Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Gene mal bi yanıt alırsam bu defa zorlamam biliyorum.
ama uzuldugum ve rezilligim keseme kar kalir.
icimde kalmaz bi arkadaşlık teklifi yapayim dedim. Valla kaldi içimde.
Şimdi gene içimde kalmasın diye msj atsam icinde kalmanin b.kunu çıkarmış olurum.
en sonunda yüzüğü kapip gidicem içimde kalmasın diye:37::37:

rainbytem bence ilk önce direkt cıkma olayına girme bence önce arkadaslık kur arkadaslık gönder nasılsın de hal hatır sor.benimkide ilk önce beni istemedi yani olmaz dedi kac defa hatta 3 ay bekledim arkadas kaldık 3 ay olmaz dedi yani seviyodum ama arkadasıydım bu durum bana baya acı cektirdi ama sabrettim.sonra bulustuk bulusunca cıkmaya basladık fikirleri degişti tanıdıkca.sende normal arkadas olmaya calıs önce olmazsa rainbytem direkt hoslanyom etyom deme ama kendinide unutturma:26:

Aynen canm bak ben de aynı durumdayım ama ne arıyorm ne soruyorum sildim her yerden de ... isteyen arar istemeyen de zaten bugun gıtmısse yarın yıne gıder o yuzden hakim olalım nefsimize ve aramayalım. Seytana uymayalım :)

Nefisten ziyade sevgi be canim bu:43:
hadi hayırlısı olsun ya. Riske atmiycam.
Sag olun cevaplarınız icin kızlar.
Ben bugun ilk kez erken yatmak istiyorum.
Dualarinizi eksik etmeyin.
hepinizi öpüyorum:54::54:

Gayet net bi yanit verdi zamaninda ama. Ne bileyim ben onu istiyorum yine de hayırlısıyla:14:
sabir sabir sabir inş:14:

Zamanında birini çok sevdim. Bir insanı sevebileceğim en temiz, en büyük sevgimle..
O zaman diyordum ki, ne olursa olsun o olsun onunla köye bile razıyım
Şimdi o başkasıyla evli
Bazı gerçekleri daha net görüyorum, iyi ki olmamış diyorum
Şuan duygularını çok iyi anlıyorum
Eğer seni mutlu edecekse olsun inşallah
Ama olmuyorsa inan daha sonra göreceksin hayır olanı.

rainbytem bence ilk önce direkt cıkma olayına girme bence önce arkadaslık kur arkadaslık gönder nasılsın de hal hatır sor.benimkide ilk önce beni istemedi yani olmaz dedi kac defa hatta 3 ay bekledim arkadas kaldık 3 ay olmaz dedi yani seviyodum ama arkadasıydım bu durum bana baya acı cektirdi ama sabrettim.sonra bulustuk bulusunca cıkmaya basladık fikirleri degişti tanıdıkca.sende normal arkadas olmaya calıs önce olmazsa rainbytem direkt hoslanyom etyom deme ama kendinide unutturma:26:

Ben de zaten oyle demistim bundan 3.5 ay önce.
O da görüşmek istemediğini söyledi:41:
şimdi gene mi arkadaş ayağına yatayim:37: yazarken bile ruhum skldi vallahi.
Kizim sen laftan anlamiyon mu dicek en sonunda:47: bunun imasi bile üzer ki beni ben zaten kırılgan bi insanim

Zamanında birini çok sevdim. Bir insanı sevebileceğim en temiz, en büyük sevgimle..
Şimdi o başkasıyla evli

boyle dusunmek en guzeli herhalde...vardır Allahın bir bildiği ya daha iyisini verecektir ya da kötüden koruyordur...:31:

Şimdi o başkasıyla evli

İnş canim.
ben de zamaninda ne kadar cok aci cektim ki hala tam olarak iyilesemedim. Izi derin bende.
sevgiliydik ve yasanmisliklarin olumsuzluguyla olmadığına sukrediyorum şu an elbette.
yav 1 kahve içmek istedim, belki hic bana gore biri değildir, cimridir, ya da capkindir belki.
bilmiyorum ki. Hayırlısı olsun ben gene sabredeyim buna mecburum

boyle dusunmek en guzeli herhalde...vardır Allahın bir bildiği ya daha iyisini verecektir ya da kötüden koruyordur...:31:

rabbimiz diyor zaten bize, sizin için hayırlı olanı bizler biliriz sizler bilemezsiniz diye
sonradan anlıyoruz işte karamanın koyunu sonra çıkar oyunu misali :27::27:

İnş canim.
ben de zamaninda ne kadar cok aci cektim ki hala tam olarak iyilesemedim. Izi derin bende.
sevgiliydik ve yasanmisliklarin olumsuzluguyla olmadığına sukrediyorum şu an elbette.
yav 1 kahve içmek istedim, belki hic bana gore biri değildir, cimridir, ya da capkindir belki.

belki hayal ettiğin gibi değildir. belki ayakları kokuyordur belki çok kıllıdır belki patavatsızın tekidir :))
mesela ben sonra farketmiştim burnunu karıştırıyordu ulu orta :9::9:

belki hayal ettiğin gibi değildir. belki ayakları kokuyordur belki çok kıllıdır belki patavatsızın tekidir :))
mesela ben sonra farketmiştim burnunu karıştırıyordu ulu orta :9::9:

Ayyyy:27::52:
naptin bacim ya. Ben yikarim mis gibi olur:52:
kıllı değildi özellikle döşü ve yüzü:16:
unutmayi nasip etsin Rabbim madem öyle ya. Illa olsun diye israr edemem ki

şimdi tek duamız hayırlı bırı olsun.... ben unuttum mu hayır tabıkı hayır daha 1 ay oldu ama AllAH a ınancım sonsuz Allahı kişilestirmek gibi olmasın tövbe ama bakıp gülüyordur... bugun bunu aldım senden ama yarın daha ıyısı olacak ..ne tür bir beladan seni korudum suan bılmıyorsun gibilerindennn... sabredelım sabredelım

şimdi tek duamız hayırlı bırı olsun.... ben unuttum mu hayır tabıkı hayır daha 1 ay oldu ama AllAH a ınancım sonsuz Allahı kişilestirmek gibi olmasın tövbe ama bakıp gülüyordur... bugun bunu aldım senden ama yarın daha ıyısı olacak ..ne tür bir beladan seni korudum suan bılmıyorsun gibilerindennn... sabredelım sabredelım

Aciziz napalım. Gaybi bilen de yalniz O.
İnş güzel bi yazı ve kişi yazmıştır hepimize. Sabredicez mecburen.
olmamasına razi geliyorum da unutamayip aci çekmeye isyanim var.

sag olun kizlar.ben çıkıyorum artık uyuyunca iyi olurum inş. :31:

Aciziz napalım. Gaybi bilen de yalniz O.
İnş güzel bi yazı ve kişi yazmıştır hepimize. Sabredicez mecburen.
olmamasına razi geliyorum da unutamayip aci çekmeye isyanim var.

sag olun kizlar.ben çıkıyorum artık uyuyunca iyi olurum inş. :31:

bitiren o acı oluyo ama her acının bir yas süresi vardır onu yaşıyoruz canım... Allahım yardım etsin aklımızdan attırsın kolayca

Ben de zaten oyle demistim bundan 3.5 ay önce.
O da görüşmek istemediğini söyledi:41:
şimdi gene mi arkadaş ayağına yatayim:37: yazarken bile ruhum skldi vallahi.
Kizim sen laftan anlamiyon mu dicek en sonunda:47: bunun imasi bile üzer ki beni ben zaten kırılgan bi insanim

hakında hayırlısı olsun

İnş canim.

Rainbyte,bacım işte o kahveyi içmeden bilemezsin..diyorum ya belki de tamamen atacaksın içinden
şu anda ulaşamamanın verdiği bir duygu sende ki belkide..yada duygucuğumda olduğu gibi başlar birşeyler..
ben bana platonikle 1 kahve içimiştim:)) 1aydır peşimdeydi o zaman:))vee o kahveden sonra 1 ay daha koştu ama yok yani bende birşey
her şey nasip be bacım..ama tavsiyem 1 kez daha dene tabiii ergence şeyler yapmadan:27::9::9:

:) şu kısacık alana ne yazabilirim. Ama rain. Sen bana diyosun sabret diye. Mutlaka Allah en dogrusunu bilir. sabredicez.

Aynen canm bak ben de aynı durumdayım ama ne arıyorm ne soruyorum sildim her yerden de ... isteyen arar istemeyen de zaten bugun gıtmısse yarın yıne gıder o yuzden hakim olalım nefsimize ve aramayalım. Seytana uymayalım :)

Kesinlikle katılıyorum... Onlar için önemli olsaydık gitmezlerdi zaten, herşeyde bir hayır vardır ileride üzülmektense şimdi üzülmeyi tercih ederim. Umudumuz bu yönde en azından :) bende sildim gitti heryerden, görünce dayanamıyordum yazmamak için sil gitsin...

Back
X