Hayırlı eş için birlikte dua edelim

İnşirah suresinin açıklaması da fazileti de çok guzel, bugün buujunun günü, onun için 70 tane okurum ben de Allah izin verirse, bu arada sizin de dediginiz gibi tlfndan girmek gıcık:)

Buuju senin için 70 tane inşirah suresi okudum, Allahim kabul etsin, tez zamanda dualarindaki tüm güzellikleri yaşamanı nasip etsin hayırlısıyla.Amin.

ALLAH razı olsun kızlar sevdigim insanla barışabilmem içinde dua istiyorum hepinizden inşallah.Allah herkesi sevdiğiyle; Ezelden ecele, Ecelden kabire, Kabirden hazire, Hazirden cennete Girmeyi Nasip Eylesin. amin

ALLAH razı olsun kızlar sevdigim insanla barışabilmem içinde dua istiyorum hepinizden inşallah.Allah herkesi sevdiğiyle; Ezelden ecele, Ecelden kabire, Kabirden hazire, Hazirden cennete Girmeyi Nasip Eylesin. amin

Çok güzel bir dua imis. 30 ihlas okuyarak dualarının kabul olmasını diliyorum.

cnm duanı okudum .Allah kabul etsin ins.Rabbim kiminle evlenmen hayırlı ise seni mutlu edecek biriyle evlenmeni nasip etsin ins.Amin.Tüm listeye niyetlenerek Yasin okudum .Rabbim kabul etsin ins.Icimize sinecek heryonden hayirli mutlu yuvalar kurmayi
nasip etsin INS..

Hayır canım ben herşeyini yolladım yüzük falan, neyi varsa yolladım, ondan hiç ses çıkmadı, ben de ona bikaç şey almıştım ama o hiç bişey yollamadı, ben bağımız bi an önce kopsun bitsin diye yolladım, aramızda yeterli duygusal bağ oluşmamış onu farkettim, ne o beni yeterince sevmiş ne de ben onu, zaten bana bu davranışından sonra benim içimde hiç sevgi kalmamıştı ona karşı, benden vazgeçenden anında vazgeçebiliyorum, öyle de bi huyum var :) Beni çok seveni ben yarı yolda bırakmam, oluru varsa mücadele ederim onun için ama beni istemeyeni ben hiç istemiyorum ve bazı kriterlerim belirginleşti bu yaşadıklarımdan sonra. Ne istediğimi, ne istemediğimi daha iyi anladım, Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın bundan sonra hepimizi, nasip etmeyeceği bişeyin de peşine düşürmesin inşallah. Amin.

Amin canım, dediğin gibi zaten seven insan vazgeçmez ki öyle kolay kolay, seven insan sonuna kadar uğraşır, Allah gerçekten sevenini, onun bunun lafıyla terketmeyenini çıkarsın hepimizin karşısına inşallah ...

canım senin için 7şer tane Ayetel kursi, Fatiha ve İnşirah suresi okudum. inşallah sevdiğin iyi bir eş olacaksa sana tez vakitte özür dileyip geri döner, olmayacaksa Allah karşına daha iyisini daha hayırlısını çıkarsın gönlüne göre versin inşallah canım, canı gönülden diliyorum bunu.. Amin.

5) nazliesma:Bismillahirrahmanirrahim .Elhamdulililah .Allahumme salli ala seyyidina muhamemmedin ve ala ali seyyidina Muhammed Allah'im Nazliesma arkadasimizin evlenmesi hayirli ise ona evlenmeyi nasip et.Eger hayirliysa Yarabbi .gec olmadan guc olmadan hayirli bir zamanda hayırlı bir sekilde .Nazliesma'nin .karsina kiminle evlenmesi hayirli ise onu cikar.Yarabbim Nazliesma'nin heryonden cok seveceği ,sevilecegi,gonlune .göre dunyasini ve ahiretini güzelleştirecek,tereddutsuz evet diyebilecegi ,hayırlı iyi bir ısı olan.helâlinden para kazanan,heryonden ona uyumlu,degerini kıymetini bilecek ,aileler tarafindan heryonden uyumlu ,heryonden .sevecekleri .,iyi anlasacaklari pişman .olmayacağı ,maddi manevi sikinti cekmeyecegi , cok mutlu olacagi guzel ahlakli ,abdesti ,namazli ,güzel yüzlü,iyi huylu, iyi kalpli ,merhametli,akıllı ,eğitimli ,dindar,sadik,durust .sevdigin hayirli bir kulunla hergun sana şükür edecekleri cocuklu huzurlu ,bereketli.
,bir Ömür boyu yuzunun gulecegi heryonden .hayirli mutlu bir evlilik yapmasini nasip et Yarabbi.Allah'im Nazlıesma'nin ne zaman evlenmesi hayirlisiyla o zamanda karsına istediği gibi ailesi temiz iyi bir insanı çıkar..Yarabbi tanışmalarının ,nisanlarinin dugununlerinin,herseyin heryonden hayırlı ,sevincli .ve güzel olmasını nasip et.Burada dua eden bütün .arkadaslarımızın dualarını hayirlisiyla kabul et. Bizleri yarattiklarinin serrinden nazarindan herturlu kotulukkerden gunahlardan haramlardan ,musibetlerden koru Yarabbim.Bizlere dünyada ve ahirette iyilik ,güzellikve afiyet ver.Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed .Amin. el Fatiha.

