7)pamuk_helva:Bismillahirrahmanirrahim. Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina MuhammedYa Rabbim Herseye gücü yeten, herseye taktir eden sensin. Benim hicbir seye gücüm yetmez. Gizli olani Sen bilirsin ama ben bilemem. Dinim, dünyam ve ahiretim icin hayirli olan kisiyi bana nasip ve taktir et. Iki cihanda mutlu olabilecegim, hayliri, ahlakli, beni sana yakinlastiracak, beni üzmeyecek, sevgi dolu bir es, kuran kokan bir yuva nasip et ya Rabbim...Amin..Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
8)elmascan:kızlar bu da duam (sevgilim,sevdiğimle evlenip mutlu huzurlu bir yuvam olmasını istiyorum bunun için dua edeceğim )
Allah’ım, bütün hamdler Sanadır. Sen, yerin, göğün ve onlarda olanların nurusun. Hamd yine Sanadır. Çünkü Sen yerin göğün ve bunlarda olanın yegane idare edenisin. Ve gene bütün övgüler Sana aittir. Ki Sen, Hak’sın, va’din, sözün, Seninle karşılaşmak, cennet ve cehennem, peygamberlerin, Muhammed (sav)’in kıyamet saati, bütün bunlar haktır. Allah’ım, Sana teslim oldum, Sana inandım, Sana tevekkül ettim, Sana yöneldim. Allah'ım sevdiğimin hayırlısıyla eşim olmasını nasip eyle Yarabbim. Allah’ım! Ben arşındaki izzetli yerlerin,Kitab’ındaki sonsuz rahmetin,İsm-i A’zam’ın,yüce azametin ve mükemmel buyrukların hürmetine senden diliyorum. Amin Amin Amin.
9) nazliesma:nBismillâhirrahmânirrahiym Elhamdülillahi Rabbil Âlemîn
Essalâtu Vesselâmu alâ Seyyidinâ Muhammedin
ve alâ âlihî ve sahbihî ecmaîn Sübhane rabbiyel aliyyil alel vehhab
Allah'ım hayırlısıyla geç olmadan güç olmadan hayırlı bir zamanda hayırlı bir şekilde Nazliesma arkadaşımın karşısına kiminle evlenmesi hayırlı ise onu çıkar.Dünyasını ve ahiretıni güzelleştirecek ,heryonden ona uyumlu hayırlı iyi bir işi mesleği olan.maddi durumu iyi olan.güzel anlaşacağı aileler tarafından sevilecekleri iyi anlaşacakları ,pişman olmayacağı ,maddi manevi sıkıntı çekmeyeceği ,çok mutlu olacağı
güzel ahlaklı ,dindar ,sadık sevdiğin hayırlı bir kulunla ,hergün sana şükür edecekleri çocuklu ,huzurlu,yüzünün güleceği, hayırlı mutlu bir evlilikyapmasını nasip et Yarabbi.Allah'ım hayırlısıyla tanışmalarının ,nişanlarının ,düğünlerinin herşeyin hayırlı ve güzel olmasını nasip et.Burada dua eden bütün arkdaşlarımızın dualarını hayırlısıyla kabul et.Bizleri yarattıklarının şerrinden, nazarından,her türlü kötülüklerden hayal kırıklıklarından ,günahlardan,haramlardan , musibetlerden koru Yarabbim.Bizlere dünyada ve ahirette sağlık sıhhat afiyet ver..Günahlarımızı bağışla dualarımızı kabul et Allah'ım.Amin. Velhamdü-lillâhi rabbil’âlemîn. allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.EL FaTİHA
10)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu):allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.Ya Rabbi ! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak , Senden istiyorum.Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.Duygunun Gönlündekiyle beraber yaşlanacakları hem bu dünyada hem ahirette beraber olacakları ve bir ömür birbirlerini sevip sayıp sadakatle baglı olacakları hergün Sana şükür edecekleri Çocuklu huzurlu hayırlı mutlu Bir Yuva nasip et ve onları birbirlerine hayırlı ve helal eyle Allahım Onları nazarlardan bütün kem gözlerden belalardan koru,hiçbir sorun olmadan kolaylıkla evlilik yolunda ilerleyip düğünlerini yapıp hayırlı mutlu cocuklu yuvalarına kavusmayı nasip et Allahım..Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle ! Onun hürmetine duâmı kabul et .dua listesindeki herkesin mutlu hayırlı çocuklu yuvasına en yakın zamanda kavusmayı nasip et Allahım.allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Amin Amin Amin
Bu arkadaşların duasını toplu birşekilde okuyup Her biri için 41 evlililik duası ,41 furkan74.ayet okumaya çalışcağım bugün..Pc den çıktı aldım ,öyle daha kolay oluyor...size de tavsiye ederim..Aşşah dualarımızı tez vakittte kabul etsin ve bizi sevindirsin..