16)Buuju:Bismillahirrahmanirrahim ey yüce Rabbim beni benden çok sevecek ,kadir kıymet bilen,kendi ekmegini kazanan ,seni bilen senden korkan merhametli yüzü güzel gönlü güzel bana deger verecek, saygı duyacak ,sadık bir insanla tez zamanda herkesin imrencegi mutlu ve hayırlı yuvamı kurmayı nasip et.Güzel Allahım senki annenin kalbine evlat sevgisi verensin merhamet verensin o sevgi hürmetine annelerin içi titrer yavrusuna o sevgiyi banada tattır YARABBİM buraya evlendigimi anne oldugumuda yazmayı hayırlısıyla nasip et kimin agzından duayı kabul edersen onun agzından olsun duam ,kimin yüzü suyu hürmetine kabul edilirse duam onun için kabul olsun tez zamanda inşallah hz Alinin hz Fatımaya duydugu sevgi ve baglıkla sevsin eşin benide aşk dolu yuvam olsun dünyamı ahiretimi güzelleştircek insanı karşıma çıkar Allahım amin.
17)Erenay:Güzel Allahım senin sevdiğin bir kulunu onunla benide sevebileceğin Peygamber efendimize birlikte Ümmet olabileceğimiz doğruluktan, azimden, vefadan, sadakatten, tatlı dilden, birde benden vazgeçmeyen hem bu dünyada hem ahiretimizde birlikte olabileceğimiz, hayırlı çocuklar yetiştirebileceğimiz aile kurmama yardım eyle... birtek senden isteyebilirim, sana yalvarabilirim...
ailesi aileme uygun ve anlaşabilen, helalinden bol para kazanan ve hayırlı yerlere kullanan, yakışıklı, beni seven ve benimde onu sevebileceğim, örnek aile, çift olabileceğimiz 'kumrular gibi, Peygamberimizin(S.a.v) kördüğüm gibi sevdiği Hz Aişe gibi... huzurlu ve senin yolundan giden bir yuvam olsun istiyorum . Rabbim bilirim kulun İnşallah derse sen 'inşa' edersin . yanlış kişilerin arkasından gitmeden hayırlısıyla en yakın zamanda onu karşıma çıkar ve güzel başlangıçlara hayırla adım atalım..
ve diğer arkadaslar dualarınızı okudum canlarım Allah gönlünüzden gecenleri ol emri ile hayırlısı ile oldursun insallah dualarınızı kabul eylesin amin amin amin