Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Bu ismi şerif ile zikreden kimsenin ahlakı güzelleşir. Gönlünden korku ve vehm zail olur. Bu ismi celil ile Cenabı Hakk'ı (4000)'er defa zikreden kimsenin kalbindeki dileklerini Allah Teala ihsan eder. Bu ismi şerif cem makamına ulaşanların zikridir. Bu makamda bulunan kimsenin zikri "Yâ Vâhıd"dir.

Ya Vahid okicam ben 4000 kere kızlar... dilek için...

pamuk helva için kenzülarş, ismi azam ve esmaül hüsna dualarını okudum..Allah kabul etsin inşalllah

canlarım dualarınızı okudum Allah dualarınızı ol emri ile hayırlısı ile oldursun insallah amin:21::21::21:

Arkadaşlarım ayrı,ayrı dualarınızı ettim,Rabbim tez zamanda kabul buyurduğu dualardan eylesin,
hepimiz içinde ettim,hepimizin gönlüne göre versin inşallah..Amin

8)pamuk_helva:Bismillahirrahmanirrahim. Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina MuhammedYa Rabbim Herseye gücü yeten, herseye taktir eden sensin. Benim hicbir seye gücüm yetmez. Gizli olani Sen bilirsin ama ben bilemem. Dinim, dünyam ve ahiretim icin hayirli olan kisiyi bana nasip ve taktir et. Iki cihanda mutlu olabilecegim, hayliri, ahlakli, beni sana yakinlastiracak, beni üzmeyecek, sevgi dolu bir es, kuran kokan bir yuva nasip et ya Rabbim...Amin..Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed.

canım duanı ettim, ayetel kursi, fatiha, inşirah, felak ,nas ,ihlas okudum senin için, inşallah Rabbim hepimize bizi mutlu edecek üzmeyecek insanlar nasip etsin... istemesi bizden ... Amin.

Duanı okudum inşaallah kabul olur dualarımız. Liste için esmaü'l hüsna okudum.

Nazlıesma bugün yazdıklarını okudum senin içinde dua ettim üzülme :54: hayırlı bi zamanda hayırlı kişiyle hayırlı bi şekilde evlenirsin inşaallah Allah hepimizin dualarını kabul eder inşaallah.

Dualarını okudum pamuk_helva allah dualarimizi kabul etsin.

8)pamuk_helva:Bismillahirrahmanirrahim. Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina MuhammedYa Rabbim Herseye gücü yeten, herseye taktir eden sensin. Benim hicbir seye gücüm yetmez. Gizli olani Sen bilirsin ama ben bilemem. Dinim, dünyam ve ahiretim icin hayirli olan kisiyi bana nasip ve taktir et. Iki cihanda mutlu olabilecegim, hayliri, ahlakli, beni sana yakinlastiracak, beni üzmeyecek, sevgi dolu bir es, kuran kokan bir yuva nasip et ya Rabbim...Amin..Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

pamuk_helva ıcın esma ül hüsna ile duamı edecegım... Allah hepımızın gonlune gore versın topicdaşalrım :*

Allah razi olsun kizlar hepinizden

Selam kizlar nasilsiniz? Gecmisi pek fazla okuyamadim söyle bir göz gezdirdim. Zaten bir kac gündür siteye giremedim regel oldugum icinde dualarinizida yapamadim kusura bakmayin insAllah cuma gibi okurum tüm okuyamadiklarimi :30:

Is ile ilgili bazi durumlarim oldugu icin uzak kaldim biraz buradan :14:

bende uzun surelı gıremıyorum,son lısteyı aldım word sayfama ,rabbım dualarımızı kabul eylesın ınsallah :D ben yıne alıskanlıgıma devam gunluk hepınıze okuyorum

Dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin ins.Sizler için Ya Fettah okudum.Allah hepimizin gönlüne göre dualarımızı kabul etsin ins.Amin

Dualarinizi tamamadim canlarim:16::16:
sinavim da nasıl geçti hiç bilmiyorum. Başım kazan gibi.4te yattim 8e doğru kalktım gittim okula.
Şükürler olsun ki son 1 vize ve sonra final büt. Derkeen dönem inş biter.
İnş yükselir ortalamam finaller hepsinden önemli.
Allahim yardimcim olsun valla sinav anında midemde kasıklarımda savaş oluyor resmen ya hu:19::19:
tirsiyorum da uzayacak aman kötü olacak diye:18:
dua edenlerden Allah razı olsun. Sizlere de boool başarı nasip etsin inş:38:

Aybirgencim listede duam gözükmüyor ben ekleyemedim sen ekleyebilirmisin tekrar ?

17)00Turkuaz:Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
Allah'ım 00Turkuazın günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, onu kötü olan herşeyden koru, gönlündekini hakkında hayırlı eyle
hakkında hayırlı olanıda gönlüne razı eyle, hayırlı insanlarla karşılaştır dualarını kabul et.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.AMİN

Dualarinizi tamamadim canlarim:16::16:
sinavim da nasıl geçti hiç bilmiyorum. Başım kazan gibi.4te yattim 8e doğru kalktım gittim okula.
Şükürler olsun ki son 1 vize ve sonra final büt. Derkeen dönem inş biter.
İnş yükselir ortalamam finaller hepsinden önemli.
Allahim yardimcim olsun valla sinav anında midemde kasıklarımda savaş oluyor resmen ya hu:19::19:
tirsiyorum da uzayacak aman kötü olacak diye:18:
dua edenlerden Allah razı olsun. Sizlere de boool başarı nasip etsin inş:38:

cnm INS sinavlarini hayirlsyla gecip kurtulirsun.Bir an once.Allah yardimcin olsun.Şu gectim kaldim olayi kadar stresli bisey yok.INS hepsinden gecersin..Amin..