Canım senin için 41 furkan suresi 74. ayet, 41 'Allahümmme ya müfettihal ebvab, iftah lena hayral bab' okudum. Allahım bütün dualarımıza en güzel şekilde karşılık verir ve seni hem bu dünyada hem de ahirette mutlu kılar inşallah.
[/QUO

canım bu okuduğun ayet evlilik için mi okunuyor ?

Arkadaşlarım sizler için ayrı,ayrı ve hepimiz için dualarımı ettim..
Rabbim tez zamanda kabul ettiği dualardan eyler inşallah..
Hepimizin gönlüne göre verir..AMİN..

Kız duygu imzana koptum valla:)Allah seni ne yapmasın,alem kızsın vesselam:)
her şey tamam ,kucağında,eteğinde,3 çocuk falan,bir de köpüşün var hee:)))

7) Suskun sultan : Allahım sen Hakkımızda hayırlı olanı yaz. Suskun_sultan rumuzlu kuluna hayırlı bir yol çiz. Yuva kursun. Sadakatle,aşkla,sevgiyle ,hoşgörüyle mutlu bir beraberliği olsun. Hayatta başarılı bir insan olsun. Allahın sevgisini kazanan İyi huylıu bir bayan olsun. İyi huylu aklı başında, güler yüzlü bir eş ile kaderlerini birleştir. Gönlünden geçen olmasını istediği kişi için haklarında hayırlısını yaz. Mutlu,huzurlu iyi geçimli, sadakat ve sevgi dolu bir yuva nasip et. Tez vakitte en doğru zamanda yuva kurmak nasip et. Amin.

bugun suskun sultanın gunu... esma-ül hüsna ile dua edecegım ınsallah aksamleyın :)

CNm duani okudum. Allah Kabul etsin INS.Rabbim hakkinda kiminle evlenmen hayirli ise onu nasip etsin.Tum listeyi niyet ederek Yasin ve Esmaulhusna okudum.Rabbim en hayirli tez zamanda yuzumuzu guldursun INS kizlar.Amin

Duanı okudum. Tüm liste için Nihat Hatipoğlu evlilik duasını okudum. Allah hepimizin dualarını kabul eder inşaallah.

Kız duygu imzana koptum valla:)Allah seni ne yapmasın,alem kızsın vesselam:)
her şey tamam ,kucağında,eteğinde,3 çocuk falan,bir de köpüşün var hee:)))

hihihi komik demi kuzuuuu 3 cocuk bide köpek araya kaynamıs:9: canım napayım ya bebek hayalim var böyle resimlerle teselli bulyom:49::55:
çok güzel bir imza gerçekten :31:

cok sagol canım benim:54:

canlarım dualarınızı okudum Allah dertlerinize derman versin dualarınızı kabul eylesin en yakın zamanda hayırlı mutlu cocuklu bir yuva kurmayı nasip etsin amin:21::21::21:

CNm duani okudum. Allah Kabul etsin INS.Rabbim hakkinda kiminle evlenmen hayirli ise onu nasip etsin.Tum listeyi niyet ederek Yasin ve Esmaulhusna okudum.Rabbim en hayirli tez zamanda yuzumuzu guldursun INS kizlar.Amin

Duanı okudum. Tüm liste için Nihat Hatipoğlu evlilik duasını okudum. Allah hepimizin dualarını kabul eder inşaallah.

Tesekkuler arkadaşlar. :) allah kabul etsin. Tüm güzel dileklerimizi allah kabul etsin. 2014 hekimleri olalım insaallah.

canlarım dualarınızı okudum Allah dertlerinize derman versin dualarınızı kabul eylesin en yakın zamanda hayırlı mutlu cocuklu bir yuva kurmayı nasip etsin amin:21::21::21:

hihihi komik demi kuzuuuu 3 cocuk bide köpek araya kaynamıs:9: canım napayım ya bebek hayalim var böyle resimlerle teselli bulyom:49::55:

cok sagol canım benim:54:

7) Suskun sultan : Allahım sen Hakkımızda hayırlı olanı yaz. Suskun_sultan rumuzlu kuluna hayırlı bir yol çiz. Yuva kursun. Sadakatle,aşkla,sevgiyle ,hoşgörüyle mutlu bir beraberliği olsun. Hayatta başarılı bir insan olsun. Allahın sevgisini kazanan İyi huylıu bir bayan olsun. İyi huylu aklı başında, güler yüzlü bir eş ile kaderlerini birleştir. Gönlünden geçen olmasını istediği kişi için haklarında hayırlısını yaz. Mutlu,huzurlu iyi geçimli, sadakat ve sevgi dolu bir yuva nasip et. Tez vakitte en doğru zamanda yuva kurmak nasip et. Amin.

bugun suskun sultanın gunu... esma-ül hüsna ile dua edecegım ınsallah aksamleyın :)

Sağ olun dostlar. aLlah kabul etsin 2014 de beraber liste yapalım.

Back
X