günahlardan,haramlardan , musibetlerden koru Yarabbim.Bizlere dünyada ve ahirette sağlık sıhhat afiyet ver..Günahlarımızı bağışla dualarımızı kabul et Allah'ım.Amin. Velhamdü-lillâhi rabbil’âlemîn. allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.EL FaTİHA

10)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu):allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.Ya Rabbi ! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak , Senden istiyorum.Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.Duygunun Gönlündekiyle beraber yaşlanacakları hem bu dünyada hem ahirette beraber olacakları ve bir ömür birbirlerini sevip sayıp sadakatle baglı olacakları hergün Sana şükür edecekleri Çocuklu huzurlu hayırlı mutlu Bir Yuva nasip et ve onları birbirlerine hayırlı ve helal eyle Allahım Onları nazarlardan bütün kem gözlerden belalardan koru,hiçbir sorun olmadan kolaylıkla evlilikyolunda ilerleyip düğünlerini yapıp hayırlı mutlu cocuklu yuvalarına kavusmayı nasip et Allahım..Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle ! Onun hürmetine duâmı kabul et .dua listesindeki herkesin mutlu hayırlı çocuklu yuvasına en yakın zamanda kavusmayı nasip et Allahım.allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Amin Amin Amin

11)Aybirgen:Allah'ım Aybirgenin günahlarını bağışla, hatalarını, kusurlarını affeyle, onu sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle. Senin sevdiklerini sevebilmesini ve senin sevdiklerin tarafından sevilebilmesini nasip et. Onun karşısına en hayırlı zamanda onun için en hayırlı olan kimseyi çıkar, Allah ım bu kimse öncelikle senin sevdiğin, razı olduğun bir kişi olsun, namazını kılan, merhametli, dürüst, sadık, sağlam karakterli, mütevazi, aybirgenle her yönden çok uyumlu olacak ve onu çok sevecek, aybirgenin de çok seveceği, ailelerinin de birbirini çok seveceği, aybirgenin gönül rahatlığıyla evet diyebileceği, içine sinebilecek bir kişi olsun. Bu kişiyle en yakın, en hayırlı zamanda yollarını kesiştir Yüce Rabbim, evlilik yolunda harama girmeden kolaylıklar içerisinde ilerleyebilmelerini, hayırlı bir evlilik yapabilmelerini ve hayırlı evlatlar sahibi olabilmelerini nasip eyle, Allah ım hepimize dünyada da iyilik ve güzellik ver, ahirette de iyilik ve güzellik ver. Sen dilediğinde 'Ol' dersin olur, Allah'ım 'Ol' de ve hem bu dünyamız hem de ahiretimiz daha güzel olsun Yüce Rabbim. Amin amin amin.

12)MissCherryBlossom:Allahim, bu kuluna kalbindeki erkegi hayirli nasip, kismet eyle yarabbi! Bu kulunun onunla evlenmesine yardim et, gonlunun muradini ver.

13)ddilsah:Bismillahirrahmanirrahim. Yarabbi! bir adam sevdim. Dinim, dünyam, ahiretim için hayırlıysa onu bana helal kıl. Geçmiş günahlarımızı affeyle ve mazide yaşadığımız acıları bize unuttur. Şayet birbirimiz için hayırlıysak, gönlümüzü birbirine kördüğüm eyle.. Aynı Hz. Muhammed ve Hz. Aişe gibi.. Ben Fatıma olayım ya Hakk o Ali.. Evimizden yuvamızdan gönlümüzden huzuru bereketi ve muhabbeti eksik eyleme. Rahmetine sığındım ya Râb, hayırlısıyla evlenmek ve anne olmak isterim. Dileğimin kabul ve makbul olması için duacıyım. Hayırlısıyla beni helalime kavuştur. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed.. Velhamdulillahi rabbil alemin. (AMİN)

14)emine_1991:hayırlı bir eş canım :) birde ailem huzurlu mutlu olsun. Rabbimde cennetine nasip etsin hepimizi yeter :) Dualarınız ve dualarım kabul olur inşallah.
Allah herkese yıllar sonra bile yüzlerine bakıpta iyiki varsın iyi ki sevmişim seni diyebileceğim eşler nasip etsin ,,,

Rabbim sen hayırlı dileklerimizi duyan ve bizi en güzel şekilde cevaplayansın sen bizim dualarımıza en kısa zamanda hayırlı bi şekilde cevap ver... AMİN

dualarınızı okudum canlarım.allah gönlünüzden gecenleri ol emri ile hayırlısı ile oldursun insallah amin amin amin

"Ve zamanı geldiğinde, Rabbin sana kalbindekini verecek,
seni hoşnut kılacak."

Duha/5

Canim senin icin Yasin, Fatiha, 3 Ihlas okudum Rabbim kabul etsin insaAllah

Allahımmm benim hayatımda biri var uzunca zamandır..Çok seviyorum ve seviliyorum..İnşallah hakkımda hayırlısı odurrr :16:

kızlar bazılarınızın ımza kısmında dugun zamanı falan var anlamadm ben :1:
Bu arada bende pek ıyı deyılım dua edıyorum,hayırlıysa olsun hayırlı deyılse uzaklassın dıye ,beklıyorum hayırsızsa uzaklasmasını hepten ıyıce sarıldık :1: tovbe yarabbım ya nolcak boyle ya:14:

Back
X