Kizlar Ben de annemi cok yanlis anlamisim.Annem Ben seni evlilige zorlamiyorum demek istemis.İstemedigin gibi biri olursa evlenme demek istemiş.Anneler hiçbir zaman üzülmenizi istemez.şükürler olsun.Allah onları basımızdan eksik etmesin.Amin..

Kizlar Ben de annemi cok yanlis anlamisim.Annem Ben seni evlilige zorlamiyorum demek istemis.İstemedigin gibi biri olursa evlenme demek istemiş.Dün regl olmuştum.Çok gergindim..Anneler hiçbir zaman üzülmenizi istemez.şükürler olsun.Allah onları basımızdan eksik etmesin.Amin..

Merhaba kızlar... Bugün günü olan arkadaş ve hepiniz için 400 ya vedud, 7 inşirah suresi okudum. Gece esmaları okumaya devam edicem Allah hepimizin gönlüne göre versin :)

Merhaba kızlar... Bugün günü olan arkadaş ve hepiniz için 400 ya vedud, 7 inşirah suresi okudum. Gece esmaları okumaya devam edicem Allah hepimizin gönlüne göre versin :)

Cnm Allah razı olsun.dun kotuydum.Dualarimizla iyilestim sukurler olsun .Ne güzel dualar etmissin.Allah hepimizin gönlüne göre versin cnm.Amin.

Arkadaslar dualarinizi okudum. 100 tane ya vedud, 100 tane ya fettah. Rabbim tez zamanda hayirlisiyla dualarinizi kabul etsin. Bugun benim gunummus, dua eden arkadaslarima cook tesekkur ediyorum. Sinavi olanlara da Rabbim zihin acikligi versin.

kızlar hepinizi cooooooook seviyorum:29: :17:

Ben de seni sevgilim:37::37::27::27: aşka gelmissin:27::27:

arada benim ex de aşka gelirdi, "sag ol canim. Teşekkürler " falan derdim ya da tinlamiyormus gibi yapardım.
Sonra bozulurdu kırk saat ne taklalar atardi:ssz: uyuz insan:47:

hayvanlar gibi uyumuşum . Gece gene uykusuz saatler:23::23:
kuzum bu arada konunu da okudum.insanin ortamını sevmemesi ne demek çok iyi bilirim.
Şu bölümden her manada kurtulmam lazim maddi manevi ne çektim 5 yildir:ssz: daha da sürüyor. Tek umudum bi gun
her şeyin düzelmesi.
Ilk başta kim olsa bi yabancilik çekecek. Biraz daha dayan. Eski isinle kıyaslama o başkaydı bu başka.
Şartlar buraya getirdi hem de güzel şartlar. Sabret bakalım az daha:31:

Ben de seni sevgilim:37::37::27::27: aşka gelmissin:27::27:

arada benim ex de aşka gelirdi, "sag ol canim. Teşekkürler " falan derdim ya da tinlamiyormus gibi yapardım.
Sonra bozulurdu kırk saat ne taklalar atardi:ssz: uyuz insan:47:

hayvanlar gibi uyumuşum . Gece gene uykusuz saatler:23::23:
kuzum bu arada konunu da okudum.insanin ortamını sevmemesi ne demek çok iyi bilirim.
Şu bölümden her manada kurtulmam lazim maddi manevi ne çektim 5 yildir:ssz: daha da sürüyor. Tek umudum bi gun
her şeyin düzelmesi.
Ilk başta kim olsa bi yabancilik çekecek. Biraz daha dayan. Eski isinle kıyaslama o başkaydı bu başka.
Şartlar buraya getirdi hem de güzel şartlar. Sabret bakalım az daha:31:

bosver eski uyuzları bitanem seni üzenleri:20:Allah hepimize kolaylık versin canım.sabretyom rainbytem bakalım insallah hersey iyi olur ben biraz yapı olarak böyle bunalımlıyım.aslında en büyük sorunum bu.insallah bunuda atlatırım belkide yardım almam gerek:26:insallah sende ordan kurtulursun.sters insanı yiyip bitiriyor ömür geciyor.yasamak cok zor.Allah yardımcmız olsun

9)3nokta;Bismillahirrahmanirrahim. Elhamdulillahi rabbil alemin vessalatu vesselamu ala rasulina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain. Allahim 3noktanin butun kusur ve gunahlarini bagisla. Ahlakini guzellestir. Eksiklerini ve butun ihtiyaclarini gider. Sev onu, sevdiklerine sevdir, sevdigin kullarinla karsilastir. Rabbim cok sevecegi, sevilecegi, aski doyasiya yasayacagi peygamber efendimizin (sav) ahlakiyla ahlaklanmis, peygamber efendimiz gibi yakisikli biriyle hayirli mutlu bir evlilik nasip et tez zamanda. Iki cihan saadeti yasat, hayirli saglikli guzel evlatlar nasip et. Yasadigi sikintilari bertaraf et. Hakkinda herseyin hayirlisini ver. Nasibini kismetini sansini bol eyle. Sihhat, saglik, afiyet, huzur ve yasama sevinci ver. Dile dokemedigi butun dualarini hayirlisiyla kabul et. Tum ummeti Muhammede sihhat, saglik ve afiyet ver. Allahumme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidina Muhammed.

üçnoktanın gunu bugun reglim onun için bugun esmaül husna ile dua edecegım yıne. Allah onunda bizim de dualarımızı kabul etsın ınsalllah:)

Back
X