- 17 Ağustos 2013
- 1.203
- 75
- 83
- Konu Sahibi huzurolsun
- #4.321
Hayır canım ben herşeyini yolladım yüzük falan, neyi varsa yolladım, ondan hiç ses çıkmadı, ben de ona bikaç şey almıştım ama o hiç bişey yollamadı, ben bağımız bi an önce kopsun bitsin diye yolladım, aramızda yeterli duygusal bağ oluşmamış onu farkettim, ne o beni yeterince sevmiş ne de ben onu, zaten bana bu davranışından sonra benim içimde hiç sevgi kalmamıştı ona karşı, benden vazgeçenden anında vazgeçebiliyorum, öyle de bi huyum var :) Beni çok seveni ben yarı yolda bırakmam, oluru varsa mücadele ederim onun için ama beni istemeyeni ben hiç istemiyorum ve bazı kriterlerim belirginleşti bu yaşadıklarımdan sonra. Ne istediğimi, ne istemediğimi daha iyi anladım, Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın bundan sonra hepimizi, nasip etmeyeceği bişeyin de peşine düşürmesin inşallah. Amin.
Anladim canım. Beni cok seveni ben de yarı yolda birakmam asla. Nitekim yapmadim da. Ben yolda birakilan oldum.
İnş bundan sonra karşımıza bizim icin hayirli olanlar ve omrumuze eş diye yazılanlar girer

nasip etmeyecegi şeyin peşine düşürme mis iyi ki. Şükür ki sevmiyorsun.
İlişkiler zaten kendimizi tanimamiz için yaşanıyor. Herkesin bi rolü oluyor hayatimizda.
Onin rolu de buymus demek ki.hem senin eşin inş namaz kılan bi insan olacak.

bundan sonrası en guzelinden olsun inş. Bu arada duanin sonuna da AMIN diyorum. Beni de peşine düşürdüğü kişiden kurtarır inş

Seni güçlü görüyorum. Maşallah

ben sinavima çalışıyorum. Öpüyorum hepinizi. Dua edin bana

not: ne çok inş demişim Allahim inşa eder İNŞALLAH

Son düzenleme: